Ухвала
від 17.09.2009 по справі 20/71б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

17.09.09 Справа № 20/71б.

Суддя Т.С. Кірпа , розглянувши матеріали за заявою

кредитора - Уп равління Пенсійного Фонду Ук раїни в Артемівському районі

м. Луга нська,

до боржника - Фізич ної особи - підприємця ОСОБ А_1, м. Луганськ

про порушення проваджен ня у справі про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття за яви до розгляду.

Керуючись статтями 38, 61, 64-67, 86 Г осподарського процесуально го кодексу України та стаття ми 1, 5, 8, 11, 12, 47, 48, 52 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом”, суд

у х в а л и в:

1. Прийняти заяву д о розгляду та порушити прова дження у справі про банкрутс тво фізичної особи - підприєм ця ОСОБА_1, м. Луганськ.

2. Розгляд справи призначи ти на 11 годин 00 хвилин 01.10.09. , у підготовчому засіданні, (ка б. №333 у приміщенні господарсь кого суду Луганської області ).

Явка повноважних предс тавників сторін у засідання суду обов' язкова.

3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредито рів.

4. Накласти а решт на майно фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, яки й мешкає за адресою: АДРЕСА _1 ідентифікаційний номер НОМЕР_1, за винятком майна, н а яке згідно з цивільним проц есуальним законодавством Ук раїни не може бути звернено с тягнення.

5. Зобов' язати кредит ора - подати до суду ори гінали документів, які додан і до заяви у копіях - для огля ду у засіданні суду; норматив не уточнення поданої заяви; д овідку реєструючог о органу за місцем знаходжен ня боржника про державну реє страцію боржника, як суб' єк та підприємницької діяльнос ті, про включення його до Єдин ого державного реєстру юриди чних та фізичних осіб - підп риємців на даний час та про вн есення до реєстру запису про відсутність його за адресою помешкання згідно із ст. 17 Зак ону України “Про державну ре єстрацію юридичних осіб та ф ізичних осіб - підприємців” ; відомості про погашення бор гу боржником (при наявності); у точнення періоду виникнення заборгованості із зазначенн ям її структури; документаль ні докази наявності безспірн ої (узгодженої) суми боргу; від омості щодо стану виконавчог о провадження за виконавчими документами та докази немож ливості виконання за виконав чими документами, а саме: акти ВДВС про неможливість викон ання (акт про відсутність май на, на яке може бути звернено с тягнення тощо); належні доказ и, що підтверджують наявніст ь ознак боржника, як відсутнь ого, згідно з Законом, станом н а день подання заяви, зокрема , докази неможливості встано вити місцезнаходження боржн ика або докази розшуку його ф актичного місцезнаходження , в тому числі: акти перевірки місцезнаходження боржника з а місцем реєстрації та прожи вання станом на день подання заяви, письмові пояснення ос іб, які мешкають за місцем йог о реєстрації, про місцезнахо дження останнього на даний ч ас; довідку адресного бюро то що; відомості-уточнення щодо банківських установ, які обс луговують боржника, на даний час.

Надати суду відповідно до в имог п. 2 ст. 52 Закону письмову з году на призначення ініціююч ого кредитора ліквідатором п о даній справі.

6.Зобов' язати боржника - подати до дати проведення с удового засідання відзив на заяву кредитора та докази на діслання його кредитору, нал ежним чином оформлені докуме нти, які підтверджують фінан совий та майновий стан боржн ика на даний час, при погашенн і боргу - докази погашення, із зазначенням дати погашення; довідку про реєстрацію, як су б' єкта підприємницької дія льності, відомості про фінан сово-кредитні установи, які з дійснюють розрахунково-касо ве обслуговування боржника; витяг з паспорту та його ориг інал - для огляду у засіданн і суду; відомості про відкрит тя спадщини на користь фізич ної особи - підприємця ОСОБ А_1, план погашення боргу, з з азначенням в ньому строку йо го виконання, розміру суми, як а буде щомісячно направляти ся на погашення вимог кредит ора, та розміру суми, яка буде щомісячно залишатися боржни ку та членам його сім' ї на сп оживання.

7. Зобов' язати Державног о реєстратора виконавчого ко мітету Луганської міської ра ди надати суду до 29.09.09. п исьмову інформацію про прина лежність боржника - фізич ної особи - підприємця ОСО БА_1, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ідентифі каційний номер НОМЕР_1, до суб'єктів підприємницької д іяльності та знаходження йог о на цей час у Єдиному державн ому реєстрі юридичних та фіз ичних осіб-підприємців за за питом, який додається; також н адати відомості щодо наяв ності внесення записів до Єд иного державного реєстру юри дичних осіб та фізичних осіб - підприємців про відсутніст ь боржника за юридичною адре сою (його місцезнаходженням) згідно п. 5 ст. 17 Закону України “Про державну реєстрацію юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців”.

8. Зобов' язати Держав ну податкову інспекцію в Арт емівському районі м . Луганська підготувати та надати суду до 29.09.09. письм ові відомості щодо банківськ их установ, які обслуговують боржника - фізичну особу - пі дприємця ОСОБА_1, який меш кає за адресою: АДРЕСА_1, ід ентифікаційний номер НОМЕ Р_1, та його рахунків, а також висновок щодо дати останн ього подання боржником звітн ості до органів державної по даткової служби та наявності податкового боргу.

9. В порядку ст. ст. 38, 65 Господар ського процесуального кодек су України та ст. 62 Закону Укра їни "Про банки і банківську ді яльність" зобов' язати ВАТ "Райффайзен Банк А валь" в особі Луганської обла сної дирекції (91016, м. Лугансь к, вул. Радянська, 61) та АБ "Укр аїнський комунальний банк" (91055, м. Луганськ, вул. Шевченко В .В., 18а), надати суд у до дня розгляду справи дові дку про залишок коштів на рах унках фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, який м ешкає за адресою: АДРЕСА_1 , ідентифікаційний номер НО МЕР_1, за станом на 17.09.09.

10. Дану ухвалу надіслати:

- кредитору (рекомендовани м листом);

- боржнику(рекомендованим л истом);

- Артемівському ВДВС Луган ського міського управління ю стиції Луганської області;

- Луганському обласному в ідділу з питань банкрутства;

- Державному реєстра тору виконавчого комітету Лу ганської міської ради (з запи том);

- Артемівському район ному суду м. Луганська (до відо ма);

- Державній податкові й інспекції у Артемівському районі м. Луганська;

- ВАТ "Райффайзен Бан к Аваль" в особі Луганської обласної дирекції (91016, м. Луган ськ, вул. Радянська, 61);

- АБ "Український комун альний банк" (91055, м. Луганськ, вул . Шевченко В.В., 18а).

Суддя Т.С. Кірпа

Помічник судді М.С. Скрипник

Над р. 10 прим.:

1 - до справи;

2 - кредитору (рекомендовани м листом);

3 - боржнику(рекомендованим листом);

4 - Артемівському ВДВС Луган ського міського управління ю стиції Луганської області;

5 - Луганському обласному ві дділу з питань банкрутства;

6 - Державному реєстратору в иконавчого комітету Лугансь кої міської ради (з запитом);

7 - Артемівському районному суду м. Луганська (до відома);

8 - Державній податковій інс пекції у Артемівському район і м. Луганська;

9 - ВАТ "Райффайзен Банк А валь" в особі Луганської обла сної дирекції (91016, м. Луганськ, вул. Радянська, 61);

10 - АБ "Український комунальн ий банк" (91055, м. Луганськ, вул. Шев ченко В.В., 18а).

Вих. №

9 прим.

18.09.09.

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення17.09.2009
Оприлюднено26.06.2010
Номер документу5330063
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/71б

Ухвала від 25.11.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 01.10.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 01.10.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 17.09.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 22.11.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 21.05.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 25.10.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 09.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 14.06.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 10.07.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні