Ухвала
від 11.11.2015 по справі 820/7996/15
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

м. Харків

11.11.2015 р. Справа № 820/7996/15

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Нуруллаєва І.С.,

за участю секретаря судового засідання - Мараєвої О.В.,

прокурора - Захарової Н.О.,

представник позивача - ОСОБА_1,

представника першого відповідача - ОСОБА_2,

представник другого відповідача - ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Харківського окружного адміністративного суду клопотання представника Благодійної організації "Зебрьонок" про зупинення провадження у справі за позовом Заступника прокурора Харківської області, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації до Благодійної організації "Зебрьонок", Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції про припинення діяльності, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач, Заступник прокурора Харківської області, в інтересах держави в особі Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до Благодійної організації "Зебрьонок", Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції, в якому просить суд припинити діяльність благодійної організації "Зебрьонок" (ЄДРПОУ 37999853), пов'язану із наданням освітніх послуг у сфері дошкільної освіти шляхом її ліквідації; зобов'язати Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції внести до Єдиного державного реєстру запис про державну реєстрацію припинення юридичної особи Благодійна організація «Зебрьонок» (ЄДРПОУ 37999853)

Представником відповідача, Благодійної організації "Зебрьонок" у судовому засіданні було подано заяву про зупинення провадження у справі у зв'язку з необхідністю врегулювання питання про припинення діяльності відповідача по справі.

Прокурор проти задоволення заявленого клопотання не заперечував.

Представник позивача, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, проти задоволення заявленого клопотання не заперечував.

Представник відповідача, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції, проти заявленого клопотання не заперечував.

Суд, дослідивши матеріали справи, доводи клопотання представника відповідача, дійшов висновку про наступне.

Згідно з п.4 ч.2 ст.156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі у разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

На підставі викладеного, враховуючи необхідність вирішення питань щодо припинення діяльності відповідача, Благодійної організації "Зебрьонок", добровільним шляхом, суд вважає за необхідне клопотання представника відповідача задовольнити, а провадження у даній справі зупинити до 02.12.2015 року.

Суд зазначає, що відповідно до ч.10 ст.103 КАС України зупинення провадження в адміністративній справі зупиняє перебіг усіх процесуальних строків у цій адміністративній справі. Перебіг процесуальних строків продовжується з дня поновлення провадження.

Згідно з ч.5 ст.156 КАС України провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій воно було зупинено.

Керуючись ст.ст.156, 165, 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання представника Благодійної організації "Зебрьонок" - задовольнити.

Зупинити провадження у адміністративній справі №820/7996/15 за позовом Заступника прокурора Харківської області, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації до Благодійної організації "Зебрьонок", Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції про припинення діяльності до 02.12.2015 року.

Зобов'язати Благодійну організацію "Зебрьонок" до встановленого судом терміну надати через канцелярію суду результати врегулювання питання щодо припинення діяльності Благодійної організації "Зебрьонок".

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в п'ятиденний строк з дня її проголошення та з дня отримання копії ухвали, у разі постановлення ухвали у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків для подачі апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Повний текст ухвали виготовлено 12 листопада 2015 року.

Суддя Нуруллаєв І.С.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.11.2015
Оприлюднено17.11.2015
Номер документу53404891
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/7996/15

Ухвала від 07.12.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Нуруллаєв І.С.

Ухвала від 07.12.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Нуруллаєв І.С.

Ухвала від 11.11.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Нуруллаєв І.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні