Ухвала
від 07.12.2015 по справі 820/7996/15
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua У Х В А Л А

про поновлення провадження в адміністративній справі

07 грудня 2015 р. Справа №820/7996/15

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Нуруллаєва І.С.,

при секретарі судового засідання - Мараєвій О.В.,

за участю:

прокурора - Комісара О.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Харківського окружного адміністративного суду питання про поновлення провадження у справі за адміністративним позовом Заступника прокурора Харківської області, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 організації "Зебрьонок", Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції про припинення діяльності, -

В С Т А Н О В И В:

Заступник прокурора Харківської області, в інтересах держави в особі Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до ОСОБА_1 організації "Зебрьонок", Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції, в якому просить суд припинити діяльність благодійної організації "Зебрьонок" (ЄДРПОУ 37999853), пов'язану із наданням освітніх послуг у сфері дошкільної освіти шляхом її ліквідації; зобов'язати Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції внести до Єдиного державного реєстру запис про державну реєстрацію припинення юридичної особи ОСОБА_1 організація «Зебрьонок» (ЄДРПОУ 37999853).

Ухвалою суду від 11 листопада 2015 року зупинено провадження у адміністративній справі №820/7996/15 за позовом Заступника прокурора Харківської області, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 організації "Зебрьонок", Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції про припинення діяльності на підставі п.4 ч.2 ст.156 КАС України за клопотанням сторони для вирішення питання щодо припинення діяльності відповідача добровільним шляхом до 02.12.2015 року.

Відповідно до ч.5 ст.156 КАС України провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативи суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження.

Представником відповідача, ОСОБА_1 організації "Зебрьонок" 30.11.2015 року були надані через канцелярію суду докази на підтвердження самостійного вирішення питання щодо припинення діяльності відповідача ОСОБА_1 організації "Зебрьонок", з огляду на що судом було поставлено на обговорення питання про поновлення провадження у справі.

Прокурор проти поновлення провадження у справі не заперечував.

Представник позивача, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, в судове засідання не прибув, про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлений належним чином, через канцелярію суду надав заяву про розгляд справи за його відстуності.

Представник відповідача, ОСОБА_1 організації "Зебрьонок", в судове засідання не прибув, про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлений належним чином, разом із поданими документами заявив клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Представник відповідача, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, в судове засідання не прибув, про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив.

З урахуванням наведеного суд приходить до висновку про необхідність поновити провадження в зазначеній справу зі стадії, на якій воно було зупинено.

Керуючись ст.ст.156, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Поновити провадження в адміністративній справі №820/7996/15 за адміністративним позовом Заступника прокурора Харківської області, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 організації "Зебрьонок", Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції про припинення діяльності.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Нуруллаєв І.С.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.12.2015
Оприлюднено14.12.2015
Номер документу54168365
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/7996/15

Ухвала від 07.12.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Нуруллаєв І.С.

Ухвала від 07.12.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Нуруллаєв І.С.

Ухвала від 11.11.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Нуруллаєв І.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні