Ухвала
від 23.11.2015 по справі 826/7382/15
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 826/7382/15

У Х В А Л А

          "23" листопада 2015 р. м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Лічевецький І.О. перевіривши виконання вимог ст.185-187 КАС України апеляційної скарги державної податкової інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 01 вересня 2015 року у адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Таліос» до державної податкової інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві, про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В

Апеляційна скарга подана з додержанням ст. 185-186 КАС України та строків апеляційного оскарження.

Апеляційна скарга подана особою, яка має право на апеляційне оскарження, за формою та змістом відповідає вимогам ст. 187 КАС України.

Також, державна податкова інспекція у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві подала клопотання про звільнення від сплати судового збору.

Назване клопотання вмотивовано тим що бюджетом державної податкової інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві на 2015 рік не передбачені кошти на сплату судового збору.

Відповідно до частини 1 статті 88 КАС України суд, враховуючи майновий стан сторони, може своєю ухвалою зменшити розмір належних до оплати судових витрат чи звільнити від їх оплати повністю або частково, чи відстрочити або розстрочити сплату судових витрат на визначений строк.

З огляду на наведену правову норму та враховуючи, що недостатність фінансування державного органу не є поважною причиною, суд не знаходить підстав для звільнення скаржника від сплати судового збору.

Разом з тим, виходячи із необхідності дотримання принципу забезпечення апеляційного та касаційного оскарження рішень адміністративного суду, суд вважає за можливе відстрочити державній податкової інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві сплату судового збору до закінчення перегляду справи в апеляційному порядку.

Керуючись ст.ст. 88, 189 КАС України, суд,

У Х В А Л И В

Клопотання державної податкової інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві задовольнити частково.

Відстрочити державній податковій інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві сплату судового збору до ухвалення рішення у справі.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою державної податкової інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 01 вересня 2015 року у адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Таліос» до державної податкової інспекції у Солом'янському районі Головного управління ДФС у місті Києві, про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії.

Особам, які беруть участь у справі направити:

1) копію ухвали про відкриття апеляційного провадження;

2) копію апеляційної скарги з додатками, зазначеними в ній;

3) інформацію про їхні права та обов'язки;

Встановити строк для подачі заперечень на апеляційну скаргу до 10 грудня 2015 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                                 Лічевецький І.О.

Дата ухвалення рішення23.11.2015
Оприлюднено30.11.2015
Номер документу53735365
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —826/7382/15

Ухвала від 15.06.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Пилипчук Н.Г.

Ухвала від 26.05.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Пилипчук Н.Г.

Ухвала від 13.01.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Моторний О.А.

Постанова від 10.12.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Лічевецький І.О.

Ухвала від 23.11.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Лічевецький І.О.

Постанова від 01.09.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Данилишин В.М.

Ухвала від 29.04.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Данилишин В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні