Ухвала
від 21.10.2015 по справі б11/316-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. С.Петлюри, 16 тел. 235-95-51

У Х В А Л А

"21" жовтня 2015 р. Справа № Б11/316-07

За позовом Відкритого акціонерного товариства В«ОСОБА_1 бурякорадгоспВ» ,

Київська обл., смт. Згурівка

до 1) ОСОБА_1 селищна рада, Київська обл., смт. Згурівка

2) Шевченківська сільська рада Згурівського району, Згурівський р-н, с. Шевченкове

третя особа Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській області

про зобов'язання вчинити дії

Суддя - Мальована Л.Я.

Представники:

позивач - ОСОБА_2 (дов. № б/н від 01.07.2015 р. (предст. а\к);

відповідач 1 - ОСОБА_3 (дов. № 1 від 01.04.2015 р.);

відповідач 2 не з'явився;

третя особа - ОСОБА_4 (дов. № 16 від 12.03.2015 року).

Обставини справи:

Ліквідатор ВАТ В«ОСОБА_1 бурякорадгоспВ» звернувся до суду з заявою, в межах справи про банкрутство, про зобов'язання вчинити дії, а саме зобов'язати Шевченківську сільську раду та ОСОБА_1 селищну раду прийняти до комунальної власності об'єкти державної власності банкрута.

Представник ліквідатора підтримав подану заяву та просив задовольнити в повному обсязі.

Представник відповідача ОСОБА_1 селищної ради у відзиві на заяву зазначає, що не проти прийняття у комунальну власність об'єктів державної власності, що знаходяться за адресою Червоний відділок смт. Згурівка, Згурівського району, Київської області, але така передача буде здійснена з дотриманням вимог чинного законодавства України, а саме: ЗУ «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», «Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ, організацій, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 06.10.1995 № 891 та інших законодавчих актів, і тільки після того як уся документація на ці об'єкти буде відповідати вимогам чинного законодавства і буде надана ліквідатором під час прийому передачі цих об'єктів, тоді і будуть прийняті об'єкти.

Представник Шевченківської сільської ради в засідання суду не з'явився, але на адресу суду надіслав лист, в якому просив суд розглянути справу без участі представника, заявлені вимоги не визнає повністю. У відзиві на заяву посилається на ті ж підстави, що і ОСОБА_1 селищна рада, тобто без документації передача об'єктів державної власності у комунальну власність є неможливою.

Представник третьої особи підтримав викладені в заяві вмоги посилаючись на ст. 26 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», в якій зазначено, що відсутність документації на об'єкти не може бути перешкодою для передачі в комунальну власність, оскільки застереження прямо не передбачені в законі, а тому така передача відбувається без жодних додаткових умов.

Заслухавши пояснення представників ліквідатора, відповідача 1 та третьої особи, суд встановив:

Постановою господарського суду Київської області від 20.08.2008 року ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп» визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено ОСОБА_5

В провадженні господарського суду перебуває справа про банкрутство ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп», яка на день розгляду даної справи не закінчена, звіт та ліквідаційний баланс не затверджено, у зв'язку з тим, що ліквідатором при проведенні ліквідаційної процедури не були передані об'єкти державної власності до комунальної власності, тому ліквідатор і звернувся до суду з заявою в межах справи про банкрутство, про зобов'язання відповідачів прийняти до комунальної власності об'єкти державної власності, які знаходяться у боржника.

В обґрунтування заявлених вимог заявник посилається на наступне, 09.10.2013 р. Регіональним відділенням Фонду державного майна України на адресу ліквідатора направлено лист вих. № 02-14-5341, яким Регіональне відділення ФДМУ заперечує можливість ліквідації ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп» до моменту реалізації управлінських рішень у відношенні державного майна.

06.11.2013 року листом вих. № 4493 та листом вих. № 4494 ліквідатор ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп» звернувся до Шевченківської сільської ради Згурівського району та ОСОБА_1 селищної ради з проханням прийняти до комунальної власності відповідних територіальних громад об'єкти житлового фонду та комунальної інфраструктури.

27.11.2013 року листом вих. № 02-41/288 Шевченківська сільська рада Згурівського району повідомила, що питання прийняття об'єктів житлового фонду буде розглянуто на черговому засіданні сесії ради, яке відбудеться в грудні 2013 року. Листом вих. № 02/41-6 від 02.01.2014 року Шевченківська сільська рада Згурівського району повідомила, що для прийняття Шевченківською сільською радою у комунальну власність майна Банкрута та взяття його на баланс, необхідно надати інформацію щодо конкретного місця розташування майна, його поштові адреси, номери будинків.

Після відновлення інформації, витребуваної Шевченківською сільською радою, 27.10.2014 року ліквідатором ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп» було повторно направлено Заяву вих. № 02-01/258 про передачу майна банкрута до комунальної власності, яку було залишено без відповіді та задоволення.

12.06.2015 року ліквідатором вручено Шевченківській сільській раді заяву про передачу майна банкрута, на яку була отримана відповідь, що для прийняття майна в комунальну власність необхідно надати технічну документацію.

Щодо вимоги до ОСОБА_1 селищної ради то листом № 02-4-571/1070 від 05.12.2013 року селищна рада повідомила ліквідатора, що для прийняття у комунальну власність майна банкрута, необхідно надати інформацію щодо конкретного місця розташування майна, його поштової адреси, номера будинку.

27.10.2014 року ліквідатор повторно направив заяву № 02-01/257 про передачу майна банкрута, на яку селищна рада дала відповідь, що не заперечує щодо прийняття на баланс об'єктів проте банкруту необхідно надати технічну документацію.

Ліквідатором ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп» неодноразово направлялися звернення до Шевченківської сільської ради Згурівського району та ОСОБА_1 селищної ради з проханням прийняти до комунальної власності відповідних територіальних громад об'єкти житлового фонду та комунальної інфраструктури, проте Шевченківська сільська рада Згурівського району та ОСОБА_1 селищна рада відповідних рішень не прийняли, посилаючись на те, що для прийняття майна в комунальну власність необхідно створити відповідну комісію, на об'єкти та необхідно надати технічну документацію та інше.

Розглянувши подану заяву суд прийшов до висновку, що вона підлягає задоволенню з наступних підстав:

Відповідно до статей 1, 3, 4 Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" (в редакції, чинній на момент виникнення спірних правовідносин) об'єктами передачі є, зокрема, житловий фонд та інші об'єкти соціальної інфраструктури, які перебувають у повному господарському віданні чи оперативному управлінні державних підприємств, установ, організацій (далі - підприємств) або не увійшли до статутних фондів, господарських товариств, створених у процесі приватизації (корпоратизації), у тому числі не завершені будівництвом. Ініціатива щодо передачі об'єктів права державної та комунальної власності може виходити відповідно від органів, уповноважених управляти державним майном, місцевих органів виконавчої влади, відповідних органів місцевого самоврядування. Передача об'єктів з державної у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах здійснюється за наявності згоди відповідних сільських, селищних, міських, районних у містах рад, якщо інше не передбачено законом, а у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст - за наявності згоди районних або обласних рад, якщо інше не передбачено законом.

Статтею 4 Житлового кодексу України передбачено, що житловий фонд включає: жилі будинки і жилі приміщення в інших будівлях, що належать державі (державний житловий фонд); жилі будинки і жилі приміщення в інших будівлях, що належать колгоспам та іншим кооперативним організаціям, їх об'єднанням, профспілковим та іншим громадським організаціям (громадський житловий фонд); жилі будинки, що належать житлово-будівельним кооперативам (фонд житлово-будівельних кооперативів); жилі будинки (частини будинків), квартири, що належать громадянам на праві приватної власності (приватний житловий фонд); квартири в багатоквартирних жилих будинках, садибні (одноквартирні) жилі будинки, а також жилі приміщення в інших будівлях усіх форм власності, що надаються громадянам, які відповідно до закону потребують соціального захисту (житловий фонд соціального призначення). До житлового фонду включаються також жилі будинки, що належать державно-колгоспним та іншим державно-кооперативним об'єднанням, підприємствам і організаціям. До житлового фонду не входять нежилі приміщення в жилих будинках, призначені для торговельних, побутових та інших потреб непромислового характеру.

Згідно пункту 9 статті 8 Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду" в разі банкрутства підприємств, зміни форми власності або ліквідації підприємств, установ, організацій, у повному господарському віданні яких перебуває державний житловий фонд, останній (у тому числі гуртожитки) одночасно передається у комунальну власність відповідних міських, селищних, сільських рад народних депутатів.

Частиною 1 статті 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (в редакції, чинній до 18 січня 2013 р.) передбачено, що усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання на дату відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до складу ліквідаційної маси, за винятком об'єктів житлового фонду, в тому числі гуртожитків, дитячих дошкільних закладів та об'єктів комунальної інфраструктури, які в разі банкрутства підприємства передаються в порядку, встановленому законодавством, до комунальної власності відповідних територіальних громад без додаткових умов і фінансуються в установленому порядку.

Отже, відповідно до вимог Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" та Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", об'єкти житлового фонду (гуртожитки, житлові будинки) не підлягають відчуженню у ліквідаційній процедурі, а повинні бути передані до комунальної власності відповідної територіальної громади і під час здійснення ліквідаційної процедури ліквідатор банкрута зобов'язаний передати до комунальної власності об'єкти житлового фонду, а відповідні міські, селищні, сільські ради зобов'язані їх прийняти за актами приймання - передачі без будь-яких додаткових умов.

Пунктом 3 Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій (затв. Постановою КМУ від 06.11.1995 р. 891) встановлено, що разом з відомчим житловим фондом передаються відповідним комунальним підприємствам зовнішні мережі електро-, тепло-, газо-, водопостачання і водовідведення, а також будівлі, призначені для обслуговування цього фонду (бойлерні, котельні, каналізаційні та водопровідні споруди, вбудовані і прибудовані приміщення, обладнання тощо). Передача будинків (у тому числі гуртожитків) відомчого житлового фонду в комунальну власність провадиться комісією з питань приймання відомчого житлового фонду в комунальну власність, яка утворюється Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями або виконкомами відповідної Ради.

До складу цієї комісії входять представники відповідних місцевих комунальних підприємств, житлово-експлуатаційної організації, на баланс якої передаються будинки відомчого житлового фонду, регіонального відділення (представництва) Фонду державного майна, місцевого фінансового органу, бюро технічної інвентаризації, спеціалізованого проектного інституту, підприємства, установи чи організації, що передає відомчий житловий фонд, та представники інших заінтересованих підприємств, установ і організацій.

Комісія з питань приймання відомчого житлового фонду в комунальну власність визначає технічний стан житлового будинку та об'єктів комунального призначення, що його обслуговують, відповідно до правил оцінки фізичного зносу житлових будинків, затверджених Держжитлокомунгоспом.

Якщо житловий будинок та об'єкти комунального призначення, що його обслуговують, відповідно до висновків цієї комісії визнані такими, що потребують ремонту, орган, який утворив комісію, приймає рішення про джерела фінансування і термін виконання робіт, у тому числі з залученням в установленому порядку коштів підприємств, установ і організацій, які передають житловий фонд у комунальну власність.

Виконавчий комітет ОСОБА_1 селищної ради шостого скликання прийняв рішення № 133 від 27.08.2015 року про створення комісії з питань приймання-передачі об'єктів права державної та комунальної власності, відомчого житлового фонду та об'єктів інфраструктури до складу якого увійшли заступник селищного голови (голова комісії), головний спеціаліст - юрисконсульт виконавчого органу (заступник голови), члени комісії - юрисконсульт КП «ОСОБА_1 комбінат комунальних підприємств», провідний спеціаліст відділу обліку, налізу ефективності використання та управління об'єктами державної власності, технік з інвентаризації нерухомого майна, арбітражний керуючий та кредитор за згодою.

Оскільки у рішенні виконавчого комітету не було встановлено строк передачі, тому ухвалою суду від 16.09.2015 року було зобов'язано ОСОБА_1 селищну раду провести інвентаризацію та скласти акти приймання-передачі.

Ухвалу суду відповідач не виконав, а надав рішення ради п'ятдесят сьомої сесії шостого скликання № 1204-57-VI від 08.10.2015 року про відмову у прийнятті до комунальної власності територіальної громади ОСОБА_1 селищної ради об'єктів права державної власності, відомчого житлового фонду Червоного відділку, смт. Згурівка, яке належало ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп» на праві господарського відання або оперативного управління.

Що стосується Шевченківської сільської ради то вона також не виконала вимоги суду викладені в ухвалі від 16.09.2015 року, а повідомила суд про те, що для утворення комісії нею направлені листи. Повідомити членів комісії про проведення інвентаризації, не є можливим у зв'язку з стиснутими термінами.

Суд вважає, що відповідачі безпідставно не виконали вимоги суду, не вирішили питання стосовно спірних об'єктів, а тому відсутність рішення з даного приводу призводить до затягування справи про банкрутство ВАТ «ОСОБА_1 бурякорадгосп».

Підсумовуючи вищевикладені юридичні факти та положення нормативно-правових актів, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання ліквідатора Відкритого акціонерного товариства "ОСОБА_1 бурякорадгосп" арбітражного керуючого ОСОБА_5, зобов"язати Шевченківську сільську раду Згурівського району та ОСОБА_1 селищну раду Київської області прийняти до комунальної власності об'єкти державної власності.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 22-26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В:

1. Задовольнити клопотання ліквідатора Відкритого акціонерного товариства "ОСОБА_1 бурякорадгосп" арбітражного керуючого ОСОБА_5

2. Зобов'язати Шевченківську сільську раду Згурівського району (07641, Київської обл., Згурівський р-н, с. Шевченкове, вул. Шевченка, 28) прийняти до комунальної власності об'єкти державної власності Травневого та Володпмирського відділків (згідно переліку у листі вих. № 02-14-5341 від 09.102013 р. Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області з переліком об'єктів державної власності), а саме:

ААБАЕА291, № з/п 1, Клуб, вул. Володимирська, 12, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА292, № з/п 1, Дитсад, вул. Володимирська, 18, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА293, № з/п 1, Лазня, вул. Молодіжна, 12, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА295, № з/п 3, Лазня Травневого відділку, вул. Залізнична, 3, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка;

ААБАЕА299, № з/п 4, Шосейна дорога, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА300, № з/п 5, Автодорога-під'їзд, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА321, 4 кв жб, № з/п 20, вул. Молодіжна, 18, Київська обл.. ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА322, 4 кв жб, № з/п 21, вул. Молодіжна, 19, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА323, 4 кв жб, № з/п 22, вул. Молодіжна, 20, Київська обл.. ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА325, 4 кв жб, № з/п 24, вул. Молодіжна, 26, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА326, 4 кв жб, № з/п 25, вул. Молодіжна, 25, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА327, 4 кв жб, № з/п 26, вул. Молодіжна, 27, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА328, 4 кв жб, № з/п 27, вул. Молодіжна, 28, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА329, 4 кв жб, № з/п 28, вул. Молодіжна, 29, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА330, 4 кв жб, № з/п 29, вул. Молодіжна, 2, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА331, 4 кв жб, № з/п 30, вул. Молодіжна, 8, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕА332, 4 кв жб, № з/п 31, вул. Молодіжна, 5, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Володимирський відділок;

ААБАЕАЗЗЗ, 4 кв жб, № з/п 32, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка. Володимирський відділок;

ААБАЕА334, 4 кв жб, № з/п 33, вул. Залізнична, 11, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА335, 4 кв жб, № з/п 34, вул. Пятихацька, ЗО, Київська обл., ОСОБА_1 р- н. смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА336, 4 кв жб, № з/п 35, вул. Пятихацька, 32, Київська обл., ОСОБА_1 р- смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА337, 6 кв жб, № з/п 36, вул. Польова, 1, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА338, 8 кв жб, № з/п 37, вул. Польова, 2, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА339, 4 кв жб, № з/п 38, вул. Залізнична, 2, Київська обл., Згурівський р-н. смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА340, 4 кв жб, № з/п 39, вул. Залізнична, 4, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА341, 1 кв жб, № з/п 40, вул. Пятихацька, 36, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА342, 4 кв жб, № з/п 41, вул. Залізнична, 7, Київська обл., Згурівський р-н. смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА343, 4 кв жб, № з/п 42, вул. Залізнична, 16, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА344, 4 кв жб, № з/п 43, вул. Залізнична, 10, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт. Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА345, 4 кв жб, № з/п 44, вул. Залізнична, 9, Київська обл., Згурівський р-н, смт. Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА346, 4 кв жб, № з/п 45, вул. Залізнична, 13, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт. Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА347, 4 кв жб, № з/п 46, вул. Залізнична, 15, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт. Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА348, 4 кв жб, № з/п 47, вул. Пятихацька, 28, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт. Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА349, 4 кв жб, № з/п 48, вул. Пятихацька, 34, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт. Згурівка, Травневий відділок;

ААБАЕА350, 1/2 котеджу Травневого відділку, № з/п 1, вул. Пятихацька, 38. Київська обл., Згурівський р-н, смт. Згурівка, Травневий відділок.

Зобов'язати ОСОБА_1 селищну раду (07600, Київська область, Згурівський р-н, смт. Згурівка, вул. Українська, 10) прийняти до комунальної власності об'єкти державної власності Червоного відділку та розташовані у смт. Згурівка (згідно переліку у листі вих. № 02-14-5341 від 09.102013 р. Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області з переліком об'єктів державної власності), а саме:

ААБАЕА296, № з/п 1, ОСОБА_3 бруківка, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА297, № з/п 2, ОСОБА_3 бруківка. Київська обл.. Згурівський р-н. смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА298, № з/п 3, Шосейна дорога, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА301, № з/п 1, Пожарна автомашина, Київська обл., Згурівський р-н. смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА302, 3 кв жб, № з/п 1, пров. Польовий, буд. 1, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок ;

ААБАЕА303, 1 кв жб, № з/п 2, вул. Поповича, 1, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА304, 3 кв жб, № з/п 3, пров. Весняний, 1, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА305, 3 кв жб, № з/п 4, вул. Поповича, 15, Київська обл., Згурівський р-н. смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА306, 3 кв жб, № з/п 5, вул. Поповича, 9, Київська обл., Згурівський р-н. смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА307, 3 кв жб, № з/п 6, вул. Поповича, 5, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА308, 3 кв жб, № з/п 7, пров. Весняний, 2, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА309, 8 кв жб, № з/п 8, вул. Поповича, 6, Київська обл.. Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА310, 8 кв жб, № з/п 9, вул. Поповича, 2, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА311, 4 кв жб, № з/п 10, вул. Поповича, 8, Київська обл., Згурівський р-н. смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА312, 8 кв жб, № з/п 11, вул. Поповича, 4, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА313, 2 кв жб, № з/п 12, вул. Ворошилова, 25, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА314, 2 кв жб, № з/п 13, вул. Заводська, 12, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА315, 2 кв жб, № з/п 14, вул. Ворошилова, 4, Київська обл., ОСОБА_1 р- н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА316, 1 кв жб, № з/п 15, вул. Поповича, 3, Київська обл., Згурівський р-н. смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА317, 1 кв жб, № з/п 16, пров. Весняний, 7, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА318, 4 кв жб, № з/п 17, вул. Ворошилова, 18, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА319, 4 кв жб, № з/п 18, вул. Ворошилова, 16, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА320, 4 кв жб, № з/п 19, вул. Ворошилова, 14, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА324, 4 кв жб, № з/п 23, вул. Володимирська, 20, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок;

ААБАЕА351, Газопровід Червоного відділку, № з/п 2, смт. Згурівка;

ААБАЕА352, житловий будинок, № з/п 3, вул. Ворошилова, Київська обл., Згурівський р-н, смт Згурівка, Червоний відділок.

3. Стягнути з ОСОБА_1 селищної ради (07600, Київська обл., Згурівський район, смт. Згурівка, вул. Українська, буд. 10, код 04360296) на користь Відкритого акціонерного товариства «ОСОБА_1 бурякорадгосп» (07600, Київська обл., смт. Згурівка, Червоний відділок, вул. Садова, 1, код 00385833) - 1 218 (одна тисяча двісті вісімнадцять) грн. 00 коп. судового збору.

4. Стягнути з Шевченківської сільської ради Згурівського району (07641, Київська обл., Згурівський район, с. Шевченкове, вул. Шевченка, буд. 28, код 04527477) на користь Відкритого акціонерного товариства «ОСОБА_1 бурякорадгосп» (07600, Київська обл., смт. Згурівка, Червоний відділок, вул. Садова, 1, код 00385833) - 1 218 (одна тисяча двісті вісімнадцять) грн. 00 коп. судового збору.

5.Копію ухвали напрвити заявнику, ОСОБА_1 селищній раді, Шевченківській сільській раді Згурівського району, Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Київській області.

Суддя Л.Я. Мальована

Дата ухвалення рішення21.10.2015
Оприлюднено04.12.2015
Номер документу53929346
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —б11/316-07

Рішення від 18.06.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Рішення від 18.06.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 28.04.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 28.04.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 24.03.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 24.03.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 24.03.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 24.02.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 24.02.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 20.01.2021

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні