Ухвала
від 01.10.2015 по справі 522/9171/13-а
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

01.10.2015

Справа № 522/9171/13-а

Провадження № 2-а/522/28/15

УХВАЛА

01 жовтня 2015 року Приморський районний суд міста Одеси в складі:

головуючого судді Свяченої Ю.Б.,

при секретарі Шеян І.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Одесі клопотання представника Одеської міської ради про залучення ОСОБА_1 комунальної власності Одеської міської ради до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача по адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Одеської міської ради про визнання незаконними та нечинними рішень, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Приморського районного суду м. Одеси знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_2 до Одеської міської ради про визнання незаконними та нечинними рішень.

У судовому засіданні представник Одеської міської ради заявив клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_1 комунальної власності Одеської міської ради. Вказане клопотання обґрунтовується тим, що ОСОБА_1 відповідно до Положення, що затвердженого рішенням Одеської міської ради від 19 лютого 2013 року №2752-VI, наділений повноваженнями щодо управління комунальною власністю територіальної громади міста та щодо реалізації повноважень Одеської міської ради у галузі земельних відносин відповідно до чинного законодавства, є правонаступником Представництва по управлінню комунальної власності Одеської міської ради, а також правонаступником прав та обов'язків приєднаного Одеського міського управління земельних ресурсів Одеської міської ради. Оскільки саме ОСОБА_1 комунальної власності Одеської міської ради займався підготовкою документів, на підставі яких були прийняті оскаржувані рішення, то винесення рішення по вищевказаній адміністративній справі може вплинути на його права та обов'язки.

Представник ОСОБА_2 у судовому засіданні не заперечував проти задоволення вищевказаного клопотання.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, вислухавши думки представників сторін, суд вважає за можливе задовольнити клопотання представника Одеської міської ради, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

Тому, суд вважає за можливе задовольнити клопотання представника Одеської міської ради про залучення до участі у даній справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_1 комунальної власності Одеської міської ради.

Керуючись ст. ст. 53, 160, 165 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Одеської міської ради про залучення ОСОБА_1 комунальної власності Одеської міської ради до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача по адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Одеської міської ради про визнання незаконними та нечинними рішень, - задовольнити.

Залучити до участі у адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Одеської міської ради про визнання незаконними та нечинними рішень в якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_1 комунальної власності Одеської міської ради.

Копію ухвали, позовну заяву з доданими до неї матеріалами та судову повістку направити ОСОБА_1 комунальної власності Одеської міської ради.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Ю.Б.Свячена

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення01.10.2015
Оприлюднено09.12.2015
Номер документу54000006
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —522/9171/13-а

Ухвала від 05.08.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 19.03.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 14.12.2015

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Шевчук О.А.

Ухвала від 14.12.2015

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Шевчук О.А.

Ухвала від 13.07.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 15.10.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 01.10.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 23.11.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 09.06.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Ухвала від 08.10.2013

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні