Ухвала
від 02.12.2015 по справі 816/4523/15
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залучення другого відповідача

02 грудня 2015 рокум. ПолтаваСправа № 816/4523/15

Полтавський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Єресько Л.О.,

за участю:

секретаря судового засідання - Шевченко О.С.,

позивача - ОСОБА_1,

представника позивача - ОСОБА_2,

представника відповідача - ОСОБА_3,

представника третьої особи - ОСОБА_4,

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області, третя особа: Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Полтавській області про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення з роботи, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

06 листопада 2015 року позивач ОСОБА_1 звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області, третя особа: Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Полтавській області про визнання протиправним та скасування наказу Управління Міністерства внутрішніх справ в Полтавській області від 09.10.2015 № 582 про звільнення ОСОБА_1 з посади завідувача канцелярії Комсомольського МВ УМВС України в Полтавській області; поновлення ОСОБА_1 на вказаній посаді; стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу в період з 09.10.2015 по день прийняття рішення судом; стягнення моральної шкоди в сумі 5000 грн.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 09 листопада 2015 року провадження у справі відкрито, закінчено підготовче провадження і призначено справу до судового розгляду.

В судовому засіданні 02 грудня 2015 року представником відповідача заявлено клопотання про залучення в якості другого відповідача - Комсомольський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Полтавській області, оскільки позивач до звільнення працювала в Комсомольському міському відділі Управління Міністерства внутрішніх справ України у Полтавській області, там і отримувала заробітну плату.

Тому судом поставлено на вирішення питання про залучення в якості другого відповідача - Комсомольський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Полтавській області.

Позивач в судовому засіданні проти задоволення клопотання про залучення другого відповідача не заперечувала.

Представник позивача проти задоволення клопотання про залучення другого відповідача заперечував.

Представник третьої особи у вирішенні питання про залучення другого відповідача покладався на розсуд суду.

За змістом статті 52 Кодексу адміністративного судочинства України суд може залучити в якості другого відповідача особу, яка повинна відповідати за адміністративним позовом.

Таким чином, суд вирішив залучити до участі у справі в якості другого відповідача - Комсомольський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Полтавській області.

На підставі викладеного, керуючись статтею 52 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області, третя особа: Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Полтавській області про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення з роботи, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди в якості другого відповідача - Комсомольський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області (39800, м. Комсомольськ, вул. Добровольського, 6), направити йому копію позовної заяви.

Зобов'язати Комсомольський міський відділ Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області надати до суду у строк до 18 грудня 2015 року довідку про середньоденну та середньомісячну заробітну плату ОСОБА_1.

Розгляд справи відкласти і призначити судове засідання в приміщенні Полтавського окуржного адміністративного суду (за адресою: 36039, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26) на 11:30 24 грудня 2015 року.

Копію ухвали надіслати залученому відповідачу разом з копією позовної заяви та доданими до неї матеріалами.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Л.О. Єресько

Дата ухвалення рішення02.12.2015
Оприлюднено17.12.2015
Номер документу54307364
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/4523/15

Постанова від 28.02.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бевзенко В.М.

Ухвала від 27.02.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бевзенко В.М.

Ухвала від 01.02.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бевзенко В.М.

Ухвала від 18.11.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Мойсюк М.І.

Ухвала від 10.06.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Кочан В.М.

Ухвала від 10.06.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Кочан В.М.

Постанова від 24.12.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

Ухвала від 02.12.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

Ухвала від 09.11.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

Ухвала від 09.11.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.О. Єресько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні