Ухвала
від 11.12.2015 по справі 915/1036/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

======================================================================

УХВАЛА

11 грудня 2015 року Справа № 915/1036/15

м. Миколаїв

Кредитори:

1. Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України», 03150, м.Київ, вул. Горького, 127, в особі філії публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» в м.Миколаєві, 54017, м.Миколаїв, вул. Декабристів, 25а.

2. Публічне акціонерне товариство «Діамантбанк», 04070, м.Київ, Контрактова площа 10-А.

3. Вознесенська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області, 56500, Миколаївська обл., м.Вознесенськ, пров. Братів Іпатових, 6.

4. Товариство з обмеженою відповідальністю «СКІН МАРКЕТ», 56500, Миколаївська обл., м.Вознесенськ, вул. Леніна, 33.

5. Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Вознесенському районі Миколаївської області, 56500, Миколаївська обл., м.Вознесенськ, вул. Кірова, 5/2.

6. Управління Пенсійного фонду України в м.Вознесенську та Вознесенському районі Миколаївської області, 56500, Миколаївська обл., м.Вознесенськ, вул. Кірова, 25.

7. Публічне акціонерне товариство Національна компанія «Нафтогаз України», 01001, м.Київ, вул. Б.Хмельницького, 6.

8. Товариство з обмеженою відповідальністю «ГВП ХІММАТЕРІАЛИ», 04073, м.Київ, пров. Куренівський, 4.

9. Товариство з обмеженою відповідальністю «Агентство з підбору автомобілів «КОНСАЛТ-АВТО», 03056, м.Київ, вул. Польова, 21, оф.114.

10. Товариство з обмеженою відповідальністю «В.І.Ф.», 49094, м.Дніпропетровськ, вул. Мандриківська, 47, оф. 511.

11. Фізична особа-підприємець ОСОБА_1, АДРЕСА_1

Банкрут: Публічне акціонерне товариство «ВОЗКО», 56500, Миколаївська обл., м.Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287, код ЄДРПОУ 00310781.

Ліквідатор: арбітражний керуючий Симончук О.М., АДРЕСА_2, адреса для листування: АДРЕСА_3

Головне управління юстиції у Миколаївській області , 54029, м.Миколаїв, вул. 8 Березня, 107.

Суддя Василяка К.Л.

Представники:

від кредиторів: 1) Корінний А.В., дов. №010-01/5838 від 08.09.2014р., 2) Ястремська І.О., дов. №339 від 11.09.2015р., 4) Галюк О.С. - директор, 5) Сало П.І., дов. №1 від 05.01.2015р., 8) Панченко С.В., дов. б/н від 12.08.2015р.

від банкрута: Симончук О.М. - ліквідатор.

в судовому засіданні приймає участь:

СУТЬ СПРАВИ : про банкрутство Публічного акціонерного товариства «ВОЗКО».

29.10.2015р. від ліквідатора до суду надійшло клопотання про надання дозволу на продаж майна банкрута, що є предметом забезпечення вимог заставних кредиторів - ПАТ «Діамантбанк» та ПАТ «Державний експортно-імпортний банк», а також про виключення з Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та Державного реєстру обтяжень рухомого майна відомостей про договори іпотеки та застави.

17.11.2015р. від ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» до суду надійшла скарга на дії ліквідатора ПАТ «ВОЗКО», в якій банк просить визнати дії ліквідатора по організації аукціонів з реалізації майна банкрута, що є предметом забезпечення неправомірними, припинити повноваження ліквідатора та призначити ліквідатором ПАТ «ВОЗКО» іншого арбітражного керуючого за допомогою Автоматизованої системи відбору арбітражних керуючих, а також винести ухвалу про заборону проведення аукціону з продажу майна банкрута, що є предметом забезпечення грошових вимог ПАТ «Укрексімбанк».

23.11.2015р. банк надав суду доповнення до скарги, в яких викладено підстави неналежного, на думку банку, виконання ліквідатором своїх повноважень.

23.11.2015р. до суду від ліквідатора надійшло клопотання про уточнення вимог щодо необхідності надання дозволу на продаж майна ПАТ «ВОЗКО», яке є предметом забезпечення.

24.11.2015р. банк надав суду клопотання про відкладення розгляду клопотання ліквідатора про надання дозволу на реалізацію заставного майна банкрута до розгляду скарги ПАТ «Укрексімбанк» та зобов'язання ліквідатора надати копії звітів з незалежної оцінки заставного майна та рецензії на них для ознайомлення.

24.11.2015р. ПАТ «Діамантбанк» надав суду: 1) клопотання про зобов'язання ліквідатора вчинити певні дії, саме, узгодити із заставним кредитором перелік майна боржника, що перебуває у заставі, надавши відомість про його інвентаризацію за адресою кредитора, та зобов'язати ліквідатора провести оцінку майна боржника, що перебуває у заставі у ПАТ «Діамантбанк», узгодити її із заставним кредитором та надіслати висновок про грошову оцінку на адресу заставного кредитора; та 2) пояснення стосовно підстав неможливості надання згоди на реалізацію ліквідатором заставного майна банку.

02.12.2015р. та 07.12.2015р. від ПАТ «Державний експортно-імпортний банк» до суду надійшли доповнення до скарги на дії ліквідатора з додатковими поясненнями причин та підстав, викладених у скарзі.

09.12.2015р. від ФОП ОСОБА_1 до суду надійшло клопотання про розгляд справи без її участі.

11.12.2015р. ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» надав суду письмові пояснення щодо підстав неможливості надання згоди на реалізацію ліквідатором заставного майна банку.

11.12.2015р. ПАТ «Діамантбанк» надав суду скаргу на дії ліквідатора та доповнення до неї. Вказана скарга підлягає призначенню до розгляду в судовому засіданні.

В судовому засіданні представники ПАТ «Діамантбанк» та ПАТ «Державний експортно-імпортний банк» заперечують проти клопотання ліквідатора про надання згоди на реалізацію заставного майна, просять суд відмовити у задоволенні такого клопотання та не здійснювати реалізацію заставного майна без узгодження з ними вартості його реалізації.

Ліквідатор зазначає, що ним належним чином виконуються всі дії, передбачені Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», банки не надають йому згоду на реалізацію майна банкрута та затягують хід справи, що призводить до порушення майнових прав інших кредиторів у справі.

Всі уточнення та доповнення прийняті судом та розгляд справи здійснюється з урахуванням таких доповнень.

Заслухавши присутніх в судовому засіданні представників кредиторів (в тому числі скаржника) та ліквідатора, вивчивши матеріали справи, дослідивши докази у їх сукупності, господарський суд встановив наступне.

Постановою суду від 07.07.2015р. публічне акціонерне товариство «ВОЗКО» визнано банкрутом за ознаками ст. 95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ліквідатором призначено арбітражного керуючого Симончука О.М.

Ухвалою суду від 15.09.2015р. було затверджено реєстр вимог кредиторів підприємства-боржника на загальну суму 917 001 119,58 грн.

29.10.2015р. від ліквідатора до суду надійшло клопотання про надання дозволу на реалізацію майна банкрута, що є предметом забезпечення грошових вимог заставних кредиторів ПАТ «Діамантбанк» та ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» та про виключення з Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та Державного реєстру обтяжень рухомого майна відомостей про договори застави та іпотеки.

Вказане клопотання мотивоване нормами ст. 42 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та тим, що ліквідатор в силу приписів вказаного Закону має здійснювати реалізацію заставного майна лише зі згоди заставодержателів або суду.

На виконання вказаних приписів Закону, ліквідатор 22 жовтня 2015 року направив заставним кредиторам запити про надання згоди на продаж майна ПАТ «ВОЗКО», що є предметом забезпечення.

Заставні кредитори - ПАТ «Діамантбанк» та ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» згоди на реалізацію заставного майна ліквідатору не надали, його запити залишили без розгляду та задоволення.

ПАТ «Діамантбанк» у своїх поясненнях на виконання вимог ухвали суду від 30.10.2015р. повідомив суду, що надавати згоду на реалізацію заставного майна банк не має підстав, оскільки ліквідатором не вжито заходів, передбачених нормами ст. 44 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», а саме, не проведена належним чином інвентаризації заставного майна та нездійснена грошова оцінка цього майна з метою забезпечення відчуження майна за найвищою ціною.

ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» так само надав суду письмові пояснення, в яких зазначає, що ліквідатор припустився порушень норм Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», а саме, приступив до реалізації майна банкрута без отримання згоди заставного кредитора та без погодження із заставним кредитором початкової вартості цього майна і порядку його продажу.

У зв'язку з цим банком подано до суду скаргу на дії ліквідатора (вих. №62-022/3199 від 16.11.2015р.) з вимогою визнати дії ліквідатора по організації проведення аукціонів з реалізації майна ПАТ «ВОЗКО», що є предметом забезпечення грошових вимог заставного кредитора - неправомірними, припинити повноваження ліквідатора Симончука О.М. та призначити ліквідатором ПАТ «ВОЗКО» іншого арбітражного керуючого шляхом його визначення за допомогою автоматизованої системи з відбору арбітражних керуючих, а також винесення ухвали щодо заборони проведення аукціону з продажу майна ПАТ «ВОЗКО».

Скарга мотивована наступним: 1) заставне майно, відповідно до норм ст. 42 закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» не включається до складу ліквідаційної маси і використовується виключно для задоволення вимог кредитора за зобов'язаннями, які воно забезпечує, а також продаж такого майна здійснюється виключно за згодою кредитора, вимоги якого воно забезпечує, або суду, що не було дотримано ліквідатором, який розпочав продаж майна без отримання згоди заставного кредитора; 2) реалізації заставного майна має передувати погодження ліквідатором із заставним кредитором умов продажу та початкової вартості заставного майна, що не було здійснено ліквідатором; 3) ліквідатором призначено черговий аукціон з продажу майна боржника на 18.12.2015р., який, за твердженням банку, у сукупності є четвертим аукціоном, що взагалі не передбачено нормами Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»; 4) ліквідатор виніс на розгляд комітету кредиторів питання щодо визначення порядку реалізації заставного майна банкрута та визначення його початкової вартості для проведення аукціону. При цьому ліквідатор не надав комітету кредиторів звітів про незалежну оцінку майна та рецензій на них для ознайомлення. За твердженням банку, ліквідатор сфальсифікував протокол засідання комітету кредиторів з питання, за яке не проголосував комітет кредиторів (щодо початкової вартості продажу майна банкрута на аукціоні за сумою в розмірі 220 008 901,0 грн., чим порушив приписи ст. ст. 26,42 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»; 5) ліквідатором неналежним чином проведено інвентаризацію майна банкрута та невірно сформовано ліквідаційну масу, а саме, до переліку майна банкрута, що підлягає реалізації, який був оприлюднений на веб-сайті Вищого господарського суду України не було включено нерухоме майно банкрута: нежиле приміщення - магазин, розташований за адресою: Миколаївська обл, м.Вознесенськ, вул. Синякова, 6/186 та гараж, розташований за адресою: Миколаївська обл, м.Вознесенськ, вул. Синякова, автогаражний кооператив «Супутник». Також до ліквідаційної маси включено нерухоме майно, на яке у банкрута не зареєстровано право власності: нежитловий об'єкт загальною площею 270,1 кв.м, розташований за адресою: Миколаївська обл., Вознесенський р-н, с.Бузьке, вул.Степова, 17; нежиле приміщення магазину загальною площею 207,8 кв.м., розташоване за адресою: Миколаївська обл., м.Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/3; та комплекс котельної загальною площею 1099,3 кв.м, розташований за адресою: Миколаївська обл, м.Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287.

Відповідно до статті 4 1 Господарського процесуального кодексу України господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку провадження, передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Порядок проведення оцінки та продажу майна банкрута визначено статтями 43, 44 вказаного Закону, що підлягає застосуванню до спірних правовідносин згідно частини 1 1 Прикінцевих та перехідних положень Закону.

Відповідно до приписів ч.1 ст.43 даного Закону майно, яке підлягає реалізації у ліквідаційній процедурі, оцінюється ліквідатором.

Згідно з нормами ч.1 ст.42 вказаного Закону, усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або господарського відання на дату відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до складу ліквідаційної маси.

Разом із тим, майно банкрута, яке передано в заставу з метою забезпечення виконання зобов'язань має особливий правовий статус під час провадження у справі про банкрутство.

Так, відповідно до ч. 4 ст.42 даного Закону майно банкрута, що є предметом забезпечення, не включається до складу ліквідаційної маси і використовується виключно для задоволення вимог кредитора за зобов'язаннями, які воно забезпечує.

Продаж майна банкрута, що є предметом забезпечення, здійснюється в порядку, передбаченому цим Законом, виключно за згодою кредитора, вимоги якого воно забезпечує, або суду.

Статтею 44 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» передбачено порядок і способи продажу майна банкрута ліквідатором.

Відповідно до частини 5 вказаної статті, ліквідатор здійснює продаж майна боржника у вигляді цілісного майнового комплексу. У разі якщо продати майно боржника у вигляді цілісного майнового комплексу не вдалося, ліквідатор здійснює продаж майна боржника частинами.

З офіційних веб-сайтів Міністерства юстиції України та Вищого господарського суду України вбачається, що станом на дату судового засідання ліквідатором було призначено торги з продажу майна банкрута як цілісного майнового комплексу: на 27.11.2015р., 04.12.2015р. та 11.12.2015р.

До складу майна банкрута як цілісного майнового комплексу ліквідатором відповідно до умов ст. 44 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» було включено все наявне майно ПАТ «ВОЗКО», яке підлягає реалізації.

При цьому вказаний Закон чітко визначає ціну продажу майна банкрута, яке підлягає реалізації як цілісний майновий комплекс - сукупність визнаних у встановленому порядку вимог кредиторів (ч.1 ст. 43 Закону).

Отже, ліквідатор, з метою уникнення затягування розгляду справи та недопущення порушень майновий прав та інтересів кредиторів, на засіданні комітету кредиторів ПАТ «ВОЗКО», до складу якого було включено, зокрема ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» (скаржник), погодив порядок продажу майна банкрута - шляхом проведення аукціону у відповідності з порядком, визначеним в Законі України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом». Згоду на реалізацію майна банкрута саме таким способом було висловлено всіма членами комітету кредиторів, в тому числі і представником ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» (а.с.206 т.2).

Суд вважає за необхідне зазначити, що представником скаржника вказаний протокол підписано без зауважень та заперечень, та в подальшому жодних заперечень стосовно правомірності прийнятого комітетом кредиторів рішення ПАТ "Державний експортно-імпортний банк" не надав.

За таких обставин, ліквідатор правомірно розпочав продаж майна банкрута у вигляді цілісного майнового комплексу за ціною 917 001 119,58 грн., що дорівнює загальній вартості всіх визнаних судом грошових вимог кредиторів.

В судовому засіданні ліквідатор повідомив суду, що всі без виключення торги з продажу майна банкрута, як цілісного майнового комплексу були визнані такими, що не відбулись у зв'язку з відсутністю заявок покупців на участь у торгам. Однак, у випадку наявності будь-яких покупців та подання ними заявок, вказані торги були б відмінені ліквідатором у зв'язку з відсутністю згоди заставних кредиторів на реалізацію предмета застави.

За таких обставин, заперечення ПАТ «Діамантбанк» та ПАТ «Державний експортно-імпортний банк» щодо порушень ліквідатором приписів Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» спростовуються матеріалами справи, даними з офіційних веб-сайтів Міністерства юстиції України та Вищого господарського суду України та поясненнями представників сторін.

Стосовно твердження скаржника щодо проведення четвертих торгів з реалізації майна банкрута, суд вважає за необхідне зазначити наступне.

З системного аналізу норм Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» можливо зробити висновок, що щодо ЦМК необхідно проводити повторний та другий повторний аукціон (ст. 55 Закону) і лише після них, у разі, якщо майно не було продано, продавати його частинами.

Повторний та другий повторний аукціони передбачені у Законі для того, щоб запобігти ситуаціям, коли майно неможливо продати із-за його завищеної початкової вартості. Суд звертає увагу сторін, що оцінка майна, зокрема і ЦМК, це всього лише певний прогноз щодо ціни, яку, можливо, можна виручити за майно. Такий прогноз цілком може не здійснитися.

Слід також враховувати, що заниження початкової вартості майна, що продається на аукціоні, не створює небезпеки. Якщо виконані всі вимоги Закону, особливо щодо оприлюднення інформації про аукціон та щодо строків його проведення, то покупці на аукціоні самі у конкурентній боротьбі визначать справедливу ціну.

Натомість, якщо початкова вартість майна завищена, то єдиним способом подолання такої вади є проведення аукціону з можливістю зниження початкової вартості. Це є особливо актуальним для продажу ЦМК, бо, відповідно до ч.1 ст.43 Закону початковою вартістю цілісного майнового комплексу є сукупність визнаних у встановленому цим Законом порядку вимог кредиторів.

Отже, в даному випадку слід зауважити, що початкова вартість ЦМК ніяк не пов'язана з оцінкою (прогнозом) його дійсної вартості, і з високим ступенем вірогідності може бути завищеною.

Твердження скаржника щодо невірного формування ліквідатором ліквідаційної маси банкрута, а саме невключення до складу майна ПАТ «ВОЗКО» нежитлового приміщення магазину, розташованого за адресою: Миколаївська обл., м.Вознесенськ. вул. Синякова, 6/186 та гаражу, розташованого за адресою: Миколаївська обл., м.Вознесенськ, вул. Синякова, авто гаражний кооператив «Супутник» не приймаються судом до уваги, оскільки з наданої в якості доказу наявності права власності копії Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо суб'єкта від 03.12.2015р. №48980732 вбачається, що вказане майно було зареєстроване у 2006 році за закритим акціонерним товариством «Возко». Відомостей щодо перереєстрації даного майна за публічним акціонерним товариством «ВОЗКО» у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, здійсненої належним чином у відповідності до вимог діючого законодавства України скаржником суду не надано.

Натомість з наданої інформаційної довідки вбачається, що за банкрутом у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зареєстровані нежитлові приміщення за адресами: м.Вознесенськ, вул.Жовтневої революції 287/3, м.Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287, а також у Вознесенському районі, с.Бузьке, вул. Степова, 17.

Отже, вказані твердження також спростовуються матеріалами справи, зокрема доказами, наданими самим скаржником.

При цьому, суд вважає за необхідне зазначити, що такі дії банку свідчать про намагання затягнути розгляд справи та завадити реалізації майна банкрута за найвищою ціною, що порушує майнові права кредиторів та інших учасників у справі.

Заперечення заставних кредиторів - банків щодо порушення ліквідатором черговості дій з отримання згоди на реалізацію заставного майна (без попередньої інвентаризації, надання банкам оцінки та рецензії та оцінку тощо) судом досліджені та до уваги не приймаються, оскільки нормами Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» факт отримання ліквідатором згоди на реалізацію заставного майна банкрута не ставиться у залежність від виконання будь-яких інших дій, в тому числі проведення інвентаризації, оцінки, а також узгодження ціни продажу із заставними кредиторами. Натомість вищезазначений Закон передбачає здійснення першого продажу майна банкрута у вигляді ЦМК за визначеною вартістю (сумою визнаних судом вимог кредиторів).

Вказаний порядок визначений Законом з метою уникнення зловживання заставними кредиторами своїми правами та затягування розгляду справи.

Вимога скаржника щодо винесення судом ухвали про заборону проведення аукціону з реалізації заставного майна фактично є вимогою щодо вжиття заходів із забезпечення вимог кредиторів та викладена без дотримання приписів ст.ст. 66,67 ГПК України (в т.ч. заявником не сплачено судовий збір). Отже, вказана вимоги задоволенню не підлягає.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що скаргу ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» на дії ліквідатора з урахуванням всіх доповнень слід відхилити, а клопотання ліквідатора про надання згоди на реалізацію заставного майна та вилучення записів про обтяження вказаного майна підлягає задоволенню.

Клопотання ПАТ «Діамантбанк» щодо зобов'язання ліквідатора узгодити перелік заставного майна, провести його оцінку та надіслати ці відомості на адресу заставного кредитора, задоволенню не підлягають, оскільки в судовому засіданні ліквідатор пояснив суду, що ним належним чином були направлені банку відомості щодо інвентаризації заставного майна та висновки про грошову оцінку.

Керуючись приписами статей 1, 42, 43 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 ГПК України господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. В задоволенні скарги Філії ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» в м. Миколаєві на дії ліквідатора ПАТ «ВОЗКО» арбітражного керуючого Симончука О.М. відмовити.

2. Надати дозвіл на продаж майна банкрута Публічного акціонерного товариства «ВОЗКО», яке є предметом забезпечення, а саме:

- за договором іпотеки 6207Z2 від 18.01.2007р. Фізкультурно-оздоровчий комплекс, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Слободянюка Бориса, 4, номер запису про іпотеку 576652, номер запису про обтяження 576615;

- за договором іпотеки 6207Z25 від 05.09.2007р. Торгово-офісний центр, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Леніна, 33, номер запису про іпотеку 579409, номер запису про обтяження 579402;

- за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. Комплекс будівель, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287, номер запису про іпотеку 4145136, номер запису про обтяження 4145069;

- за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. нежитлове приміщення нітрозакріпка, виробничий цех, площа 3675,9 кв.м., адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/6, номер запису про іпотеку 4130213, номер запису про обтяження 4130181;

- за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. земельна ділянка, площа 0,5544 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/6, кадастровий №4810200000:01:004:0003, номер запису про іпотеку 4010551, номер запису про обтяження 4010513;

- за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. Земельна ділянка, площа 4,292 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287, кадастровий №4810200000:01:004:0002, номер запису про іпотеку 4009508, номер запису про обтяження 4009468;

- за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. Земельна ділянка, площа 0,7276 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287, кадастровий №4810200000:01:001:0002, номер запису про іпотеку 1763145, номер запису про обтяження 1763123;

- за договором іпотеки 6209Z6 від 19.05.2009р. Комплекс будівель, в т.ч. залізнична під'їзна колія довжиною 4571м, адреса: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Бузьке, вул. Степова, 17, номер запису про іпотеку 579630, номер запису про обтяження 579624;

- за договором іпотеки 6209Z6 від 19.05.2009р. Земельна ділянка, площа 3,8682га, адреса: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Бузьке, вул. Степова, 17, кадастровий №4822080800:13:000:0124, номер запису про іпотеку 3596453, номер запису про обтяження 3596425;

- за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Комплекс №1, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287а/1, номер запису про іпотеку 457583, номер запису про обтяження 457495;

- за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Земельна ділянка, площа 2,53 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287а/1, кадастровий №4810200000:01:001:0005, номер запису про іпотеку 791321, номер запису про обтяження 791383;

- за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Вбудоване-прибудоване кафе, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Будівельників, 14/119, номер запису про іпотеку 536915, номер запису про обтяження 536849;

- за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Вбудований готель, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Будівельників, 14/120, номер запису про іпотеку 542794, номер запису про обтяження 542307;

- за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Комплекс №3, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/3, номер запису про іпотеку 4837093, номер запису про обтяження 4837082;

- за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Дільниця пакувальної плівки, площа 844,2 кв.м., адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/5, номер запису про іпотеку 4832111, номер запису про обтяження 4832077;

- за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Матеріальний склад, площа 882,5 кв.м., адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/4, номер запису про іпотеку 4830572, номер запису про обтяження 4830555;

- за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 0,1946 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/5, кадастровий №4810200000:01:004:0005, номер запису про іпотеку 4822232, номер запису про обтяження 4822229;

- за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 0,1878 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/4, кадастровий №4810200000:01:004:0004, номер запису про іпотеку 4822099, номер запису про обтяження 4822092;

- за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 11,4936 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/3, кадастровий №4810200000:01:003:0002, номер запису про іпотеку 4821728, номер запису про обтяження 4821711;

- за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 0,2058 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/3а, кадастровий №4810200000:01:004:0006, номер запису про іпотеку 4820971, номер запису про обтяження 4820895;

- за договором застави 6207Z3 від 18.01.2007р. Барабан красильний UNIKREL-6000, Валічна машина STARPLUS-1800, Машина строгальна LW-3000 RIZZI, Машина строгальна RIZZI-RNA-22, Валічна машина STARPLUS-S, 2-х кабіна оборотна автоматизована пігметаційна система пофарбування шкіри модель TU POT 3000 з пістолетами для розпилення фарби 12+12 у комплекті: пристосування подачі шкіри, пристосування зняття шкіри, автоматизована пігментаційна кабіна, система аспорації для виявлення розчинних у воді елементів по типу "В" сушка тунельна газова, Автоматика управління технічними процесами, Товари в обробці шкіряна продукція, номер обтяження 4376079;

- за договором застави 6209Z8 від 29.04.2009р. Товари в переробці, номер обтяження 8684409;

- за договором застави 6210Z20 від 13.07.2010р. Майнові права на виручку за контрактами, номер обтяження 10031123;

- за договором застави 6210Z21 від 13.07.2010р. Обладнання в кількості 223 одиниці, номер обтяження 10032064;

- за договором застави 6211Z4 від 17.06.2011р. Майнові права на виручку за контрактами, номер обтяження 11297376;

- за договором застави 6211Z6 від 17.06.2011р. Майнові права на виручку за контрактами, номер обтяження 11297501;

- за договором застави 6211Z13 від 01.07.2011р. Майнові права на виручку за контрактами, номер обтяження 11354515;

- за договором застави 463/2 від 13.06.2013р. Майнові права за контрактами, номер обтяження 13750520;

- за договором застави 463/4 від 30.07.2013р. Товари в переробці, номер обтяження 13828214;

- за договором застави 6213Z21 від 29.11.2013р. Барабан фарбувальний „Vallero" „Паюско", тип - TINTURA 3,25х2, виробник - PAJUSCO TECNOLOGE, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero" „Паюско", тип - TINTURA 3,25х2, виробник - PAJUSCO TECNOLOGE, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero" „Паюско", тип - TINTURA 3,25х2, виробник - PAJUSCO TECNOLOGE; 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero" ST-630, рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Gozzini", виробник - GOZZINI, 1984 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2006 р., потужність - 22 кВт, продуктивність - 2000 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", завод виробник: Валлеро Чезаре; тип: 3,25х2; 1991 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан розбивочний POLETTO DS 12/5, заводський № NC 898, 1992 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2007р., потужність - 29 кВт, продуктивність - 400 шт./ зміну, Валочна ротаційна машина для нанесення покриття AVANTI-3400, заводський № 891047, виробник - GEMATA, 1989 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2003 р., потужність - 40 кВт, витрати повітря - 26 л/хв.; витрати води - 14 л/хв., Машина шліфовально - обезпилувальна BUMA-DEMA, виробник - Ficini Rino, Італія, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1992 р., потужність - 25,9 кВт, продуктивність - 1000 шт./ зміну, Машина строгальна RIZZI RLA - 10, заводський № 708, виробник - RIZZI, Італія, 1990 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 2007 р., потужність - 41,3 кВт, продуктивність - 500 шт./ зміну, Машина строгальна RIZZI RLA - 10, заводський № 720, завод виробник - RIZZI, Італія, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2007 р., потужність - 41,3 кВт, продуктивність - 500 шт./ зміну, Сушка рамна 35 рам, тип/марка - Enco&POLETTO, 1980 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2004 р., потужність - 19 кВт, продуктивність - 70 шт./ зміну, Сушка цепна прохідна 5/8 (для сушки шкіри після проклейки), тип/марка - Полетто, 1975 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1978 р., потужність - 90 кВт, продуктивність - 3000 шт./ зміну, номер обтяження 14043196,

- за договором застави 6213Z22 від 29.11.2013р. Сушарка вакуумна „INCOMA" ТМ-4, Тянульно-мягчильна машина „Cartigliano S.p.A", Машина строгальна "RIZZI" RLA-10, Пресс штампувальний „RotoPress" RG-18, Двоїльно-ленточна машина „RIZZI" SR-6, Машина віджимно-разлучна, номер обтяження 14043206;

- за договором застави 6213Z23 від 29.11.2013р. Тунельна газова сушарка, Лінія розпилення з трьома кабінами та газовою сушаркою, Лінія покривного фарбування "Полєтто" з двома кабінами та газовою сушаркою, Барабан для розбивки шкір "ERETRE", Машина "Бума", Машина "Дема", Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 1009, Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 1029, Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 0793, Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 1040, номер обтяження 14043212;

- за договором застави 6213Z24 від 29.11.2013р. Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія. Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія. Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія, Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія, Пресс гідромірійний „Mostradini", Італія, номер обтяження 14043215;

- за договором застави 6213Z19 від 29.11.2013р. Майнові права на виручку за контрактами, номер обтяження 14043426;

- за договором застави 6213Z20 від 29.11.2013р. Майнові права на виручку за контрактами, номер обтяження 14043435;

- за договором застави 6214Z14 від 11.08.2014р. Майнові права на виручку за контрактами, номер обтяження 14488506.

3. Вилучити з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно записи про обтяження, а саме:

- номер запису про іпотеку 576652, номер запису про обтяження 576615, за договором іпотеки 6207Z2 від 18.01.2007р. Фізкультурно-оздоровчий комплекс, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Слободянюка Бориса, 4;

- номер запису про іпотеку 579409, номер запису про обтяження 579402, за договором іпотеки 6207Z25 від 05.09.2007р. Торгово-офісний центр, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Леніна, 33;

- номер запису про іпотеку 4145136, номер запису про обтяження 4145069, за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. Комплекс будівель, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287;

- номер запису про іпотеку 4130213, номер запису про обтяження 4130181, за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. нежитлове приміщення нітрозакріпка, виробничий цех, площа 3675,9 кв.м., адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/6;

- номер запису про іпотеку 4010551, номер запису про обтяження 4010513, за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. земельна ділянка, площа 0,5544 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/6, кадастровий №4810200000:01:004:0003;

- номер запису про іпотеку 4009508, номер запису про обтяження 4009468, за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. Земельна ділянка, площа 4,292 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287, кадастровий №4810200000:01:004:0002;

- номер запису про іпотеку 1763145, номер запису про обтяження 1763123, за договором іпотеки 6208Z16 від 14.07.2008р. Земельна ділянка, площа 0,7276 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287, кадастровий №4810200000:01:001:0002;

- номер запису про іпотеку 579630, номер запису про обтяження 579624, за договором іпотеки 6209Z6 від 19.05.2009р. Комплекс будівель, в т.ч. залізнична під'їзна колія довжиною 4571м, адреса: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Бузьке, вул. Степова, 17;

- номер запису про іпотеку 3596453, номер запису про обтяження 3596425, за договором іпотеки 6209Z6 від 19.05.2009р. Земельна ділянка, площа 3,8682га, адреса: Миколаївська область, Вознесенський район, с. Бузьке, вул. Степова, 17, кадастровий №4822080800:13:000:0124;

- номер запису про іпотеку 457583, номер запису про обтяження 457495, за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Комплекс №1, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287а/1;

- номер запису про іпотеку 791321, номер запису про обтяження 791383, за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Земельна ділянка, площа 2,53 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287а/1, кадастровий №4810200000:01:001:0005;

- номер запису про іпотеку 536915, номер запису про обтяження 536849, за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Вбудоване-прибудоване кафе, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Будівельників, 14/119;

- номер запису про іпотеку 542794, номер запису про обтяження 542307, за договором іпотеки 6210Z18 від 13.07.2010р. Вбудований готель, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Будівельників, 14/120;

- номер запису про іпотеку 4837093, номер запису про обтяження 4837082, за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Комплекс №3, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/3;

- номер запису про іпотеку 4832111, номер запису про обтяження 4832077, за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Дільниця пакувальної плівки, площа 844,2 кв.м., адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/5;

- номер запису про іпотеку 4830572, номер запису про обтяження 4830555, за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Матеріальний склад, площа 882,5 кв.м., адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/4;

- номер запису про іпотеку 4822232, номер запису про обтяження 4822229, за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 0,1946 га, адреса: Миколаївська область, м.Вознесенськ, вул.Жовтневої революції, 287/5, кадастровий №4810200000:01:004:0005;

- номер запису про іпотеку 4822099, номер запису про обтяження 4822092, за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 0,1878 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/4, кадастровий №4810200000:01:004:0004;

- номер запису про іпотеку 4821728, номер запису про обтяження 4821711, за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 11,4936 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/3, кадастровий №4810200000:01:003:0002;

- номер запису про обтяження 4820895, за договором іпотеки 6211Z14 від 08.07.2011р. Земельна ділянка, площа 0,2058 га, адреса: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 287/3а, кадастровий №4810200000:01:004:0006, номер запису про іпотеку 4820971.

4. Вилучити з Державного реєстру обтяжень рухомого майна:

- обтяження номер 4376079 за договором застави 6207Z3 від 18.01.2007р. Барабан красильний UNIKREL-6000, Валічна машина STARPLUS-1800, Машина строгальна LW-3000 RIZZI, Машина строгальна RIZZI-RNA-22, Валічна машина STARPLUS-S, 2-х кабіна оборотна автоматизована пігметаційна система пофарбування шкіри модель TU POT 3000 з пістолетами для розпилення фарби 12+12 у комплекті: пристосування подачі шкіри, пристосування зняття шкіри, автоматизована пігментаційна кабіна, система аспорації для виявлення розчинних у воді елементів по типу "В" сушка тунельна газова, Автоматика управління технічними процесами, Товари в обробці шкіряна продукція;

- обтяження номер 8684409 за договором застави 6209Z8 від 29.04.2009р. Товари в переробці;

- обтяження номер 10031123 за договором застави 6210Z20 від 13.07.2010р. Майнові права на виручку за контрактами;

- обтяження номер 10032064 за договором застави 6210Z21 від 13.07.2010р. Обладнання в кількості 223 одиниці;

- обтяження номер 11297376 за договором застави 6211Z4 від 17.06.2011р. Майнові права на виручку за контрактами;

- обтяження номер 11297501 за договором застави 6211Z6 від 17.06.2011р. Майнові права на виручку за контрактами;

- обтяження номер 11354515 за договором застави 6211Z13 від 01.07.2011р. Майнові права на виручку за контрактами;

- обтяження номер 13750520 за договором застави 463/2 від 13.06.2013р. Майнові права за контрактами;

- обтяження номер 13828214 за договором застави 463/4 від 30.07.2013р. Товари в переробці;

- обтяження номер 14043196 за договором застави 6213Z21 від 29.11.2013р. Барабан фарбувальний „Vallero" „Паюско", тип - TINTURA 3,25х2, виробник - PAJUSCO TECNOLOGE, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero" „Паюско", тип - TINTURA 3,25х2, виробник - PAJUSCO TECNOLOGE, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero" „Паюско", тип - TINTURA 3,25х2, виробник - PAJUSCO TECNOLOGE; 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero" ST-630, рік вводу в експлуатацію - 2002 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Gozzini", виробник - GOZZINI, 1984 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2006 р., потужність - 22 кВт, продуктивність - 2000 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", завод виробник: Валлеро Чезаре; тип: 3,25х2; 1991 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1991 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан фарбувальний „Vallero", виробник - Валлеро Чезаре, тип - 3,25х2, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1993 р., потужність - 16-22 кВт, продуктивність - 800 кг/добу, Барабан розбивочний POLETTO DS 12/5, заводський № NC 898, 1992 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2007р., потужність - 29 кВт, продуктивність - 400 шт./ зміну, Валочна ротаційна машина для нанесення покриття AVANTI-3400, заводський № 891047, виробник - GEMATA, 1989 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2003 р., потужність - 40 кВт, витрати повітря - 26 л/хв.; витрати води - 14 л/хв., Машина шліфовально - обезпилувальна BUMA-DEMA, виробник - Ficini Rino, Італія, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1992 р., потужність - 25,9 кВт, продуктивність - 1000 шт./ зміну, Машина строгальна RIZZI RLA - 10, заводський № 708, виробник - RIZZI, Італія, 1990 р.в.; рік вводу в експлуатацію - 2007 р., потужність - 41,3 кВт, продуктивність - 500 шт./ зміну, Машина строгальна RIZZI RLA - 10, заводський № 720, завод виробник - RIZZI, Італія, 1990 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2007 р., потужність - 41,3 кВт, продуктивність - 500 шт./ зміну, Сушка рамна 35 рам, тип/марка - Enco&POLETTO, 1980 р.в., рік вводу в експлуатацію - 2004 р., потужність - 19 кВт, продуктивність - 70 шт./ зміну, Сушка цепна прохідна 5/8 (для сушки шкіри після проклейки), тип/марка - Полетто, 1975 р.в., рік вводу в експлуатацію - 1978 р., потужність - 90 кВт, продуктивність - 3000 шт./ зміну;

- обтяження номер 14043206 за договором застави 6213Z22 від 29.11.2013р. Сушарка вакуумна „INCOMA" ТМ-4, Тянульно-мягчильна машина „Cartigliano S.p.A", Машина строгальна "RIZZI" RLA-10, Пресс штампувальний „RotoPress" RG-18, Двоїльно-ленточна машина „RIZZI" SR-6, Машина віджимно-разлучна;

- обтяження номер 14043212 за договором застави 6213Z23 від 29.11.2013р. Тунельна газова сушарка, Лінія розпилення з трьома кабінами та газовою сушаркою, Лінія покривного фарбування "Полєтто" з двома кабінами та газовою сушаркою, Барабан для розбивки шкір "ERETRE", Машина "Бума", Машина "Дема", Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 1009, Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 1029, Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 0793, Сушарка рамна "Карлессі" заводський номер 1040;

- обтяження номер 14043215 за договором застави 6213Z24 від 29.11.2013р. Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія. Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія. Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія, Барабан для сухої обробки шкіри „VALLERO", Італія, Пресс гідромірійний „Mostradini", Італія;

- обтяження номер 14043426 за договором застави 6213Z19 від 29.11.2013р. Майнові права на виручку за контрактами;

- обтяження номер 14043435 за договором застави 6213Z20 від 29.11.2013р. Майнові права на виручку за контрактами;

- обтяження номер 14488506 за договором застави 6214Z14 від 11.08.2014р. Майнові права на виручку за контрактами.

Суддя К.Л. Василяка

Дата ухвалення рішення11.12.2015
Оприлюднено18.12.2015
Номер документу54331243
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —915/1036/15

Ухвала від 22.08.2017

Господарське

Верховний Суд України

Жайворонок Т.Є.

Ухвала від 03.05.2017

Господарське

Верховний Суд України

Жайворонок Т.Є.

Ухвала від 25.01.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Постанова від 25.01.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Окрема думка від 25.01.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Ткаченко Н.Г.

Ухвала від 19.01.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 23.12.2016

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 07.12.2016

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 23.11.2016

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 16.11.2016

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні