Ухвала
від 02.10.2015 по справі 712/11380/15-ц
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/ 11380 /15-ц

Провадження № 2/712/ 3218 /15

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

02 жовтня 2015 року м. Черкаси

Суддя Соснівського районного суду м. Черкаси - Кончина О.І., розглянувши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до санаторія - профілакторія „МріяВ» Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників про стягнення заробітної плати, невиплаченої при звільненні працівника та компенсації за невикористану щорічну відпустку,

В С Т А Н О В И В :

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 119-120 ЦПК України.

З метою з'ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду або забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку провести по справі судове засідання.

Керуючись ст.ст. 11, 122,130 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у справі.

Призначити справу до судового засідання на 18.11.2015 року об 15:30 год.

Судове засідання відбудеться в приміщенні суду, що знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, каб.237.

1.Відповідачем в разі невизнання позовних вимог подати до судового засідання заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень.

2. Позивачу направити копію ухвали. Іншим учасникам процесу направити копію ухвали, копію позову та доданих до нього матеріалів.

3.В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

4.Сторони та інші особи, які беруть участь у справі, зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що сторони та інші особи, які беруть участь у справі, не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

5.Повідомити учасників процесу про права та обов'язки:

Сотрони мають рівні процесуальні права та обов'язки .

Особи, які беруть участь у справі, мають право знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, ставити питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом. Особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться - до початку розгляду справи по суті. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов'язки.

Крім цих прав, позивач має право протягом усього часу розгляду справи збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково. До початку розгляду судом справи по суті позивач має право шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу позову, а відповідач - пред'явити зустрічний позов.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії цивільного процесу (ст. 31 ЦПК України).

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Соснівського

районного суду м. Черкаси О.І. Кончина

Дата ухвалення рішення02.10.2015
Оприлюднено27.12.2015
Номер документу54499475
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати, невиплаченої при звільненні працівника та компенсації за невикористану щорічну відпустку

Судовий реєстр по справі —712/11380/15-ц

Ухвала від 06.03.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

Ухвала від 06.03.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

Рішення від 23.06.2016

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Вініченко Б. Б.

Рішення від 23.06.2016

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Вініченко Б. Б.

Рішення від 21.01.2016

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кончина О. І.

Ухвала від 09.12.2015

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кончина О. І.

Ухвала від 02.10.2015

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кончина О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні