Ухвала
від 09.12.2015 по справі 712/11380/15-ц
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/11380/15-ц

Провадження № 2/712/3218/15

У Х В А Л А

Іменем України

09 грудня 2015 року Соснівський районний суд м. Черкаси в складі:

головуючого судді Кончиної О.І.

при секретарі - Тимошенко Д.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Соснівського районного суду м. Черкаси цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 -профілакторій „Мрія» Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників про стягнення заробітної плати, невиплаченої при звільненні працівника та компенсації за невикористану щорічну відпустку,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про стягнення заробітної плати та вихідної допомоги не виплаченої при звільненні працівника.

В судовому засіданні представник позивача заявила клопотання про заміну первісного відповідача ОСОБА_2 -профілакторій „Мрія» Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників на Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників та залучення до участі в справі ФССТВП в якості третьої особи на стороні відповідача.

Представник санаторія -профілакторій „Мрія» в судове засідання не з'явився, хоча був повідомлений належним чином.

Відповідно до ст. 33 ЦПК України суд за клопотанням позивача, не припиняючи розгляду справи замінює первісного відповідача належним відповідачем, якщо позов пред'явлено не до тієї особи, яка має відповідати за позовом, або залучає до участі іншу особу, як співвідповідача.

Згідно з ч. 2 ст. 35 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі. Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Заслухавши пояснення позивача та її представника , дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що клопотання підлягає до задоволення, та вважає за необхідне замінити первісного відповідача санаторій -профілакторій Мрія на Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників та залучити в якості третьої особи на стороні відповідача ОСОБА_3 соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Керуючись ст. ст. 33, 35, 137 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Замінити первісного відповідача по справі санаторій профілакторій Мрія на Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників .

Залучити в якості третьої особи , яка не заявляє самостійні вимоги, на стороні відповідача ОСОБА_3 соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Справу призначити до розгляду на 18 грудня 2015 року на 14-00 год. , про що повідомити учасників процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: О.І. Кончина

Дата ухвалення рішення09.12.2015
Оприлюднено05.01.2016
Номер документу54715008
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати, невиплаченої при звільненні працівника та компенсації за невикористану щорічну відпустку

Судовий реєстр по справі —712/11380/15-ц

Ухвала від 06.03.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

Ухвала від 06.03.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

Рішення від 23.06.2016

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Вініченко Б. Б.

Рішення від 23.06.2016

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Вініченко Б. Б.

Рішення від 21.01.2016

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кончина О. І.

Ухвала від 09.12.2015

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кончина О. І.

Ухвала від 02.10.2015

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кончина О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні