Ухвала
від 21.12.2015 по справі 820/16948/14
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

8.3.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

21 грудня 2015 року СєвєродонецькСправа № 820/16948/14 Суддя Луганського окружного адміністративного суду Тихонов І.В., розглянувши справу за адміністративним позовом приватного акціонерного товариства "ЛУГЦЕНТРОКУЗ ОСОБА_1 МОНЯТОВСЬКОГО" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління ДФС у Луганській області, Головного управління Державної казначейської служби України в Луганській області, третя особа: Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області про визнання протиправною бездіяльність та зобов'язати вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

До Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов приватного акціонерного товариства "ЛУГЦЕНТРОКУЗ ОСОБА_1 МОНЯТОВСЬКОГО" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління ДФС у Луганській області, Головного управління Державної казначейської служби України в Луганській області, третя особа: Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області про визнання протиправною бездіяльність та зобов'язати вчинити певні дії.

Ухвалою Луганського окружного адміністративного суду від 20 жовтня 2014 року відкрито провадження в адміністративній справі №820/16948/14 за адміністративним позовом Приватного акціонерного товариства "ЛУГЦЕНТРОКУЗ ОСОБА_1 МОНЯТОВСЬКОГО" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління Міндоходів у Луганській області, Головного управління Державного казначейства України у Луганській області, третя особа - Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області про визнання протиправною бездіяльності та стягнення надмірно сплачених грошових зобов'язань та призначено до судового засідання.

Постановою Харківського окружного адміністративного суду від 06 листопада 2014 року позовні вимоги Приватного акціонерного товариства "ЛУГЦЕНТРОКУЗ ОСОБА_1 МОНЯТОВСЬКОГО" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління Міндоходів у Луганській області, Головного управління Державного казначейства України у Луганській області, третя особа - Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області про визнання протиправною бездіяльності та стягнення надмірно сплачених грошових зобов'язань задоволено в повному обсязі. Визнано протиправною бездіяльність посадових осіб Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління Міндоходів у Луганській області щодо неповернення переплати з податку на прибуток в розмірі 9081711,18 грн. Стягнуто з Головного управління Державного казначейства України у Луганській області (поштовий індекс 92600, Луганська область, м. Сватове, вул. Шевченко,10, код ЄДРПОУ 24045556) на користь Приватного акціонерного товариства "ЛУГЦЕНТРОКУЗ ОСОБА_1 МОНЯТОВСЬКОГО" (поштовий індекс 91005, м. Луганськ, вул.Фрунзе,107, корп.14, код ЄДРПОУ 13392898, р/р 26003000119456 в ПАТ "УКРСОЦБАНК") надмірно сплачені грошові зобов'язання з податку на прибуток в розмірі 9081711,18 грн. (дев'ять мільйонів вісімдесят одна тисяча сімсот одинадцять гривень 18 копійок).

Постановою Харківського апеляційного адміністративного суду від 18 лютого 2015 року апеляційну скаргу Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області залишено без задоволення. Апеляційну скаргу Головного управління Державної казначейської служби України у Луганській області задоволено частково. Постанову Харківського окружного адміністративного суду від 06.11.2014р. по справі № 820/16948/14 скасовано.

Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 18 серпня 2015 року касаційну скаргу Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління Міндоходів у Луганській області та Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області задоволено частково.

Постанову Харківського апеляційного адміністративного суду від 18.02.2015 та постанову Харківського окружного адміністративного суду від 06.11.2014 скасувано. Справу направити на новий розгляд до суду першої інстанції.

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 11 вересня 2015 року прийнято справу до розгляду та призначено до судового засідання.

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 30 жовтня 2015 року передано справу на розгляд Луганського окружного адміністративного суду.

З огляду на вищевикладене, вважаю за необхідне прийняти до свого провадження адміністративну справу за позовом приватного акціонерного товариства "ЛУГЦЕНТРОКУЗ ОСОБА_1 МОНЯТОВСЬКОГО" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління ДФС у Луганській області, Головного управління Державної казначейської служби України в Луганській області, третя особа: Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області про визнання протиправною бездіяльність та зобов'язати вчинити певні дії та призначити її до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 110, 121 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження справу за адміністративним позовом приватного акціонерного товариства "ЛУГЦЕНТРОКУЗ ОСОБА_1 МОНЯТОВСЬКОГО" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного управління ДФС у Луганській області, Головного управління Державної казначейської служби України в Луганській області, третя особа: Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку Головного управління ДФС у Луганській області про визнання протиправною бездіяльність та зобов'язати вчинити певні дії та призначити її до розгляду у судовому засіданні на 04 січня 2016 року о 11 год. 00 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Сєвєродонецьк, просп. Космонавтів, 18.

Позивачу надати в судове засідання оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях, - для огляду в судовому засіданні.

Відповідачу в разі невизнання позову надати суду письмові заперечення проти позову.

Третій особі - запропонувати надати письмовий відзив щодо заявленого позову.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Тихоновим І.В.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам які беруть участь у справі.

Ухвала про відкриття провадження по справі оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_2

Дата ухвалення рішення21.12.2015
Оприлюднено27.12.2015

Судовий реєстр по справі —820/16948/14

Ухвала від 04.01.2016

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.В. Тихонов

Ухвала від 21.12.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.В. Тихонов

Ухвала від 06.10.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Самойлова В.В.

Ухвала від 30.10.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Самойлова В.В.

Ухвала від 30.10.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Самойлова В.В.

Ухвала від 11.09.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Самойлова В.В.

Ухвала від 27.10.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 27.10.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 27.10.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 27.10.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні