Ухвала
від 12.01.2016 по справі 815/5995/15
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

----------------------

У Х В А Л А

12 січня 2016 р. Справа № 815/5995/15

Категорія: 8.1 Головуючий в 1 інстанції: Бутенко А. В.

Суддя Одеського апеляційного адміністративного суду Лук'янчук О.В., розглянувши клопотання ДПІ у Приморському районі м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області про відкликання апеляційної скарги на постанову Одеського окружного адміністративного суду від 03 грудня 2015 року по справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Аквеа" до Державної податкової інспекції у Приморському районі м. Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області про визнання скасування податкового повідомлення-рішення,-

В С Т А Н О В И В:

Постановою Одеського окружного адміністративного суду від 03 грудня 2015 року адміністративний позов товариства з обмеженою відповідальністю "Аквеа" до Державної податкової інспекції у Приморському районі м. Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області - задоволено.

06 січня 2015 року до початку розгляду справи, апелянтом подано клопотання про відкликання апеляційної скарги, мотивуючи його тим, що контролюючим органом було прийнято рішення щодо недоцільності оскарження вищезазначеної постанови.

Відповідно до ч.2 ст.193 КАС України, особа, яка подала апеляційну скаргу, має право відкликати її до початку розгляду справи судом апеляційної інстанції, а друга сторона має право визнати апеляційну скаргу обґрунтованою в повному обсязі чи в певній частині.

Відповідно до ч.3 ст.193 КАС України, при відкликанні апеляційної скарги суддя-доповідач, який здійснював підготовку даної справи до апеляційного розгляду, постановляє ухвалу про повернення скарги.

Враховуючи викладене, суддя вважає, що апелянт скористався наданим йому правом щодо відкликання апеляційної скарги, у зв'язку із чим клопотання підлягає задоволенню, а апеляційна скарга поверненню апелянту.

Керуючись ст.ст. 193, 206, 254 КАС України, суддя,-

У Х В А Л И В:

Клопотання ДПІ у Приморському районі м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області про відкликання апеляційної скарги на постанову Одеського окружного адміністративного суду від 03 грудня 2015 року по справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Аквеа" до Державної податкової інспекції у Приморському районі м. Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області про визнання скасування податкового повідомлення - рішення - задовольнити.

Апеляційну скаргу ДПІ у Приморському районі м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області на постанову Одеського окружного адміністративного суду від 03 грудня 2015 року - повернути апелянту.

Ухвала може бути оскаржена у касаційному порядку протягом двадцяти днів, шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України, у відповідності до чинного законодавства.

Суддя: О.В. Лук'янчук

Дата ухвалення рішення12.01.2016
Оприлюднено18.01.2016
Номер документу54940763
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання скасування податкового повідомлення-рішення

Судовий реєстр по справі —815/5995/15

Ухвала від 12.01.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Лук'янчук О.В.

Постанова від 10.12.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А. В.

Ухвала від 26.10.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А. В.

Ухвала від 17.11.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А. В.

Ухвала від 08.10.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бутенко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні