Ухвала
від 20.05.2016 по справі 760/3869/16-к
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

№1-кс/760/6505/16

(№760/3869/16-к)

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20. 05. 2016 року слідчий суддя Солом`янського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в залі суду в м. Києві клопотання старшого слідчого з ОВС 4-го ВКР слідчого управління фінансових розслідувань Міжрегіонального головного управління ДФС Центрального офісу з ОВП ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 - про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №32016100110000029,

В С Т А Н О В И В :

До Солом`янського районного суду м. Києва надійшло клопотання старшого слідчого з ОВС 4-го ВКР слідчого управління фінансових розслідувань Міжрегіонального головного управління ДФС Центрального офісу з ОВП ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 - про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №32016100110000029.

Слідчий в поданому клопотанні просив слідчого суддю накласти арешт на документи, які були вилучені 17.05.16 року в ході проведення обшуку офісних приміщень, що розташовані за адресою: м. Київ, вул. Златоустівська, 23-А, літ.М., а саме: документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Сельмаш Логістик»; документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Опттранс.ЮА»; документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Технологік УА»; документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Автоопт Транс»; бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Альтер Бізнес Груп»; бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Балтикус Трейд»; документи щодо взаємовідносин ТОВ «Агро провіжин» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи щодо взаємовідносин ТОВ «Альтер Бізнес Груп» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; бухгалтерські документи ТОВ «Грейн Комодітіз» по взаємовідносинах з ТОВ «Шахта «Білозерська»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Екоплант-Плюс» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Автоопт Транс» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Юнітранс.СХ» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Сельмаш Логістік» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Опттранс.ЮА» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Юніопт Логістік» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи щодо взаємовідносин ТОВ «Альтер Бізнес Груп» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинам ТОВ «Грейн Комодітіз» з ТОВ «Балтикус Трейд».

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити з підстав, наведених в клопотанні.

Слідчий суддя на підставі ч. 2 ст. 172 КПК України вважає за можливе розглянути дане клопотання без повідомлення власника майна, оскільки, це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Заслухавши пояснення слідчого, вивчивши та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до наступного.

Згідно з положеннями ст. 171 КПК України з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутись прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

Слідчим суддею встановлено, що слідчим управлінням фінансових розслідувань МГУ ДФС Центрального офісу з обслуговування великих платників здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженню №32016100110000029, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 01.02.16, щодо службових осіб ТОВ «Фоззі Фуд», за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.212 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ «Фоззі Фуд» у період з 01.07.15 по 31.07.15, діючи за попередньою змовою із службовими особами ТОВ «Агро Експорт Груп» та ТОВ «Еко Плант Плюс», ухилились від сплати податку на додану вартість в сумі 7859418,5 грн., що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Крім того встановлено, що службові особи ТОВ «Агро Експорт Груп» протягом 2015 років в бухгалтерському обліку підприємства відображали придбання сої у ТОВ «Еко Плант Плюс», яку в подальшому реалізовували для ТОВ «Фоззі Фуд».

Однак, згідно листа Ставищанської сільської ради Коростенського району Житомирської області, де зареєстроване ТОВ «Еко Плант Плюс», на території сільської ради вказане підприємство ніякою підприємницькою діяльністю не займається, інформація щодо оренди земель вищезазначеним товариством відсутня, договори сільською радою не реєструвалися. На протязі 2014-2015 років ТОВ «Еко Плант Плюс» зернові та інші культури не вирощувало, склади та елеватори для зберігання зернових та інших культур на території сільської ради не орендувало.

За таких обставин, виникають сумніви щодо товарності та законності вчинення господарських операцій з придбання сої ТОВ «Агро Експорт Груп» у ТОВ «Еко Плант Плюс» та подальшої її реалізації ТОВ «Фоззі Фуд».

Крім того встановлено, що ТОВ «Екоплант-плюс» протягом 2015 року здійснювало перерахування безготівкових коштів на розрахункові рахунки ТОВ «Юніопт Логістик», які частково обготівковувались через касу банку нібито на закупівлю продукції, а частково перераховувались на рахунки інших підприємств задіяних в схемі ухилення від сплати податків, а саме: ТОВ «Автоопт Транс», ТОВ «Юніопт Логіст», ТОВ «Юнітранс.СХ», ТОВ «Опттранс ТК», ТОВ «Технологік УА», ТОВ «Опттранс.ЮА», ТОВ «Агроком Торг», ТОВ «Сельмаш Логістік».

Так, вищевказані підприємства з моменту реєстрації до податкових органів не звітують, не являються платниками податку на додану вартість, не мають складських, виробничих власних чи орендованих приміщень, у власності та користуванні відсутні транспортні засоби, відсутні трудові ресурси, що свідчить про відсутність здійснення реальної фінансово господарської діяльності.

Розрахункові рахунки всіх вище вказаних підприємств відкриті в одній банківській установі, а саме: ПАТ «Авант банк», в один і той же проміжок часу.

На даний час встановлено, що зняття готівкових коштів з розрахункових рахунків ТОВ «Юніопт Логістик», ТОВ «Юнітранс СХ», ТОВ «Сельмаш Логістик» здійснював ОСОБА_5 , який в свою чергу являється одноособовим засновником та директором ТОВ «Юніопт Логістик».

Так, допитаний з обставин справи як свідок ОСОБА_5 повідомив, що він не причетний до створення та реєстрації ТОВ «Юніопт Логістик». Жодної фінансово господарської діяльності від імені вказаного підприємства не здійснював, фінансово господарських документів не складав та не підписував, грошових коштів в банківських установах від імені ТОВ «Юніопт Логістик» не знімав.

Крім того, з обставин справи як свідки допитані: засновник та директор ТОВ «Технологік УА» ОСОБА_6 , засновник та директор ТОВ «Автоопт транс» ОСОБА_7 , засновник та директор ТОВ «Юнітранс. СХ» ОСОБА_8 , які повідомили про свою непричетність до створення та реєстрації вказаних підприємств, а також непричетність до здійснення фінансово господарської діяльності.

З метою збирання доказів по кримінальному провадженню, для підтвердження або ж спростування господарських взаємовідносин ТОВ «Агро Експорт Груп» з ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд», а також перевірки відносин, обсягу і кількості операцій та розрахунків, що здійснювались між ними, для з`ясування їх реальності, 29.02.16 отримано ухвалу Солом`янського районного суду м. Києва про тимчасовий доступ до оригіналів бухгалтерських документів по взаємовідносинах з ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд».

23.03.16 року під час проведення тимчасового доступу встановлено, що у ТОВ «Агро Експорт Груп» зазначені в ухвалі суду документи відсутні.

Даний факт службові особи ТОВ «Агро Експорт Груп» пояснили тим, що 17.07.15 під час проведення обшуку офісних приміщень вказаного підприємства працівниками податкової міліції СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва ОСОБА_9 від 14.07.15 по кримінальному провадженню №32014100000000145 бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд» вилучено та в підтвердження цього, надали лист № 413 від 22.03.16, за підписом директора ОСОБА_10 .

У зв`язку з чим, 24.03.16 на адресу СУ ФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві направлено запит з приводу того чи вилучалися оригінали бухгалтерських документів ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд» за 2015 рік, в ході проведення обшуку офісних приміщень ТОВ «Агро Експорт Груп» в рамках кримінального провадження №32014100000000145.

14.04.16 від СУ ФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві отримано відповідь згідно якої ними в ході проведення обшуку офісних приміщень ТОВ «Агро Експорт Груп» в рамках кримінального провадження №32014100000000145, бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд» не вилучалися.

Крім того, в даному листі зазначено, що працівниками СУ ФР ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві вилучалися бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» за період січень-червень 2015 року, а взаємовідносини вказаного підприємства з ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд» відбувалися в липні 2015 року.

За таких обставин, дії службових осіб ТОВ «Агро Експорт Груп» призвели до невиконання ухвали Солом`янського районного суду м. Києва від 29.02.16 про тимчасовий доступ та направлені на переховування бухгалтерських документів по взаємовідносинах з ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд» від органів досудового розслідування.

В ході проведення подальшого досудового розслідування встановлено, що ТОВ «Агро Експорт Груп», ТОВ «Скайсід» та ТОВ «Грейн комодітіз» підконтрольні одній групі осіб та їх діяльність фактично спрямована на надання послуг мінімізації податкових зобов`язань підприємствам реального сектору економіки за рахунок проведення експортних операцій.

Так, ТОВ «Агро Експорт Груп» та ТОВ «Скайсід» мають спільну юридичну та фактичну адреси: м. Київ, вул. Златоустівська, 23-А літ. М.

Юридична адреса ТОВ «Грейн комодітіз» м. Запоріжжя, вул. Ударна, 69.

Однак, за допомогою бази даних «Реєстр податкових накладних» встановлено, що ТОВ «Агро Експорт Груп» та ТОВ «Грейн комодітіз» звітують з спільної ІР-адреси, а саме: 138.201.27.48. Вказане свідчить про фактичне знаходження ТОВ «Грейн комодітіз» в спільному офісному приміщенні з ТОВ «Агро Експорт Груп», тобто за адресою: м. Київ, вул. Златоустівська, буд. 23-А, літ. М

Крім того, в ході досудового розслідування отримано тимчасовий доступ до банківських документів ТОВ «Агро Експорт Груп».

Проведеним аналізом руху коштів по розрахунковим рахунках ТОВ «Агро Експорт Груп» встановлено перерахування коштів на рахунки підприємств з ознаками «фіктивності»: ТОВ «Форева» (код ЄДРПОУ 38841116), ТОВ «ТД «Девора» (код ЄДРПОУ 39483736), ТОВ «Індастрік Трейд» (код ЄДРПОУ 39747431), ТОВ «Атлас Технології» (код ЄДРПОУ 39437894), ПП «М-Трейдінг» (код ЄДРПОУ 35041784), ТОВ «Агро Консалт» (код ЄДРПОУ 39796714), ТОВ «Интернет» (код ЄДРПОУ 37518803), ТОВ «ТОП Аріон ЛТД» (код ЄДРПОУ 39365757), ТОВ «Пром Бонус» (код ЄДРПОУ 38898210), ТОВ «Агро Провіжн» (код ЄДРПОУ 39690134), ТОВ «Уснабкр-Агро» (код ЄДРПОУ 38564520), ТОВ «Укрдонцентр-2013» (код ЄДРПОУ 38586099), ТОВ «Інтер-Сип» (код ЄДРПОУ 38790711), без відображення таких фінансових операцій в бухгалтерському обліку підприємства.

В свою чергу, ТОВ «Скайсід» здійснює перерахування коштів на рахунки наступних СГД з ознаками «фіктивності»: ТОВ «Меркурій-Агротрейд» (код ЄДРПОУ 39420812), ТОВ «Торговий Центр «Укрекспрес» (код ЄДРПОУ 39478197), ТОВ «Анахіт» (код ЄДРПОУ 39495155), ТОВ «Фонаркс-Лідер» (код ЄДРПОУ 39496331), ТОВ «ТМТ 2015» (код ЄДРПОУ 39776593), ТОВ «Сервіс-Треш» (код ЄДРПОУ 40022009) без відображення таких фінансових операцій в бухгалтерському обліку підприємства, ТОВ «Грейн комодітіз» здійснює перерахування коштів на рахунки наступних СГД з ознаками «фіктивності»: ТОВ «Лідер Південь» (код ЄДРПОУ 37844210), ТОВ «Полестар» (код ЄДРПОУ 39700985), ТОВ «Аргон Парус» (код ЄДРПОУ 39150333), ТОВ «Балтикус Трейд» (код ЄДРПОУ 39534874), ТОВ Компанія «Сервич-Строй» (код ЄДРПОУ 34949836), ТОВ «Нова Атріа» (код ЄДРПОУ 39806910), ТОВ «Судносервіс Експорт» (код ЄДРПОУ 35217933), без відображення таких фінансових операцій в бухгалтерському обліку підприємства.

Факт не відображення службовими особами ТОВ «Агро Експорт Груп», ТОВ «Скайсід» та ТОВ «Грейн комодітіз» в бухгалтерському обліку, фінансових операцій з вище вказаними підприємствами надає підстави призначити проведення документальної перевірки вказаних підприємств та підстави вважати, що вказані фінансові операції пов`язані з перерахуванням безготівкових коштів такими, що спрямовані на легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом.

17.05.16 на підставі ухвали слідчого судді Солом`янського районного суду м. Києва проведено обшук офісних приміщень ТОВ «Агро Експорт Груп», ТОВ «Скайсід», що розташовані за адресою: м. Київ, вул. Златоустівська, 23-А, літ.

В ході проведення обшуку виявлено та вилучено оригінали бухгалтерських документів ТОВ «Скайсід» із зазначеними в ухвалі суду підприємствами та оригінали бухгалтерських документів ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах із ТОВ «Еко Плант Плюс» та ТОВ «Фоззі Фуд», тобто ті документи, які службові особи ТОВ «Агро Експорт Груп» не надали на ухвалу суду про проведення тимчасового доступу, повідомивши, що їх у них не має.

Разом з тим, в ході проведення обшуку виявлено та вилучено інші бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» та ТОВ «Скайсід» по взаємовідносинам з підприємствами, які мають ознаки фіктивності, а саме:

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Сельмаш Логістик»:

1.Видаткові накладні № 13, 1, 14, 3, 2, 4, 15, 5, 6, 16, 17, 18, 7, 19, 12, 11, 10, 9, 8, 20, 26, 25, 24, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 22, 23, 21, на 33-ох арк.;

2. Копії товарно транспортних накладних № 025251, 025253, 027727, 027726, 027729, 027728, 025257, 025258, 027730, 025259, 025260, 025263, 025262, 025261, 025264, 025277, 025278, 025279, 025289, 025276, 025284, 025282, 025252, 025293, 025296, 025291, 025281, 025295, 025273, 025271, 025745, 025746, 025267, 025268, 027747, 258096, на 36-ти арк.;

3. Товарно транспортні накладні № 226369, 258077, 258079, 258081, 258082, 258084, 258085, 258088, 258087, 258092, 258091, 263365 на 12-ти арк.

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Опттранс.ЮА»:

1.Видаткові накладні № 3, 1, 2, 4, 5, на 5- ти арк.;

2.Товарно транспортні накладні № 250068, 250057, 250058, 250067, 250066, 250065, 250056, на 7 ми арк..

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Технологік УА»:

1.Видаткові накладні № 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 1, 2, 3, 4, 6, 5, 8, 7, на 22 ох арк.;

2.Товарно транспортні накладні № 226392, 226397, 027740, 027741, 027739,027703, 027702, 027702, 027701, 226400, 226393, 026364, 226364, 226304, 226320, 226302, 226393, 226302, 226396, 226308, 226301 на 21 му арк.

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Автоопт Транс»:

1.Видаткові накладні № 6, 5, 4, 3, 7, 1, 2, на 7 ми арк.;

2.Товарно транспортні накладні № 241595, 241598, 241597, 241564, 241580, 241594, 241584, 241582, 241596, 241566, 241576, 241583, 241552, 241567, 241551, 241581, 241577, 241569, 241570, 241565, на 20 ти арк.

Бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Альтер Бізнес Груп»:

1.Видаткові накладні за квітень 2016 року за № 30, 31, 32, 33, 34, 35, на 6-ти арк.

Бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Балтикус Трейд»:

1.Видаткові накладні за лютий-березень 2016 року за № 189, 139, 140, 187, 188, на 5-ти арк.;

2.Товарно транспортні накладні за лютий березень 2016 року за № 768000, 055524, 055523, 055516, 055518, 131825, 185608, 980301, 980304, 980306, 980313, 185691, 767983, 767990, 767986, 980312, 767985, 980302, 980315, 767989, на 20-ти арк.

Документи щодо взаємовідносин ТОВ «Агро провіжин» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.видаткова накладна № 56 від 28.03.2016р. з додатком на 2 арк.

2.ТТН № 840840 від 28.03.2016р. на 1 арк.

3.ТТН № 840838 від 28.03.2016р. на 1 арк.

4.ТТН № 188117 від 26.03.2016р. на 1 арк.

5.ТТН № 188118 від 26.03.2016р. на 1 арк.

6.ТТН № 001339 від 26.03.2016р. на 1 арк.

7.ТТН № 840839 від 28.03.2016р. на 1 арк.

8.рахунок на оплату № 48 від 28.03.2016р. на 1 арк.

9.видаткова накладна № 57 від 29.03.2016р. з додатком на 2 арк.

10.ТТН № 840841 від 29.03.2016р. на 1 арк.

11.ТТН № 840842 від 29.03.2016р. на 1 арк.

12.ТТН № 840843 від 29.03.2016р. на 1 арк.

13.ТТН № 840844 від 29.03.2016р. на 1 арк.

14.ТТН № 840845 від 29.03.2016р. на 1 арк.

15.ТТН № 840846 від 29.03.2016р. на 1 арк.

16.рахунок на оплату № 49 від 29.03.2016р. на 1 арк.

17.видаткова накладна № 58 від 30.03.2016р. з додатком на 2 арк.

18.ТТН № 840849 від 30.03.2016р. на 1 арк.

19.ТТН № 542401 від 30.03.2016р. на 1 арк.

20.ТТН № 001348 від 29.03.2016р. на 1 арк.

21.ТТН № 840848 від 30.03.2016р. на 1 арк.

22.ТТН № 840847 від 30.03.2016р. на 1 арк.

23.ТТН № 840850 від 30.03.2016р. на 1 арк.

24.ТТН № 542402 від 30.03.2016р. на 1 арк.

25.ТТН № 542403 від 30.03.2016р. на 1 арк.

26.ТТН № 542404 від 30.03.2016р. на 1 арк.

27.видаткова накладна № 80 від 31.03.2016р. з додатком на 2 арк.

28.ТТН № 783 від 30.03.2016р. на 1 арк.

29.ТТН № 787 від 30.03.2016р. на 1 арк.

30.ТТН № 542421 від 31.03.2016р. на 1 арк.

31.видаткова накладна № 60 від 31.03.2016р. з додатком на 2 арк.

32.ТТН № 542407 від 30.03.2016р. на 1 арк.

33.ТТН № 542408 від 30.03.2016р. на 1 арк.

34.ТТН № 001342 від 30.03.2016р. на 1 арк.

35.ТТН № 542406 від 30.03.2016р. на 1 арк.

36.ТТН № 542409 від 30.03.2016р. на 1 арк.

37.ТТН № 542410 від 30.03.2016р. на 1 арк.

38.ТТН № 001343 від 30.03.2016р. на 1 арк.

39.ТТН № 90 від 31.03.2016р. на 1 арк.

40.ТТН № 542420 від 31.03.2016р. на 1 арк.

41.ТТН № 542418 на 1 арк.

42.ТТН № 542411 від 31.03.2016р. на 1 арк.

43.ТТН № 542417 від 31.03.2016р. на 1 арк.

44.ТТН № 542419 від 31.03.2016р. на 1 арк.

45.ТТН № 542251 від 30.03.2016р. на 1 арк.

46.ТТН № 4 від 30.03.2016р. на 1 арк.

47.ТТН № 3 від 30.03.2016р. на 1 арк.

48.ТТН № 1 від 30.03.2016р. на 1 арк.

49.ТТН № 2 від 30.03.2016р. на 1 арк.

50.ТТН № 542412 від 30.03.2016р. на 1 арк.

51.ТТН № 542415 від 30.03.2016р. на 1 арк.

52.ТТН № 542413 від 30.03.2016р. на 1 арк.

53.ТТН № 785 від 30.03.2016р. на 1 арк.

54.видаткова накладна № 10 від 05.02.2016р. на 1 арк.

55.рахунок на оплату № 2 від 05.02.2016р. на 1 арк.

56.договір № 1713-ШБ від 23.10.2015р. на 1 арк.

57.ТТН № 044202 від 05.02.2016р. на 1 арк.

58.видаткова накладна № 12 від 09.02.2016р. на 1 арк.

59.рахунок на оплату № 3 від 09.02.2016р. на 1 арк.

60.договір № 1713-ШБ від 23.10.2015р. на 1 арк.

61.ТТН № 913904 від 03.02.2016р. на 1 арк.

62.ТТН № 913905 від 08.02.2016р. на 1 арк.

63.ТТН № 234223 від 08.02.2016р. на 2 арк.

64.ТТН № 044223 від 06.02.2016р. на 1 арк.

65.ТТН № 044225 від 08.02.2016р. на 1 арк.

66.ТТН № 055650 від 08.02.2016р. на 1 арк.

67.ТТН № 044234 від 08.02.2016р. на 1 арк.

68.ТТН № 044228 від 08.02.2016р. на 1 арк.

69.ТТН № 055644 від 08.02.2016р. на 1 арк.

70. ТТН № 055647 від 08.02.2016р. на 1 арк.

71.ТТН № 055646 від 08.02.2016р. на 1 арк.

Документи щодо взаємовідносин ТОВ «Альтер Бізнес Груп» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №13 від 01.04.2016 на 1 арк., постачальник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», покупець ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

2.Видаткова накладна №9 від 01.04.2016 на 1 арк., постачальник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», покупець ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

3.Видаткова накладна №12 від 01.04.2016 на 1 арк., постачальник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», покупець ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

4.зважування з вантажем автомобілів НОМЕР_1 , НОМЕР_2 та прицепів 14283НІ, НОМЕР_3 на 1 арк., 55 тони 160 кг;

5.Товарно-транспортна накладна №109 від 01.04.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «АСКЕТШИППІНГ» експортер ТОВ «АЕГ» по контракту 01/03-2016 від 01.03.2016;

6.Товарно-транспортна накладна №343 від 01.04.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «АСКЕТ ШИППІНГ» за контрактом з Fireball Mineral Limited, експортер ТОВ «АЕГ» по контракту №01/03-2016 від 01.03.2016 з Fireball Winerals LTD комынысыонер ТОВ «АЕГ», договір комісії №1712-ШБ від 23.10.2015 комітент ТОВ «Шахта Білозерська», договір поставки №1713 ШБ від 23.10.2015 з ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

7.Видаткова накладна №14 від 02.04.2016 на 1 арк., постачальник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», покупець ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

8.Видаткова накладна №10 від 02.04.2016 на 1 арк., постачальник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», покупець ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

9.Зважування з вантажем транспорту ВЕ2043АК, НОМЕР_4 , НОМЕР_5 , НОМЕР_6 , НОМЕР_7 , НОМЕР_8 , НОМЕР_9 , 13743НІ, НОМЕР_10 , НОМЕР_11 на 1 арк., 154 тони 830 кг;

10.Видаткова накладна №15 від 04.04.2016 на 1 арк., постачальник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», покупець ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

11.Видаткова накладна №1 від 26.03.2016 на 1 арк., постачальник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», покупець ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

12.Зважування з вантажем транспорту ВЕ3816АК, НОМЕР_12 , 08583НІ, НОМЕР_13 , НОМЕР_14 , НОМЕР_15 , НОМЕР_16 , НОМЕР_17 , НОМЕР_18 , НОМЕР_19 , НОМЕР_20 , НОМЕР_21 , НОМЕР_22 , НОМЕР_23 , НОМЕР_24 , НОМЕР_25 , НОМЕР_26 , НОМЕР_27 , НОМЕР_28 , НОМЕР_29 , НОМЕР_30 , НОМЕР_31 , НОМЕР_32 , НОМЕР_33 , НОМЕР_34 , НОМЕР_35 , НОМЕР_36 , НОМЕР_37 , СВ1719Х, НОМЕР_38 на 1 арк., 554 тони 140 кг;

13.Копія товарно-транспортної накладної №00148 від 25.03.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «Ексім Грейн» для ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ» по договору №01-03/ус16 від 01.03.2016, комісіонер ТОВ «АЕГ», договір компанії №1712-ШБ від 23.10.2015;

14.Зважування з вантажем транспорту НОМЕР_26 , НОМЕР_27 на 1 арк., 55 040 кг;

15.Аналіз зерна карточка №26723 від 26.03.2016 на 1 арк., відправник «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», отримувач ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

16.Копія товарно-транспортної накладної №001489 від 25.03.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «Ским Грей» для ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ» по договору №01-03/УС16 від 01.03.2016, експортер ТОВ «АЕГ», по контракту №01/03-2016 від 01.03.2016 з Fireball Minerals LTD, комісіонер ТОВ «АЕГ», договір комісії №1712-ШБ від 23.10.2015, кометенд ТДВ «Шахта Белозерська», договір поставки №1713ШБ від 23.10.2015 з ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

17.Зважування з вантажем транспорту НОМЕР_30 , НОМЕР_31 на 1 арк., 55 660 кг;

18.Аналіз зерна карточка №26727 від 26.03.2016 на 1 арк., відправник «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», отримувач ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

19.Копія товарно-транспортної накладної №001490 від 25.03.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «Ескісім Грейн» для ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ» по договору №01-03/УС16 від 01.03.2016, експортер ТОВ «АЕГ», по контракту №01/03-2016 від 01.03.2016 з Fireball Minerals LTD, комісіонер ТОВ «АЕГ», договір комісії №1712-ШБ від 23.10.2015, кометенд ТДВ «Шахта Белозерська», договір поставки №1713ШБ від 23.10.2015 з ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

20.Зважування з вантажем транспорту АВ6256В0, ВН7682Х0 на 1 арк., 58 860 кг;

21.Аналіз зерна карточка №26725 від 26.03.2016 на 1 арк., відправник «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», отримувач ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

22.Копія товарно-транспортної накладної №001488 від 25.03.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «Ескісім Грейн» для ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ» по договору №01-03/УС16 від 01.03.2016, експортер ТОВ «АЕГ», по контракту №01/03-2016 від 01.03.2016 з Fireball Minerals LTD, комісіонер ТОВ «АЕГ», договір комісії №1712-ШБ від 23.10.2015, кометенд ТДВ «Шахта Белозерська», договір поставки №1713ШБ від 23.10.2015 з ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

23.Зважування з вантажем транспорту НОМЕР_32 , НОМЕР_33 на 1 арк., 57 080 кг;

24.Аналіз зерна карточка №26729 від 26.03.2016 на 1 арк., відправник «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», отримувач ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

25.Копія товарно-транспортної накладної №001491 від 26.03.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «Ескісім Грейн» для ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ» по договору №01-03/УС16 від 01.03.2016, експортер ТОВ «АЕГ», по контракту №01/03-2016 від 01.03.2016 з Fireball Minerals LTD, комісіонер ТОВ «АЕГ», договір комісії №1712-ШБ від 23.10.2015, кометенд ТДВ «Шахта Белозерська», договір поставки №1713ШБ від 23.10.2015 з ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

26.Зважування з вантажем транспорту СВ1719АХ, 13160ВІ на 1 арк., 60 тони 360 кг;

27.Аналіз зерна карточка №26736 від 26.03.2016 на 1 арк., відправник «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», отримувач ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

28.Копія товарно-транспортної накладної №001492 від 26.03.2016 на 1 арк., замовник ТОВ «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», вантажоодержувач ТОВ «Ескісім Грейн» для ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ» по договору №01-03/УС16 від 01.03.2016, експортер ТОВ «АЕГ», по контракту №01/03-2016 від 01.03.2016 з Fireball Minerals LTD, комісіонер ТОВ «АЕГ», договір комісії №1712-ШБ від 23.10.2015, кометенд ТДВ «Шахта Белозерська», договір поставки №1713ШБ від 23.10.2015 з ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

29.Зважування з вантажем транспорту НОМЕР_36 , НОМЕР_37 на 1 арк., 59 720 кг;

30.Аналіз зерна карточка №26731 від 26.03.2016 на 1 арк., відправник «АЛЬТЕР БІЗНЕС ГРУП», отримувач ТОВ «ГРЕЙН КОМОДІТІЗ»;

Бухгалтерські документи ТОВ «Грейн Комодітіз» по взаємовідносинах з ТОВ «Шахта «Білозерська»:

1.Видаткові накладні за № 13, 11, 14, 16, 19, 18, 24, 40, 26, 42, 32, 41, за лютий 2016 року, на 12-ти арк.;

2.Рахунки на оплату за № 4, 6, 5, 9, 8, 11, 10, 12, за лютий 2016 року, на 8-ми арк.;

Документи по взаємовідносинах ТОВ «Екоплант-Плюс» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №16 від 5 вересня 2015р. 1 арк.

2. ТТН№219183,219186,219201,219202,219182,219154,219205,219181,219185,219184,219176,219177,219187,219180,219189 за вересень 2015р. 15 арк.

3.Видаткова накладна №17 від 8 вересня 2015р. 1 арк.

4.ТТН №219166,219165, за вересень 2015р. 2 арк.

5.Видаткова накладна №18 від 9 вересня 2015р. 1 арк.

6.ТТН №219162,219163, за вересень 2015р. 2 арк.

7.Видаткова накладна №19 від 10 вересня 2015р. 1 арк.

8.ТТН №219168, 219164,219210,219211, за вересень 2015р. 4 арк.

9.ТТН №219207 від 9.09.2012р. 1 арк.

10.Видаткова накладна №20 від 11 вересня 2015р. 1 арк.

11.ТТН №219209,219212 від 09.09.2015р. 2 арк.

12.Видаткова накладна №21 від 12 вересня 2015р. 1 арк.

13.ТТН №218430,218439, за вересень 2015р. 2 арк.

14.Видаткова накладна №22 від 15 вересня 2015р. -1 арк.

15.ТТН №219213 від 13 вересня 2015р. 1 арк.

16.Видаткова накладна №26 від 18 вересня 2015р. 1 арк.

17.ТТН №218442,218437,218438 за вересень 2015р. 3 арк.

18.Копія ТТН № 218436 від 15.09.2015р. 1 арк.

19.Акт від 16.09.2015р. з відтиском печатки ТОВ «Ексім Грейн» - 1 арк.

20.Видаткова накладна №24 від 17 вересня 2015р. 1 арк.

21.ТТН №218435,218434 за вересень 2015р. 2 арк.

22.Видаткова накладна №23 від 16 вересня 2015р. 1 арк.

23.ТТН №218433 від 14 вересня 2015р. 1 арк.

24.Видаткова накладна №25 від 19 вересня 2015р. 1 арк.

25.ТТН №219215 1 арк.

26.Видаткова накладна №27 від 22 вересня 2015р. 1 арк.

27.Копія ТТН №219173 від 21 вересня 2015р. 1 арк.

Документи по взаємовідносинах ТОВ «Автоопт Транс» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №8 від 5 листопада 2015р. 1 арк.

2.ТТН №258006 від 05.11.2015р. 1 арк.

3.Видаткова накладна №12 від 10 жовтня 2015р.- 1 арк.

4.ТТН №241588,241589,241590, за жовтень 2015р. 3 арк.

5.Видаткова накладна №13 від 25 листопада 2015р.- 1 арк.

6.ТТН №258022,258023 за листопад 2015р. -2 арк.

7.Видаткова накладна №11 від 23 листопада 2015р. 1 арк.

8.ТТН №258008,258015,258020,258013,258012,258016,258017, за листопад 2015р. 7 арк.

9.Видаткова накладна №9 від 21 листопада 2015р. 1 арк.

10.ТТН №258018 від 20.11.2015р. 1 арк.

11.Видаткова накладна №10 від 22 листопада 2015р. 1 арк.

12.ТТН №258009 від 21.11.2015р. 1 арк.

Документи по взаємовідносинах ТОВ «Юнітранс.СХ» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №2 від 5 листопада 2015р. 1 арк.

2.ТТН №250181,250182,250186, від 05.11.2015р. 3 арк.

3.Видаткова накладна №3 від 6 листопада 2015р. 1 арк.

4.ТТН №250187,250188,250190,250191,250189,250192, - від 6.11.2015р. 6 арк.

5.Видаткова накладна №4 від 8 листопада 2015р. 1 арк.

6.ТТН №250196,250197, за листопад 2015р. 2 арк.

7.Видаткова накладна №5 від 9 листопада 2015р. 1 арк.

8.ТТН №250194 від 8.11.2015р. 1 арк.

9.Видаткова накладна №6 від 10 листопада 2015р. 1 арк.

10.ТТН №250198,250200, від 10.11.2015р. 2 арк.

11.Видаткова накладна №1 від 31 жовтня 2015р. 1 арк.

12.ТТН №250178 від 31.10.2015р. 1 арк.

Документи по взаємовідносинах ТОВ «Сельмаш Логістік» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №27 від 10 листопада 2015р. 1 арк.

2.ТТН №250153,250152, від 10.11.2015р. -2 арк.

3.Видаткова накладна №29 від 13 листопада 2015р. 1 арк.

4.ТТН №250157 від 13.11.2015р.- 1 арк.

5.Видаткова накладна №30 від 14 листопада 2015р. 1 арк.

6.ТТН №250160,250161,250162,250163,250164, за листопад 2015р. -5 арк.

7.Видаткова накладна №38 від 25 листопада 2015р. 1 арк.

8.ТТН №258184,258,195,258183, за листопад 2015р. 2015р. 3 арк.

9.Видаткова накладна №37 від 24 листопада 2015р. 1 арк.

10.ТТН №258177,258191,258181, за листопад 2015р. 3 арк.

11.Видаткова накладна №36 від 23 листопада 2015р. 1 арк.

12.ТТН №258178,258176,258185,258180,258188,258179,258182, за листопад 2015р. 7 арк.

13.Видаткова накладна №35 від 21 листопада 2015р. 1 арк.

14.ТТН №250174,250175,258076, за листопад 2015р. 3 арк.

15.Видаткова накладна №34 від 20 листопада 2015р. 1 арк.

16.ТТН №250172 від 19.11.2015р. 1 арк.

17.Видаткова накладна №33 від 19 листопада 2015р. 1 арк.

18.ТТН №250170 від 18.11.2015р. 1 арк.

19.Видаткова накладна №32 від 18 листопада 2015р. 1 арк.

20.ТТН №250169 від 18.11.2015р. 1 арк.

21.Видаткова накладна №31 від 16 листопада 2015р. 1 арк.

22.ТТН №250168 від 16.11.2015. 1 арк.

Документи по взаємовідносинах ТОВ «Опттранс.ЮА» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №6 від 10 жовтня 2015р. 1 арк.

2.ТТН №250040 від 10 жовтня 2015р. 1 арк.

3.Видаткова накладна №7 від 11 жовтня 2015р. 1 арк.

4.ТТН №250042 від 11.10.2015р. 1 арк.

5.Видаткова накладна №8 від 12 жовтня 2015р. 1 арк.

6.ТТН №250038 від 10.10.2015р. 1 арк.

7.Видаткова накладна №9 від 14 жовтня 2015р. 1 арк.

8.ТТН №250046 від 14.10.2015р. 1 арк.

Документи по взаємовідносинах ТОВ «Юніопт Логістік» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №10 від 11 грудня 2015р. 1 арк.

2.ТТН № 258170,від 11.12.2015р. 1 арк.

3.Карточка аналіза зерна №25285 від 11.12.2015р. 2 арк.

4.Видаткова накладна №4 від 11 грудня 2015р. 1 арк.

5.ТТН №258166,258165,258167, за грудень 2015р. 3 арк.

6.Видаткова накладна №3 від 8 грудня 2015р. 1 арк.

7.ТТН №258155 від 05.12.2015р. 1 арк.

8.Видаткова накладна №9 від 8 грудня 2015р. 1 арк.

9.ТТН №258162 від 08.12.2015р. 1 арк.

10.Карточка аналіза зерна №25262 від 08.12.2015р. 2 арк.

11.Видаткова накладна № 8 від 7 грудня 2015р. 1 арк.

12.ТТН №258158,258163, за грудень 2015р. 2 арк.

13.Карточка аналіза зерна №25252 від 07.12.2015р. 3 арк.

14.Видаткова накладна № 2 від 7 грудня 2015р. 1 арк.

15.ТТН №258156 від 05.12.2015р. 1 арк.

16.Видаткова накладна №7 від 6 грудня 2015р. 1 арк.

17.ТТН №258159,258161, за грудень 2015р. 2 арк.

18.Карточка аналіза зерна №25244,25243, від 06.12.2015р. 4 арк.

19.Видаткова накладна №1 від 5 грудня 2015р. 1 арк.

20.ТТН №258153 від 3.12.2015р. 1 арк.

21.Видаткова накладна №6 від 5 грудня 2015р. 1 арк.

22.ТТН №258157 від 05.12.2015р. 1 арк.

23.Карточка аналіза зерна №25233, від 05.12.2015р. 2 арк.

24.Видаткова накладна №5 від 1 грудня 2015р. 1 арк.

25.ТТН №258152 від 01.12.2015р. 1 арк.

26.Карточка аналіза зерна №25216, від 01.12.2015р. 2 арк.

27.ТТН №026627,025891, від 12.05.2015р. 2 арк.

28.Відомість про ТМЦ 19 арк.

29.ТТН № 025687,025699, від 08.05.2015р. 2 арк.

30.ТТН №025892,025890,025888 від 05.05.2015р. 3 арк.

31.ТТН №113434 від 03.05.2015р. 1 арк.

32.ТТН № 113429,113430,113433, від 01,02.05.2015р. 3 арк.

33.ТТН №025881 від 30.03.2015р. 1 арк.

34.ТТН №113437 від 30.04.2015р. 1 арк.

35.Акт прийому -передачі від 30 квітня 2015р. 1 арк.

36.ТТН №362854,237289,237291,362857, від 29.04.2015р. - 4 арк.

37.ТТН №22,21, від 28 квітня 2015р. -2 арк.

38.Копія ТТН №237288,237280,237279, від 25.04.2015р. 3 арк.

39.ТТН №237293 від 26 квітня 2015р. 1 арк.

40.ТТН №025871,025870 від 24 квітня 2015р. 2 арк.

41.ТТН №025862 від 24квітня 2015р. 1 арк.

42.Копія ТТН №237278,237277, від 24.04.2015р. -2 арк.

43.ТТН №13209,13210,013203, за квітень 2015р. 3 арк.

44.Акт розходження в вазі №5158 від 22.04.2015р. 1 арк.

45.ТТН №013204,013202, від 16.04.2015р. -2 арк.

46.Акт розходження в вазі №5136 від 20.04.2015р. 2 арк.

47.ТТН №118,013201, від 16.04.2015р. -2 арк.

48.Акт розходження в вазі №5063 від 18.04.2015р. 2 арк.

49.ТТН №262792 від 15.04.2015р. 1 арк.

50.Копія ТТН №087388 від 16.04.2015р. 1 арк.

51.ТТН №19,20, від 14.04.2015р. 2 арк.

52.ТТН №094694,094695, від 10.04.2015р. 2 арк.

53.Копія ТТН №094653 від 10.04.2015р. 1 арк.

54.Податкова накладна №292,309 від 22.05.2015р. 2 арк.

55.Копія ТТН №289661 від 06.04.2015р. 1 арк.

56.Податкова накладна №291 від 21.05.2015р. 1 арк.

57.Копія ТТН №289659 від 04.04.2015р. 1 арк.

58.ТТН №289659 від 2 квітня 2015р. 1 арк.

59.Копія ТТН №289682 від 01.04.2015р. 1 арк.

Документи щодо взаємовідносин ТОВ «Альтер Бізнес Груп» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна № 2 від 27.03.2016р. з додатком на 2 арк.

2.ТТН № 001495 від 27.03.2016р. з додатком на 2 арк.

3.Форма № 47 № 26792 від 27.03.2016р. на 1 арк.

4.Видаткова накладна № 19 від 08.04.2016р. на 1 арк.

5.Видаткова накладна № 18 від 07.04.2016р. на 1 арк.

6.Видаткова накладна № 17 від 06.04.2016р. на 1 арк.

7.Видаткова накладна № 16 від 05.04.2016р. на 1 арк.

8.Видаткова накладна № 29 від 17.04.2016р. на 1 арк.

9.Видаткова накладна № 28 від 16.04.2016р. на 1 арк.

10.Видаткова накладна № 27 від 15.04.2016р. на 1 арк.

11.Видаткова накладна № 26 від 14.04.2016р. на 1 арк.

12.Видаткова накладна № 24 від 13.04.2016р. на 1 арк.

13.Видаткова накладна № 23 від 12.04.2016р. на 1 арк.

14.Видаткова накладна № 22 від 11.04.2016р. на 1 арк.

15.Видаткова накладна № 21 від 10.04.2016р. на 1 арк.

16.Видаткова накладна № 20 від 09.04.2016р. на 1 арк.

17.Видаткова накладна № 4 від 29.03.2016р. з додатком на 2 арк.

18.ТТН № 001484 від 28.03.2016р. з додатком на 2 арк.

19.Форма № 47 № 27157 від 28.03.2016р. на 1 арк.

20.ТТН № 156 від 29.03.2016р. на 1 арк.

21.Форма № 47 № 27429 від 29.03.2016р. з додатком на 2 арк.

22.Видаткова накладна № 3 від 28.03.2016р. з додатком на 2 арк.

23.ТТН № 001485 від 28.03.2016р. з додатком на 2 арк.

24.Форма № 47 № 27015 від 28.03.2016р. на 1 арк.

25.Видаткова накладна № 5 від 28.03.2016р на 1 арк.

26.ТТН № 001339 від 28.03.2016р. на 1 арк.

27.Видаткова накладна № 7 від 30.03.2016р на 1 арк.

28.ТТН № 001348 від 29.03.2016р. на 1 арк.

29.Видаткова накладна № 6 від 30.03.2016р. з додатком на 2 арк.

30.ТТН № 84 на 1 арк.

31.Форма № 47 № 27720 від 30.03.2016р. з додатком на 2 арк.

32.ТТН № 001480 від 29.03.2016р. на 1 арк.

33.Форма № 47 № 27667 від 30.03.2016р. з додатком на 2 арк.

34.ТТН № 001479 від 29.03.2016р. на 1 арк.

35.Форма № 47 № 27668 від 30.03.2016р. з додатком на 2 арк.

36.Видаткова накладна № 25 від 31.03.2016р. з додатком на 2 арк.

37.ТТН № 90 від 31.03.2016р. на 1 арк.

38.ТТН № 001343 від 30.03.2016р. на 1 арк.

39.ТТН № 001342 від 30.03.2016р. на 1 арк.

40.Видаткова накладна № 11 від 31.03.2016р. на 1 арк.

41.Видаткова накладна № 8 від 31.03.2016р. з додатком на 2 арк.

Документи по взаємовідносинам ТОВ «Грейн Комодітіз» з ТОВ «Балтикус Трейд»:

1.Видаткова накладна №57 від 07 лютого 2015р. на 1 арк.;

2.ТТН №044237 від 06.02.2016р. на 4 арк.;

3.Видаткова накладна №56 від 05 лютого 2016р. на 1 арк.;

4.Видаткова накладна №53 від 09 лютого 2016р. на 1 арк.;

5.Видаткова накладна №58 від 09 лютого 2016р. на 1 арк.;

6.ТТН №234223 від 08.02.2016р. на 4 арк.;

7.Видаткова накладна №59 від 10 лютого 2016р. на 1 арк.;

8.ТТН №044222 від 10.02.2016р. на 3 арк.;

9.Видаткова накладна №54 від 10 лютого 2016р. на 1 арк.;

10.Видаткова накладна №60 від 11 лютого 2016р. на 1 арк.;

11.ТТН №913915 від 9.02.2016р. на 1 арк.;

12.Видаткова накладна №61 від 12 лютого 2016р. на 1 арк.;

13.ТТН № 913911 від 10.02.2016р. на 2 арк.;

14.Видаткова накладна №55 від 12 лютого 2016р. на 2 арк.;

15.Видаткова накладна №62 від 13 лютого 2016р. на 1 арк.;

16.ТТН №055705 від 11.02.2016р. на 1 арк.;

17.Видаткова накладна №63 від 14 лютого 2016р. на 1 арк.;

18.ТТН №055703 від11 лютого 2016р. на 1 арк.;

19.Видаткова накладна №64 від 15 лютого 2016р. на 1 арк.;

20.ТТН №913917 від14.02.2016р. на 3 арк.;

21.Видаткова накладна №127 від 18 лютого 2016р. на 1 арк.;

22.Видаткова накладна №97 від 18 лютого 2016р. на 1 арк.;

23.Видаткова накладна №126 від 17 лютого 2016р. на 1 арк.;

24.Видаткова накладна №104 від 22 лютого 2016р. на 1 арк.;

25.Видаткова накладна №129 від 21 лютого 2016р. на 1 арк.;

26.ТТН №256635 від 19 лютого 2016 на 1 арк.;

27.Видаткова накладна №103 від 20 лютого 2016р. на 3 арк.;

28.ТТН №055557 від 18 лютого 2016р. на 12 арк.;

29.Видаткова накладна №102 від 20 лютого 2016р. на 1 арк.;

30.Видаткова накладна №128 від 19 лютого 2016р. на 1 арк.;

31.Видаткова накладна №185 від 22ютого 2016р. на 2 арк.;

32.ТТН №138627 від 22.02.2016р. 2 арк.;

33.Видаткова накладна №182 від 23 лютого 2016р. на 1 арк.;

34.Видаткова накладна №136 від 24 лютого 2016р. на 1 арк.;

35.ТТН № 305803 від 23.02.2015р. на 4 арк.;

36.Видаткова накладна №183 від 25 лютого 2016р. на 1 арк.;

37.Видаткова накладна №137 від 25 лютого 2016р. на 2 арк.;

38.ТТН №305806 від24.02.206р. на 3 арк.;

39.Видаткова накладна №184 від 29 лютого 2016р. на 1 арк.;

40.Видаткова накладна №138 від 27 лютого 2016р. на 1 арк.;

41.ТТН №223194 від 27.02.2016р. на 5 арк.

Крім того, в ході проведення офісних приміщень розташованих за адресою: м.Київ, вул. Златоустівська, 23-А, літ. М, не виявлено офісних приміщень ТОВ «Грейн Комодітіз», однак оригінали бухгалтерських документів вказаного підприємства виявлено та вилучено в бухгалтерії ТОВ «Агро Експорт Груп». Даний факт свідчить про пов`язаність даних підприємств та використанні однакових схем по ухиленню від сплати податків.

Так, присутній під час проведення обшуку представник ТОВ «Агро Експорт Груп» ОСОБА_11 на запитання слідчого з приводу того, чому в кабінеті ТОВ «Агро Експорт Груп» знаходяться оригінали первинних бухгалтерських документів ТОВ «Грейн Комодітіз», не змогла нічого пояснити.

Разом з тим, вище вказаний факт підтверджується тим, що ТОВ «Агро Експорт Груп» з метою ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах використовувало підприємства з ознаками фіктивності, серед яких: ТОВ «Еко Плант Плюс», ТОВ «Автоопт Транс», ТОВ «Юніопт Логіст», ТОВ «Юнітранс.СХ», ТОВ «Опттранс ТК», ТОВ «Технологік УА», ТОВ «Опттранс.ЮА», ТОВ «Агроком Торг», ТОВ «Сельмаш Логістік», ТОВ «Альтер Бізнес Груп», ТОВ «Балтикус Трейд», ТОВ «Агро Профіжин», ТОВ «Шахта «Білозерська». Так само, ТОВ «Грейн Комодітіз» використовувало вище вказані підприємства для ухилення від сплати податків, у зв`язку з чим бухгалтерські документи ТОВ «Грейн Комодітіз» по взаємовідносинах з ТОВ «Еко Плант Плюс», ТОВ «Автоопт Транс», ТОВ «Юніопт Логіст», ТОВ «Юнітранс.СХ», ТОВ «Опттранс ТК», ТОВ «Технологік УА», ТОВ «Опттранс.ЮА», ТОВ «Агроком Торг», ТОВ «Сельмаш Логістік», ТОВ «Альтер Бізнес Груп», ТОВ «Балтикус Трейд», ТОВ «Агро Профіжин», ТОВ «Шахта «Білозерська» були віднайдені в офісному приміщені ТОВ «Агро Експорт Груп».

За таких обставин, результатами проведено обшуку підтверджено пов`язаність фінансово-господарських взаємовідносин між ТОВ «Агро Експорт Груп», ТОВ «Грейн Комодітіз», спільних постачальників з ознаками «фіктивності», а також спільну адресу фактичного місцезнаходження вказаних підприємств - м. Київ, вул. Златоустівська, буд. 23-А, літ. М.

У зв`язку з чим, 18.05.16 вище вказані документи ТОВ «Агро Експорт Груп», ТОВ «Грейн Комодітіз» оглянуто та визнано речовими доказами.

Враховуючи те, що вилучені під час обшуку вище вказані бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп», ТОВ «Грейн Комодітіз» мають значення речових доказів, слідчий зазначає, що на даний час виникла необхідність у накладені арешту на них, в зв`язку з чим слідчий просив про задоволення клопотання, на що слід зазначити наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку. Відповідно до вимог цього Кодексу арешт майна може також передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Згідно з ч. 3 ст. 170 КПК України арешт може бути накладено на нерухоме і рухоме майно, майнові права інтелектуальної власності, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковому вигляді, цінні папери, корпоративні права, які перебувають у власності підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, i перебувають у нього або в інших фізичних, або юридичних осіб з метою забезпечення можливої конфіскації майна або цивільного позову.

Згідно з ч. 2 ст. 173 КПК України при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення; 3) розмір можливої конфіскації майна, можливий розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, та цивільного позову; 4) наслідки арешту майна для інших осіб; 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Відповідно до ч. 1 ст. 175 КПК України ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Зважаючи на викладене вище, з урахуванням вимог ч. 2 ст. 173 КПК України, слідчий суддя приходить до висновку про можливість часткового задоволення клопотання слідчого, а саме в частині накладення арешту на документи, які були вилучені 17.05.16 року в ході проведення обшуку офісних приміщень, що розташовані за адресою: м. Київ, вул. Златоустівська, 23-А, літ.М., а саме: документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Сельмаш Логістик»; документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Опттранс.ЮА»; документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Технологік УА»; документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Автоопт Транс»; бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Альтер Бізнес Груп»; бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Балтикус Трейд»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Екоплант-Плюс» з ТОВ «Грейн Комодітіз».

Щодо клопотання слідчого в частині накладення арешту на документи, які були вилучені 17.05.16 року в ході проведення обшуку офісних приміщень, що розташовані за адресою: м. Київ, вул. Златоустівська, 23-А, літ.М., а саме: документи щодо взаємовідносин ТОВ «Агро провіжин» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи щодо взаємовідносин ТОВ «Альтер Бізнес Груп» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; бухгалтерські документи ТОВ «Грейн Комодітіз» по взаємовідносинах з ТОВ «Шахта «Білозерська»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Автоопт Транс» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Юнітранс.СХ» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Сельмаш Логістік» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Опттранс.ЮА» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинах ТОВ «Юніопт Логістік» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи щодо взаємовідносин ТОВ «Альтер Бізнес Груп» з ТОВ «Грейн Комодітіз»; документи по взаємовідносинам ТОВ «Грейн Комодітіз» з ТОВ «Балтикус Трейд», слід зазначити наступне.

Згідно ч. 1 ст. 173 КПК України, слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту.

З огляду на те, що при розгляді клопотання щодо накладення арешту на зазначені вище документи, слідчим не було доведено необхідність арешту вказаних документів, також слідчим в поданому клопотанні не було доведено того, що вище зазначені документи на які слідчий просив накласти арешт містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, зберегли на собі сліди кримінального правопорушення та використовувались як знаряддя та засоби для вчинення злочинних дій, слідчий суддя не вбачає підстав для задоволення клопотання в цій частині.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 131, 132, 170, 172, 173, 372 КПК України,-

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити частково.

Накласти арешт на документи, які були вилучені 17.05.2016 року в ході проведення обшуку офісних приміщень, що розташовані за адресою: м. Київ, вул. Златоустівська, 23-А, літ.М., а саме:

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Сельмаш Логістик»:

1. Видаткові накладні № 13, 1, 14, 3, 2, 4, 15, 5, 6, 16, 17, 18, 7, 19, 12, 11, 10, 9, 8, 20, 26, 25, 24, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 22, 23, 21, на 33-ох арк.;

2. Копії товарно транспортних накладних № 025251, 025253, 027727, 027726, 027729, 027728, 025257, 025258, 027730, 025259, 025260, 025263, 025262, 025261, 025264, 025277, 025278, 025279, 025289, 025276, 025284, 025282, 025252, 025293, 025296, 025291, 025281, 025295, 025273, 025271, 025745, 025746, 025267, 025268, 027747, 258096, на 36-ти арк.;

3. Товарно транспортні накладні № 226369, 258077, 258079, 258081, 258082, 258084, 258085, 258088, 258087, 258092, 258091, 263365 на 12-ти арк.

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Опттранс.ЮА»:

1. Видаткові накладні № 3, 1, 2, 4, 5, на 5- ти арк.;

2.Товарно транспортні накладні № 250068, 250057, 250058, 250067, 250066, 250065, 250056, на 7 ми арк..

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Технологік УА»:

1.Видаткові накладні № 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 1, 2, 3, 4, 6, 5, 8, 7, на 22 ох арк.;

2.Товарно транспортні накладні № 226392, 226397, 027740, 027741, 027739,027703, 027702, 027702, 027701, 226400, 226393, 026364, 226364, 226304, 226320, 226302, 226393, 226302, 226396, 226308, 226301 на 21 му арк.

Документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Автоопт Транс»:

1.Видаткові накладні № 6, 5, 4, 3, 7, 1, 2, на 7 ми арк.;

2.Товарно транспортні накладні № 241595, 241598, 241597, 241564, 241580, 241594, 241584, 241582, 241596, 241566, 241576, 241583, 241552, 241567, 241551, 241581, 241577, 241569, 241570, 241565, на 20 ти арк.

Бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Альтер Бізнес Груп»:

1.Видаткові накладні за квітень 2016 року за № 30, 31, 32, 33, 34, 35, на 6-ти арк.

Бухгалтерські документи ТОВ «Агро Експорт Груп» по взаємовідносинах з ТОВ «Балтикус Трейд»:

1.Видаткові накладні за лютий-березень 2016 року за № 189, 139, 140, 187, 188, на 5-ти арк.;

2.Товарно транспортні накладні за лютий березень 2016 року за № 768000, 055524, 055523, 055516, 055518, 131825, 185608, 980301, 980304, 980306, 980313, 185691, 767983, 767990, 767986, 980312, 767985, 980302, 980315, 767989, на 20-ти арк.

Документи по взаємовідносинах ТОВ «Екоплант-Плюс» з ТОВ «Грейн Комодітіз»:

1.Видаткова накладна №16 від 5 вересня 2015р. 1 арк.

2.ТТН№219183,219186,219201,219202,219182,219154,219205,219181,219185,219184,219176,219177,219187,219180,219189 за вересень 2015р. 15 арк.

3.Видаткова накладна №17 від 8 вересня 2015р. 1 арк.

4.ТТН №219166,219165, за вересень 2015р. 2 арк.

5.Видаткова накладна №18 від 9 вересня 2015р. 1 арк.

6.ТТН №219162,219163, за вересень 2015р. 2 арк.

7.Видаткова накладна №19 від 10 вересня 2015р. 1 арк.

8.ТТН №219168, 219164,219210,219211, за вересень 2015р. 4 арк.

9.ТТН №219207 від 9.09.2012р. 1 арк.

10.Видаткова накладна №20 від 11 вересня 2015р. 1 арк.

11.ТТН №219209,219212 від 09.09.2015р. 2 арк.

12.Видаткова накладна №21 від 12 вересня 2015р. 1 арк.

13.ТТН №218430,218439, за вересень 2015р. 2 арк.

14.Видаткова накладна №22 від 15 вересня 2015р. -1 арк.

15.ТТН №219213 від 13 вересня 2015р. 1 арк.

16.Видаткова накладна №26 від 18 вересня 2015р. 1 арк.

17.ТТН №218442,218437,218438 за вересень 2015р. 3 арк.

18.Копія ТТН № 218436 від 15.09.2015р. 1 арк.

19.Акт від 16.09.2015р. з відтиском печатки ТОВ «Ексім Грейн» - 1 арк.

20.Видаткова накладна №24 від 17 вересня 2015р. 1 арк.

21.ТТН №218435,218434 за вересень 2015р. 2 арк.

22.Видаткова накладна №23 від 16 вересня 2015р. 1 арк.

23.ТТН №218433 від 14 вересня 2015р. 1 арк.

24.Видаткова накладна №25 від 19 вересня 2015р. 1 арк.

25.ТТН №219215 1 арк.

26.Видаткова накладна №27 від 22 вересня 2015р. 1 арк.

27.Копія ТТН №219173 від 21 вересня 2015р. 1 арк.

В решті клопотання залишити без задоволення.

Ухвала про арешт майна виконується негайно.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва. Якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання копії судового рішення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення20.05.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу57855091
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно у кримінальному провадженні №32016100110000029

Судовий реєстр по справі —760/3869/16-к

Ухвала від 07.07.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 07.07.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 23.06.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 23.06.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 23.06.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 01.07.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 09.06.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 09.06.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 09.06.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

Ухвала від 09.06.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бобровник О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні