Ухвала
від 08.06.2016 по справі 392/770/16-ц
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 392/770/16-ц

Провадження № 2/392/572/16

У Х В А Л А

про відкриття провадження

08 червня 2016 року м. Мала Виска

Суддя Маловисківського районного суду Кіровоградської області Кратко Д.М., розглянувши позовну заяву заступника керівника Знам»янської місцевої прокуратури Кіровоградської області ОСОБА_1, подану в інтересах неповнолітніх ОСОБА_2, ОСОБА_3, до Мар'янівської сільської ради Маловисківського району Кіровоградської області, треті особи: Служба у справах дітей Маловисківської районної державної адміністрації Кіровоградської області, Маловисківська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради, Маловисківська районна державна нотаріальна контора, Відділ Держгеокадастру у Маловисківському районі Головного управління держгеокадастру у Кіровоградській областіпро визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування, -

в с т а н о в и в :

Заступник керівника Знам»янської місцевої прокуратури Кіровоградської області ОСОБА_1 звернувся до суду, в інтересах неповнолітніх ОСОБА_2, ОСОБА_3, з позовом до відповідача про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування.

Дослідивши матеріали справи встановлено, що зміст, форма позовної заяви та доданих до неї документів відповідає вимогам ст.ст. 119-120 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної зави без руху, повернення заяви, відмови у відкритті провадження у справі на даній стадії немає.

Проведення попереднього судового засідання в даній справі в порядку передбаченому ст. 130 ЦПК України не є необхідним.

Керуючись ч. 1 ст. 122, ч. 5 ст. 122, ст. 210 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Відкрити провадження в цивільній справі за позовною заявою заступника керівника Знам»янської місцевої прокуратури Кіровоградської області ОСОБА_1, подану в інтересах неповнолітніх ОСОБА_2, ОСОБА_3, до Мар'янівської сільської ради Маловисківського району Кіровоградської області, треті особи: Служба у справах дітей Маловисківської районної державної адміністрації Кіровоградської області, Маловисківська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради, Маловисківська районна державна нотаріальна контора, Відділ Держгеокадастру у Маловисківському районі Головного управління держгеокадастру у Кіровоградській областіпро визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування.

Призначити дату судового засідання на 07 липня 2016 року об 11 годині 00 хвилин, в приміщенні Маловисківського районного суду Кіровоградської області (26200, Кіровоградська область, м. Мала Виска, вул. Містечкова, буд. 53).

Роз'яснити, що сторони до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету даного спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету даного спору.

В судове засідання викликати сторін по справі.

Відповідачу пропонується в строк до 07 липня 2016 року надати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

В порядку підготовки справи до судового розгляду витребувати:

- з Маловисківської районної державної нотаріальної контори Кіровоградської області (26200, Кіровоградська обл., м. Мала Виска, вул. Містечкова, буд. 40) належним чином посвідчену копію спадкової справи ОСОБА_4, який помер 19 липня 2015 року та зобов"язати надати до суду в строк не пізніше 5-ти (днів) з дня отримання даної ухвали.

Копію ухвали невідкладно направити особам, які беруть участь у справі, а відповідачу та третім особам разом з копією ухвали надіслати копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Кіровоградської області лише в частині щодо недотримання правил підсудності через Маловисківський районний суд Кіровоградської області шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п'яти днів з дня її винесення, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Д.М. Кратко

СудМаловисківський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення08.06.2016
Оприлюднено15.06.2016
Номер документу58257101
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —392/770/16-ц

Рішення від 23.11.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кратко Д. М.

Рішення від 23.11.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кратко Д. М.

Ухвала від 01.09.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кратко Д. М.

Ухвала від 26.07.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кратко Д. М.

Ухвала від 07.07.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кратко Д. М.

Ухвала від 08.06.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кратко Д. М.

Ухвала від 08.06.2016

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кратко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні