Ухвала
від 14.06.2016 по справі 46/29-б-24/493-2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

14.06.16 справа № 46/29-б-24/493-2012

За заявою Державного підприємства "Державний резервний насіннєвий фонд України"

до товариства з обмеженою відповідальністю "Україна Агро"

(ідентифікаційний код 25586892)

про банкрутство

Суддя Пасько М.В.

Представники:

від заявника Невмержицька С.М. - предст. за дов.,

від боржника не з'явились,

В судовому засіданні приймали участь: Гусар І.О. - керуючий санацією боржника, Діденко М.В. - предст. за дов. ПАТ КБ "Приватбанк", Вага Ю.В. - предст. за дов. ДП "Нафком - Агро"

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення справи про визнання боржника банкрутом, оскільки останній неспроможний сплатити борг.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 04.02.11 порушено провадження у справі.

Ухвалою попереднього засідання господарського суду міста Києва від 24.06.11затверджено реєстр вимог кредиторів.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 20.03.13 введено процедуру санації у справі № 46/29-б-24/493-2012 та призначено керуючим санацією боржника арбітражного керуючого Гусара І.О.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 24.07.13 затверджено план санації.

У зв'язку із закінченням строку повноважень судді господарського суду міста Києва Івченка А.М. справа передана на повторний автоматичний розподіл, в результаті якого, справа передана судді господарського суду міста Києва Паську М.В.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 20.10.15, зокрема, продовжено строк процедури санації у справі № 46/29-б-24/493-2012 та повноваження керуючого санацією боржника на три місяці, тобто до 20.01.16.

Враховуючи, що станом на 14.03.16 від закінчився строк процедури санації у справі, розгляд справи призначено на 12.04.16.

08.04.16 від керуючого санацією боржника надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.

Судове засідання, призначене на 12.04.16, не відбулося.

Враховуючи викладене, розгляд справи призначено на 17.05.16.

12.05.16 від Правобережного об'єднаного Управління пенсійного фонду України в м. Києві надійшла заява про заміну кредитора у справі.

17.05.16 від керуючого санацією боржника надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 17.05.16 відкладено розгляд справи на 14.06.16.

13.06.16 від керуючого санацією боржника надійшов на затвердження звіт за наслідками проведеної процедури санації у справі та мирова угода від 08.06.16.

13.06.16 від керуючого санацією боржника надійшло клопотання про продовження строку процедури санації у справі № 46/29-б-24/493-2012.

У судовому засіданні, розглянувши заяву Правобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну кредитора у справі № 46/29-б-24/493-2012, суд встановив наступне.

Як вбачається з витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Управління пенсійного фонду України в Голосіївському районі м. Києва постановою Кабінету Міністрів № 1055 від 16.12.15 реорганізоване шляхом злиття в Правобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

Відповідно до ст. 25 Господарського процесуального кодексу України, у разі смерті або оголошення фізичної особи померлою, припинення діяльності суб'єкта господарювання шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи боржника в зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в судовому процесі до вступу у справу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку правонаступник замінив. Про заміну або про відмову заміни сторони чи третьої особи її правонаступником господарський суд виносить ухвалу.

Згідно ч. 1 ст. 512 Цивільного кодексу України однією із підстав заміни кредитора у зобов'язанні є передання ним своїх прав іншій особі за правочином (відступлення права вимоги).

Відповідно до ч. 3 ст. 512 Цивільного кодексу України кредитор у зобов'язанні не може бути замінений, якщо це встановлено договором або законом. Інших обмежень права кредитора на укладення договору уступки вимог законодавство не містить.

Відповідно до положень ст. 514 Цивільного кодексу України до нового кредитора переходять права первісного кредитора у зобов'язанні в обсязі і на умовах, що існували на момент переходу цих прав, якщо інше не встановлено договором або законом.

Пунктом 51 постанови Пленуму Верховного Суду України "Про судову практику в справах про банкрутство" № 15 від 18.12.09 визначено, що Законом не передбачено заборони на перехід прав кредиторів за грошовими зобов'язаннями до іншої особи у провадженні у справі про банкрутство. Тому арбітражні керуючі мають вносити до реєстру відомості про заміну кредиторів за грошовими зобов'язаннями у разі переходу їх права вимоги відповідно до правил ЦК, а господарські суди - зобов'язувати арбітражних керуючих вносити відповідні зміни до реєстру в разі оскарження необґрунтованої відмови арбітражних керуючих у внесенні відомостей про заміну кредитора. Особа, до якої перейшли права кредитора під час провадження у справі про банкрутство, отримує статус учасника провадження відповідно до абзацу двадцять другого статті 1 Закону. Заміна кредитора у зобов'язанні не впливає на права та обов'язки боржника і не потребує його згоди, якщо така згода не передбачена договором або законом.

Вказаної правової позиції дотримається також Вищий господарський суд України у постановах № 5/173/б від 09.06.11, № 10/52-05 від 07.07.11, № 1/82-Б від 07.12.11.

Враховуючи, що подана заява обґрунтована об'єктивними причинами, суд визнав за необхідне її задовольнити.

У судовому засіданні, розглянувши звіт керуючого санацією боржника за наслідками проведеної процедури санації у справі та мирову угоду від 08.06.16, а також заслухавши представників сторін, суд встановив наступне.

Відповідно до ч. 3 ст. 21 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", одночасно із звітом керуючий санацією вносить до комітету кредиторів одну з пропозицій, зокрема, про прийняття рішення щодо припинення процедури санації і укладення мирової угоди.

Відповідно до ст. 35 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", під мировою угодою у справі про банкрутство розуміється домовленість між боржником і кредиторами стосовно відстрочки та (або) розстрочки, а також прощення (списання) кредиторами боргів боржника, яка оформляється угодою сторін. Не підлягає прощенню (списанню) за умовами мирової угоди заборгованість із сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, невикористаних та своєчасно не повернутих коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Мирова угода може бути укладена на будь-якій стадії провадження у справі про банкрутство.

Рішення про укладення мирової угоди від імені кредиторів приймається комітетом кредиторів більшістю голосів кредиторів - членів комітету та вважається прийнятим за умови, що всі кредитори, вимоги яких забезпечені заставою майна боржника, висловили письмову згоду на укладення мирової угоди.

Рішення про укладення мирової угоди приймається від імені боржника керівником боржника чи арбітражним керуючим (керуючим санацією, ліквідатором), які виконують повноваження органів управління та керівника боржника і підписують її.

Від імені кредиторів мирову угоду підписує Голова комітету кредиторів.

Згідно ст. 37 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", мирова угода укладається у письмовій формі та підлягає затвердженню господарським судом, про що зазначається в ухвалі господарського суду про припинення провадження у справі про банкрутство.

Мирова угода набирає чинності з дня її затвердження господарським судом і є обов'язковою для боржника (банкрута), кредиторів, вимоги яких забезпечені заставою, кредиторів другої та наступних черг.

Відповідно до п. 8 ст. 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про:

- вибори голови комітету;

- скликання зборів кредиторів;

- підготовку та укладення мирової угоди;

- внесення пропозицій господарському суду щодо продовження або скорочення строку процедур розпорядження майном боржника чи санації боржника;

- звернення до господарського суду з клопотанням про відкриття процедури санації, визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, припинення повноважень арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) та про призначення нового арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), надання згоди на укладення арбітражним керуючим значних угод боржника чи угод боржника, щодо яких є заінтересованість.

Як вбачається з матеріалів справи, 08.06.16 комітетом кредиторів погоджено звіт керуючого санацією боржника за наслідками проведеної процедури санації у справі та мирову угоду від 08.06.16.

Враховуючи викладене вище, звіт керуючого санацією боржника за наслідками проведеної процедури санації у справі та мирова угода від 08.06.16 підлягають затвердженню.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. ст. ст. 16, 21, 35, 37 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ст. ст. 25, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1.Задовольнити заяву Правобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну кредитора у справі № 46/29-б-24/493-2012.

2.Замінити кредитора у справі № 46/29-б-24/493-2012 Управління пенсійного фонду України в Голосіївському районі м. Києва (ідентифікаційний код 22869454) його правонаступником - Правобережним об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві (ідентифікаційний код 40375920).

3.Затвердити звіт керуючого санацією боржника надійшов на затвердження звіт за наслідками проведеної процедури санації у справі № 46/29-б-24/493-2012.

4.Затвердити мирову угоду від 08.06.16 укладену між кредиторами та боржником у справі № 46/29-б-24/493-2012 про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Україна Агро" (ідентифікаційний код 25586892) наступного змісту:

Мирова угода

м. Київ 08 червня 2016 року

І. Загальні положення

1.1. Боржник Товариство з обмеженою відповідальністю «Україна Агро» (03039, м. Київ, вул. Голосіївська, 9, код ЄДРПО У25586892) в особі керуючого санацією Гусара Івана Олексійовича, який діє на підставі ухвали господарського суду м. Києва від 20 березня 2013 року у справі 46/29-б-24/493-2012 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Україна Агро» та кредитори боржника в особі голови комітету кредиторів Дочірнього підприємства «Нафком-Агро» (01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, 15, код ЄДРПОУ 32249454) представника Вага Юлії Вікторівни, яка діє на підставі довіреності б/н від 28 квітня 2016 року,

уклали мирову угоду у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Україна Агро», порушеній господарським судом м. Києва за заявою Державного підприємства «Державний резервний насіннєвий фонд України», з метою розрахунків з кредиторами:

ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України», ДП «Нафком-Агро», ПАТ КБ «Приватбанк», ТОВ «Укррос-Транс», ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро», УПФУ у Голосіївському районі м. Києва, ДПІ у Голосіївського району м. Києва та відновлення платоспроможності боржника на умовах та в порядку, визначених цією мировою угодою.

ІІ. Предмет мирової угоди

2.1. Мирова угода укладена щодо погашення вимог, включених до реєстру вимог кредиторів, а саме: ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України», ДП «Нафком-Агро», ПАТ КБ «Приватбанк», ТОВ «Укррос-Транс», ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро», УПФУ у Голосіївському районі м. Києва та ДПІ у Голосіївського району м. Києва та відновлення платоспроможності ТОВ «Україна Агро» за рахунок виробничої діяльності.

ІІІ. Порядок і строки виконання зобов'язань боржника

3.1. Умови та порядок виконання зобов'язань боржника.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 24 червня 2011 року затверджено реєстр вимог кредиторів ТОВ «Україна Агро», з урахуванням постанови Київського апеляційного господарського суду від 13 вересня 2011 року, а саме:

- ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України» на суму 1 217 217,71 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга, 867 695, 23 грн. - 4 черга та 349 437,48 грн. - 6 черга;

- ТОВ «Укррос-Транс» на суму 44 332,72 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга, 39 298, 34 грн. - 4 черга та 4 949,38 грн. - 6 черга;

- ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро» на суму 82 945,27 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга, 72 771,65 грн. - 4 черга та 10 088, 62 грн. - 6 черга;

- ДПІ у Козелецькому районі Чернігівської області на суму 96 910,42 грн., з яких 44 307,40 грн. - 3 черга та 52 603,02 грн. - 6 черга;

- УПФУ у Голосіївському районі м. Києва на суму 194 370,56 грн., з яких 130 082,22 грн. - 2 черга та 64 288,34 грн. - 6 черга;

- ПАТ «Сведбанк» (ДП «Нафком-Агро») на суму 9 525 483,02 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга, 9 503 342,41 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою) та 22 055,61 грн. - 6 черга;

- ПАТ КБ «Приватбанк» на суму 1 661 100,33 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга, 1 342 970,02 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою) та 318 045,31 грн. - 6 черга;

-заборгованість по заробітній платі - 344 207,95 грн., з яких 28 811, 67 - 1 черга, 315 396, 28 - 2 черга.

Ухвалою господарського суду м. Києва від 13 липня 2015 року вимоги ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві визнано частково на суму 334 527, 09 грн. (3 черга) та включено до реєстру вимог кредиторів.

Протягом процедури санації ТОВ «Україна Агро» станом на 08 червня 2016 року, за рахунок виробничої діяльності та реалізації майна Боржника

повністю погашені кредиторські вимоги :

1)ДПІ у Козелецькому районі Чернігівської області;

2)вимоги по заборгованості з заробітної платі.

частково погашені кредиторські вимоги :

1)ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України» на суму 715 305, 85 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга та 715 220, 85 грн. - 4 черга;

2)ПАТ КБ «Приватбанк» на суму 1 261 839,75 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга та 1 261 754,75 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою);

3)ПАТ «Сведбанк» (ДП «Нафком-Агро») на суму 576 344, 92 грн., з яких 85,00 грн. - 1 черга та 576 259, 92 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою);

4)ТОВ «Укррос-Транс» на суму 26 684, 63 грн., з яких 85, 00 грн. - 1 черга та 26 599, 63 грн. - 4 черга;

5)ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро» на суму 49 852, 16 грн., з яких 85, 00 грн. - 1 черга та 49 767, 16 грн. - 4 черга;

6)УПФУ у Голосіївському районі м. Києва на суму 161 244, 88 грн., з яких 130 082, 22 грн. - 3 черга та 31 162, 66 грн. - 6 черга;

Таким чином, розмір непогашених вимог кредиторів станом на 08 червня 2016 року становить 10 322 755, 56 грн., а саме :

1)ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України» на суму 555 962, 91 грн., з яких 152 474, 38 грн. - 4 черга та 403 488, 53 грн. - 6 черга;

2) ПАТ КБ «Приватбанк» на суму 399 260,58 грн., з яких 81 215,27 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою) та 318 045, 31 грн. - 6 черга;

3)ДП «Нафком-Агро» на суму 8 949 138, 10 грн., з яких 8 927 082, 49 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою) та 22 055, 61 грн. - 6 черга;

4)ТОВ «Укррос-Транс» на суму 17 648, 09 грн., з яких 12 698, 71 грн. - 4 черга та 4 949, 38 грн. - 6 черга;

5)ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро» на суму 33 093, 11 грн., з яких 23 004, 49 грн. - 4 черга та 10 088, 62 грн. - 6 черга;

6)УПФУ у Голосіївському районі м. Києва на суму 33 125, 68 грн. - 6 черга;

7)ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві на суму 334 527, 09 грн. - 3 черга.

3.2. Строки виконання зобов'язань боржника:

3.2.1. Умови щодо відстрочки та розстрочки задоволення вимог ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України» .

Боржник та Кредитор за даною Мировою угодою встановили, що початок задоволення вимог кредитору ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України» в розмірі 555 962, 91 грн. підлягає відстрочці до 30 червня 2016 року включно. Після спливу терміну відстрочки відбувається розстрочення задоволення вимог кредитору четвертої та шостої черги до 28 лютого 2017 року щомісячно у рівних частках (до повного їх погашення наступним чином:

Період задоволення вимог 4 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.07.2016р. по 31.07.2016р. 76 237, 19 З 01.08.2016р. по 31.08.2016р. 76 237, 19 Всього: 152 474, 38 Період задоволення вимог 6 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.09.2016р. по 30.09.2016р. 68 000, 00 З 01.10.2016р. по 31.10.2016р. 68 000, 00 З 01.11.2016р. по 30.10.2016р. 68 000, 00 З 01.12.2016р. по 31.12.2016р. 68 000, 00 З 01.01.2017р. по 31.01.2017р. 68 000, 00 З 01.02.2017р. по 28.02.2017р. 63 488, 53 Всього: 403 488, 53 3.2.2. Умови погашення вимог ПАТ КБ «Приватбанк» .

ПАТ КБ «Приватбанк» прощає ТОВ «Україна Агро» суму визнаних судом кредиторських вимог в розмірі 399 260,58 грн., з яких 81 215,27 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою) та 318 045, 31 грн. - 6 черга.

Вимоги ПАТ КБ «Приватбанк» на суму 399 260,58 грн., з яких 81 215,27 грн. - 1 черга (вимоги забезпечені заставою) та 318 045, 31 грн. - 6 черга є погашеними, адже Боржник та Кредитор за даною Мировою угодою встановили, що вимоги ПАТ КБ «Приватбанк» до ТОВ «Україна Агро» на підставі кредитного договору від 25.10.2007 р. № КУ-229Д та договору застави майнових прав на товар від 26.10.2007 р. № КУ-229Д-Д3 вважаються повністю погашеними.

3.2.3. Умови щодо відстрочки та розстрочки задоволення вимог ДП «Нафком-Агро» .

Боржник та Кредитор за даною Мировою угодою встановили, що початок задоволення вимог кредитору ДП «Нафком-Агро» в розмірі 8 949 138, 10 грн. підлягає відстрочці до 31 серпня 2016 року включно. Після спливу терміну відстрочки відбувається розстрочення задоволення вимог кредитору першої та шостої черги протягом наступних 5 (п'яти) років щомісячно у рівних частках до повного їх погашення наступним чином:

Період задоволення вимог 1 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. 2016 рік З 01.09.2016р. по 30.09.2016р. 600 000, 00 З 01.10.2016р. по 31.10.2016р. 150 000, 00 З 01.11.2016р. по 30.11.2016р. 150 000, 00 З 01.12.2016р. по 31.12.2016р. 150 000, 00 2017 рік З 01.01.2017р. по 31.01.2017р. 150 000, 00 З 01.02.2017р. по 28.02.2017р. 150 000, 00 З 01.03.2017р. по 31.03.2017р. 150 000, 00 З 01.04.2017р. по 30.04.2017р. 150 000, 00 З 01.05.2017р. по 31.05.2017р. 150 000, 00 З 01.06.2017р. по 30.06.2017р. 150 000, 00 З 01.07.2017р. по 31.07.2017р. 150 000, 00 З 01.08.2017р. по 31.08.2017р. 150 000, 00 З 01.09.2017р. по 30.09.2017р. 150 000, 00 З 01.10.2017р. по 31.10.2017р. 150 000, 00 З 01.11.2017р. по 30.11.2017р. 150 000, 00 З 01.12.2017р. по 31.12.2017р. 150 000, 00 2018 рік З 01.01.2018р. по 31.01.2018р. 150 000, 00 З 01.02.2018р. по 28.02.2018р. 150 000, 00 З 01.03.2018р. по 31.03.2018р. 150 000, 00 З 01.04.2018р. по 30.04.2018р. 150 000, 00 З 01.05.2018р. по 31.05.2018р. 150 000, 00 З 01.06.2018р. по 30.06.2018р. 150 000, 00 З 01.07.2018р. по 31.07.2018р. 150 000, 00 З 01.08.2018р. по 31.08.2018р. 150 000, 00 З 01.09.2018р. по 30.09.2018р. 150 000, 00 З 01.10.2018р. по 31.10.2018р. 150 000, 00 З 01.11.2018р. по 30.11.2018р. 150 000, 00 З 01.12.2018р. по 31.12.2018р. 150 000, 00 2019 рік З 01.01.2019р. по 31.01.2019р. 150 000, 00 З 01.02.2019р. по 28.02.2019р. 150 000, 00 З 01.03.2019р. по 31.03.2019р. 150 000, 00 З 01.04.2019р. по 30.04.2019р. 150 000, 00 З 01.05.2019р. по 31.05.2019р. 150 000, 00 З 01.06.2019р. по 30.06.2019р. 150 000, 00 З 01.07.2019р. по 31.07.2019р. 150 000, 00 З 01.08.2019р. по 31.08.2019р. 150 000, 00 З 01.09.2019р. по 30.09.2019р. 150 000, 00 З 01.10.2019р. по 31.10.2019р. 150 000, 00 З 01.11.2019р. по 30.11.2019р. 150 000, 00 З 01.12.2019р. по 31.12.2019р. 150 000, 00 2020 рік З 01.01.2020р. по 31.01.2020р. 150 000, 00 З 01.02.2020р. по 29.02.2020р. 150 000, 00 З 01.03.2020р. по 31.03.2020р. 150 000, 00 З 01.04.2020р. по 30.04.2020р. 150 000, 00 З 01.05.2020р. по 31.05.2020р. 150 000, 00 З 01.06.2020р. по 30.06.2020р. 150 000, 00 З 01.07.2020р. по 31.07.2020р. 150 000, 00 З 01.08.2020р. по 31.08.2020р. 150 000, 00 З 01.09.2020р. по 30.09.2020р. 150 000, 00 З 01.10.2020р. по 31.10.2020р. 150 000, 00 З 01.11.2020р. по 30.11.2020р. 150 000, 00 З 01.12.2020р. по 31.12.2020р. 150 000, 00 2021 рік З 01.01.2021р. по 31.01.2021р. 150 000, 00 З 01.02.2021р. по 28.02.2021р. 150 000, 00 З 01.03.2021р. по 31.03.2021р. 150 000, 00 З 01.04.2021р. по 30.04.2021р. 150 000, 00 З 01.05.2021р. по 31.05.2021р. 77 082, 49 ВСЬОГО: 8 927 082, 49 Період задоволення вимог 6 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.06.2021р. по 30.06.2021р. 22 055, 61 ВСЬОГО: 22 055, 61 3.2.4. Умови щодо відстрочки та розстрочки задоволення вимог ТОВ «Укррос-Транс» .

Боржник та Кредитор за даною Мировою угодою встановили, що початок задоволення вимог кредитору ТОВ «Укррос-Транс» в розмірі 17 648, 09 грн. підлягає відстрочці до 31 серпня 2016 року включно. Після спливу терміну відстрочки відбувається розстрочення задоволення вимог кредитору третьої черги протягом 3 (трьох) місяців щомісячно у рівних частках до повного їх погашення наступним чином:

Період задоволення вимог 4 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.09.2016р. по 30.09.2016р. 6 349, 36 З 01.10.2016р. по 31.10.2016р. 6 349, 35 Період задоволення вимог 6 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.11.2016р. по 30.11.2016р. 4 949, 38 ВСЬОГО: 17 648, 09 3.2.5. Умови щодо відстрочки та розстрочки задоволення вимог ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро» .

Боржник та Кредитор за даною Мировою угодою встановили, що початок задоволення вимог кредитору ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро» в розмірі 33 093, 11 грн. підлягає відстрочці до 31 серпня 2016 року включно. Після спливу терміну відстрочки відбувається розстрочення задоволення вимог кредитору третьої черги протягом 3 (трьох) місяців щомісячно у рівних частках до повного їх погашення наступним чином:

Період задоволення вимог 4 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.09.2016р. по 30.09.2016р. 11 502, 25 З 01.10.2016р. по 31.10.2016р. 11 502, 24 Період задоволення вимог 6 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.11.2016р. по 30.11.2016р. 10 088, 62 ВСЬОГО: 33 093, 11 3.2.6. Умови щодо відстрочки та розстрочки задоволення вимог УПФУ у Голосіївському районі м. Києва .

Боржник та Кредитор за даною Мировою угодою встановили, що початок задоволення вимог кредитору УПФУ у Голосіївському районі м. Києва в розмірі 33 125, 66 грн. підлягає відстрочці до 31 серпня 2016 року включно. Після спливу терміну відстрочки відбувається розстрочення задоволення вимог кредитору третьої черги протягом 3 (трьох) місяців щомісячно у рівних частках до повного їх погашення наступним чином:

Період задоволення вимог 6 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.09.2016р. по 30.09.2016р. 11 041, 90 З 01.10.2016р. по 31.10.2016р. 11 041, 90 З 01.11.2016р. по 30.11.2016р. 11 041, 86 ВСЬОГО: 33 125, 66 3.2.7. Умови щодо відстрочки та розстрочки задоволення вимог ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві .

Боржник та Кредитор за даною Мировою угодою встановили, що початок задоволення вимог кредитору ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві в розмірі 334 527, 09 грн. підлягає відстрочці до 31 серпня 2016 року включно. Після спливу терміну відстрочки відбувається розстрочення задоволення вимог кредитору третьої черги протягом 3 (трьох) місяців щомісячно у рівних частках до повного їх погашення наступним чином:

Період задоволення вимог 3 чергиСума задоволення вимог кредиторів, грн. З 01.09.2016р. по 30.09.2016р. 223 040, 00 З 01.10.2016р. по 31.10.2016р. 55 760, 00 З 01.11.2016р. по 30.11.2016р. 55 727, 09 ВСЬОГО: 334 527, 09

4. Порядок вирішення спорів

4.1. Вирішення спірних питань, що виникають в процесі виконання умов цієї Мирової угоди або у зв'язку з тлумаченням відповідних її розділів, здійснюється шляхом переговорів.

4.2. У разі недосягнення Сторонами згоди зі спірних питань, спір передається на розгляд судових органів в порядку, встановленому чинним законодавством України.

5. Інші умови

5.1. Ця мирова угода складена у 10 (десяти) примірниках: 1 (один) для голови комітету кредиторів - ДП «Нафком-Агро», 6 (шість) для кредиторів - ДП «Державний резервний насіннєвий фонд України», ПАТ КБ «Приватбанк», ТОВ «Укррос-Транс», ТОВ «Торговий дім «Протон-Агро», УПФУ у Голосіївському районі м. Києва та ДПІ у Голосіївського району м. Києва, 1 (один) для господарського суду м. Києва, 1 (один) для керуючого санацією та 1 (один) для ТОВ «Україна Агро».

5.2. Всі додатки до цієї Мирової угоди, у тому числі Протокол від 08 червня 2016 року

№19, є її невід'ємними частинами.

5.3. Мирова угода набирає чинності з дня затвердження її господарським судом м. Києва та діє до повного виконання її умов.

5.4. Невиконання будь-якою стороною своїх зобов'язань за цією Мировою угодою не тягне за собою наслідків визнання недійсною цієї Мирової угоди в частині виконаних зобов'язань.

5.Дана мирова угода набуває чинності з дати її затвердження господарським судом міста Києва.

6.Припинити провадження у справі № № 46/29-б-24/493-2012.

7.Ухвала може бути оскаржена у встановленому законом порядку. Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

8.Зобов'язати державного реєстратора за місцезнаходженням боржника внести запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про припинення провадження у справі № 46/29-б-24/493-2012.

9.Належним чином засвідчену ухвалу направити боржнику, керуючому санацією боржника, кредиторам та державному реєстратору за місцезнаходженням боржника для внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

Суддя М.В. Пасько

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення14.06.2016
Оприлюднено29.06.2016
Номер документу58464282
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —46/29-б-24/493-2012

Ухвала від 09.04.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 04.03.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 14.06.2016

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 07.12.2015

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Верховець А.А.

Ухвала від 20.10.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 24.09.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 15.09.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 17.08.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 13.07.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Івченко А.М.

Ухвала від 30.03.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Івченко А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні