Ухвала
від 22.06.2016 по справі 03/104-64а
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про прийняття справи до провадження

і призначення заяви до судового розгляду

22 червня 2016 року Справа № 03/104-64А

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого – судді Александрової М.А.,

вивчивши заяву Рожищенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі № 03/104-64А за позовом Управління Пенсійного фонду України в Ківерцівському районі Волинської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Жорнищенське" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Господарського суду Волинської області від 04 вересня 2006 року в адміністративній справі № 03/104-64А за позовом Управління Пенсійного фонду України в Ківерцівському районі Волинської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Жорнищенське" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, позов задоволено повністю, стягнуто з відповідача на користь позивача борг в сумі 28973 грн. 15 коп.

Вказане судове рішення набрало законної сили 15 вересня 2006 року. За вказаним судовим рішенням господарським судом Волинської області було видано виконавчий лист від 15 вересня 2006 року № 03/104-64А, який стягувачем - Управлінням Пенсійного фонду України в Ківерцівському районі Волинської області пред'явлено для примусового виконання до органів державної виконавчої служби.

27 травня 2016 року Рожищенське об'єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області звернулось до господарського суду Волинської області із заявою про заміну сторони виконавчого провадження Управління Пенсійного фонду України в Ківерцівському районі Волинської області його правонаступником – Рожищенським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Волинської області.

Ухвалою господарського суду Волинської області від 14 червня 2016 року заяву Рожищенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі № 03/104-64А за позовом Управління Пенсійного фонду України в Ківерцівському районі Волинської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Жорнищенське" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, направлено за підвідомчістю Волинському окружному адміністративному суду.

Відповідно до частини третьої статті 15-1 Кодексу адміністративного судочинства України, на підставі Положення про автоматизовану систему документообігу суду, проведено автоматичний розподіл справи між суддями і визначено для розгляду цієї справи суддю Александрову М.А.

Виходячи із наведеного, слід прийняти до провадження адміністративну справу № 03/104-64А за позовом Управління Пенсійного фонду України в Ківерцівському районі Волинської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Жорнищенське" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, та призначити заяву Рожищенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області про заміну сторони виконавчого провадження до розгляду.

Відповідно до частини другої статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Керуючись статтями 15-1, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, на підставі Положення про автоматизовану систему документообігу суду, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження адміністративну справу № 03/104-64А за позовом Управління Пенсійного фонду України в Ківерцівському районі Волинської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Жорнищенське" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах.

Призначити заяву Рожищенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області про заміну сторони виконавчого провадження до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 09:00 год. 02 липня 2016 року в залі судових засідань № 5 Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, Ківерцівському районному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Зобов'язати Рожищенське об'єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області надати докази повторного пред'явлення для виконання виконавчого листа господарського суду Волинської області № 03/104-64А від 15 вересня 2006 року до органів державної виконавчої служби; копію постанови про відкриття виконавчого провадження за вказаним виконавчим листом.

Витребувати в Ківерцівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області докази перебування виконавчого провадження, відкритого за виконавчим листом Господарського суду Волинської області № 03/104-64А від 15 вересня 2006 року, на примусовому виконанні станом на день розгляду заяви (копію постанови про відкриття виконавчого провадження).

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя                                                                       М.А. Александрова

Дата ухвалення рішення22.06.2016
Оприлюднено05.07.2016
Номер документу58673419
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —03/104-64а

Ухвала від 05.03.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Плахтій Наталія Борисівна

Ухвала від 25.02.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Плахтій Наталія Борисівна

Ухвала від 11.02.2020

Господарське

Господарський суд Волинської області

Вороняк Андрій Сергійович

Ухвала від 12.07.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Александрова Марія Ананіївна

Ухвала від 22.06.2016

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Александрова Марія Ананіївна

Ухвала від 14.06.2016

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Ухвала від 30.05.2016

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Постанова від 16.12.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Сініцина Л.М.

Ухвала від 24.11.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Сініцина Л.М.

Постанова від 24.09.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Сініцина Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні