Ухвала
від 11.07.2016 по справі 52/686
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про призначення скарги до розгляду

11.07.2016Справа №52/686

За скаргоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Актива» на бездіяльністьстаршого державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В. у справі №52/686 за позовомДочірнього підприємства "С.К. - Терйд Групп" Товариства з обмеженою відповідальністю "Шаянські мінеральні води" доТовариства з обмеженою відповідальністю «О'кей Україна» простягнення 22 031,67 грн. Суддя Демидов В.О.

Представники сторін: без виклику сторін

ВСТАНОВИВ:

Дочірнє підприємство «С.К.- Трейд Групп» Товариства з обмеженою відповідальністю «Шаянські мінеральні води» звернулось до господарського суду міста Києва з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «О'кей Україна» про стягнення 22 031,67 грн.

Рішенням господарського суду міста Києва від 23.12.2009 р. у справі №52/686 позовні вимоги Дочірнього підприємства «С.К.- Трейд Групп» Товариства з обмеженою відповідальністю «Шаянські мінеральні води» задоволено, стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю «О'кей Україна» на користь Дочірнього підприємства «С.К.- Трейд Групп» Товариства з обмеженою відповідальністю «Шаянські мінеральні води» 19 895,53 грн. основного боргу, 1 690,11 грн. інфляційної складової боргу, 446,03 грн. 3% річних, 220,32 грн. державного мита та 236,00 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

На виконання зазначеного рішення господарським судом міста Києва було видано наказ №52/686 від 18.01.2010 р.

13.06.2016 р. від Товариства з обмеженою відповідальністю «Актива» через загальний відділ діловодства суду надійшла заява про заміну сторони у справі на правонаступника.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 15.06.2016 р. заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Актива» про заміну сторони виконавчого провадження правонаступником задоволено, замінено сторону (стягувача) у справі №52/686: з Дочірнього підприємства «С.К.-Трейд Групп» Товариства з обмеженою відповідальністю «Шаянські мінеральні води» (90454, Закарпатська обл., Хустський р-н., смт. Вишково, вул. Шаянська, 51А, код 32303872) на правонаступника Товариство з обмеженою відповідальністю «Актива» (90454, Закарпатська обл., Хустський р-н., смт. Вишково, вул. Шаянська, 51А, код 32303872).

05.07.2016 р. Товариство з обмеженою відповідальністю «Актива» звернулось до господарського суду міста Києва зі скаргою на бездіяльність старшого державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В., у якій просить:

- визнати незаконною бездіяльність старшого державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В., яка полягає у невирішенні клопотання (ненаданні відповіді за результатами його розгляду) Дочірнього підприємства «С.К.-Трейд Групп» за №юр-19/09 від 26.05.2016 р.;

- зобов'язати державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльську А.В. надіслати виконуючому обов'язки керівника Товариства з обмеженою відповідальністю «О'кей Україна», Хоменку О.А., на адресу: 02002, вул. Р. Окіпної, 4-6, оф. 32 а, виклик до Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві для дачі пояснень з приводу невиконання Товариством з обмеженою відповідальністю «О'кей Україна» наказу господарського суду м. Києва від 18.01.2010 р. за №52/686;

- зобов'язати державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльську А.В. у встановлений законодавством строк письмово повідомити Товариство з обмеженою відповідальністю «Актива» про результати розгляду даного клопотання.

- у випадку виявлення під час розгляду даної скарги порушення законності у діяльності старшого державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В., - винести окрему ухвалу по справі №52/686, якою:

а) зобов'язати начальника Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві усунути встановлене порушення законності з боку старшого. державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В. шляхом вирішення нею клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Актива» за №юр-08/09 від 20.01.2016 р.;

б) встановити начальнику Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві термін для надання відповіді господарському суду міста Києва про виконання такої окремої ухвали.

Розпорядженням керівника апарату господарського суду міста Києва №04-23/1248 від 05.07.2016 р. у зв'язку із перебуванням судді Чебикіної С.О. у відпустці проведено повторний автоматичний розподіл справи №52/686, за результатами якого скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Актива» на бездіяльність старшого державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В. у справі №52/686 передано для розгляду судді Демидову В.О.

Відповідно до ст. 121-2 Господарського процесуального кодексу України скарги на дії чи бездіяльність органів Державної виконавчої служби щодо виконання рішень, ухвал, постанов господарських судів можуть бути подані стягувачем, боржником або прокурором протягом десяти днів з дня вчинення оскаржуваної дії, або з дня, коли зазначеним особам стало про неї відомо, або з дня, коли дія мала бути вчинена. Скарги на дії органів Державної виконавчої служби розглядаються господарським судом, про час і місце якого повідомляються ухвалою стягувач, боржник чи прокурор та орган виконання судових рішень.

За таких обставин, враховуючи вищевикладене, скарга Товариства з обмеженою відповідальністю «Актива» на бездіяльність старшого державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В. підлягає призначенню до розгляду.

Керуючись ст. ст. 86, 121-2 Господарського процесуального кодексу України суд,

УХВАЛИВ:

1. Розгляд скарги призначити у судовому засіданні на 26.07.16 р. о 12:45 год . Засідання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-Б, зал судового засідання №11 .

2. Викликати для участі у засіданні представників скаржника, відповідача та Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві.

При цьому, представникам сторін необхідно мати довіреність від імені юридичної особи у відповідності до положень ст. 28 Господарського процесуального кодексу України.

3. Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю «О'кей Україна» надати письмові пояснення по суті обставин наведених в скарзі.

4. Зобов'язати Відділ державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві надати суду:

- письмові пояснення по суті обставин наведених в скарзі;

- належним чином засвідчені копії матеріалів виконавчого провадження №49950530.

5. Копії письмових доказів, та документи по справі подаються до суду (до початку судового засідання через канцелярію господарського суду міста Києва), оформлені відповідно до вимог ст. 36 ГПК України та п. 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 "Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації", затвердженого Наказом Держспоживстандарту України №55 від 07.04.2003 р.

6. Примірник даної ухвали надіслати сторонам та Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві.

Суддя В.О. Демидов


Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

До відома сторін: ознайомлення з матеріалами справи здійснюється щосереди о 14:00 год. у приміщенні господарського суду міста Києва за наявності завчасно поданого через канцелярію суду клопотання. При собі мати документ, що посвідчує особу, оригінал довіреності та належним чином засвідчену копію для долучення до матеріалів справи.

Дата ухвалення рішення11.07.2016
Оприлюднено20.07.2016
Номер документу59004563
СудочинствоГосподарське
Сутьпризначення скарги до розгляду 11.07.2016Справа №52/686 За скаргоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Актива» на бездіяльністьстаршого державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві Нідзєльської А.В. у справі №52/686 за позовомДочірнього підприємства "С.К. - Терйд Групп" Товариства з обмеженою відповідальністю "Шаянські мінеральні води" доТовариства з обмеженою відповідальністю «О'кей Україна» простягнення 22 031,67 грн.

Судовий реєстр по справі —52/686

Ухвала від 11.09.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чебикіна С.О.

Ухвала від 10.08.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чебикіна С.О.

Ухвала від 29.05.2017

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Дідиченко М.А.

Ухвала від 20.04.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чебикіна С.О.

Ухвала від 23.03.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Привалов А.І.

Ухвала від 10.01.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Привалов А.І.

Ухвала від 03.11.2016

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головіна К.І.

Ухвала від 19.09.2016

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 25.08.2016

Господарське

Господарський суд міста Києва

Демидов В.О.

Ухвала від 26.07.2016

Господарське

Господарський суд міста Києва

Демидов В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні