Ухвала
від 07.12.2015 по справі 923/1050/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18

тел. /0552/ 49-31-78

Веб сторінка : ks.arbitr.gov.ua/sud5024/


У Х В А Л А

"07" грудня 2015 р. справа № 923/1050/14

Господарський суд Херсонської області у складі судді Пінтеліної Т.Г. при секретарі Івлєвій В.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні справу

за позовом: Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Ведичне екологічно-чисте сільське господарство "Махаріші" місцезнаходження: вул. Леніна, 48, с.Новокиїка, Каланчацького районного, Херсонської області, код ЄДРПОУ 32472052

до: Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Ведичне екологічно-чисте сільське господарство "Махаріші" місцезнаходження: вул. Леніна, 48, с.Новокиїка, Каланчацького районного, Херсонської області, код ЄДРПОУ 32472052

про банкрутство

за участю представників сторін:

- Шолох С.В.-директор ТБ "Херсонська універсальна товарна біржа",наказ № 8 від 26.07.2012р.;

від кредиторів:

- ПАТ "Промінвестбанк" - Афанас'єва Ж.Л., представник за дов. № 09-32/419 від 01.07.2015р.

- ТОВ "Вішва Ананда" - не з'явились;

- Скадовської ОДПІ ГУ Міндоходів у Херсонській області - не з'явились;

- ВД ФСС НВЗП у Скадовському районі - не з'явились;

- ПАТ "Банк Кредит Дніпро"- не з'явились;

від боржника: Косенко С.Г.- арбітражний керуючий, ліквідатор

встановив:

Ухвалами від 19.10.2015р. суд прийняв позовну заяву публічного акціонерного товариства "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк" про визнання неправомірними дії ліквідатора арбітражного керуючого Косенко С.Г. та організатора торгів Товарної біржи "Херсонська універсальна товарна біржа" та скаргу ПАТ "Промінвестбанк" на дії учасників у справі №923/1050/14 про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Ведичне екологічно-чисте сільське господарство "Махаріші" до розгляду та призначив судове засідання.

Для забезпечення повного та об'єктивного розгляду справи суд зобов'язав ліквідатора Косенко С.Г. та Товарну біржу "Херсонська універсальна товарна біржа" надати письмові пояснення по суті заявленої скарги з документальним обґрунтуванням викладеної позиції, а також для залучення до матеріалів справи надати супровідним листом копії договорів купівлі - продажу, укладені за результатами проведеного 23.09.2015р. аукціону з продажу майна належного СТОВ "Ведичне екологічно-чисте сільське господарство "Махаріші", оригінали для огляду у судовому засіданні, а також зобов'язав Товарну біржу "Херсонська універсальна товарна біржа" супровідним листом до дня судового засідання надати усі наявні документи процедури організації та продажу майна боржника, ліквідатора Косенко С.Г. надати письмові пояснення по суті позовної заяви ПАТ "Промінвестбанк" та заявленої скарги.

Ухвалою від 05.11.2015р. за клопотанням ПАТ "Промінвестбанк" суд відклав судове засідання для надання можливості представникам сторін надати додаткові докази в обґрунтування своїх тверджень.

Сторони належним чином повідомлені про час і місце розгляду справи, ухвала про призначення засідання направлена сторонам рекомендованою поштою.

До суду надійшли документи:

- від ТОВ " Рис України надійшло клопотання про залучення підприємства до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог, відкладення судового засідання та надання можливості ознайомитись з матеріалами справи;

- від Скадовської ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області надійшло клопотання про розгляд справи без участі представника, у зв'язку з відсутністю коштів на відрядження.

В судовому засіданні представник ПАТ "Промінвестбанк" та ліквідатор заявили клопотання про відкладення розгляду справи для надання додаткових документів.

У судовому засіданні ліквідатором надано додаткові документи для долучення до матеріалів справи та клопотання про відкладення розгляду справи. Клопотання про відкладення розгляду справи мотивовано необхідністю додаткового часу для упорядкування підготовленої документації на підтвердження своїх тверджень та направлення до суду.

Ліквідатор підтримав заявлене клопотання, просить суд відкласти судове засідання для всебічного, повного, об'єктивного дослідження матеріали справи з урахуванням доводів, позиції кожного з учасників провадження.

Представник ТБ "Херсонська універсальна товарна біржа" підтримує клопотання про відкладення судового засідання.

Відповідно до ст. 77 ГПК України господарський суд відкладає розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, неподання витребуваних доказів, необхідність витребування нових доказів.

Оскільки станом на день розгляду справи до суду не надійшли витребувані судом документи у повному обсязі, з метою дотримання основних принципів здіснення правосуддя, суд задовольняє клопотання сторін та відкладає судове засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст. 77, ст. 86 ГПК України, суд -

ухвалив:

1. Розгляд справи відкласти. Призначити судове засідання на "17" грудня 2015 р. на 09:30 год. за адресою: м. Херсон, вул. Горького, 18, каб. № 211.

2. Явку в засідання представників сторін з доказами про повноваження, визначеними ст. 28 ГПК України, визнати обов'язковою.

3. Зобов'язати сторін надати документи витребувані попередніми ухвалами суду.

4. Ухвалу направити учасникам провадження.

Суддя Т.Г. Пінтеліна

Дата ухвалення рішення07.12.2015
Оприлюднено25.07.2016
Номер документу59042163
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —923/1050/14

Ухвала від 30.01.2017

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 22.11.2016

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 04.11.2016

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 13.09.2016

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 23.11.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 21.03.2016

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 05.11.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 19.10.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 18.02.2016

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 07.12.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні