Ухвала
від 28.07.2016 по справі 198/454/16-ц
ЮР'ЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 198/454/16-ц

провадження № 2/0198/185/16

УХВАЛА

іменем України

28 липня 2016 року Юр’ївський районний суд Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Гайдар І.О., за участю секретаря судових засідань ОСОБА_1, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Юр’ївка Юр’ївського району Дніпропетровської області цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до територіальної громади с. Олексіївка в особі Олексіївської сільської ради Юр’ївського району Дніпропетровської області, про встановлення факту родинних відносин та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом,

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом до відповідача про встановлення факту родинних відносин та визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом.

Позивач в судове засідання не з'явився, надав суду заяву, в якій просить провести судове засідання за його відсутності, при цьому позовні вимоги підтримав в повному обсязі та просив задовольнити.

Представник відповідача в судове засідання не з'явилась, надала суду заяву, в якій просить провести судове засідання за її відсутності, при цьому позовні вимоги визнала в повному обсязі.

Крім того, позивач подав до суду клопотання про витребування від Юр’ївської державної нотаріальної контори Дніпропетровської області в якості доказів копії спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_3. В обґрунтування необхідності витребування доказів посилається на те, що при одержанні зазначених документів у нього виникли складнощі.

Згідно зі ст. 131 ЦПК України сторони зобов’язані подати свої докази чи повідомити про них суд до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводилося, - до початку розгляду справи по суті.

У випадках, коли щодо отримання доказів у сторін є складнощі, суд за їх клопотанням відповідно до ст. 137 ЦПК України зобов’язаний витребувати такі докази.

На підставі викладеного, суд вважає необхідним задовольнити клопотання позивача про витребування доказів.

Керуючись ст. ст. 131,137 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Клопотання позивача ОСОБА_2 задовольнити.

Зобов’язати державного нотаріуса Юр’ївської державної нотаріальної контори Дніпропетровської області надати до суду копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_3, померлого 29 грудня 2015 року.

Відкласти розгляд справи на 11.08.2016 року о 09.00 годині.

Витребувані докази надати на адресу Юр’ївського районного суду Дніпропетровської області у строк до 11.08.2016 року . У випадку неможливості надати вказані докази взагалі або у встановлений судом строк, повідомити суд із обов’язковим зазначенням причин протягом п’яти днів з дня отримання ухвали.

Копію ухвали направити відповідачу та для виконання державному нотаріусу Юр’ївської державної нотаріальної контори Дніпропетровської області.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: І.О.Гайдар

СудЮр'ївський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення28.07.2016
Оприлюднено01.08.2016
Номер документу59244247
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —198/454/16-ц

Рішення від 11.08.2016

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Гайдар І. О.

Рішення від 11.08.2016

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Гайдар І. О.

Ухвала від 28.07.2016

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Гайдар І. О.

Ухвала від 14.07.2016

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Гайдар І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні