Ухвала
від 07.12.2015 по справі 801/6868/13-а
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

07 грудня 2015 року 801/6868/13-а

Суддя Київського окружного адміністративного суду Панова Г.В. розглянувши в порядку письмового провадження питання щодо відновлення втраченого провадження в адміністративній справі за позовом Красноперекопського міжрайонного управління водного господарства до Джанкойської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в Автономній Респулбіці Крим про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 24 січня 2014 року відкрито касаційне провадження за касаційною скаргою Джанкойської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в Автономній Респулбіці Крим в адміністративній справі за позовом Красноперекопського міжрайонного управління водного господарства до Джанкойської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в Автономній Респулбіці Крим про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, (далі - адміністративна справа № 801/6868/13-а).

Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 21 жовтня 2015 року повідомлено, що матеріали вказаної адміністративної справи до Вищого адміністративного суду України не надійшли, тому витребувано дану адміністративну справу з Київського окружного адміністративного суду. Також, зазначено, що є вірогідність того, що справа втрачена, тому за відсутності вказаної справи в Київському окружному адміністративному суді вирішити питання про можливість відновлення повністю або частково втраченого судового провадження.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 16 листопада 2015 року призначено судове засідання з розгляду питання про відновлення втраченого судового провадження у справі № 801/6868/13-а на 07 грудня 2015 року.

Зміст ухвали та судова повістка були розміщені на офіційному веб-порталі "Судова влада України" в розділі "Інформація про розгляд справ, сторони у яких знаходяться в АР Крим" Київського окружного адміністративного суду (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/spravu/), в Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет ( http://reyestr.court.gov.ua ). Копія ухвали також надіслана до Генічеської ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області.

Разом з тим, 07 грудня 2015 року від Генічеської ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області до суду надійшла інформація, де зазначається, що оригінали та копії матеріалів по даній справі в процесі реорганізації територіальних органів Державної фіскальної служби України відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 311 "Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України" до Генічеської ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області не передавались, а тому надати необхідні документи та матеріали справи для відновлення втраченого провадження є неможливим.

Станом на 07 грудня 2015 року до суду не подано жодних матеріалів, на підставі яких можливо відновити провадження в даній справі.

Відповідно до частини 3 статті 279 Кодексу адміністративного судочинства України у разі недостатності зібраних матеріалів для точного відновлення втраченого судового провадження суд ухвалою закриває розгляд заяви про відновлення провадження і роз'яснює особам, які беруть участь у справі, право на повторне звернення з такою самою заявою за наявності необхідних документів.

Згідно з пунктом 1 частини 1 статті 3 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" тимчасово окупованою територією визначається сухопутна територія Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, внутрішні води України цих територій.

У зв'язку з тим, що справа № 801/6868/13-а не перебувала в провадженні Київського окружного адміністративного суду, а матеріали цієї справи не перебувають у володінні (архіві) цього суду, натомість знаходяться на окупованій території (АР Крим), нез'явлення в судове засідання сторін у справі та за відсутності умов і порядку витребування матеріалів даної справи, суд не має можливості для відновлення втраченого провадження.

Керуючись статтями 160, 165, 273, 278, 279 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

1. Закрити провадження з розгляду питання про відновлення втраченого провадження у справі за позовом Красноперекопського міжрайонного управління водного господарства до Джанкойської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в Автономній Респулбіці Крим про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

2. Про зміст ухвали повідомити сторін шляхом розміщення інформації на офіційному сайті Київського окружного адміністративного суду на веб-порталі "Судова влада" (http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070).

Особам, які беруть участь у справі, роз'яснити, що ознайомитись з текстом ухвали можна у Єдиному державному реєстрі судових рішень у мережі Інтернет (http://reyestr.court.gov.ua), або звернувшись за копією ухвали безпосередньо до канцелярії Київського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, 11 поверх.

3. Копію ухвали надіслати Вищому адміністративному суду України та Генічеській ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області

4. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про їх право повторного звернення з заявою про відновлення втраченого провадження за наявності необхідних документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Панова Г.В.

Дата ухвалення рішення07.12.2015
Оприлюднено02.08.2016
Номер документу59268110
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —801/6868/13-а

Ухвала від 14.09.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Ухвала від 07.12.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 21.10.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Ухвала від 24.01.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Постанова від 05.12.2013

Адміністративне

Севастопольський апеляційний адміністративний суд

Дудкіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 28.10.2013

Адміністративне

Севастопольський апеляційний адміністративний суд

Дудкіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 11.09.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Кушнова А.О.

Постанова від 11.09.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Кушнова А.О.

Ухвала від 28.08.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Кушнова А.О.

Ухвала від 05.07.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Кушнова А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні