Ухвала
від 10.08.2016 по справі 320/4608/16-ц
МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу 10.08.2016

Справа 320/4608/16-ц

(2/320/3022/16)

(2-з/320/85/16)

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

«10» серпня 2016 року Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області в складі:

головуючого судді Кучеренко Н.В.

при секретарі: Левандовській О.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Мелітополі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунальної установи «Мелітопольська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги» Запорізької обласної ради про стягнення суми індексації по заробітній платі, за участю третьої особи - Департаменту охорони здоров'я Запорізької обласної державної адміністрації, Комунальної установи «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернулась до суду з позовом до Комунальної установи «Мелітопольська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги» Запорізької обласної ради про стягнення суми індексації по заробітній платі, за участю третьої особи - Департаменту охорони здоров'я Запорізької обласної державної адміністрації, Комунальної установи «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради.

Від позивача надійшло клопотання, згідно якого для повного всебічного розгляду справи та прийняття законного рішення просить забезпечити докази шляхом витребування відомостей з Комунальної установи «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної, отримані на підставі здійснення перевірки, як розпорядника коштів, щодо наявності в 2015-2016 роках фінансового ресурсу у Комунальної установи «Мелітопольська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги» Запорізької обласної ради для виплати індексації по заробітній платі ОСОБА_1, та в якому розмірі повинна була Комунальної установи «Мелітопольська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги» Запорізької обласної ради виплачувати індексацію по заробітній платі у 2015-2016 роках ОСОБА_1

Позивач та її представник в судове засідання не з'явились, від них надійшли заяви про розгляд клопотання за їх відсутності, просять задовольнити клопотання в повному обсязі.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, від нього надійшла заява про розгляд клопотання за його відсутності, просить вирішити питання на розсуд суду.

Представники третіх осіб в судове засідання не з'явились, від них надійшли заяви про розгляд клопотання за їх відсутності.

Відповідно до ч.2 ст. 197 ЦПК України, з урахуванням заяв сторін про слухання справи за їх відсутності, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Вивчивши доводи заявленого клопотання, вивчивши матеріали справи, суд вважає необхідним задовольнити клопотання в повному обсязі.

Згідно ст. 133 ЦПК України особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів.

Згідно вимог ч.ч. 1,2 ст.137 ЦПК України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов`язаний витребувати такі докази. У заяві про витребування доказів має бути зазначено, який доказ вимагається, підстави, за яких особа вважає, що доказ знаходиться в іншої особи, обставини, які можуть підтвердити цей доказ.

Суд вважає, що докази, які просить забезпечити позивач, можуть мати відношення для вирішення справи по суті, а тому вважає необхідним задовольнити вказане клопотання.

Керуючись ст.ст. 133, 134, 137 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Витребувати з Комунальної установи «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної, відомості, отримані на підставі здійснення перевірки, як розпорядника коштів, щодо наявності в 2015-2016 роках фінансового ресурсу у Комунальної установи «Мелітопольська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги» Запорізької обласної ради для виплати індексації по заробітній платі ОСОБА_1, та в якому розмірі повинна була Комунальної установи «Мелітопольська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги» Запорізької обласної ради виплачувати індексацію по заробітній платі у 2015-2016 роках ОСОБА_1, для дослідження їх у судовому засіданні.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду ОСОБА_2

СудМелітопольський міськрайонний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення10.08.2016
Оприлюднено15.08.2016
Номер документу59581429
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —320/4608/16-ц

Ухвала від 16.11.2016

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Трофимова Д. А.

Ухвала від 13.10.2016

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Трофимова Д. А.

Ухвала від 10.10.2016

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Трофимова Д. А.

Рішення від 21.09.2016

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

КучеренкоН Н. В.

Рішення від 21.09.2016

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

КучеренкоН Н. В.

Ухвала від 10.08.2016

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

КучеренкоН Н. В.

Ухвала від 25.07.2016

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

КучеренкоН Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні