Ухвала
від 26.08.2016 по справі 813/2866/16
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

26 серпня 2016 року                                                   Справа № 813/2866/16

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Грень Н.М., перевірив матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю “Сокленд” до Відділу Держгеокадастру у Пустомитівському районі Львівської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в:

Товариство з обмеженою відповідальністю “Сокленд” звернулося до Львівського окружного адміністративного суду з позовом до Відділу Держгеокадастру у Пустомитівському районі, в якому просить:

- визнати протиправною та нечинною відмову в погодженні проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ТзОВ «Сокленд» для будівництва та обслуговування торгово-офісного приміщення (автосалону), СТО, видану відділом Держгеокадастру у Пустомитівському районі Львівської області від 12.04.2016 року за №410/0/41-16;

- зобов'язати Відділ Держгеокадастру у Пустомитівському районі Львівської області погодити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ТзОВ «Сокленд» для будівництва та обслуговування торгово-офісного приміщення (автосалону), СТО.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Перевіривши позовну заяву та додані до неї матеріали суддя встановив, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 106 КАС України в позовній заяві зазначається перелік документів та інших матеріалів, що додаються до неї, однак всупереч вимогам ст. 106 КАС України, позивачем не долучено документів, що зазначені додатками до позовної заяви.

На виконання вимог ч. 3 ст. 106 КАС України, до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень, проте, позивачем не надано копій документів що додаються до позовної заяви для відповідача.

Відповідно до ст. 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначає недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

З врахуванням того, що позивачем не виконано вимог ст. 106 КАС України при зверненні до Львівського окружного адміністративного суду із позовною заявою, таку слід залишити без руху та надати строк позивачу для усунення вищевказаних недоліків.

Керуючись ст.ст. 2, 106, 107, 108, 158 – 160, 165 КАС України, -

у х в а л и в :

1. Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “Сокленд” до Відділу Держгеокадастру у Пустомитівському районі Львівської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії – залишити без руху до 02 вересня 2016 року року включно, для усунення недоліків вказаних у мотивувальній частині даної ухвали суду.

2. Роз'яснити позивачеві, що в разі не усунення недоліків, заява вважатиметься неподаною та буде повернута.

3. Копію ухвали направити позивачеві.

Ухвала може бути оскаржена, згідно ст. 186 КАС України, протягом 5 днів з дня її проголошення шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з ч. 3 ст. 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили, згідно ст. 254 КАС України, після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КАС України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя                                                             Грень Н.М.

Дата ухвалення рішення26.08.2016
Оприлюднено31.08.2016
Номер документу59960613
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/2866/16

Постанова від 23.09.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 05.09.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 05.09.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 26.08.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні