Ухвала
від 05.09.2016 по справі 813/2866/16
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (0322)-61-58-10

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

05 вересня 2016 року Справа № 813/2866/16

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Грень Н.М. одержав позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “Сокленд” до Відділу Держгеокадастру у Пустомитівському районі Львівської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в :

Товариство з обмеженою відповідальністю “Сокленд” звернулося до Львівського окружного адміністративного суду з позовом до Відділу Держгеокадастру у Пустомитівському районі, в якому просить:

- визнати протиправною та нечинною відмову в погодженні проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ТзОВ «Сокленд» для будівництва та обслуговування торгово-офісного приміщення (автосалону), СТО, видану відділом Держгеокадастру у Пустомитівському районі Львівської області від 12.04.2016 року за №410/0/41-16;

- зобов'язати Відділ Держгеокадастру у Пустомитівському районі Львівської області погодити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки ТзОВ «Сокленд» для будівництва та обслуговування торгово-офісного приміщення (автосалону), СТО.

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 26.08.2016 року позовну заяву залишено без руху та надано строк до 02.09.2016 року включно, для усунення недоліків вказаних у мотивувальній частині даної ухвали суду.

Через канцелярію суду 05.09.2016 року за вх. № 22152 надійшло клопотання на виконання вимог ухвали від 26.08.2016 року.

Згідно ч. 2 ст. 108 КАС України, якщо позивач усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до адміністративного суду.

Спір виник з публічно-правових відносин, належить до компетенції адміністративних судів, предметної та територіальної підсудності Львівського окружного адміністративного суду. Позовна заява відповідає вимогам ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України). Підстав для повернення, залишення без розгляду позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

          Крім того позивачем у якості третьої особи які не заявляє самостійних вимог на предмет спору зазначено:Приватне підприємство «АБМ Компані» (вул. Заводська, 10, м. Пустомити, Львівська обл., 81100). Оскільки з позовної заяви та матеріалів долучених до позовної заяви з'ясовано, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки вказаного підприємства, яке не є стороною у справі, то відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України, таке належить залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

З врахуванням характеру справи та поданих доказів, проведення попереднього судового засідання у справі не є необхідним.

Керуючись ст.ст. 2, 17-19, 107 КАС України, суд -

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Львівського міського центру зайнятості до Управління Міністерства внутрішніх справ України на Львівській залізниці, про стягнення коштів.

2. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Приватне підприємство «АБМ Компані» (вул. Заводська, 10, м. Пустомити, Львівська обл., 81100).

3. Справу розглядатиме суддя Грень Н.М. одноособово.

4. З метою підготовки справи до судового розгляду:

4.1. відповідачу надати суду: письмові заперечення проти позову та докази, якщо такі у нього є, або заяву про визнання позову, якщо відповідач визнає адміністративний позов;

4.2. роз'яснити сторонам, якщо особа, яка бере участь у справі, без поважних причин не надасть докази на пропозицію суду для підтвердження обставин, на які вона посилається, суд вирішує справу на основі наявних доказів відповідно до ст. 71 КАС України.

5. Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки. Відповідачу та третій особі надіслати також копії позовної заяви та доданих до неї документі.

Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає.

          Суддя                     Грень Н.М.

Дата ухвалення рішення05.09.2016
Оприлюднено12.09.2016
Номер документу61103315
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/2866/16

Постанова від 23.09.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 05.09.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 05.09.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 26.08.2016

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні