Рішення
від 18.12.2007 по справі 2-5435/07
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

справа №2-5435/07

заочне РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 грудня 2007 року Кіровський р айонний суд м. Кіровограда Кі ровоградської області в скла ді:

головуючого-судді Кореняк В.К..

при секретарі Гарк уша І.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кіров ограді цивільну справу за по зовом ДП "Кіровоградтепло" то вариства з обмеженою відпові дальністю "Центр науково-тех нічних інновацій Українсько ї нафтогазової академії" до ОСОБА_1 про стягнення боргу за використану теплову енер гію, -

ВСТАНОВИВ:

ДП „Кіровоградтепло" звер нулось до суду з позовом про с тягнення з відповідача 1337грн. 91коп. боргу за користування н аданими комунальними послуг ами з теплопостачання.

В обґрунтування позовних в имог зазначено, що між сторон ами склались фактичні догові рні відносини по наданню пос луг з теплопостачання. Відпо відач ОСОБА_1 є власником квартири АДРЕСА_1

Підприємством належним чи ном виконуються взяті на себ е зобов'язання, проте відпові дачем надані в період з жовтн я 2003 року по квітень 2007 року посл уги в повному обсязі не оплач увались, в зв"язку з чим стано м на 01.10.2007 року виникла заборгов аність у вказаному розмірі.

В судовому засіданні пред ставник позивача позовні вим оги підтримав.

Відповідач в судове засід ання не з"явився, про час та мі сце розгляду справи повідомл явся належним чином, про наяв ність поважних причин неявки до суду не сповістив, заяви п ро відкладення розгляду спра ви не надавав. За таких обстав ин суд вважає можливим ухвал ення заочного рішення по спр аві, враховуючи, що представ ник позивача в судовому засі данні не заперечує проти так ого вирішення справи.

Заслухавши пояснення пред ставника позивача, вивчивши матеріали справи суд вважає , що позов підлягає задоволен ню.

В судовому засіданні встан овлено, що між сторонами скла лися фактичні договірні відн осини, за умовами яких позива ч надає належної якості посл уги з теплопостачання, а відп овідач зобов'язаний своєчасн о та в повному розмірі оплачу вати вартість таких послуг. В ідповідач ОСОБА_1 є власни ком квартири АДРЕСА_1 Підп риємством належним чином вик онуються взяті на себе зобов 'язання, проте відповідачем н адані в період з жовтня 2003 року по квітень 2007 року послуги в по вному обсязі не оплачувались , у зв"язку з чим утворилась за боргованість в розмірі 1337 грн . 91 коп.

Відповідно до ст. ст. 525, 526 ЦК України зобов'язання повинні виконуватись належним чином і в установлений строк. Однос тороння відмова від виконанн я зобов'язань не допускаєтьс я.

З урахуванням викладеного , з відповідача на користь по зивача підлягають стягненню 1337грн. 91коп. в рахунок погашенн я заборгованості по оплаті з а спожиті послуги з теплопос тачання.

Відповідно до ст. 88 ЦПК Укра їни суд стягує з відповідача на користь позивача 81 грн. суд ових витрат по справі.

На підставі ст. ст. 525, 526 ЦК Ук раїни, керуючись ст. ст. 88, 213-215 , 226 ЦПК України, суд, -

ВИРІШИВ:

Позов ДП „Кіровоградтепло " товариства з обмеженою відп овідальністю "Центр науково- технічних інновацій Українс ької нафтогазової академії" до ОСОБА_1 задовольнити по вністю.

Стягнути з ОСОБА_1 на кор исть дочірнього підприємств а "Кіровоградтегою" товарист ва з обмеженою відповідальні стю "Центр науково-технічних інновацій Української нафто газової академії" 1337грн. 91коп. в рахунок погашення боргу по о платі за теплову енергію, а т акож 81грн. в рахунок відшкодув ання судових витрат по справ і.

Заочне рішення може бути ос каржено позивачем в апеляцій ному порядку шляхом подання заяви про апеляційне оскарже ння протягом десяти днів з дн я проголошення рішення, а так ож подання апеляційної скарг и протягом двадцяти днів піс ля подання заяви про апеляці йне оскарження.

Заочне рішення може бути пе реглянуте судом, що його ухва лив, за письмовою заявою відп овідача. Заяву про перегляд з аочного рішення може бути по дано протягом десяти днів з д ня отримання його копії.

Дата ухвалення рішення18.12.2007
Оприлюднено01.12.2009
Номер документу6197682
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення боргу за використану теплову енер гію

Судовий реєстр по справі —2-5435/07

Рішення від 10.07.2007

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Плахотник Г. М.

Рішення від 10.07.2007

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Плахотник Г. М.

Рішення від 18.12.2007

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Кореняк В.К.

Рішення від 05.11.2007

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

Фомін В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні