Ухвала
від 25.10.2016 по справі 308/10985/16-ц
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

308/10985/16-ц

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження у цивільній справі та

призначення справи до розгляду у судовому засіданні

25.10.2016 року місто Ужгород

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Шепетко І.О., ознайомившись з матеріалами цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Житловий ремонтно-експлуатаційний район № 5» про відшкодування майнової та моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

Даний позов повинен розглядатись в порядку цивільного судочинства, територіально підсудний Ужгородському міськрайонному суду Закарпатської області. Підстав для повернення позову позивачу чи відмови у відкритті провадження у цивільній справі не встановлено.

Враховуючи предмет спору, суд не вбачає необхідності у проведенні попереднього судового засідання в даній справі.

Справа може бути призначена одразу в судове засідання для розгляду по суті.

Дата судового засідання визначається судом в межах строків, передбачених ст.157 ЦПК, а також з урахуванням часу, необхідного для забезпечення прав сторін по підготовці до судового розгляду, реалізації прав, передбачених ст.131-137 ЦПК, зокрема для подання доказів, крім того, для забезпечення відповідачу реального часу для здійснення ним прав, передбачених ст. ст. 128, 123 ЦПК, зокрема для ознайомлення з позовом, подання заперечень, тощо.

Керуючись п. п.4, 5 ч. 5 ст. 122, ч. 1 ст.157 ЦПК України суд, -

У Х В А Л И В:

1. Відкрити провадження у цивільній справі.

2. Справу призначити в судове засідання для розгляду по суті на 24 листопада 2016 року на 09 год. 00 хв.

3. Роз’яснити позивачу, що у вказаний строк і до початку розгляду справи по суті він має право у вигляді письмової заяви змінити предмет або підставу позову, розмір позовних вимог, відмовитись від позову або частини позовних вимог, подати заяву про залишення позову без розгляду.

4. Роз’яснити відповідачу, що у вказаний строк і до початку розгляду справи по суті вони мають право у письмовому вигляді подати зустрічний позов, визнати позов повністю або частково, у разі невизнання позову подати письмові заперечення з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються (в 2-х екземплярах).

5. Роз’яснити всім особам, які беруть участь у справі, що відповідно до ст.ст.131, 136, 137 ЦПК вони зобов’язані свої докази представити у вказаний строк, але не пізніше початку розгляду справи по суті; у разі необхідності допиту свідків, заяву про їх виклик з зазначенням обставин, які свідки можуть підтвердити, необхідно суду подати до початку розгляду справи по суті; у разі необхідності витребування доказів, клопотання про їх витребування необхідно подати до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто. Попередити, що інші докази, які будуть подані з порушенням зазначених вище вимог, в подальшому судом не приймаються, за винятком випадків, коли сторона доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

6. Згідно з ч.3 ст.131 ЦПК сторони зобов’язані повідомити суд про наявні судові рішення судів і незавершені судові провадження, які стосуються предмету спору.

7. Направити відповідачу копію позовної заяви та копії всіх документів, доданих позивачем.

8. У судове засідання викликати учасників процесу. Роз’яснити кожному учаснику процесу його право на особисту участь у судовому засіданні, право мати представника з оформленням його повноважень належним чином (довіреністю або договором), а також право подати заяву про розгляд справи у його відсутність. Попередити, що у разі неявки відповідача суд може розглянути справу без нього з прийняттям заочного рішення. Попередити, що у разі повторної неявки позивача суд може позов залишити без розгляду. Роз’яснити, що учасники процесу зобов’язані повідомити суд про зміну адреси, а також про причини неявки з поданням доказів на підтвердження причини неявки.

Ухвала може бути оскаржена лише з підстав недотримання правил підсудності у встановлені законом строк і порядок. В інших випадках ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ужгородського

міськрайонного суду ОСОБА_2

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення25.10.2016
Оприлюднено31.10.2016
Номер документу62240449
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —308/10985/16-ц

Рішення від 10.09.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 11.12.2017

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 08.08.2017

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 25.07.2017

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 14.06.2017

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

Ухвала від 25.10.2016

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Шепетко І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні