Ухвала
від 08.11.2016 по справі 335/9397/16-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу Справа №

Апеляційний суд Запорізької області

Справа № 22-ц/778/4305/16

Є.У. № 335/9397/16-ц

У Х В А Л А

08 листопада 2016 року м. Запоріжжя

Суддя апеляційного суду Запорізької області Подліянова Г.С., при вирішенні питання про відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою Головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Запорізькій області Морар Марії Василівни на ухвалу Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 23 серпня 2016 року у справі за поданням головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Морар Марії Василівни про обмеження виїзду за кордон осіб, які мають невиконані зобов'язання, покладені на них судовим рішенням - директора ТОВ «Зеніт» ОСОБА_2, -

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 23 серпня 2016 року в задоволені подання відмовлено.

Не погоджуючись із зазначеною ухвалою суду Головний державний виконавець відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Запорізькій області Морар М.В. подав апеляційну скаргу

Ухвалою апеляційного суду Запорізької області від 14 вересня 2016 року зазначена апеляційна скарга була залишена без руху, через несплату судового збору, а також пропуск строку за її подачу до апеляційного суду.

При цьому апелянту, судом апеляційної інстанції надавався строк для усунення зазначених недоліків апеляційної скарги - 5 (п'ять) днів з моменту отримання копії цієї ухвали, а саме: для надання до апеляційної інстанції оригіналу квитанції про сплату судового збору, а також строк тридцять днів з моменту отримання копії ухвали для звернення до апеляційного суду з заявою про поновлення строку на апеляційне оскарження з зазначенням поважності причин його пропуску.

Ухвала апеляційного суду Запорізької області від 14 вересня 2016 року була направлена апелянту рекомендованим листом та отримана апелянтом 27.09.2016 року, що підтверджено відміткою на поштовому повідомленні.

Оскільки у визначений судом строк та до теперішнього часу апелянтом не виконало вимоги, зазначені в ухвалі апеляційного суду Запорізької області від 14 вересня 2016 року, недоліки скарги не усунуто, скарга відповідно до вимог ст. 121 ч. 2 ЦПК України визнається неподаною і підлягає поверненню апелянту.

Керуючись ст. ст. 121, 297 ЦПК України, суддя-доповідач

У Х В А Л И В :

Апеляційну скаргу Головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Запорізькій області Морар Марії Василівни на ухвалу Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 23 серпня 2016 року у справі за поданням головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Морар Марії Василівни про обмеження виїзду за кордон осіб, які мають невиконані зобов'язання, покладені на них судовим рішенням - директора ТОВ «Зеніт» ОСОБА_2, - вважати неподаною та повернути її апелянту .

Справу повернути до суду першої інстанції.

Одночасно суд апеляційної інстанції роз'яснює, що після усунення недоліків, які були підставою для повернення скарги, заявник має право повторно звернутися з апеляційною скаргою.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення, проте може бути оскаржена до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ протягом двадцяти днів.

Суддя:

СудАпеляційний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення08.11.2016
Оприлюднено14.11.2016
Номер документу62554309
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —335/9397/16-ц

Ухвала від 08.11.2016

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Подліянова Г. С.

Ухвала від 14.09.2016

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Подліянова Г. С.

Ухвала від 23.08.2016

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Апаллонова Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні