Ухвала
від 09.11.2016 по справі 826/11984/16
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа: №826/11984/16 Головуючий у 1- й інстанції Федорчук А.Б. Суддя - доповідач: Земляна Г.В.

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 листопада 2016 року м. Київ

колегія суддів Київського апеляційного адміністративного суду у складі:

головуючого - судді Земляної Г.В.

суддів Межевича М.В., Сорочко Є.О.

за участю секретаря Канівець К.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві без фіксації судового процесу, в порядку ч.1 ст. 41 КАС України , матеріали справи за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітаполіс» до Міністерства юстиції України, Міністерства фінансів України, Державної регуляторної служби України, Державного підприємства редакції газети «Урядовий кур'єр», Державного підприємства «Українська правова інформація», Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И Л А :

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 13 жовтня 2016 року було закінчено підготовку розгляду справи та призначено зазначену справу за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітаполіс» до Міністерства юстиції України (відповідач-1), Міністерства фінансів України (відповідач-2), Державної регуляторної служби України(відповідач-3), Державного підприємства редакції газети «Урядовий кур'єр» (відповідач-4), Державного підприємства «Українська правова інформація»(відповідач-5), Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області (відповідач-6) про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії до апеляційного розгляду у відкритому судовому засіданні на 02 листопада 2016 року о 11:15 год.

При виготовлені вищезазначеної ухвали Київськими апеляційним адміністративним судом було допущено описку, а саме у вступній та резолютивній частинах ухвали зазначено повторно відповідачем-2 «Міністерство юстиції України» замість «Міністерство фінансів України».

З огляду на викладене, колегія суддів вважає за необхідне виправити допущену описку, не зачіпаючи суті ухвали.

Водночас, колегія суддів вважає за доцільне зауважити, що зазначена описка жодним чином не порушила права Міністерства фінансів України, як відповідача у справі, так як він був належно повідомлений про відкриття апеляційного провадження та призначення розгляду справи та отримав копію апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітаполіс».

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 169, 206, 212, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, колегія суддів,-

УХВАЛИЛА:

Виправити допущену описку в ухвалі Київського апеляційного адміністративного суду від 13 жовтня 2016 року про підготовку та призначення справи до розгляду за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітаполіс» на ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 05 серпня 2016 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вітаполіс» до Міністерства юстиції України, Міністерства фінансів України, Державної регуляторної служби України, Державного підприємства редакції газети «Урядовий кур'єр», Державного підприємства «Українська правова інформація», Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії.

Вказати в вступній та резолютивній частинах ухвали Київського апеляційного адміністративного суду від 13 жовтня 2016 року відповідачем-2 «Міністерство фінансів України» замість «Міністерство юстиції України» .

В іншій частині ухвалу суду залишити без змін.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів із дня складання у повному обсязі шляхом подачі касаційної скарги до Вищого адміністративного суду України у порядку статті 212 Кодексу адміністративного судочинства України.

Головуючий суддя: Г.В. Земляна

Судді: М.В. Межевич

Є.О. Сорочко

Повний текст виготовлено 09 листопада 2016 року.

Головуючий суддя Земляна Г.В.

Судді: Сорочко Є.О.

Межевич М.В.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.11.2016
Оприлюднено14.11.2016
Номер документу62575827
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/11984/16

Ухвала від 28.11.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Федорчук А.Б.

Ухвала від 24.01.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Федорчук А.Б.

Постанова від 06.10.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бившева Л.І.

Ухвала від 05.10.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бившева Л.І.

Ухвала від 12.01.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Олендер І.Я.

Ухвала від 09.11.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 09.11.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 02.11.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 13.10.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 05.08.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Федорчук А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні