Постанова
від 22.03.2011 по справі 4-531/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №4-531/11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02 березня 2011 року місто Львів

Суддя Галицького районного суду м.Львова Стрельбицький В.В. з участю прокурора Лесковича І.Б. розглянувши подання старшого слідчого в ОВС СУ ГУ МВС України у Львівській області Недбайло С.Л. про проведення обшуку у житлі ОСОБА_2 за адресою АДРЕСА_1, а також інших її підсобних приміщеннях, крім того провести її особистий обшук,

в с т а н о в и в :

слідчим управлінням ГУ МВС України у Львівській області розслідується кримінальна справа №141-0010, порушена за фактом підроблення та використання завідомо підроблених документів ТзОВ Голанік ПП Один два три ТзОВ Гал-Коло на ім'я ОСОБА_3 за ознаками злочинів, передбачених ст.358 ч.1,3 КК України.

Старший слідчий в ОВС СУ ГУ МВС України у Львівській області Недбайло С.Л. звернувся до суду з поданням, погодженим з заступником прокурора Львівської області, про надання згоди на проведення обшуку у житлі ОСОБА_2 за адресою АДРЕСА_1, а також інших її підсобних приміщеннях, крім того провести її особистий обшук, мотивуючи тим, що в ході досудового слідства встановлені факти, які дають достатні підстави вважати, що у житлі ОСОБА_2 за адресою АДРЕСА_1, а також інших її підсобних приміщеннях, знаходяться знаряддя злочину, речі і цінності, здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини у справі.

Заслухавши пояснення слідчого, думку прокурора на підтримання подання, вивчивши матеріали кримінальної справи №141-0010, суд вважає, що дане подання підлягає задоволенню з мотивів, викладених у ньому.

Суд приходить до даного висновку на підставі того, що, згідно ст.177 КПК України, обшук житла чи іншого володіння особи проводиться лише за вмотивованою постановою судді в тих випадках, коли є достатні підстави вважати, що знаряддя злочину, речі й цінності, здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини по справі, знаходяться в певному приміщенні або місці чи в якої-небудь особи.

Приймаючи до уваги, що за даними досудового слідства та зібраними доказами є достатні підстави вважати, що у житлі ОСОБА_2 за адресою АДРЕСА_1, а також інших її підсобних приміщеннях знаходяться знаряддя злочину, речі і цінності, здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини у справі, суд вважає за можливе надати згоду слідчому на проведення обшуку у житлі ОСОБА_2 за адресою АДРЕСА_1, а також інших її підсобних приміщеннях.

Керуючись ст.177 КПК України, суд

п о с т а н о в и в:

подання задоволити.

Надати згоду на проведення обшуку у житлі ОСОБА_2 за адресою АДРЕСА_1, а також інших її підсобних приміщеннях, крім того провести її особистий обшук.

Копію постанови направити для виконання слідчому та прокурору.

Постанова суду оскарженню не підлягає.

Суддя: Стрельбицький В.В.

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення22.03.2011
Оприлюднено14.11.2016
Номер документу62660470
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-531/11

Постанова від 22.03.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Постанова від 07.02.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Постанова від 16.12.2011

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Криворучко І. В.

Постанова від 06.04.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Педенко А. М.

Постанова від 11.07.2011

Кримінальне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

ПОСОХОВ І. С.

Постанова від 02.12.2011

Кримінальне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Бойко О. М.

Постанова від 20.07.2011

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Домарацька А. В.

Постанова від 21.04.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Воробйова І. А.

Постанова від 30.11.2011

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Шеремета Г. І.

Постанова від 19.07.2012

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Луганськ

Попова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні