Постанова
від 30.06.2011 по справі 4-1587/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Галицький районний суд м.Львова

Справа № 4-1587/11

П О С Т А Н О В А

30.06.2011 суддя Галицького районного суду міста Львова ОЛЕКСІЄНКО М.Ю., з участю прокурора -КЛЮНКА Ю.Є., розглянувши подання старшого слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров»я, статевої свободи та статевої недоторканості особи СУ ГУМВС України у Львівській області РІЖКА Р.М. про направлення обвинуваченого для проведення стаціонарної комісійної судової психолого-психіатрично-наркологічної експертизи,

в с т а н о в и л а :

В провадженні слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров»я, статевої свободи та статевої недоторканості особи СУ ГУМВС України у Львівській області знаходиться кримінальна справа № 143-2742, порушена відносно ОСОБА_1 за ч.2 ст. 121, ч.2 ст. 296 КК України, ОСОБА_2 за ч.2 ст. 121 КК України.

ОСОБА_2 обвинувачується в тому, що 08 листопада 2009 року біля 22 год., знаходячись біля кафе бару «Тетяна», що на пр. Чорновола, 101 у м.Львові, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, діючи за попередньою змовою в групі осіб з ОСОБА_1 та ОСОБА_3, показуючи зневагу до існуючих норм поведінки у суспільстві та моралі, з метою самоутвердження за рахунок інших осіб, протиставляючи себе іншим громадянам, суспільству, маючи умисел на нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень ОСОБА_4, який виник раптово на підставі особистих неприязних відносин, безпричинно стали наносити удари руками і ногами останньому в різні частини тіла, внаслідок чого спричинили ОСОБА_4 тілесні ушкодження.

Старший слідчий відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я, статевої свободи та статевої недоторканості особи СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_5 просить надати дозвіл на поміщення ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, у КЗ «ЛОКПЛ»для проведення останньому стаціонарної комісійної судової психолого-психіатрично-наркологічної експертизи, етапувавши його з ЛСІ УДДУ ПВП у Львівській області, для з'ясування його психічного стану.

Розглянувши подання слідчого, заслухавши думку прокурора, дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що подання старшого слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров»я, статевої свободи та статевої недоторканості особи СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_5 підлягає до задоволення. Суд вважає за необхідне надати дозвіл на поміщення ОСОБА_2 у 5-те відділення комунального закладу «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня»для проведення стаціонарної комісійної судової психолого-психіатрично-наркологічної експертизи.

Керуючись ст. ст. 204, 205 КПК України,

п о с т а н о в и л а :

Подання старшого слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров»я, статевої свободи та статевої недоторканості особи СУ ГУМВС України у Львівській області РІЖКА Р.М. з а д о в о л ь н и т и .

Надати згоду на поміщення в 5-те відділення комунального закладу «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня»для проведення стаціонарної комісійної судової психолого-психіатрично-наркологічної експертизи обвинуваченому ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1.

Контроль за виконанням даної постанови покласти на старшого слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров»я, статевої свободи та статевої недоторканості особи СУ ГУМВС України у Львівській області РІЖКА Р.М.

Постанова може бути оскаржена до Апеляційного суду Львівської області протягом трьох діб з моменту її винесення.

СУДДЯ М.Ю.ОЛЕКСІЄНКО

Оригінал постанови.

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення30.06.2011
Оприлюднено16.11.2016
Номер документу62661045
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1587/11

Постанова від 15.04.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Писларь В. П.

Постанова від 30.06.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Олексієнко М. Ю.

Постанова від 31.10.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Педенко А. М.

Постанова від 02.12.2011

Кримінальне

Дарницький районний суд міста Києва

Сухомлінов С. М.

Постанова від 02.12.2011

Кримінальне

Дарницький районний суд міста Києва

Сухомлінов С. М.

Постанова від 19.09.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Галагуза В. В.

Постанова від 24.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

Постанова від 26.08.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Гуменний П. П.

Постанова від 27.07.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні