Ухвала
від 13.12.2016 по справі 826/12005/16
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251 КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа: № 826/12005/16 Головуючий у 1-й інстанції: Кобилянський К.М.

Суддя-доповідач: Бужак Н.П.

У Х В А Л А

13 грудня 2016 року м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

Головуючого судді: Бужак Н. П.

Суддів: Костюк Л.О., Троян Н.М.

За участю секретаря: Івченка М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про зупинення провадження у справі за апеляційною скаргою Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 вересня 2016 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "БЦ Діамант Хол" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Імперія Люкс ЛТД" до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства "Київблагоустрій" про визнання протипраними дій та скасування припису,-

У С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю "БЦ Діамант Хол" та Товариство з обмеженою відповідальністю "Імперія Люкс ЛТД" звернулись до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовною заявою до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства "Київблагоустрій", у якій просили суд:

- визнати протиправними дії Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо анулювання контрольної картки на тимчасове порушення благоустрою та його відновлення у зв'язку з встановленням тимчасової огорожі на період будівництва торговельно-виставкового залу №15060129-Пч;

- визнати протиправним та скасувати припис Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 03.08.2016 року №1612857.

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 вересня 2016 року у адміністративний позов задоволено повністю.

Не погоджуючись із зазначеним рішенням суду, Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) подав апеляційну скаргу, в якій просить скасувати постанову суду першої інстанції та ухвалити нову, якою відмовити у задоволенні позову.

У судовому засіданні судом апеляційної інстанції прийнято рішення про витребування від відповідача та позивача додаткових доказів по справі у зв'язку з чим на обговорення учасників процессу поставлено питання про зупинення провадження у справі для надання представниками сторін додаткових доказів.

Вислухавши думку представників сторін, провіриваши матеріали справи, колегія суддів вважає за необхідне зупинити провадження у справі для надання представниками відповідача та позивача додаткових доказів у справі, виходячи з наступного.

Відповідно до п. 4 частини 2 статті 156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі, в разі наявності інших причин до терміну, встановленого судом.

Оскільки для надання додаткових доказів у справі, які мають суттєве значення для правильного вирішення справи, необхідно витребувати додаткові докази, колегія суддів приходить до висновку про зупинення провадження у справі для надання сторонам додаткового строку для підготовки до розгляду справи та надання додаткових доказів до 09 год. 15 хв. 17 січня 2017 року.

Керуючись п.4 ч.2 ст.156, ст. 160, 212 КАС України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Провадження у справі за апеляційною скаргою Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 вересня 2016 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "БЦ Діамант Хол" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Імперія Люкс ЛТД" до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства "Київблагоустрій" про визнання протипраними дій та скасування припису зупинити до 09 год. 15 хв. 17 січня 2017 року.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її проголошення та може бути оскаржена до Вищого адміністративного Суду України у порядку та строки, визначені ст. 212 КАС України.

Головуючий суддя: Бужак Н.П.

Cудді: Костюк Л.О.

Троян Н.М.

Повний текст виготовлено: 14 грудня 2016 року.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.12.2016
Оприлюднено19.12.2016
Номер документу63432479
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/12005/16

Ухвала від 12.07.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Стрелець Т.Г.

Ухвала від 12.07.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Стрелець Т.Г.

Ухвала від 07.06.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Стрелець Т.Г.

Ухвала від 01.02.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Стрелець Т.Г.

Постанова від 17.01.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бужак Н.П.

Ухвала від 17.01.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бужак Н.П.

Ухвала від 10.01.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Оксененко О.М.

Ухвала від 26.12.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Оксененко О.М.

Ухвала від 26.12.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Оксененко О.М.

Ухвала від 13.12.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бужак Н.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні