Ухвала
від 19.12.2016 по справі 646/13246/16-к
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/13246/16-к

№ провадження 1-кс/646/5815/2016

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19.12.16 року м.Харків

Слідчий суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

розглянувши клопотання прокурора прокуратури Харківської області ОСОБА_4 , в межах матеріалів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016220000000760 від 13.07.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, про арешт майна-

ВСТАНОВИВ:

18.12.2016 року до Червонозаводського районного суду м. Харкова надійшло клопотання прокурора прокуратури Харківської області ОСОБА_4 , в межах матеріалів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016220000000760 від 13.07.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, про арешт майна.

З клопотання прокурора вбачається, що у період з 01.01.2015 по теперішній час службові особи ПП «РОД-НІК» (код ЄРДПОУ 32029392), розташованого за адресою: м. Харків, вул. Біологічна, 6, ТОВ «ГАЗТРОН-Україна», (код ЄДРПОУ 34048506), ТОВ «ГАЗТРОН-ТРЕЙД», (код ЄДРПОУ 40237768), діючи за попередньою змовою зі службовими особами митних брокерів (в тому числі з ФОП ОСОБА_5 ) та за попередньою змовою зі службовими особами державних контролюючих органів, органів сертифікації, зловживаючи своїми службовими повноваженнями, з метою одержання неправомірної вигоди, здійснили ввезення на митну територію України з території Російської Федерації скрапленого газу на суму понад 612000000 грн. ніби то для соціально-побутових потреб (для реалізації населенню), що передбачає нульову ставку акцизного податку.

В подальшому ввезений скраплений газ ПП «РОД-НІК», ТОВ «ГАЗТРОН-Україна», ТОВ «ГАЗТРОН-ТРЕЙД» було реалізовано через мережу автозаправних станцій та інших суб`єктів господарської діяльності, що передбачає обов`язку сплату акцизного податку в сумі 31 Євро за одну тисячу літрів, та не сплатили до державного бюджету акциз на ввезений скраплений газ.

Окрім того встановлено, що Фізична особа-підприємець ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , діючи за попередньою змовою з громадянином ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та громадянином ОСОБА_7 ІНФОРМАЦІЯ_2 які використовують в якості прикриття своєї злочинної діяльності реквізити, реєстраційні документи та печатку підконтрольного їм ТОВ «Квалі тек» код ЄДРПОУ 39259668, в період з 01.01.2015 по теперішній час, організували одержання неправомірної вигоди від службових осіб та представників ПП «РОД-НІК» (код ЄРДПОУ 32029392), ТОВ «ГАЗТРОН-ТРЕЙД», (код ЄДРПОУ 40237768), ТОВ «ГАЗТРОН-Україна», (код ЄДРПОУ 34048506) та інших суб`єктів господарювання за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (на службових осіб Енергетичної митниці ДФС України) та надає обіцянки на здійснення впливу за надання такої вигоди, а саме за не вчинення службовими особами Енергетичної митниці ДФС України дій щодо здійснення перешкод у розмитненні на території України газу скрапленого, ввезеного з території Російської Федерації ніби то для соціально-побутових потреб (для реалізації населенню), що передбачає нульову ставку акцизного податку, розуміючи, що в подальшому ввезений скраплений газ ТОВ «РОД-НІК», ТОВ «ГАЗТРОН-Україна», ТОВ «ГАЗТРОН-ТРЕЙД» реалізується через мережу автозаправних станцій та інших суб`єктів господарської діяльності, що передбачає обов`язку сплату акцизного податку в сумі 31 Євро за одну тисячу літрів.

При цьому при здійсненні митного оформлення скрапленого газу, службові особи ПП «РОД-НІК», ТОВ «ГАЗТРОН-Україна», ТОВ «ГАЗТРОН-ТРЕЙД», з метою ухиляння від уплати акцизного збору та з метою незаконного одержання сертифікатів якості на імпортований скраплений газ, надають неправомірну вигоду службовим особам державних контролюючих органів та органів сертифікації шляхом перерахування грошових коштів на банківську платіжну картку ПАТ «КБ «Приватбанк» з картковим рахунком № НОМЕР_1 , відкриту на ім`я громадянина ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та на банківську платіжну картку ПАТ «КБ «Приватбанк» з картковим рахунком № НОМЕР_2 , відкриту на ім`я громадянина ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 .

В ході досудового розслідування отримані дані про те, що ОСОБА_5 здійснює перерахування отриманої від імпортерів скрапленого газу неправомірної вигоди з банківської платіжної картки ПАТ «КБ «Приватбанк», якою вона користується, з картковим рахунком № НОМЕР_1 , відкритої на ім`я громадянина ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 на банківську платіжну картку ПАТ «КБ «Приватбанк» з картковим рахунком № НОМЕР_2 , відкриту на ім`я громадянина ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , якою користується начальник митного посту «Куп`янськ-енергетичний» Енергетичної митниці ДФС громадянин ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 .

Прокурор зазначив, що враховуючи, те що є підстави вважати, що вилучене в ході проведення обшуків за адресами: АДРЕСА_1 ; АДРЕСА_2 ; АДРЕСА_3 ; АДРЕСА_4 ; АДРЕСА_5 ; АДРЕСА_6 ; АДРЕСА_7 ; АДРЕСА_8 ; АДРЕСА_9 ; АДРЕСА_10 , майно у вигляді речей, предметів та документів, є предметами, засобами чи знаряддями вчинення кримінального правопорушення та зберегло на собі його сліди, набуто в результаті вчинення кримінального правопорушення.

Прокурор просив клопотання задовольнити.

Слідчий суддя, вислухавши думку прокурора, дослідивши матеріали кримінального провадження, приходить до висновку про задоволення клопотання виходячи з наступного.

Відповідно до ч.2ст. 170 КПК Українислідчий суддя або суд під час судового провадження накладає арешт на майно у вигляді речей, якщо є достатні підстави вважати, що вони відповідають критеріям, зазначеним у частині другійстатті 167 цього Кодексу.

У відповідності до ч. 7 ст. 236 КПК України при обшуку слідчий, прокурор має право проводити вимірювання, фотографування, звуко- чи відеозапис, складати плани і схеми, виготовляти графічні зображення обшуканого житла чи іншого володіння особи чи окремих речей, виготовляти відбитки та зліпки, оглядати і вилучати документи, тимчасово вилучати речі, які мають значення для кримінального провадження. Предмети, які вилучені законом з обігу, підлягають вилученню незалежно від їх відношення до кримінального провадження. Вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Відповідно до ч. 1ст. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку. Відповідно до вимог цьогоКодексуарешт майна може також передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Відповідно до ч. 2ст. 173 КПК Українипри вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати:1) правову підставу для арешту майна;2) достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення; 3) розмір можливої конфіскації майна, можливий розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, та цивільного позову; 4) наслідки арешту майна для інших осіб; 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Згідност. 131 КПК Українизаходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження, а заходами забезпечення кримінального провадження в тому числі є арешт майна.

Згідно вимог ч. 5ст. 171 КПК Україниклопотання слідчого про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після його вилучення, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено.

Слідчим суддею встановлено, що у провадженні слічдого управління прокуратури Харківської області знаходяться матеріали кримінального провадження, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016220000000760 від 13.07.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364, ч. 4 ст. 368 КК України, за фактом зловживання своїми повноваженнями, що спричинили тяжкі наслідки та за фактом одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Слідчим суддею встановлено, що під час обшуків за адресами: АДРЕСА_1 ; АДРЕСА_2 ; АДРЕСА_3 ; АДРЕСА_4 ; АДРЕСА_5 ; АДРЕСА_6 ; АДРЕСА_7 ; АДРЕСА_8 ; АДРЕСА_9 ; АДРЕСА_10 , вилучені речі, що підтверджується Протоколом обшуків долучених до матеріалів клопотання.

Згідно п. 4 ч.2ст.167 КПК Українитимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, якщо є достатні підстави вважати, що вони одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Таким чином, мається правова підстава, передбачена п.4 ч.2ст.167 КПК Українидля накладення арешту на тимчасово вилучене майно під час обшуків: 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_1 , 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_2 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ТОВ «НВП «ДІН ЛТД»,ЄДРПОУ 31999821; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_3 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ТОВ «НВП «ДІН ЛТД»,ЄДРПОУ 31999821; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_4 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ОСОБА_9 . ІНФОРМАЦІЯ_6 ; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_5 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ОСОБА_9 . ІНФОРМАЦІЯ_6 та Енергетичній митниці ДФС; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_6 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ТОВ «Квалі тек», ЄДРПОУ 39259668; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_7 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 та Енергетичній митниці ДФС; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_8 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_9 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 ; 16.12.2016 на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Харкова ОСОБА_10 від 12.12.2016 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_10 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно, яке належить ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Наслідки арешту майна не вплинуть на порушення прав і законних інтересів його володільця чи власника оскільки вилучене тимчасово майно не є речами першої необхідності, що використовується щоденно у побуті, а також те, що майно здобуте в результаті вчинення кримінального правопорушення. Тобто, накладення арешту на зазначене майно не спричинить негативних наслідків для володільця чи власника.

В той же час перебування тимчасово вилученого майна у його володільця чи власника може призвести до його зникнення чи втрати, що в кінцевому результаті може перешкодити кримінальному провадженню та встановленню обставин, які підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, передбаченихст.91 КПК України.

Арешт тимчасово вилученого майна полягає в забороні користуватися та розпоряджатися ним володільцю та власнику.

Метою накладення арешту на вищезазначене майно є забезпечення кримінального провадження, зокрема необхідність його використання в ході досудового розслідування в якості речових доказів, для призначення судових експертиз.

Слідчий суддя вважає, що слідчий довів необхідність накласти арешт на тимчасово вилучене майно, оскільки існують підстави, у зв`язку з якими потрібно здійснити даний вид забезпечення кримінального провадження.

З урахуванням зазначених вимог, слідчий суддя дійшов до висновку про накладення арешту на тимчасово вилучене майно.

Керуючись ст.ст.167-169,170,171,309,310,395 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання прокурора прокуратури Харківської області ОСОБА_4 , в межах матеріалів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016220000000760 від 13.07.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, про арешт майна- задовольнити.

Накласти арешт на майно, в тому числі тимчасово вилучене, у вигляді речей, предметів та документів, яке вилучено під час проведення обшуків за наступними адресами:

АДРЕСА_1 , а саме на:

1.Мобільний телефон «MI» сірого кольору;

2.Банківська картка «Приват Банк» № НОМЕР_3 дійсна до 07/19;

3.Банківська картка «Приват Банк» № НОМЕР_4 дійсна до 10/17;

4.Аркуші із чорновими рукописними записами 2 арк.;

5.Банківська картка «UKR EXIM BANK» № НОМЕР_5 на ім`я « ОСОБА_12 »;

6.Банківська картка «Приват Банк» № НОМЕР_6 дійсна до 09/18;

7.Заява митного брокера ОСОБА_7 від 17.05.2016 №17/05-16 1 арк.;

8.Аркуш із надрукованою таблицею із зазначенням прізвищ та чисел 1 арк.;

9.Комп`ютер ноутбук «emachines» E525 series чорного кольору із зарядним пристроєм;

10.Комп`ютер ноутбук «ASUS PU500C» №DBNXCY22090745C чорного кольору із зарядним пристроєм;

11.Копія паспорту ОСОБА_7 1 арк.;

12.Копія висновку Держ. СЕС від 18.04.2016 №05.03.02-03/13326 1 арк.;

13.Аркуші паперу формату А4 з проставленими на них відбитками печатки «ФОП ОСОБА_7 » - 3 арк.;

14.Боанк міжнародної ТТН «CMR» А№351163 6 арк.;

15.Копія довіреності ОСОБА_7 від 16.11.2016 1 арк.;

16.Аркуш із рукописними записами білим олівцем 1 арк.;

17.Довіреність від ТОВ «Оптова компанія Магніт» від 29.09.2016 1 арк.;

18.Записна книжка «KRONO» із рукописними записами на 13 арк. та прикріпленими аркушами із записами на 1 арк.;

19.Накладні «Нова Пошта» - 7 арк.;

20.Папка-швидкозшивач із документами: митні декларації, рахунки-фактури, копії довідок про транспортні витрати, копії Інвойсів, ТТН «CMR», копії висновків СЕС, договори-доручення на брокерські послуги, копії сертифікатів відповідності, копії карток обліку осіб, акти здачі прийняття робіт, договори та заяви по ФОП ОСОБА_7 , копія паспорту ОСОБА_13 на 332 арк.;

21.Печатка «ПП «Аполло СС» код 37495410» - 1 шт.;

22.Печатка «ФОП ОСОБА_7 » код НОМЕР_7 » - 1 шт.;

23.Носій інформації «флеш» «Transcend» чорного кольору 1 шт.;

24.Аркуш із чорновими записами 1 шт.;

25.Модем «Київстар» IMEI: НОМЕР_8 1 шт.;

26.Мобільний телефон чорного кольору «Nokia» IMEI: НОМЕР_9 ;

27.Банківська картка «Kredo Bank» № НОМЕР_10 дійсна до 05/14 на ім`я « ОСОБА_14 »;

28.Пакет зеленого кольору із документами: митні декларації, копії документів для митного оформлення на 424 арк.;

29.Зошит в твердій обкладинці із рукописними записами на 15 арк.;

30.Пакет із документами: копії договорів, експертні висновки, митні декларації, ТТН «CMR», акти ФОП « ОСОБА_7 » - 275 арк.;

31.Пакет із документами: копії митних декларацій, акти ФОП « ОСОБА_7 » - 81 арк.;

32.Книга обліку доходів ФОП ОСОБА_7 від 24.10.2014 на 50 арк.;

33.Папка швидкозшивач із реєстраційними документами ПП «Аполло СС»: статут -6 арк., рішення №1 1 арк.; наказ 1 арк.; виписка з реєстру 1 арк.; довідка статистики 1 арк., свідоцтво про держ. реєстрацію 1 арк., копії статуту, паспорту ОСОБА_7 , свідоцтва 7 арк.; свідоцтво платника єдиного податку 1 арк.; заява до ДПІ 3 арк.; розрахунки сплати єдиного податку 3 арк.; картки держ. реєстратору 8 арк.; акти клієнт-банку 2 арк.; заява на рахунок 3 арк.; копія паспорту і коду ОСОБА_7 2 арк.; повідомлення про взяття на облік єдиного внеску 1 арк., договори із банком 4 арк.;

34.Папка-швидкозшивач чорного кольору із документами ФОП ОСОБА_7 : акти, декларації ФОП, копії витягів з ЄДРЮО 155 арк.;

35.Перепустка №8 ОСОБА_7 від ТОВ «Техенерготрейд», яке належить ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2

АДРЕСА_2 , а саме на:

1.Робочий зошит працівника: між лабораторні випробування від 09.12.2015 із рукописними записами на 2-х арк..;

2.Записна книжка «LaDIaQUI» із рукописними записами на 43 арк.;

3.Папка-швидкозшивач чорного кольору із надписом «Документи по СУ ВЛ ТОВ «НВП «Дін Лтд» із документами ТОВ «НВП «Дін Лтд» - заяви, графіки, протоколи, копія статуту, копії договорів оренди, копії ліцензій та дозволів на 170 арк.;

4.Журнал реєстрації зразків продукції переданих на випробування з метою сертифікації із записами на 20 арк.;

5.Журнал реєстрації зразків продукції, що надходять на випробування із записами на 6 арк.;

6.Папка-швидкозшивач чорного кольору «Протоколи випробувань (сертифікаційні випробування) №2» із документами протоколи випробувань №№101-170 на 432 арк.;

7.Зошит «Notebook» із рукописними записами на 1 арк.;

8.Журнал реєстрації вхідних листів із записами на 10 арк.;

9.Договір №Д-04-С6/16-1 від 22.11.2016 на 2-х арк., акт здачі-приймання послуг, заявка 1 арк.;

10.Договір №Д-04-С6/16-1 від 22.11.2016 на 2-х арк. 2 прим, рахунок та акти до нього 3 арк.;

11.Папка-швидкозшивач бордового кольору із документами: таблиці із переліком обладнання, акти відібрання зразків, інструкції, звіти, плани заходів, протоколи випробувань ТОВ «НВП «Дін Лтд» на 126 арк.;

12.Журнал реєстрації устаткування із записами на 2-х арк..;

13.Журнал реєстрації невідповідностей та коригувальних дій, Журнал реєстрації запобіжних дій із записами на 7-ми арк..;

14.Папка-швидкозшивач з позначкою «Договори» із документами копії договорів ТОВ «НВП «Дін Лтд», «процедура якості» - 24 арк.;

15.Папка-швидкозшивач «Персонал випробувальної лабораторії ТОВ «НВП «Дін Лтд» із документами повноваження працівників, перелік документів працівників 27 арк.;

16.Папка-швидкозшивач чорного кольору «Протоколи випробувань (сертифікаційні випробування) №1» із документами протоколи випробувань №№1-100 на 626 арк.;

17.Носій інформації «Toshiba» 1.0 TB s/n: 36NBASSTSWK7;

18.Аркуш: «етикетки к решению №185/518» ООВ «НВП «Дін Лтд» - 1 арк.;

19.Аркуш: «етикетки к решению №185/517» ООВ «НВП «Дін Лтд» - 1 арк, яке належить ТОВ «НВП «ДІН ЛТД»,ЄДРПОУ 31999821.

м. Київ, пр.Г. Сталінграду,4 кв.8, а саме на:

1.Журнал видачі реєстрових бланків і атестатів (191 аркушів)

2.Журнал реєстрації заявок на оцінку відповідності продукції (191 аркушів)

3. Журнал реєстрації вхідних та вихідних документів, наказів керівника ООВ, Актів обстеження виробництва та ліцензійних угод (191 аркушів)

4. Заявка № 458 від 16.11.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (38 аркушів)

5. Заявка № 25 від 26.01.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 25 аркушів)

6. Заявка№ 6 від 09.01.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 26 аркушів)

7. Заявка № 4 від 09.01.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 31 аркушів)

8. Заявка № 3 від 08.01.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 31 аркушів)

9. Заявка № 46 від 13.02.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (16 аркушів)

10. Заявка № 45 від 13.02.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 30 аркушів)

11. Заявка№ 44 від 12.02.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 31 аркушів)

12. Заявка № 41 від 11.02.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 29 аркушів)

13. Заявка № 30 від 28.02.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 25 аркушів)

14. Заявка № 267 від 29.07.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 22 аркушів)

15. Заявка № 265 від 29.07.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 21 аркушів)

16. Заявка № 266 від 29.07.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (17 аркушів)

17. Заявка № 254 від 23.07.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 33 аркушів)

18. Заявка № 54 від 27.02.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 21 аркушів)

19. Заявка № 55 від 27.02.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 22 аркушів)

20. Заявка № 135 від 25.04.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 38 аркушів)

21. Заявка № 157 від 18.05.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками ( 25 аркушів)

22. Заявка № 233 від 09.07.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (39 аркушів)

23. Заявка № 278 від 05.08.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (22 аркушів)

24. Заявка № 411 від 16.10.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (28 аркушів)

25. Заявка№ 437 від 02.11.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна`з додатками (27 аркушів)

26. Заявка № 343 від 08.09.2015 р. TOB «KBAJII ТЕК» з додатками (36 аркушів)

27. Заявка №171 від 13.05.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (22 аркушів)

28. Заявка № 172 від 13.05.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (23 аркушів)

29. Заявка № 246 від 13.06.2015 р. ТОВ «ГАЗТРОН -Україна» з додатками (21 аркушів)

30. Заявка № 71 від 11.03.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (24 аркушів)

31. Заявка «№ 73 від 12.03.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (13 аркушів)

32. Заявка № 72 від 12.03.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (19 аркушів)

33. Заявка № 75 від 12.03.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (17 аркушів)

34. Заявка № 93 від 27.03.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (26 аркушів)

35. Заявка № 126 від 17.04.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (27 аркушів)

36. Заявка № 74 від 12.03.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (23 аркушів)

37. Заявка № 68 від 06.03.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (21 аркушів)

38. Заявка № 11 від 12.01.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (34 аркушів)

39. Заявка № 12 від 14.01.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (19 аркушів)

40. Заявка № 18 від 15.01.2015 р. ПП «РОД-НИК`з додатками (18 аркушів)

41. Заявка № 14 від 16.01.2015 р. ПП «РОД-НИК`з додатками (15 аркушів)

42. Заявка № 26 від 26.01.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (22 аркушів)

43. Заявка № 42 від 12.02.2015 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (22 аркушів)

44.Заявка № 66 від 06.03.2015 р. ПП «РОД-НИК»*з додатками (32 аркушів)

45.Заявка № 344 від 20.08.2016 р. TOB «Газтрон-Трейд» з додатками (32 аркушів)

46. Заявка № 291 від 29.07.2016 р. ТОВ «Газтрон-Трейд» з додатками (26 аркушів)

47. Заявка № 249 від 15.07.2016 р. ТОВ «Газтрон-Україна» з додатками (33 аркушів)

48. Заявка № 24 від 25.01.2016 р. ТОВ «Газтрон-Україна» з додатками (29 аркушів)

49. Заявка № 23 від 25.01.2016 р. ТОВ «Газтрон-Україна» з додатками (23 аркушів)

50. Заявка № 19 від 21.01.2016 р. ТОВ «Газтрон-Україна» з додатками (34 аркушів)

51. Заявка № 10 від 12.01.2016 р. ТОВ «Газтрон-Україна» з додатками (23 аркушів)

52. Заявка № 6 від 12.01.2016 р. ТОВ «Газтрон-Україна» з додатками (46 аркушів)

53. Заявка № 3 від 06.01.2016 р. ТОВ «Газтрон-Україна» з додатками (43 аркушів)

54. Заявка № 2А від 05.01.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (31 аркушів)

55. Заявка № 8 від 09.01.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (29 аркушів)

56. Заявка № 9 від 09.01.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (23 аркушів)

57. Заявка № 133 від 25.04.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (13 аркушів)

58. Заявка № 140 від 29.04.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (25 аркушів)

59. Заявка № 193 від 10.06.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (35 аркушів)

60. Заявка № 210 від 30.06.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (34 аркушів)

61. Заявка № 248 від 22.07.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (44 аркушів)

62. Заявка № 255 від 23.07.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (21 аркушів) ,

63. Заявка № 256 від 23.07.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (19 аркушів)

64. Заявка № 261 від 27.07.2016 р. ПП «РОД-НИК» з додатками (30 аркушів)

65. Контракт № LPG-02/11-1 от 01.11.2011 р. з додатками (3 аркуша)

66. Договір № 048/16 від 25.07.2016 р. з ТОВ «Газтрон-Трейд» на проведення робіт з сертифікації продукції (2 аркуша)

67. Договір № 007/15 від 05.01.2015 р. з ТОВ «Газтрон-Україна» на проведення робіт з сертифікації продукції (2 аркуша)

68. Договір № 004/15 від 02.01.2015 р. з ПП «Род-Ник» на проведення робіт з сертифікації продукції (1 аркуш)

69. Договір № 098/15 від 07.09.2015 р. з TOB «КВАЛІ ТЕК» на проведення робіт з сертифікації продукції (3 аркуші)

70. Ксерокопія сертифікату відповідності UA1.185.0001194-16 від 16.01.2016 р., серія ВГ №431252

71. Ксерокопія сертифікату відповідності UA1.185.0002599-16 від 25.01.2016 р., серія ВГ №431261

72. Ксерокопія сертифікату відповідності UA1.185.0003234-16 від 28.01.2016 р., серія ВГ №431264

73. Чернетки з записами у кількості 3 аркуші

74. Вихідний лист № 185/483.9-JI від 13.11.2015 р. (1 аркуш)

75. Акт звіряння з ТОВ «КВАЛІ ТЕК» за період 2015 р.

76. Акт надання послуг № 737 від 15.09.2015 р. на 1 аркуші.

77. Рахунок на оплату № 749 від 15.09.2015 р. на одному аркуші.

78. Акт звіряння з ТОВ «Газтрон-Трейд» за період 2016 р. на аркуші.

79. Акт звіряння з ПП «Род-Ник» за 2015 р. на одному аркуші.

80. Акти надання послуг № 166 від 16.03.2015 р., № 167 від 16.03.2015 р., № 168 від

81. р., № 209 від 31.03.2015 р., № 60 від 30.01.2015 р., № 24 від 19.01.2015 р., № 44 від 27.01.2015 р., № 20 від 17.01.2015 р., № 17 від 14.01.2015 р., № 103 від

82. р., № 297 від 23.04.2015 р., № 308 від 29.04.2015 р., № 441 від 19.06.2015 р. (усього 13 аркушах).

83.Рахунки на оплату № 449 від 16.06.2015 p., № 317 від 28.04.2015 p., № 291 від

84. p., № 103 від 16.02.2015 p., № 21 від 14.01.2015 p., № 24 від 16.01.2015 p., Хе 14 від 12.01.2015 p., № 29 від 19.01.2015 p., № 61 від 29.01.2015 p., Хе 213 від

85. p., № 164 від 16.03.2015 p., № 163 від 13.03.2015 p., № 154 від 10.03.2015 р. (усього 13 аркушах).

86. Акт звіряння з ТОВ «Газтрон-Україна» за період 2016 р. на 1 аркуші.

87. Акт звіряння з ТОВ «Газтрон-Україна» за період 2015 р. на 1 аркуші.

88. Акти надання послуг № 959 від 09.11.2016 p., Хе 996 від 23.11.2015 p., Хе 38 від

89. p., Хе 37 від 28.01.2016 p., Хе 23 від 20.01.2016 p., Хе 951 від 09.11.2015 p., Хе 996 від 23.11.2015 p., Хе 11 від 16.01.2016 p., Хе 1 від 12.01.2016 p., Хе 10 від

90. p., Хе 162 від 13.03.2015 p., Хе 411 від 20.07.2016 p., Хе 59 від 30.01.2015 p., Хе 10 від 17.01.2015 p., Хе 13 від 17.01.2015 p., Хе 84 від 09.02.2015 p., Хе 100 від

91. p., Хе 114 від 20.02.2015 p., Хе 112 від 20.02.2015 p., Хе 106 від 18.02.2015 p., Хе 111 від 24.02.2015 p., Хе 339 від 12.05.2015 p., Хе 355 від 20.05.2016 p., Хе 378 від

92. p., Хе 377 від 25.05.2015 p., Хе 438 від 19.06.2015 p., Хе 421 від 12.06.2015 p., Хе 521 від 15.07.2015р., Хе 314 від 17.07.2014 p., Хе 636 від 17.08.2014 p., Хе 711 від

93. р. (31 аркуш).

94. Рахунки на оплату Хе 596 від 30.07.2015 p., Хе 621 від 06.08.2015 p., Хе 528 від 13.07.2015р., Хе 381 від 22.05.2015 p., Хе 448 від 16.06.2015 p., Хе 376 від 21.05.2015р., Хе 379 від 21.05.2015 p., Хе 360 від 15.05.2015 p., Хе 318 від 28.04.2015 p., Хе 12 від

95. p., Хе 104 від 16.02.2015 p., Хе 109 від 17.02.2015 p., Хе 110 від 17.02.2015 р., Хе 100 від 13.02.2015 p., Хе 74 від 04.02.2015 p., Хе 15 від 13.01.2015 p., Хе 11 від

96. p., Хе 57 від 28.01.2015 p., Хе 136 від 02.03.2015 р. усього на 19 аркушах.

97. Копія статуту ТОВ «НВП «ДІН ЛТД» у прошитому стані на 22 аркуші.

98. Аркуші паперу у кількості 10 штук з відтисками печатки Випробувальна лабораторія ТОВ «НП «ДІН ЛТД» .

99. Аркуші паперу у кількості 10 штук з відтисками печатки ТОВ «НВП «ДІН ЛТД».

100. Журнал реєстрації заявок на оцінку відповідності продукції Ж-09 у прошитому та пронумерованому стані на 201 аркуші, яке належить ТОВ «НВП «ДІН ЛТД»,ЄДРПОУ 31999821

Харківська обл., м. Куп`янськ, пр.Конституції,82, а саме на:

1.платіжна картка Приватбанк № НОМЕР_11 .

2.платіжна картка Райффайзен банк Аваль № НОМЕР_12 .

3.платіжна картка Промінвестбанк № НОМЕР_13 .

4.платіжна картка Приватбанк № НОМЕР_14 .

5.платіжна картка Приватбанк № НОМЕР_15 .

6.платіжна картка Райффайзен банк Аваль № НОМЕР_16 .

7.платіжна картка Приватбанк № НОМЕР_17 .

8.банківський конверт на ім`я ОСОБА_9 .

9.конверт від платіжної картки ОСОБА_15 № НОМЕР_12 .

10.конверт від платіжної картки № НОМЕР_18 .

11.конверт від платіжної картки № НОМЕР_19 .

12.конверт від платіжної картки № НОМЕР_20 .

13.паперовий конверт Приватбанк із написом « ОСОБА_16 5-19-34».

14.мобільний телефон Нокіа № НОМЕР_21 .

15.мобільний телефон Сіменс № НОМЕР_22 .

16.мобільний телефон Нокіа № НОМЕР_23 .

17.мобільний телефон Нокіа № НОМЕР_24 .

18.мобільний телефон Самсунг № НОМЕР_25 .

19.мобільний телефон Самсунг № НОМЕР_26 .

20.мобільний телефон Бравіс № НОМЕР_27 .

21.аркуші паперу із номерами платіжних карт 4 шт.

22.сім карта «Київстар» № НОМЕР_28 .

23.корпус стартового пакету № 0632260758.

24.корпус стартового пакету № 0995024159.

25.гарантійний талон мобільного телефону Хуавей № НОМЕР_29 .

26.стартовий пакет Укртелеком № НОМЕР_30 .

27.конверт стартового пакету МТС № 0996080982.

28.стартовий пакет МТС № 0953210564.

29.стартовий пакет МТС № 0950313327.

30.ноутбук Asus XZ00M.

31.ноутбук Asus A6R.

32.аркуші паперу із роздрукованими назвами суб`єктів господарювання-20 арк.

33.блокнот з рукописними записами на 83 арк.

34.блокнот з рукописними записами на 15 арк.

35.грошові кошти на загальну суму 31500 (тридцять одна тисяча п`ятсот) гривень.

36.НЖМД Samsung s\n S13TJ1MQ600499, яке належить ОСОБА_9 . ІНФОРМАЦІЯ_6 :

АДРЕСА_5 , а саме на:

1.Жорсткий диск TOSHIBA 1 TB s/n 35K4LHGRSWK7;

2.Ноутбук «hp» s/n CNU8102Z01;

3.Чорнові записи на аркушах А4 на 17 арк.

4.УАД (уніфікований адміністративний документ) форми МД-2 відправлення, одержання газу вуглеводного скрапленого паливного для комунально-побутового споживання збоку на корить ТОВ «УПК-Європлюс», ТОВ «УПК КОММЕРЦ», ПП «КОМПАНІЯ «НАДЕЖДА» та інших ТОВ, марки «СПБТ» та відмітками митного органу відправлення/призначення на 63 арк.

5.Листування ТОВ «Євростандарт-Автогаз» (код ЄДРПОУ 37958775) з ОСОБА_9 за 2016 рік щодо погодження місця доставки та здійснення митних формальностей вантажу газів вуглеводневих скраплених паливних, для комунально-побутового споживання, пропан-бутан технічний ГОСТ Р 52087-2003 на 17 арк.

6.Заява ОСОБА_9 від 12.12.2016 щодо ознайомлення з правилами запобігання корупції в органах ДФС, затверджені наказом ДФС від 01.12.2016 №979 на 1 арк.

7.Щоденник з надписом «Diary» з чорновими записами;

8.УАД (уніфікований адміністративний документ) МД-2 відправлення, одержання газу вуглеводного скрапленого паливного для комунально-побутового споживання на користь ПП «Род-Ник» марки «СПБТ» та відмітками митного органу відправлення/призначення на 33 арк., яке належить ОСОБА_9 . ІНФОРМАЦІЯ_6 та Енергетичній митниці ДФС

м.Київ, вул. Євгенія Сверстюка, 11-Б, а саме на:

1. Печатка ТОВ «Квалі Тек» (код 39259668);

2. Печатка ТОВ «Квалі Тек» (код 39259668);

3. Печатка ТОВ «Грін Альтернатива» (код 39692943);

4. Печатка ФОП « ОСОБА_17 »(код НОМЕР_31 );

5. Печатка ФОП « ОСОБА_5 » (код 3149018841);

6. Банківська картка «Ukr Exim Bank» № НОМЕР_32 на ім`я ОСОБА_18 .

7. Книга обліку доходів ФОП « ОСОБА_17 »на 48 арк.

8. Довіреність №2402/16 від 24.02.2016 від ОСОБА_19 на ОСОБА_20 .

9. Аркуші паперу формату А-4 з печаткою ФЛП « ОСОБА_17 »-не заповнені - 3 шт.

10. Договір на відкриття банківського рахунку в АТ «Укрексімбанк» від 14.04.2015 на імя ОСОБА_5 з додатками на 5 арк.

11. Договір на відкриття банківського рахунку в АТ «Укрексімбанк» від 14.04.2015 на імя ОСОБА_20 з додатками на 5 арк.

12. Документи, а саме довіреності, акти відбирання та ідентифікації зразка, заявки, акти про опломбування та зберігання зразка-свідка продукції, листи від суб`єктів господарювання на 156 аркушахв сірій папці;

13. Матеріали адміністративного провадження щодо порушення митних правил зі сторони директора ТОВ «Квалі Тек» ОСОБА_20 на 75 арк в жовтій папці;

14.Документи щодо митного оформлення товару від ТОВ «ПІГ» Декларації щодо митного оформлення товару від різних суб`єктів господарювання на 238 арк. в зеленій папці;

Трансконтиненталь» на 20 арк.;

15. Декларації щодо митного оформлення товару від різних суб`єктів господарювання на 238 арк. в зеленій папці;

16. Договори ТОВ «Грін Альтернатива» з контрагентами на 59 арк.;

17. Декларації щодо митного оформлення товару від різних суб`єктів господарювання на 364 арк. в красній папці;

18.Реєстраційні документи ТОВ «Квалі Тек», а саме статут дійсний та 3 статути, які не дійсні, накази, протоколи, заява ОСОБА_5 про вихід із засновників ТОВ «Квалі Тек» та передачі своєї частки ОСОБА_17 , договір найму приміщення під офіс від 03.12.2015, сертифікат відповідності на каву від18.09.2015, висновок ДСЕС від 16.09.2015, всього на 186 арк в чорній папці;

19.Митні декларації від різних суб`єктів господарювання за 2015 рік на 192 аркушах в паперовій папці;

20. Договори ТОВ «Квалі Тек» з різними суб`єктами господарювання на митне оформлення за 2014-2016 роки на 131 арк.

21. Митні декларації від різних суб`єктів господарювання за 2015 рік на 276 аркушах в паперовій папці;

22. Договори та акти виконаних робіт ФЛП «Золотарьова С.А.» з різними суб`єктами господарювання на митне оформлення за 2015-2016 роки на 341 арк. в фіолетовій папці;

23. Митні декларації від різних суб`єктів господарювання за 2015 рік на 173 аркушах в паперовій папці;

24. Договори та акти виконаних робіт ФЛП «Кричфалушій І.І.» з різними суб`єктами господарювання на митне оформлення за 2015-2016 роки на 421 арк. в чорній папці;

25. Фінансово-господарська документація ФЛП «Кричфалушій І.І.» з різними суб`єктами господарювання та сертифікати відповідності ТОВ «Укр Ойл» від 17.11.2016, ТОВ «СПБА» від 03.10.2016, ТОВ «Новатор Трейд`від 15.09.2016, ТОВ «ЮК Груп» від 23.06.2015 всього на 100 арк.в паперовій папці;

26. Бланки, виписки з ЄДРПОУ, заяви, зразки рахунків фактур різних суб`єктів господарювання на 225 арк.в фіолетовій папці.

27.Договори ТОВ «Квалі Тек» з різними суб`єктами господарювання за 2014-2016 на 110 арк. в зеленій папці;

28. Документи, а саме інвойси, митні декларації на 145 арк.

29. Видаткова накладна від 24.10.2016 та рахунок по взаємовідносинам ТОВ «Квалі Тек» та ОСОБА_6 на 2 арк.

30.Аркуші паперу з номерами телефонів та назвами підприємств на 3 арк.

31.Ноутбук «Lenovo G 50-45 » серійний номер PF030JTG з зарядним пристроєм з сумкою.

32.Ноутбук «ASUS R 512M» серійний номер E8NOCX154642323 з зарядним пристроєм з сумкою.

33. Ноутбук «НР» серійний номер 2СЕ2331GOW з зарядним пристроєм;

34. Ноутбук «НР» в корпусі чорного кольору, яке належить ТОВ «Квалі тек», ЄДРПОУ 39259668.

м.Київ, вул.Світлицького,28-А, а саме на:

1.електронний білет ПАТ «Укрзалізниця» на ім`я ОСОБА_11 №000В3С2В-8ДВО-САЕ3-0001;

2.електронний білет ПАТ «Укрзалізниця» на ім`я ОСОБА_11 №000В3С2В-2690-С972-0001;

3.аркуші паперу для нотаток з чорновими записами у кількості 11 шт.;

4.перелік підприємств, яки здійснювали митне оформлення скрапленого газу протягом листопада 2016;

5.виписка ПАТ «Приватбанк» від 27.10.2016 2 шт.;

6.копія особової картки на ім`я ОСОБА_11 ;

7.копія автобіографії на ім`я ОСОБА_11 ;

8.мобільний телефон «Леново А-369І», ІМЕІ НОМЕР_33 , з сім-карткою Київстар, з картою пам`яті на 16 Гб;

9.блокнот для нотаток чорного кольору з рукописним текстом;

10.щоденник «Київська торгово-промислова палата 2016» з рукописним текстом;

11.моноблок «Lenovo ideacentre, серійний номер НОМЕР_34 , інв.. №10482424, з блоком живлення, яке належить ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 та Енергетичній митниці ДФС.

Київська обл., м.Бровари, вул.М.Грушевського,15-Б кв.116, а саме на:

1.банківська картка «Промінвестбанк» № НОМЕР_35 ;

2.флеш карта пам`яті білого кольору №5582063776;

3.флеш карта пам`яті «Трансенд» чорного кольору №5783272184;

4.флеш карта пам`яті «Трансенд» білого кольору №5569325996;

5.флеш-карта «Вербатім» червоного кольору 1 Гб;

6.флеш накопичувач «Трансенд»-64- Гб №3701880010;

7.жорсткий диск «Хитачі»-80 Гб, С/№ ХВН7КРТS;

8.ноутбук HP-mini S|N CNF 01599PB ;

9.три записники;

10.документація на 83 аркушах яке належить ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1

АДРЕСА_9 , а саме на:

1.Копія листа ДФС від 14.07.2015 на 2 арк.;

2.Лист ДФС від24.07.2015 без підпису на 2 арк.;

3.Копія акту №90301000312015/01 із додатком на 4 арк;

4.Копія акту із поясненням виробництва безину А-95 на 1 арк.;

5.Записна книжка із назвою «Записна книжка» із рукописними записами;

6.Записна книжка із назвою «Діловий щоденник» із рукописними записами;

7.Записна книжка із назвою «Енергетична регіональна митниця » із рукописними записами;

8.Копії документів на 57 арк. Щодо діяльності НАК «Навтогаз України»;

9.Копії документів на 23 арк., щодо діяльності ТОВ «Ема-Цемент»;

10.Розписка від 23.01.2014 про надання ОСОБА_11 громадянам ОСОБА_21 та ОСОБА_22 грошових коштів в сумі 18100 доларів США;

11.Копії паспортів ОСОБА_21 та ОСОБА_22 ;

12.Довіреність ТОВ «Ема-Цемент» від 16.04.2014 на 1 арк.;

13.Копії документів на 18арк., щодо діяльності ТОВ «Ема-Цемент»;

14.Документи щодо відправлення e-mailі Заказною Авіапоштою на 10 арк.;

15.4 квитанції та 2 платіжні доручення ОСОБА_11 ;

16.2 арк. Із рукописними записами, копії документів щодо роботи «Південної митниці» на 10 арк.;

17.копії документів щодо роботи Чопської митниці на 26 арк.;

18.порівняльний аналіз митної справи за 2013-2014 рр. на 13 арк.;

19.таблиця відшкодування на 23.06.2014 на 7 арк.;

20.печатні записи щодо митного оформлення природного газу на 8 арк.;

21.свідоцтво про атестацію №70А-15-13;

22.квитанції 7 шт. ОСОБА_11 ;

23.штатний розпис енергетичної митниці ДФС на 07.07.2015 на 9 арк.;

24.копії листів ДФС на 8 арк.;

25.записи: «особливості переробки на митній території а за її межами» на 5 арк.;

26.копії листа ТОВ «ЛОІР» на 2 арк.;

27.копії документів ДФС на 27 арк.;

28.копії документів Міністерства палива та енергетики України на 14 арк.;

29.копії документів щодо стажування ОСОБА_11 на 12 арк.;

30.копія наказу про призначення ОСОБА_11 ;

31.копії листів ДФС на 5 арк.;

32.копія декларації про майно за 2014 рік на 9 арк.;

33.довідки по зарплаті ОСОБА_11 , на 3 арк.;

34.копія паспорта ОСОБА_23 ;

35.чорнові записи із рукописними записами на 17 арк.;

36.банківські картки із номерами: НОМЕР_36 ; НОМЕР_37 ; НОМЕР_38 ; НОМЕР_39 ; НОМЕР_40 ; НОМЕР_41 ; НОМЕР_42 ; НОМЕР_43 ; НОМЕР_44 ; НОМЕР_45 ; НОМЕР_46 ; НОМЕР_47 ; НОМЕР_48 ; НОМЕР_49 ; НОМЕР_50 ; НОМЕР_51

37.Картки з-під сім карт із номерами НОМЕР_52 , НОМЕР_53 , НОМЕР_54 ;

38.Мобільний телефон «Nokia»Imei: НОМЕР_55 без батареї із сім-картою Beeline;

39.Мобільний телефон «Nokia»Imei: НОМЕР_56 без сім-карти;

40.Мобільний телефон «E72++»Imei: НОМЕР_57 ; НОМЕР_58 із сім-картою МТС;

41.Мобільний телефон «Nokia»Imei: НОМЕР_59 із сім-картою Київстар;

42.Мобільний телефон «Samsung»Imei: НОМЕР_60 із сім-картою Life;

43.Мобільний телефон «Meizu»Imei: НОМЕР_61 , НОМЕР_62 із сім-картою Life;

44.MMC Card 128 Mb Nokia НОМЕР_63 ;

45.Micro SD SP 16 Gb;

46.Mini SD Nokia 64 Mb;

47.Флеш карта Cruzer 2 Gb;

48.Флеш карта без назви;

49.Платіжні банківські картки із номерами: НОМЕР_64 ; НОМЕР_65 ;

НОМЕР_66 .Копії службових записок ДФС на 7 арк.;

51.Копія положення про енергетичну митницю ДФС.;

52.Ноут-бук Dell code:164-472-561-91;

53.Ноут-бук HP Product: J4T80ES#ACB

54.Грошові кошти в сумі 1360 доларів США купюрами номіналом 100 доларів США 13 шт., номіналом 50 доларів США 1 шт, номіналом 10 доларі США 1 шт, та 50 Євро однією купюрою;

55.Візитниця Міністерства Доходів та зборів України із візитками, яке належить ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 :

АДРЕСА_10 , а саме на:

1.банківська картка Приватбанк № НОМЕР_67 ;

2.банківська картка Приватбанк № НОМЕР_68 ;

3.банківська картка Приватбанк № НОМЕР_1 ;

4.банківська картка Укрсиббанк № НОМЕР_69 ;

5.банківська картка ЮнісонБанк № НОМЕР_70 ;

6.банківська картка Приватбанк (ключ до рахунку № НОМЕР_71 ;

7.банківська картка Укрексімбанк № НОМЕР_72 ;

8.банківська картка Приватбанку (ключ до рахунку) № НОМЕР_73 ;

9.банківський чек Приватбанку від 06.12.2016 на сплату отримувачу ТОВ «Квалі Тек»;

10.банківський чек Приватбанку від 21.10.2016 на сплату отримувачі ТОВ «Квалі Тек»;

11.акт надання послуг №102 від 15.04.2016 (замовник ФОП ОСОБА_5 );

12.блокнот коричневого кольору з чорновими записами;

13.акт №5 про взяття проб;

14.уніфікована митна квитанція МД-1 серія КВ №253517;

15.рахунок №6 від 05.05.2016;

16.довідка за квітень 2016 ПП «ЕРУ Трейдінг»;

17.акт №6 приймання-передачі енергії за квітень 2016;

18.акт №6 приймання-передачі п.6;

19.договір №01/02-кв від 01.01.11, акт прийняття здачі робіт;

20.конверт від ТОВ «ГАЗТРОН-Україна» з актами здачі-прийняття робіт№№36-40;

21.чорнові записи на 5 арк. в 1 файлі;

22.блокнот рожевого кольору з чорновими записами;

23.блокнот «Батерфляй» рожевого кольору з чорновими записами;

24.блокнот салатового кольору з чорновими записами;

25.блокнот помаранчевого кольору з чорновими записами;

26.блокнот «Монамі» коричневого кольору з чорновими записами;

27.договір доручення №03/03 від 03.10.2013;

28.довідка про відкриття рахунків ОСОБА_24 ;

29.акти відібрання зразків на 2-х арк.;

30.програма технагляду;

31.акт про опломбування ;

32.ліцензійні угоди №482 2 екз.,

33.заявка про проведення сертифікації;

34.додаткова угода №18 від 08.06.2011;

35.акт надання послуг №1 від 03.06.2016;

36.нотаріальна завірена копія статуту ТОВ «Квалі Тек»;

37.акт №№28,27 здачі-прийняття робіт;

38.договір добровільного страхування на 3-х арк.,

39.акти здачі-прийняття робіт ОСОБА_6 ;

40.акти здачі прийняття робіт ТОВ «Промтехресурс»;

41.акти здачі-прийняття робіт ОСОБА_6 на 47 арк.,

42.договір доручення №23/10-пс від 23.10.2014;

43.додаткова угода до договору доручення 23/ 10-пс;

44.договір доручення №2/29к від 20.10.2014 з додатковою угодою;

45.договір доручення №23/10-тк від 13.10.2014 з додатковою угодою;

46.договір доручення №14/29-09 від 29.09.2014;

47.акти здачі-прийняття робіт на ОСОБА_5 на 116 арк.;

48.акти здачі-прийняття робіт замовник ТОВ «Газтрон-Україна»;

49.додаткова угода №3 індивідуального сейфу з додатковою угодою;

50.акти здачі прийняття робіт замовник ТОВ «Газтрон-Україна» на 26 арк.,

51.конверт від відправника ТОВ «НТФ Інтес ЛТД» з актами надання послуг та копією картки користувача;

52.конверт відправника ТОВ «Параллель ЛТД»;

53.декларації в копіях на 10-ти аркушах;

54.аркуші паперу з відбитком печатки Гвін-2009;

55.аркуші паперу з відбитком печатки ТОВ «Сан-ойл»;

56.копії декларацій на 6-ти арк.,

57.банківська картка Приватбанку з ключем до рахунку № НОМЕР_74 ;

58.банківська картка Приватбанку з ключем до рахунку № НОМЕР_75 ;

59.банківська картка Приватбанку з ключем до рахунку № НОМЕР_76 ;

60.банківська картка Приватбанку з ключем до рахунку № НОМЕР_77 ;

61.документи постачання ПП «Белтрансгаз»;

62.документи щодо митного оформлення товарів на 74 арк.,

63.договори доручення з додатковими угодами №33/05-5 та 15/5-5, 14/04-4, 04/04-4, 14/04-5, 20/03;

64.банківська картка Приватбанку № НОМЕР_78 з документами користування до неї;

65.банківська карта Приватбанку № НОМЕР_79 ;

66.конверт до картки ключ до рахунку Приватбанку;

67.міні-диск ключ до програми Приват-24;

68.банківська карта Ощадбанку НОМЕР_80 ОСОБА_25 ;

69.платіжні доручення ТОВ «Роланд Сервіс» на 10-ти арк.;

70.акти про взяття проб зразків товарів на 16-ти арк.,

71.чорнові записи щодо митного оформлення;

72.конверт з документами з реквізитами по ел. ключам;

73.листування ТОВ «ЕС ПІ ЕМ» на 5 арк.,

74.оригінали статутних документів на 35 арк.,

75.блокнот чорного кольору з чорновими записами;

76.договори доручення на 150 арк.;

77.блокнот синього кольору з чорновими записами;

78.трудова книжка ОСОБА_5 ;

79.лист від Черкаської митниці на 3-х арк.,

80.листування ТОВ «Газтрон» з документами на 52 арк.,

81.аркуші паперу з відбитками печатки та підписами без тексту на 5 арк.,

82.листування у 11-ти конвертах;

83.листування з держ. органами на 8 арк.,

84.уніфіковані листи-квітанції на 3 арк.;

85.копії реєстраційних документів на 6 арк.,

86.чорнові записи на 4 арк.,

87.завірена копія паспорту ОСОБА_6 ,

88.довіреність 25/06 та 24/06,

89.трудовий договір від 02.09.2014;

90.договір банківського обслуговування;

91.довідка про транспортні розходи а 1 арк.,

92.листування на 10 арк.,

93.листування у конвертах у 4-х конвертах,

94.запити про проведення досліджень, акт взяття проб, декларації на 17 арк.,

95.печатка ФОП ОСОБА_6 в чохлі;

96.Р-В диски 28 шт.,

97.флеш-накопичувачі в кількості 14 шт.,

98.ноутбук НР,

99.ноутбук Асус,

100.грошові кошти в сумі 5000 доларів США,

101.гроші в сумі 5000 грн.,

102.гроші в сумі 5000 грн.,

103.мобільні телефони «Нокіа» та «Айфон-6», які належать ОСОБА_6 ,

104.мобільний телефон «Айфон 6С», яке належить ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 :

Ухвала підлягає негайному виконанню прокурором прокуратури Харківської області ОСОБА_26 в порядку, вказаному в резолютивній частині ухвали.

Майно, на яке накладено арешт, зберігати відповідно до «Порядку зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов`язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження», який затвердженийпостановою КМ України від 19 листопада 2012 року №1104.

Володілець майна, власник майна, представник якого не був присутній при розгляді питання про арешт тимчасового вилучення майна, мають права заявити клопотання про скасування арешту тимчасово вилученого майна повністю або частково.

На ухвалу може бути подана апеляція до Апеляційного суд Харківської області протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЧервонозаводський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення19.12.2016
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу63510208
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —646/13246/16-к

Ухвала від 09.01.2019

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Яковлева В. С.

Ухвала від 29.03.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Курило О. М.

Ухвала від 05.01.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Цілюрик В. П.

Ухвала від 05.01.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Цілюрик В. П.

Ухвала від 05.01.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Цілюрик В. П.

Ухвала від 05.01.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Цілюрик В. П.

Ухвала від 05.01.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Цілюрик В. П.

Ухвала від 05.01.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Цілюрик В. П.

Ухвала від 26.12.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Курило О. М.

Ухвала від 29.12.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Курило О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні