Ухвала
від 26.12.2016 по справі 904/12049/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство до розгляду

26.12.2016 Справа № 904/12049/16

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Єременко А.В.

за заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "АВАНС"

до боржника товариства з обмеженою відповідальністью "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД" (49000, м. Дніпро, вул. Калинова, б.25-27; код ЄДРПОУ 40028608)

про визнання банкрутом

Представники: не викликались

ВСТАНОВИВ:

Кредитор, товариство з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "АВАНС", 21.12.2016р. звернувся до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністью "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД" (49000, м. Дніпро, вул. Калинова, б.25-27; код ЄДРПОУ 40028608).

Підстав для відмови у прийнятті чи повернення заяви без розгляду не встановлено, поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

Для виконання повноважень розпорядника майна для участі у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністью "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД" (49000, м. Дніпро, вул. Калинова, б.25-27; код ЄДРПОУ 40028608) автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення розпорядника майна господарським судом у справах про банкрутство визначено кандидатуру арбітражного керуючого ОСОБА_1.

Керуючись ст.ст. 2, 9, 12, 114 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "АВАНС" про порушення провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністью "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД" (49000, м. Дніпро, вул. Калинова, б.25-27; код ЄДРПОУ 40028608) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 30.12.2016р. об 11:00 год., в приміщенні господарського суду, зал судового засідання № 1-204.

До судового засідання надати:

Ініціюючому кредитору, товариству з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "АВАНС" - оригінали доданих до заяви документів (для огляду), докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості, довідки щодо наявності чи відсутності зареєстрованого майна за боржником, довідку органів державної виконавчої служби про залишок не стягнутих грошових коштів на користь кредитора (стягувача).

Боржнику, товариству з обмеженою відповідальністью "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД" - відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, який має відповідати вимогам ст.13 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , копії установчих документів, перелік кредиторів боржника, вимоги яких визнаються боржником, із зазначенням загальної суми грошових вимог усіх кредиторів, а також щодо кожного кредитора - його імені або найменування, його місцезнаходження або місця проживання, ідентифікаційного коду юридичної особи або реєстраційного номера облікової картки платника податків (за наявності), суми грошових вимог (загальної суми заборгованості, заборгованості за основним зобов'язанням та суми неустойки (штрафу, пені) окремо), підстав виникнення зобов'язань, а також строку їх виконання згідно із законом або договором, фінансову звітність за останній звітний період, перелік майна боржника із зазначенням його балансової вартості та місцезнаходження, а також загальна балансова вартість майна, акти, описи, відомості останньої інвентаризації майна, перелік майна, що перебуває у заставі або є обтяженим у інший спосіб, його місцезнаходження, вартість, а також інформація про кредиторів, на користь яких вчинено обтяження майна боржника, їх ім'я або найменування, місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційні коди юридичних осіб або реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), суми їх грошових вимог, підстави виникнення зобов'язань, а також строки їх виконання згідно із законом або договором, інформацію (у вигляді довідки) про залишок грошових коштів на банківських рахунках, інформацію (у вигляді довідки) про участь в інших юридичних особах, наявність дочірніх підприємств та філій, перелік осіб, що мають невиконані зобов'язання перед боржником, із зазначенням вартості таких зобов'язань, термін.

Амур-Нижньодніпровському відділу державної виконавчої служби міста Дніпропетровськ Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні.

Арбітражному керуючому ОСОБА_1 - заяву на участь у даній справі відповідно до вимог Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» разом з копією договору страхування ризиків його діяльності (оригінал для огляду в судове засідання) та копією свідоцтва про право здійснення діяльності арбітражного керуючого (оригінал для огляду в судове засідання).

Визнати обов'язковою явку в підготовче засідання арбітражного керуючого ОСОБА_1, представників ініціюючого кредитора та боржника.

Копію ухвали надіслати: ініціюючому кредитору; боржнику; арбітражному керуючому ОСОБА_1; Амур-Нижньодніпровському відділу державної виконавчої служби міста Дніпропетровськ Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області; відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради.

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст.83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом, з винної сторони стягується штраф в доход Державного бюджету України у розмірі до 1 700,00 гривень; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Суддя ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення26.12.2016
Оприлюднено30.12.2016
Номер документу63713419
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —904/12049/16

Ухвала від 05.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 19.06.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Постанова від 05.04.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 07.03.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 15.02.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 25.01.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 30.12.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 26.12.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні