Ухвала
від 25.01.2017 по справі 904/12049/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

25.01.2017 Справа № 904/12049/16

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Єременко А.В.

без участі представників сторін:

розглянувши справу

за клопотанням Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області про зобов'язання надати документи фінансово-господарської діяльності

у справі

за заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "АВАНС"

до боржника товариства з обмеженою відповідальністю "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД" (49000, м. Дніпро, вул. Калинова, б.25-27; код ЄДРПОУ 40028608)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД" (49000, м. Дніпро, вул. Калинова, б.25-27; код ЄДРПОУ 40028608) перебуває на стадії процедури розпорядження майном.

24.01.17р. до господарського суду Дніпропетровської області від Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області надійшло клопотання (вх. № 4436/17), в якому останній просить суд зобов'язати ліквідатора надати до Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області документи фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку та не затверджувати звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс по справі № 904/12049/16 до проведення Державною податковою інспекцією в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області позапланової перевірки та надання до суду доказів, які підтвердять факт проведення перевірки.

Клопотання вмотивоване тими обставинами, що органу податкової служби потрібно здійснити всі необхідні заходи, спрямовані на недопущення передчасної ліквідації суб'єктів господарювання, що задіяні у протиправних схемах мінімізації податкових зобов'язань та безпідставного отримання бюджетного відшкодування.

Відповідно до абз. 15 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» учасники провадження у справі про банкрутство - сторони, забезпечені кредитори арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор), власник майна (орган, уповноважений управляти майном) боржника, державний орган з питань банкрутства, Фонд державного майна України, представник органу місцевого самоврядування, представник працівників боржника, уповноважена особа засновників (учасників, акціонерів) суб'єкта підприємницької діяльності - боржника, а також у випадках передбачених цим Законом, інші особи, які беруть участь у провадженні у справі про банкрутство.

Враховуючи наведене, та те, що клопотання Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області про зобов'язання надати документи фінансово-господарської діяльності стосується прав та обов'язків органу податкової служби, при розгляді даного клопотання у справі про банкрутство, господарський суд вважає за необхідне залучити як учасника провадження у справі про банкрутство Державну податкову інспекцію у Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області.

На підставі викладеного, керуючись ст. 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, ст. 15 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

УХВАЛИВ:

Залучити як учасника провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "ГОРИЗОНТ ІНСАЙД":

- Державну податкову інспекцію у Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області

Призначити розгляд клопотання Державної податкової інспекції у Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області про зобов'язання надати документи фінансово-господарської діяльності у судове засідання на 15.02.17р. о 11:50 год.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка 1, зал судового засідання № 1-204.

До судового засідання надати:

Розпоряднику майна, боржнику - письмові пояснення щодо поданого Державною податковою інспекцією в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області клопотання, докази в обґрунтування.

ДПІ в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро - наказ про призначення проведення позапланової перевірки та докази направлення на адресу розпорядника майна і боржника відповідного наказу.

Явка розпорядника майна, боржника та Державної податкової інспекції в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпро Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області у судове засідання обов'язкова.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення25.01.2017
Оприлюднено31.01.2017
Номер документу64317236
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —904/12049/16

Ухвала від 05.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 19.06.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Постанова від 05.04.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 07.03.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 15.02.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 25.01.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 30.12.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

Ухвала від 26.12.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Єременко Анна Валеріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні