Ухвала
від 05.01.2017 по справі 802/560/16-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

м. Вінниця

05 січня 2017 р. Справа № 802/560/16-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі судді Віятик Н.В. розглянувши заяву СТОВ "Агро-Ленд" про виправлення описки у виконавчому листі та заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Ленд" до державного реєстратора прав на нерухоме майно Реєстраційної служби Калинівського районного управління юстиції Вінницької області Мельника Дмитра Сергійовича (відповідач 1), Калинівської районної державної адміністрації Вінницької області в особі сектору з питань державної реєстрації Калинівської районної державної адміністрації Вінницької області (відповідач 2), за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_2 (на стороні позивача) та Товариства з обмеженою відповідальністю "Моноліт" (на стороні відповідача) про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Ленд" до державного реєстратора прав на нерухоме майно Реєстраційної служби Калинівського районного управління юстиції Вінницької області Мельника Дмитра Сергійовича (відповідач 1), Калинівської районної державної адміністрації Вінницької області в особі сектору з питань державної реєстрації Калинівської районної державної адміністрації Вінницької області (відповідач 2), за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_2 (на стороні позивача) та Товариства з обмеженою відповідальністю "Моноліт" (на стороні відповідача) про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії.

Постановою суду від 20.07.2016 року, яка набрала законної сили, позов задоволено в повному обсязі. В подальшому, за заявою представника СТОВ "Агро-Ленд" судом видано виконавчий лист.

Разом із тим, 30.12.2016 року представник СТОВ "Агро-Ленд" звернувся до суду із заявою про виправлення описки у виконавчому листі та заміну сторони виконавчого провадження його правонаступником.

Відповідно до положень ч. 3 ст. 259 та ч. 2 ст. 264 КАС України питання щодо виправлення описки у виконавчому листі та заміну сторони виконавчого провадження його правонаступником розглядаються судом у десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника про що постановляється ухвала.

З огляду на викладене, суд вважає, що подану СТОВ "Агро-Ленд" заяву слід призначити до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 160, 165, 259, 264 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Заяву Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Ленд" про виправлення описки у виконавчому листі та заміну сторони виконавчого провадження до розгляду у судовому засіданні на 17 січня 2017 р. о 15:00 в залі судового засідання № 2 Вінницького окружного адміністративного суду м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

2. Про розгляд заяви повідомити осіб, які беруть участь у справі та роз'яснити їм, що згідно положень ч. 3 ст. 259 та ч. 2 ст. 264 КАС України, їх неприбуття у судове засідання не перешкоджає судовому розгляду.

3. Копію даної ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя Віятик Наталія Володимирівна

Дата ухвалення рішення05.01.2017
Оприлюднено12.01.2017
Номер документу63940657
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —802/560/16-а

Ухвала від 25.01.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Віятик Наталія Володимирівна

Ухвала від 25.01.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Віятик Наталія Володимирівна

Ухвала від 05.01.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Віятик Наталія Володимирівна

Постанова від 20.07.2016

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Віятик Наталія Володимирівна

Ухвала від 30.06.2016

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Віятик Наталія Володимирівна

Ухвала від 27.04.2016

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Віятик Наталія Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні