Ухвала
від 06.01.2017 по справі 925/46/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

          06 січня 2017 року                                                  Справа № 925/46/17

          Суддя Господарського суду Черкаської області Дорошенко М.В., розглянувши матеріали за позовом заступника керівника Смілянської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Чигиринської районної ради до публічного акціонерного товариства "Укртелеком" в особі Черкської філії ПАТ "Укртелеком" про визнання недійсним договору,

ВСТАНОВИВ:

Подані позовні матеріали є достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і відкриття провадження у справі.

У позові прокурор вказав третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору: відділ освіти Чигиринської районної державної адміністрації та Вершацьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Чигиринської районної ради Черкаської області.

Відповідно до ст. 27 Господарського процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору. Питання про допущення або залучення третіх осіб до участі у справі вирішується господарським судом, який виносить з цього приводу ухвалу.

З позовних матеріалів вбачається, що рішення з цього господарського спору може вплинути на права і обов'язки відділу освіти Чигиринської районної державної адміністрації та Вершацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чигиринської районної ради Черкаської області, тому їх слід залучити до участі у справі як третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 27, 61, 64, 65 ГПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду і порушити провадження у справі.

Залучити до участі у справі як третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – відділ освіти Чигиринської районної державної адміністрації (вул. Б. Хмельницького, 13А, м. Чигирин, Черкаська область, 20901) та Вершацьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Чигиринської районної ради Черкаської області (вул. Стежка, 26, с. Вершавці, Чигиринський район, Черкаська область, 20943).

Призначити розгляд справи в судовому засіданні на 11:30 "07" лютого 2017 р. в приміщенні Господарського суду Черкаської області за адресою: 18005, м. Черкаси, бул. Шевченка, 307, каб. 313.

Визнати явку для участі у засіданні суду прокурора та представників позивача і відповідача обов`язковою, а представників третіх осіб – на їх розсуд.

Зобов'язати відповідача до дня судового засідання подати до Господарського суду Черкаської області відзив на позов, докази на підтвердження заперечень проти позову.          

Запропонувати третім особам до дня судового засідання подати до Господарського суду Черкаської області відзиви на позов.

          Суддя                                         М.В. Дорошенко

                              

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення06.01.2017
Оприлюднено12.01.2017
Номер документу63945886
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —925/46/17

Ухвала від 21.03.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Дорошенко М.В.

Ухвала від 28.02.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Дорошенко М.В.

Ухвала від 07.02.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Дорошенко М.В.

Ухвала від 06.01.2017

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Дорошенко М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні