Ухвала
від 17.01.2017 по справі 918/511/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

33013 , м. Рівне, вул. Набережна, 26А

УХВАЛА

"17" січня 2017 р. Справа № 918/511/14

Господарський суд Рівненської області у складі судді Заголдної Я.В. при секретарі судового засідання В'юненко І.І. за участю ліквідатора боржника ОСОБА_1, представника ПАТ "ОСОБА_2 Аваль" ОСОБА_3, представника УПФ України в Здолбунівському районі Рівненської області ОСОБА_4 та представника Рівненської ОДПІ ГУ ДФС у Рівненській області ОСОБА_5, розглянувши матеріали справи за заявою Здолбунівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Рівненській області (правонаступник - Рівненська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Рівненській області відповідно до ухвали господарського суду Рівненської області від 18.05.2016 р.) до Відкритого акціонерного товариства "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" (вул. Шевченка, буд. 1, смт. Здолбунів, Рівненська область, 35700) про банкрутство

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Рівненської області від 25.11.2014 р. затверджено звіт розпорядника майна ОСОБА_1 про проведену роботу в процедурі розпорядження майном, припинено процедуру розпорядження майном Відкритого акціонерного товариства "Здолбунівський завод будівельних матеріалів", припинено повноваження розпорядника майна боржника ОСОБА_1, визнано банкрутом ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів", відкрито ліквідаційну процедуру боржника, призначено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого ОСОБА_1, зобов'язано ліквідатора банкрута здійснювати свої повноваження у відповідності з вимогами чинного законодавства та після завершення ліквідаційної процедури подати господарському суду звіт та ліквідаційний баланс, звіт про оплату послуг для затвердження.

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 18.11.2015 р. клопотання ПАТ "ОСОБА_2 БанкАваль" про надіслання до органу досудового розслідування повідомлення про факт доведення боржника до банкрутства задоволено частково, надіслано копії матеріалів справи до органу досудового розслідування - Слідчому управлінню фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області для встановлення та перевірки фактів, викладених у клопотанні ПАТ "ОСОБА_2 БанкАваль", а саме для з'ясування наявності в діях власників та керівника ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" порушень законності, що містять ознаки дії, передбачені ст. 219 кримінального кодексу України - "Доведення до банкрутства", зупинено провадження у справі № 918/511/14.

05.01.2016 р. начальником Слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Рівненській області через канцелярію суду подано повідомлення про закриття кримінального провадження № 32015180000000104 від 07.12.2015 р. по факту доведення до банкрутства службовими особами ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 219 КК України. Додатком до поданого клопотання додано постанову від 30.12.2015 р. про закриття кримінального провадження № 32015180000000104.

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 15.01.2016 р. поновлено провадження у справі №918/511/14 з 13.01.2016 р., розгляд справи призначено на 16.02.2016 р.

В зв'язку з прийняттям Указу Президента України № 21/2016 від 23.01.2016 р. "Про переведення суддів", який набрав чинності з моменту його прийняття, суддю господарського суду Рівненської області Трускавецького Василя Петровича переведено на роботу на посаду судді господарського суду Львівської області.

Відповідно до пунктів 2.3.50-2.3.52 Положення про автоматизовану систему документообігу суду розпорядженням в.о. керівника апарату ОСОБА_6 № 01-04/62/2016 від 16.02.2016 р. призначено повторний автоматизований розподіл справи № 918/511/14, за результатами якого справу № 918/511/14 розподілено судді Заголдній Я.В.

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 16.02.2016р. дану справу прийнято до свого провадження, розгляд справи відкладено та зобов'язано ліквідатора боржника подати суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс боржника.

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 13.12.2016р. визнано вимоги Публічного акціонерного товариства "ОСОБА_2 Аваль" у справі № 918/511/14 про банкрутство ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" на загальну суму 26 324 грн. 49 коп., з яких 23 568 грн. 49 коп. - вимоги які заявлені після закінчення строку як вимоги шостої черги та 2 756 грн. 00 коп. - вимоги першої черги. Зобов'язано ліквідатора боржника ОСОБА_1 включити вимоги Публічного акціонерного товариства "ОСОБА_2 Аваль" до реєстру вимог кредиторів боржника, а саме - 23 568 грн. 49 коп. - вимоги які заявлені після закінчення строку як вимоги шостої черги та 2 756 грн. 00 коп. - вимоги першої черги. Призначено розгляд справи № 918/511/14 на 17.01.2017 року та зобов'язано арбітражного керуючого ОСОБА_1 подати суду до 17.01.2017р. звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс банкрута.

16.01.2017 р. від ліквідатора боржника ОСОБА_1 надійшов уточнений звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс банкрута.

17.01.2017р. в судовому засіданні по розгляду звіту та ліквідаційного балансу ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів", судом встановлено, що від ліквідатора на адресу суду 14.03.2016 року надійшов звіт ліквідатора про виконану роботу, ліквідаційний баланс ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" та звіт про оплату послуг ліквідатора ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів".

Представник ініціюючого кредитора - Рівненської ОДПІ ГУ ДФС у Рівненській області та представник УПФ України в Здолбунівському районі Рівненської області в судовому засіданні надали усні уточнення заявлених вимог до боржника та просили суд затвердити звіт ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційний баланс ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів".

Представник ПАТ "ОСОБА_2 Аваль" в судовому засіданні заперечив проти затвердження звіту ліквідатора боржника ОСОБА_1 про проведену роботу та ліквідаційного балансу банкрута та просив розгляд справи відкласти.

Розглянувши у судовому засіданні поданий звіт про проведену роботу, ліквідаційний баланс, заслухавши представника ініціюючого кредитора, оцінивши докази за своїм внутрішнім переконанням, що грунтується на всебічному, повному і об'єктивному розгляді в судовому процесі всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом, суд дійшов висновку, що звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" підлягає затвердженню, виходячи з наступного.

Постановою господарського суду Рівненської області від 25.11.2014 р. затверджено звіт розпорядника майна ОСОБА_1 про проведену роботу в процедурі розпорядження майном, припинено процедуру розпорядження майном Відкритого акціонерного товариства "Здолбунівський завод будівельних матеріалів", припинено повноваження розпорядника майна боржника ОСОБА_1, визнано банкрутом ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів", відкрито ліквідаційну процедуру боржника строком на 12 місяців, призначено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого ОСОБА_1

Відповідно до ч.ч. 1-3 ст. 46 Закону про банкрутство, після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання-передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню. Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу. Якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута. Копія цієї ухвали надсилається органу, який здійснив державну реєстрацію юридичної особи - банкрута, та органам державної статистики для виключення юридичної особи з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, а також власнику майна та органам державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута. Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до складу ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

З аналізу вищезазначених норм Закону вбачається, що звіт ліквідатора та поданий ним ліквідаційний баланс є підсумковими документами, які підтверджують належне проведення ліквідатором всіх заходів ліквідаційної процедури, повне вжиття ним заходів по виявленню кредиторів та активів боржника, за результатом розгляду яких суд приймає рішення про можливість відновлення платоспроможності боржника або його ліквідацію та припинення провадження у справі.

Згідно ч. 5 ст. 45 Закону про банкрутство, вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Затвердження звіту ліквідатора в порядку, передбаченому Законом про банкрутство, є підставою для припинення провадження у справі згідно п.п. 6 ч. 1 ст. 83 Закону про банкрутство.

Відповідно до ст. 41 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (Закон України від 22.12.2011р. № 9212-VI, із змінами та доповненнями) до повноважень ліквідатора відноситься формування ліквідаційної маси, пред'явлення до третіх осіб вимог щодо повернення дебіторської заборгованості банкруту, вжиття заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб, здійснює інші повноваження, передбачені цим Законом.

У ліквідаційній процедурі, з дня свого призначення, ліквідатором здійснювались повноваження відповідно до ст. 41 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (Закон України від 22.12.2011р. № 9212-VI, із змінами та доповненнями), зокрема, ліквідатором з метою виявлення майна та грошових коштів банкрута було підготовлено та спрямовано запити до реєструючи та контролюючих державних органів.

Загальна сума визнаних вимог кредиторів, включених до реєстру вимог кредиторів ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" становить 1 205 315 грн. 06 коп., з яких: Здолбунівська міська рада з грошовими вимогами на суму 95 000 грн. 00 коп. - основного боргу - черговість задоволення вимог - четверта та 1 218 грн. 00 коп. - судовий збір - черговість задоволення вимог - перша; Здолбунівська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Рівненській області з грошовими вимогами на суму 417 933 грн. 20 коп. - основного боргу - черговість задоволення вимог - третя, 76 812 грн. 99 коп. - неустойки (штраф, пеня) - черговість задоволення вимог - шоста та 1 218 грн. 00 коп. - судовий збір - черговість задоволення вимог - перша; Публічне акціонерне товариство "ОСОБА_2 Аваль" Рівненська обласна дирекція з грошовими вимогами на суму 518 897 грн. 27 коп. - основного боргу - черговість задоволення вимог - четверта, 239 грн. 60 коп. - неустойки (штраф, пеня) - черговість задоволення вимог - шоста та 1 218 грн. 00 коп. - судовий збір - черговість задоволення вимог - перша; Управління Пенсійного фонду України в Здолбунівському районі з грошовими вимогами на суму 85 011 грн. 45 коп. - основного боргу - черговість задоволення вимог - друга, 6 548 грн. 55 коп. - неустойки (штраф, пеня) - черговість задоволення вимог - шоста та 1 218 грн. 00 коп. - судовий збір - черговість задоволення вимог - перша.

У межах ліквідаційної процедури до ліквідатора ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" та суду надійшла заява від Управління Пенсійного фонду України в Здолбунівському р-ні про визнання поточних грошових вимог до боржника суму 14 174 грн. 74 коп. - основного боргу, як вимоги четвертої черги та покладено на боржника оплату судового збору в розмірі 1 218,00 грн. за подання даної заяви; Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Здолбунівському р-ні на суму 664 412 грн. 05 коп. - основного боргу, як вимоги другої черги та покладено на боржника оплату судового збору в розмірі 1 218,00 грн. за подання даної заяви; Публічного акціонерного товариства "ОСОБА_2 Аваль" на загальну суму 26 324 грн. 49 коп., з яких 23 568 грн. 49 коп. - вимоги які заявлені після закінчення строку як вимоги шостої черги та 2 756 грн. 00 коп. - вимоги першої черги.

У всіх інших можливих кредиторів грошові вимоги до боржника відсутні.

21.04.2016 року ТОВ "Чарівниця" повідомило про погашення заборгованості, як поручителя ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" перед ПАТ "ОСОБА_2 Аваль", а саме 500 000,00 грн. - тіло кредиту, 33 972, 61 грн. - проценти по кредиту та 1 153,01 грн. - пені.

Не погашеними залишилися кредиторські вимоги на суму 1 390 769,47 грн.

З метою організації ліквідаційної процедури та створення умов реалізації майна ліквідатором були вчинені дії щодо виявлення майна та грошових коштів банкрута, а саме було підготовлено та спрямовано запити до реєструючи та контролюючих державних органів. Було складено інвентаризаційні описи основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, що підтверджують відсутність у ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" майна та грошових коштів, які можливо б було спрямувати на погашення вимог кредиторів. Ліквідатором ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" закрито поточний рахунок боржника. Документи, що стосуються особового складу підприємства, а саме накази та оборотні відомості по заробітній платі з 1944 по 2014 року в кількості 357 справ здані в архівний відділ Здолбунівської райдержадміністрації на зберігання, що підтверджується актом приймання-передачі документів на постійне зберігання № 2 від 04.08.2015 року.

Як встановлено судом та вбачається з матеріалів справи, ліквідатором вживалися заходи по розшуку майна банкрута шляхом направлення запитів до реєструючих органів. Майна для задоволення вимог кредиторів ліквідатором не виявлено.

Відсутність нерухомого та рухомого майна у боржника підтверджується довідками відповідних реєструючих органів, актами інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей від 15.01.2015 року та ліквідаційним балансом станом на 13.01.2017 року.

Відповідно до п.п. 6 ч. 1 ст. 83 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому цим Законом.

14 березня 2016 року відбулися збори комітету кредиторів у справі № 918/511/14 про банкрутство ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів", на яких, більшістю голосів було затверджено звіт ліквідатора про проведену роботу, ліквідаційний баланс ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" та звіт арбітражного керуючого про нарахування і виплату грошової винагороди в сумі 59 258,59 грн.

Рішення комітету прийнято більшістю голосів та відповідає вимогам Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Таким чином, за підсумками ходу ліквідаційної процедури вбачається, що ліквідатором вчинено належні дії по виявленню активів та пасивів боржника, внаслідок вжитих ліквідатором заходів доведено неможливість відновлення платоспроможності боржника та необхідність його ліквідації. Вказані висновки про встановлені обставини відповідають дійсності та підтверджуються достовірними доказами, долученими до матеріалів справи та дослідженими в судовому засіданні.

Крім того, відповідно до абз. 1 ч. 1 ст. 37 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", у випадках, передбачених цим Законом, господарський суд у судовому засіданні за участю сторін приймає постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців.

Ліквідаційна процедура ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" відкрита постановою господарського суду Рівненської області від 25.11.2014 року, отже строк ліквідаційної процедури у справі № 918/511/14 сплив ще 25.11.2015 року.

В зв'язку зі спливом строку ліквідаційної процедури у справі № 918/511/14, через відсутність майна боржника для погашення вимог кредиторів, через тривалий строк ліквідаційної процедури, що призводить до негативних наслідків, зокрема, збільшуються судові витрати на здійснення провадження у справі про банкрутство (оплата послуг арбітражного керуючого, тощо), а фонд для авансування грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого не створювався та з огляду на рішення комітету кредиторів боржника, яким затверджено звіт про виконану роботу та ліквідаційний баланс боржника, суд дійшов висновку про затвердження звіту ліквідатора ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" про проведену роботу та ліквідаційного балансу ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів".

Більше заперечень щодо поданого ліквідатором звіту про роботу та ліквідаційного балансу до суду не надходило.

Частиною 5 ст. 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (у редакції Закону України від 22.12.2011 N 4212-VI, який набрав чинності з 19.01.2013 року) передбачено, що вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Відповідно до ч. 1 ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржник або визнання його банкрутом" (у редакції Закону України від 22.12.2011 N 4212-VI, який набрав чинності з 19.01.2013 року) після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс.

Згідно з ч. 2 ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржник або визнання його банкрутом" (у редакції Закону України від 22.12.2011 N 4212-VI, який набрав чинності з 19.01.2013 року) якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Частиною 7 ст. 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржник або визнання його банкрутом" (у редакції Закону України від 22.12.2011 N 4212-VI, який набрав чинності з 19.01.2013 року) встановлено, що ліквідатор виконує свої повноваження до внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запису про припинення юридичної особи - банкрута.

Виходячи з того, що вимоги кредиторів залишені без задоволення, боржник не вільний від боргів і не може продовжувати свою підприємницьку діяльність. Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, провадження у справі - припиненню.

Відповідно до ч. 4 ст. 83 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржник або визнання його банкрутом" (у редакції Закону України від 22.12.2011 N 4212-VI, який набрав чинності з 19.01.2013 року) вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений цим Законом строк або відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

Щодо затвердження звіту арбітражного керуючого про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат ліквідатора за період з 25.11.2014 року по 18.11.2015 року в розмірі 59 258,59 грн., слід зазначити наступне.

У відповідності до ст. 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про: обрання голови комітету; скликання зборів кредиторів; звернення до господарського суду з клопотанням про відкриття процедури санації, визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури у випадках, передбачених цим Законом; звернення до господарського суду з вимогою про визнання правочинів (договорів) боржника недійсними на будь-якій стадії процедури банкрутства; звернення до господарського суду з клопотанням про призначення арбітражного керуючого (керуючого санацією, ліквідатора), припинення повноважень арбітражного керуючого (керуючого санацією, ліквідатора) та про призначення іншого арбітражного керуючого (керуючого санацією, ліквідатора); підготовку та укладення мирової угоди; схвалення плану санації боржника, змін та доповнень до нього у випадках, передбачених цим Законом; визначення складу майна в разі продажу частини майна у процедурі санації боржника або ліквідації банкрута; внесення пропозицій господарському суду щодо продовження або скорочення строку процедур розпорядження майном боржника чи санації боржника; інші питання, передбачені цим Законом.

Рішення зборів (комітету) кредиторів вважається прийнятим більшістю голосів кредиторів, якщо за нього проголосували присутні на зборах (комітеті) кредитори, кількість голосів яких визначається відповідно до частини четвертої цієї статті.

Звіт арбітражного керуючого про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат ліквідатора за період з 25.11.2014 року по 18.11.2015 року в розмірі 59 258,59 грн. затверджений рішенням комітету кредиторів, який відповідає вимогам ст. ст. 26, 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржник або визнання його банкрутом" (в редакції, чинній з 19.01.2013р. із змінами та доповненнями), одноголосно та підлягає задоволенню судом.

Заперечень щодо затвердження звіту арбітражного керуючого про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат ліквідатора за період з 25.11.2014 року по 18.11.2015 року в розмірі 59 258,59 грн. до суду не надходило.

З огляду на викладене, суд прийшов до висновку про затвердження звіту арбітражного керуючого про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат ліквідатора за підсумками процедури ліквідації ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" за період з 25.11.2014 року по 18.11.2015 року в розмірі 59 258,59 грн.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 26, 40, 41, 45-46, 48, п. 6 ч. 1,ч. 4 ст. 83, 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (в редакції, чинній з 19.01.2013 р. із змінами та доповненнями), ст. 86 ГПК України, господарський суд -

УХВАЛИВ :

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Відкритого акціонерного товариства "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" (вул. Шевченка, буд. 1, м. Здолбунів, Рівненська область, 35700, ІК 01205017).

2. Затвердити звіт арбітражного керуючого про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат ліквідатора за підсумками ліквідації ВАТ "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" за період з 25.11.2014 року по 18.11.2015 року в розмірі 59 258,59 грн.

3. Ліквідувати юридичну особу - Відкрите акціонерне товариство "Здолбунівський завод будівельних матеріалів" (вул. Шевченка, буд. 1, м. Здолбунів, Рівненська область, 35700, ІК 01205017).

4. Зобов'язати ліквідатора, орган державної реєстрації і орган статистики провести відповідні дії по виключенню юридичної особи банкрута з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців і з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

5. Скасувати мораторій і заходи забезпечення вимог кредиторів, що були введені ухвалою господарського суду від 27.05.2014 року.

6. Вимоги усіх кредиторів визнати погашеними; виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

7. Припинити провадження у справі № 918/511/14.

Ухвалу направити всім учасникам провадження у справі, ліквідатору, Головному управлінню статистики в Рівненській області, державному реєстратору Реєстраційної служби Здолбунівського районного управління юстиції, відділу ДВС Здолбунівського районного управління юстиції.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Суддя Заголдна Я.В.

СудГосподарський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення17.01.2017
Оприлюднено25.01.2017
Номер документу64201281
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —918/511/14

Постанова від 13.02.2017

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Крейбух О.Г.

Ухвала від 30.01.2017

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Крейбух О.Г.

Ухвала від 17.01.2017

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Ухвала від 13.12.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Ухвала від 15.11.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Ухвала від 25.10.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Ухвала від 26.09.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

Постанова від 06.09.2016

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

Ухвала від 29.08.2016

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

Ухвала від 21.06.2016

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Заголдна Я.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні