Ухвала
від 01.10.2009 по справі 21/78б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/78б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

01.10.09                                                                                 Справа № 21/78б.

Суддя Т.С. Кірпа розглянувши матеріали за заявою

боржника  -  Кіровського міського комунального підприємства «Міське управління                   теплового господарства»в особі ліквідаційної комісії, м. Кіровськ                                  Луганської області,

про порушення провадження у справі про банкрутство,

          визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись статтями 38, 61, 64-67, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України та статтями 1, 8, 11, 12, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”(далі - Закон), суд

у х в а л и в:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначити на 11 годин 10 хвилин 13.10.09. у підготовчому                   засіданні в приміщенні господарського суду Луганської області, кімната № 337 (суддя              Кривохижа Т.Г.)

Визнати явку  представника боржника у судове засідання  обов'язковою.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          4.Зобов'язати боржника –подати оригінали документів, які додані до заяви у               копіях, –для огляду у засіданні суду; докази сплати державного мита у розмірі 85 грн. та витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу у сумі 236 грн.; відомості, чи приймалося на пленарному засіданні відповідної ради органів місцевого самоврядування рішення щодо мораторію на застосування Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” до нього; протокол ліквідаційної комісії про звернення до господарського суду з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство; докази розміщення інформації про прийняття рішення власником про ліквідацію боржника у встановленому порядку; наказ про проведення інвентаризації, матеріали інвентаризації, в тому числі інвентаризаційні описи за структурою активів підприємства; аудиторський висновок щодо аналізу фінансово-майнового становища боржника на момент подання заяви; належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, фінансові звітності та баланси підприємства за  2008 р., на останню звітну дату та на день створення ліквідаційної комісії, підписані повноважними особами; докази наявності на даний час будь-яких майнових активів у боржника, достатніх для покриття судових витрат за справою та судовою процедурою (ч. 4 ст. 7 Закону); уточнення кредитних установ, які обслуговують боржника, а також банківських рахунків у них за станом на день порушення провадження у справі, з зазначенням їх юридичних адрес; докази наявності кредиторської заборгованості, яку не оспорює боржник, та її розмір; документальне та нормативне обґрунтування наявності кредиторської та дебіторської заборгованості (визнані претензії, рішення судів та накази до них, виконавчі документи, в тому числі і що знаходяться на виконанні в Відділі державної виконавчої служби, та інші); витяги з Державних реєстрів: правочинів; прав власності на нерухоме майно; обтяжень рухомого майна та з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна боржника; перелік і повний опис заставленого майна із зазначенням його місцезнаходження та вартості на час виникнення права застави (при наявності, ч. 3  ст. 7 Закону); протокол загальних зборів працівників боржника, на якому обраний представник працівників боржника для участі в судовому процесі при провадженні справи про банкрутство; оригінали Статуту боржника та зміни до нього –для огляду у засіданні суду; уточнення назви боржника за вступною частиною заяви про порушення провадження у справі про банкрутство з огляду на зміни в його правовому статусі –ліквідації.                                                                      

          5. Зобов'язати відповідно до ст. ст. 38, 65 Господарського процесуального кодексу України:

          - Державного реєстратора Виконавчого комітету Кіровської міської ради Луганської області підготувати та надати суду до 12.10.09. довідку про приналежність боржника - Кіровського міського комунального підприємства «Міське управління теплового господарства», м. Кіровськ Луганської області, вул. Орджонікідзе, 2, ідентифікаційний код 30008213, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру), згідно із запитом, який додається до судового акту, а також стосовно того, чи має місце перереєстрація зміни боржником юридичної адреси та у складі його засновників, а також запис щодо припинення його діяльності за рішенням засновника, з документальним підтвердженням цих дій;

                    

          - Кіровське відділення Стахановської ОДПІ Луганської області надати суду                 до 12.10.09. письмові відомості щодо банківських установ, які обслуговують чи обслуговували боржника - Кіровське міське комунальне підприємство «Міське управління теплового господарства», м. Кіровськ Луганської області, вул. Орджонікідзе, 2, ідентифікаційний код 30008213, його банківських рахунків у них на даний час, дати їх закриття (при наявності) та наявності податкового боргу, а також висновок щодо дати останнього надання ним звітності до органів державної податкової служби.

- Кіровську міську раду Луганської області подати до суду у строк до 12.10.09. відомості щодо прийняття на пленарному засіданні відповідної ради органів місцевого самоврядування рішення щодо мораторію на застосування Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” до  боржника –Кіровського міського комунального підприємства «Міське управління теплового господарства», м. Кіровськ Луганської області, вул. Орджонікідзе, 2, ідентифікаційний код 30008213.

          6. В порядку ст. 38, ч. 4 ст. 65 Господарського процесуального кодексу України та ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність" зобов'язати АБ "Український комунальний банк" в особі Кіровського відділення, надати суду до 12.10.09. письмові відомості про фінансовий стан боржника - Кіровського міського комунального підприємства «Міське управління теплового господарства», м. Кіровськ Луганської області, вул. Орджонікідзе, 2, ідентифікаційний код 30008213, на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік, станом на 01.10.09., а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника.

          7. Відповідно до ст. 2 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” дану ухвалу надіслати на адресу Луганського обласного відділу з питань банкрутства, як державному органу, який забезпечує реалізацію процедури банкрутства.

У разі надання письмової інформації про кандидатуру ліквідатора боржника, додатково надати суду письмову інформацію про навантаженість цього арбітражного керуючого за справами про банкрутство на даний час.

          8. Ухвалу надіслати:

- боржнику (рекомендованим листом);

- Державному реєстратору Виконавчого комітету Кіровської міської ради Луганської області (з запитом);

- Кіровському відділенню Стахановської ОДПІ Луганської області;

- АБ "Український комунальний банк" в особі Кіровського відділення;

          - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

          - ВДВС Кіровського МУЮ Луганської області;          - Кіровській міській раді Луганської області

          -  Кіровському міському суду м. Луганська (до відома).

Суддя                                                                                Т.С. Кірпа

Дата ухвалення рішення01.10.2009
Оприлюднено08.10.2009
Номер документу6422204
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/78б

Ухвала від 01.10.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 13.10.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 02.10.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 19.09.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 11.03.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 29.11.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Постанова від 31.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 18.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 22.12.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 27.11.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні