Ухвала
від 27.01.2017 по справі 712/880/17-ц
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/880/17-ц

Провадження № 2/712/801/17

У Х В А Л А

27 січня 2017 року суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Пересунько Я.В. , розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до підприємства ІнтролігаТОР Черкаської обласної організації Громадська організація людей з обмеженими можливостями День про стягнення коштів,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до підприємства ІнтролігаТОР Черкаської обласної організації Громадська організація людей з обмеженими можливостями День про стягнення коштів.

У позовній заяві позивач також просить звільнити її від сплати судового збору у зв'язку з важким майновим станом.

Відповідно до ст. 8 Закону України Про судовий збір , враховуючи майновий стан сторони, суд може своєю ухвалою відстрочити або розстрочити сплату судового збору на певний строк, але не довше ніж до ухвалення судового рішення у справі. Суд може зменшити розмір судового збору або звільнити від його сплати на підставі, зазначеній у частині першій цієї статті.

З огляду на доводи клопотання про звільнення від сплати судового збору, яке обґрунтовано належними доказами щодо важкого майнового стану позивача, суд вважає за можливе задовольнити вказане клопотання та звільнити її від сплати судового збору при поданні позову.

Позовну заяву подано й оформлено з додержанням вимог ст. ст. 119, 120 ЦПК України, справа підсудна Соснівському районному суду м. Черкаси .

З огляду на відсутність потреби у проведенні попереднього судового засідання у справі, провадження у справі підлягає відкриттю із призначенням справи до судового розгляду.

Керуючись ст. 8 Закону України Про судовий збір , ст. 122 ЦПК України,

у х в а л и в:

Звільнити ОСОБА_1 від сплати судового збору при поданні позову до підприємства ІнтролігаТОР Черкаської обласної організації Громадська організація людей з обмеженими можливостями День про стягнення коштів.

Відкрити провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до підприємства ІнтролігаТОР Черкаської обласної організації Громадська організація людей з обмеженими можливостями День про стягнення коштів.

Розгляд справи призначити на 09 год. 00 хв. 08 лютого 2017 року в приміщенні Соснівського районного суду м. Черкаси за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, другий поверх, зал № 219.

Копію цієї ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі. Відповідачу надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу подати до суду свої письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, у строк до 6 лютого 2017 року включно.

Роз'яснити сторонам, що вони зобов'язані подати свої докази у справі до початку розгляду справи по суті. У разі неподання доказів у цей строк без поважних причин, такі докази не буде прийнято судом та не буде враховано під час ухвалення рішення по суті спору.

Роз'яснити сторонам, що вони зобов'язані до початку розгляду справи по суті повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені провадження, що стосуються предмету спору.

Ухвала може бути оскаржена в частині відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності до апеляційного суду Черкаської області протягом п'яти днів з дня отримання копії цієї ухвали, шляхом подання апеляційної скарги до Соснівського районного суду м. Черкаси.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Я.В. Пересунько

СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення27.01.2017
Оприлюднено01.02.2017
Номер документу64346087
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —712/880/17-ц

Рішення від 19.07.2017

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 30.06.2017

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 29.06.2017

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Фетісова Т. Л.

Ухвала від 09.06.2017

Цивільне

Апеляційний суд Черкаської області

Фетісова Т. Л.

Рішення від 19.05.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

Рішення від 19.05.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

Ухвала від 28.04.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

Ухвала від 27.01.2017

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пересунько Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні