Ухвала
від 08.02.2017 по справі 5011-36/12246-2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

08.02.2017Справа № 5011-36/12246-2012 За скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "Безпека Інтерконтинент"

На бездіяльність Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві

У справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Безпека Інтерконтинент" доПриватного акціонерного товариства "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом" простягнення 96 317,00 грн.

Суддя Т.Ю.Трофименко

Представники сторін:

від позивача: Герасименко М.В. по довіреності № б/н від 23.11.2016

від відповідача: не з'явились

від ВДВС: не з'явились

ВСТАНОВИВ :

На розгляд Господарського суду міста Києва передані вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю "Безпека Інтерконтинент" про стягнення з Приватного акціонерного товариства "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом" 96 317, 00 грн., із яких: 91 000 грн. основний борг по договору на надання послуг охорони №2167 від 01.01.2009р., 5 317,00 грн. - інфляційні.

Рішенням Господарського суду міста Києва від 01.10.2012 позов задоволено частково. Стягнуто з Приватного акціонерного товариства "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом"(03039, м. Київ, вул. Фрометівська, 2, ЄДРПОУ 00127522) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю "Безпека Інтерконтинент" (03115, м. Київ, пл. Святошинська, 1, к. 272, ЄДРПОУ 34585149) 91 000 грн. 00 коп. основного боргу, 3 678 грн. 60 коп. інфляційних, 1 893 грн. 59 коп. витрат по сплаті судового збору. В іншій частині позовних вимог відмовлено.

15.10.2012 на виконання рішення було видано наказ.

Рішення Господарського суду міста Києва від 01.10.2012 було оскаржено в апеляційному порядку. За результатом розгляду скарги Київським апеляційним господарським судом прийнято постанову від 23.01.13, якою рішення Господарського суду міста Києва від 01.10.2012 залишено без змін, а скаргу - без задоволення.

23.01.2017 через загальний відділ діловодства Господарського суду міста Києва від Товариства з обмеженою відповідальністю "Безпека Інтерконтинент" подано скаргу на бездіяльність Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві, відповідно до якої просить суд:

Визнати бездіяльність заступника начальника Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві Сидоренка Романа Григоровича при виконанні наказу Господарського суду міста Києва від 15 жовтня 2012 року № 5011-36/12246-2012 незаконною.

Визнати бездіяльність начальника Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві Ярушевської Ірини Ігорівни під час контролю виконання наказу Господарського суду міста Києва від 15 жовтня 2012 року № 5011-36/12246-2012 незаконною.

Зобов'язати Голосіївський районний відділ державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві у зведеному виконавчому провадженні за № 33049731 здійснити наступні дії: звернути стягнення на кошти Приватного акціонерного товариства "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом" (ІКЮО 00127522) розміщені на його рахунках і на рахунках, відкритих Боржником через свої філії, представництва та інші відокремлені підрозділи, зазначені у скарзі.

Повідомити начальника Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві (03022 м. Київ, вул. Ломоносова, 22/15) та Головного територіального управління юстиції у місті Києві (01001, м. Київ, пров. Музейний, 2-Д) про недоліки в роботі відповідальних посадових осіб під час проведення заходів щодо примусового виконання рішення Господарського суду міста Києва від 01 жовтня 2012 року по справі № 5011-36/12246-2012 та неупереджено, ефективно, своєчасно і в повному обсязі вчинити виконавчі дії останнім.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 25.01.2017 розгляд скарги було призначено на 08.02.2017.

У судовому засіданні 08.02.2017 представник позивача (скаржника) скаргу підтримав та просив задовольнити.

Представники відповідача та Відділу у судове засідання 08.02.2017 не з'явилися, про причини неявки суд не повідомили, були належним чином повідомлені про дату, час та місце проведення судового засідання.

Оцінивши наявні в матеріалах справи докази, які мають значення для розгляду скарги, проаналізувавши встановлені фактичні обставини в їх сукупності, Господарський суд міста Києва дійшов висновку про задоволення скарги з огляду на таке.

Частинами першою і другою статті 121 2 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України) передбачено, що скарга на рішення, дії чи бездіяльність органів державної виконавчої служби, приватних виконавців щодо виконання судових рішень господарських судів може бути подана стягувачем, боржником або прокурором протягом десяти робочих днів з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення її прав, свобод і законних інтересів, крім рішень виконавця про відкладення проведення виконавчих дій, які можуть бути оскаржені протягом трьох робочих днів з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення її прав, свобод і законних інтересів.

Скарги на рішення, дії та бездіяльність органів державної виконавчої служби, приватних виконавців розглядаються господарським судом, про час і місце якого повідомляються ухвалою стягувач, боржник, прокурор та орган державної виконавчої служби, приватний виконавець. Неявка боржника, стягувача, прокурора чи представника органу державної виконавчої служби, приватного виконавця в судове засідання не є перешкодою для розгляду скарги.

При розгляді скарги судом встановлено таке.

Заступником начальника Відділу Шпаком О.І. 26.04.2013 приєднано виконавче провадження за № 3747925 до зведеного виконавчого провадження за № 33049731.

15.01.2016 представником стягувача на адресу Відділу направлено заяву про вчинення державним виконавцем ряду дій спрямованих на примусове виконання рішення суду, а саме: оголосити в розшук все рухоме майно Боржника; накласти арешт на все рухоме та нерухоме майно Боржника, вилучити, передати таке майно на зберігання та реалізувати його в установленому законодавством порядку; звернути стягнення на інше майно, яке належить Боржнику або закріплене за ним, у тому числі на майно, що обліковується на окремому балансі відокремлених підрозділів Боржника (у кількості 85 підрозділів).

Вказана заява була повністю проігнорована, жодних дій не проведено, відповіді не надано.

07.12.2016 представником стягувача було повторно подано заяву про вчинення державним виконавцем ряду дій спрямованих на примусове виконання рішення суду, а саме: оголосити в розшук всі транспортні засоби, судна тощо, що належать на праві власності Боржнику; накласти арешт на кошти та інші цінності Боржника, зокрема на кошти, які перебувають у касах, на рахунках у банках, інших фінансових установах та органах, що здійснюють казначейське обслуговування бюджетних коштів, на рахунки в цінних паперах. У разі їх виявленні вказаного опечатувати каси, приміщення і місця зберігання грошей, а також списати їх з рахунків Боржника; одержати інформацію про майно (майнові права) Боржника, з установ, підприємств, організацій незалежно від форми власності, посадових осіб, тощо, зокрема, але не виключно: з Державної фіскальної служби України, Держгеокадастру України, Державної реєстраційної служби України, Бюро технічної інвентаризації, Державної інспекції сільського господарства України, Державної служба гірничого нагляду та промислової безпеки України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті, Державіаслужби України, Державної служба інтелектуальної власності України та БТІ; провести перевірку майнового стану Боржника за його місцезнаходженням та місцезнаходженням об'єктів нерухомого майна, які перебувають у власності Боржника (за наявності), і у разі виявлення відповідного майна здійснити його опис, накласти арешт, вилучити та в подальшому реалізувати останнє; накласти арешт на майнові права Боржника у разі їх виявлення; одержати інформацію про дебіторську заборгованість Боржника шляхом звернення до останнього та органів доходів і зборів; повідомити Боржника про його обов'язок подавати декларацію про доходи та майно і попередити останнього про відповідальність за неподання такої декларації або внесення до неї завідомо неправдивих відомостей.

Вказана заява також була повністю проігнорована, жодних дій не проведено, відповіді не надано.

Частиною першою, другою та п'ятою статті 25 Закону України "Про виконавче провадження" (далі - Закон) передбачено, що державний виконавець зобов'язаний прийняти до виконання виконавчий документ і відкрити виконавче провадження, якщо не закінчився строк пред'явлення такого документа до виконання, він відповідає вимогам, передбаченим Закону, і пред'явлений до виконання до відповідного органу державної виконавчої служби.

Державний виконавець протягом трьох робочих днів з дня надходження до нього виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження.

У постанові державний виконавець вказує про необхідність боржнику самостійно виконати рішення у строк до семи днів з моменту винесення постанови (у разі виконання рішення про примусове виселення боржника - у строк до п'ятнадцяти днів) та зазначає, що у разі ненадання боржником документального підтвердження виконання рішення буде розпочате примусове виконання цього рішення із стягненням з боржника виконавчого збору і витрат, пов'язаних з організацією та проведенням виконавчих дій, передбачених цим Законом. За заявою стягувача державний виконавець одночасно з винесенням постанови про відкриття виконавчого провадження може накласти арешт на майно та кошти боржника, про що виноситься відповідна постанова.

Копії постанови про відкриття виконавчого провадження надсилаються не пізніше наступного робочого дня стягувачу та боржникові.

Відповідно до статті 1 Закону виконавче провадження як завершальна стадія судового провадження та примусове виконання рішень інших органів (посадових осіб) - це сукупність дій органів і посадових осіб, визначених у цьому Законі, що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених цим Законом, іншими нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до цього Закону та інших законів, а також рішеннями, що відповідно до цього Закону підлягають примусовому виконанню (далі - рішення).

Відповідно до частини першої статті 11 Закону державний виконавець зобов'язаний вживати передбачених цим Законом заходів примусового виконання рішень, неупереджено, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії.

Пунктами 1, 3 ст. 18 Закону передбачено, що виконавець зобов'язаний вживати передбачених цим Законом заходів щодо примусового виконання рішень, неупереджено, ефективно, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії. Зокрема, здійснювати заходи примусового виконання рішень у спосіб та в порядку, які встановлені виконавчим документом і цим Законом; розглядати в установлені законом строки заяви сторін, інших учасників виконавчого провадження та їхні клопотання.

У ч. 2 ст. 48 Закону вказано, що стягнення за виконавчими документами звертається в першу чергу на кошти боржника у національній та іноземній валютах, інші цінності, у тому числі на кошти на рахунках боржника у банках та інших фінансових установах.

Положеннями ст. 52 Закону передбачено, що виконавець звертає стягнення на кошти боржника - юридичної особи, розміщені на його рахунках і на рахунках, відкритих боржником - юридичною особою через свої філії, представництва та інші відокремлені підрозділи.

Враховуючи викладене, державним виконавцем не дотримано вимог ст. 18, 48, 52 Закону України Про виконавче провадження , розділу 8 Інструкції з організації примусового виконання рішень, затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 02 квітня 2012 року № 512/5, що призвело до грубої бездіяльності останнього щодо повного, ефективного і в розумні строки виконання вказаного вище рішення суду. Зокрема, державним виконавцем не вчинено першочергові дії щодо накладення арешту на рахунки Боржника та його філії.

Державний виконавець не подав суду документального підтвердження вчинення ним всіх належних дій спрямованих на виконання рішення суду.

Відповідно до ст. 55 Конституції України, кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.

Умови і порядок виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), що відповідно до закону підлягають примусовому виконанню, у разі невиконання їх у добровільному порядку, регламентуються Законом.

Зазначеним Законом регламентовано порядок та особливості проведення кожної стадії (дії) виконавчого провадження і відповідних дій державних виконавців.

В силу ст. 1 Закону, виконавче провадження - це сукупність дій органів і посадових осіб, визначених у цьому Законі, що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених цим Законом, іншими нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до цього Закону та інших законів, а також рішеннями, що відповідно до цього Закону підлягають примусовому виконанню.

Відтак, гарантоване ст. 6 Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод 1950 року право особи на судовий упродовж розумного строку без жодних невиправданих затримок розповсюджуються в тому числі на стадію виконання рішення як невід'ємну складову частину судового розгляду, забезпечення якого в Україні покладається на державну виконавчу службу та державних виконавців.

Не дивлячись на вказане, рішення суду в примусовому порядку до сьогодні не виконано, сума за ТОВ Безпека Інтерконтинент не стягнена і Стягувачу не сплачена, що порушує як вимоги Закону, так і міжнародні зобов'язання України, як права Стягувача так і його інтереси.

Пунктом 13 постанови Пленуму Верховного Суду України № 14 від 26.12.03 "Про практику розгляду судами скарг на рішення, дії або бездіяльність органів і посадових осіб державної виконавчої служби та звернень учасників виконавчого провадження" визначено, що у справах за скаргами на рішення, дії або бездіяльність державного виконавця чи інших посадових осіб державної виконавчої служби предметом судового розгляду можуть бути рішення, дії або бездіяльність органів державної виконавчої служби щодо виконання рішень господарських судів.

Відповідно до п. 2 постанови Пленуму Верховного суду України "Про практику розгляду судами скарг на рішення, дії або бездіяльність органів і посадових осіб державної виконавчої служби та звернень учасників виконавчого провадження" № 14 від 26.12.03., стягувач, боржник або прокурор мають право оскаржити дії чи бездіяльність органів державної виконавчої служби щодо виконання рішень, ухвал, постанов господарських судів тільки до господарського суду, який розглянув відповідну справу по першій інстанції.

В абзаці третьому пункту 9.7 постанови пленуму Вищого господарського суду України від 17.10.2012 № 9 "Про деякі питання практики виконання рішень, ухвал, постанов господарських судів України" (далі - Постанова № 9) вказано, що якщо ж обов'язок органу Державної виконавчої служби вчинити певну дію прямо передбачено законом, але строк її вчинення не зазначений, то бездіяльність даного органу може бути оскаржена в будь-який час, коли скаржник дійде висновку про порушення у зв'язку з цією бездіяльністю його прав і охоронюваних законом інтересів, оскільки правопорушення є таким, що триває в часі.

У пункті 9.13 Постанови № 9 зазначено, що за результатами розгляду скарги виноситься ухвала, в якій господарський суд або визнає доводи заявника правомірними і залежно від їх змісту визнає постанову державного виконавця щодо здійснення заходів виконавчого провадження недійсною, або визнає дії чи бездіяльність органу Державної виконавчої служби незаконними, чи визнає недійсними наслідки виконавчих дій, або зобов'язує орган державної виконавчої служби здійснити певні виконавчі дії, якщо він ухиляється від їх виконання без достатніх підстав, або визнає доводи скаржника неправомірними і скаргу відхиляє.

При цьому господарський суд не вправі самостійно вчиняти ті чи інші дії, пов'язані із здійсненням виконавчого провадження, замість державного виконавця (наприклад, відкривати або закінчувати виконавче провадження), але може зобов'язати державного виконавця здійснити передбачені законом дії, від вчинення яких той безпідставно ухиляється.

З огляду на викладене, скарга є обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню.

Частиною третьою статті 121 2 ГПК України встановлено, що за результатами розгляду скарги виноситься ухвала, яка надсилається стягувачу, боржнику, прокурору та органу державної виконавчої служби, приватному виконавцю. Ухвала може бути оскаржена у встановленому цим Кодексом порядку.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 86, 121-2 Господарського процесуального кодексу України, Господарський суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

Визнати бездіяльність заступник начальника Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві Сидоренко Романа Григоровича при виконанні наказу Господарського суду міста Києва від 15 жовтня 2012 року № 5011-36/12246-2012 незаконною.

Визнати бездіяльність начальника Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві Ярушевської Ірина Ігорівни під час контролю виконання наказу Господарського суду міста Києва від 15 жовтня 2012 року № 5011-36/12246-2012 незаконною.

Зобов'язати Голосіївський районний відділ державної виконавчої служби міста Київ Головного територіального управління юстиції у місті Києві у зведеному виконавчому провадженні за № 33049731 здійснити наступні дії:

- звернути стягнення на кошти Приватного акціонерного товариства Вищий навчальний заклад Міжрегіональна академія управління персоналом (ІКЮО 00127522), розміщені на його рахунках і на рахунках, відкритих Боржником через свої філії, представництва та інші відокремлені підрозділи, а саме:

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ БЕРЕЗАНСЬКИЙ ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ , Код ЄДРПОУ ВП: 25896894, місцезнаходження ВП: 07540, Київська обл., місто Березань, ВУЛИЦЯ ДОРОДНІЦИНА, будинок 8А;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ", Код ЄДРПОУ ВП: 25690709, місцезнаходження ВП: 09113, Київська обл., місто Біла Церква, ВУЛИЦЯ МАТРОСОВА, будинок 50-А;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ГОРЛІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25893281, місцезнаходження ВП: 87548, Донецька обл., місто Маріуполь, Іллічівський район, ВУЛИЦЯ ГРОМОВОЇ, будинок 52;

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25540097, місцезнаходження ВП: 49006, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, Красногвардійський район, ВУЛИЦЯ ЧИЧЕРІНА, будинок 21;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "КОНОТОПСЬКИЙ ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ", Код ЄДРПОУ ВП: 24019205,, місцезнаходження ВП: 41600, Сумська обл., місто Конотоп, ПРОСПЕКТ ЛЕНІНА, будинок 15;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25888191, місцезнаходження ВП: 40600, Тернопільська обл., місто Тернопіль, ВУЛИЦЯ ТЕКСТИЛЬНА, будинок 18;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "КОВЕЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ", Код ЄДРПОУ ВП: 25908640, місцезнаходження ВП: 45008, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ ФЕДОРА ОДРАЧА, будинок 1;

ВІННИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25500241, місцезнаходження ВП: 21100, Вінницька обл., місто Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 145;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ДОНЕЦЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25783167, місцезнаходження ВП: 85302, Донецька обл., місто Покровськ, ВУЛИЦЯ ШОТА, будинок 189;

ЖИТОМИРСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25309253, місцезнаходження ВП: 10003, Житомирська обл., місто Житомир, Богунський район, ВУЛИЦЯ ПЕРЕМОГИ, будинок 26;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "КРАСНОДОНСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25372524, місцезнаходження ВП: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, ВУЛИЦЯ СМЕТАНІНА, будинок 24-А;

ВОЛИНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ІМЕНІ В'ЯЧЕСЛАВА ЛИПИНСЬКОГО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЦАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25743191, місцезнаходження ВП: 43010, Волинська обл., місто Луцьк, ВУЛИЦЯ КОПЕРНИКА, будинок 8;

ХЕРСОНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 24960905, місцезнаходження ВП: 73003, Херсонська обл., місто Херсон, Суворовський район, ВУЛИЦЯ ТРАКТОРНА, будинок 20;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ЧЕРКАСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25728116, місцезнаходження ВП: 18008, Черкаська обл., місто Черкаси, Придніпровський район, ВУЛИЦЯ СМІЛЯНСЬКА, будинок 92/2, КАБІНЕТ 2;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ІНСТИТУТ", код ЄДРПОУ ВП: 22848699, місцезнаходження ВП: 58003, Чернівецька обл., місто Чернівці, Першотравневий район, ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА, будинок 28, офіс 408;

ЯГОТИНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25896865, місцезнаходження ВП: 07700, Київська обл., Яготинський район, місто Яготин, ВУЛИЦЯ ПОШТОВА, будинок 61;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ФАСТІВСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 25823257, місцезнаходження ВП: 08500, Київська обл., місто Фастів, ВУЛИЦЯ СЕМЕНА ПАЛІЯ, будинок 22;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ФЕОДОСІЙСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 33692120, місцезнаходження ВП: 98100, Автономна Республіка Крим, місто Феодосія, ВУЛИЦЯ ГРЕЦЬКА, будинок 6/8;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "БОГУСЛАВСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 25896997, місцезнаходження ВП: 09700, Київська обл., Богуславський район, місто Богуслав, ВУЛИЦЯ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, будинок 7 А;

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 24717441, місцезнаходження ВП: 25026, Кіровоградська обл., місто Кіровоград, Кіровський район, ВУЛИЦЯ ВАРШАВСЬКА, будинок 2;

ПРИДУНАЙСЬКА ФІЛІЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25829515, місцезнаходження ВП: 68607, Одеська обл., місто Ізмаїл, ВУЛИЦЯ КЛУШИНА, будинок 3-А;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25914215, місцезнаходження ВП: 51925, Дніпропетровська обл., місто Кам'янське, Південний район, ВУЛИЦЯ 9- ТРАВНЯ, будинок 18;

ПРИКАРПАТСЬКИЙ ІНСТИТУТ ІМЕНІ МИХАЙЛА ГРУШЕВСЬКОГО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25256982, місцезнаходження ВП: 82200, Львівська обл., місто Трускавець, ВУЛИЦЯ ІВАСЮКА, будинок 21;

ПРИЛУЦЬКА ФІЛІЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25621973, місцезнаходження ВП: 17500, Чернігівська обл., місто Прилуки, ВУЛИЦЯ САДОВА, будинок 52;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 23402451, місцезнаходження ВП: 54000, Миколаївська обл., місто Миколаїв, Центральний район, ШЕВЧЕНКО, будинок 71, офіс 307;

СЄВЄРОДОНЕЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25367049, місцезнаходження ВП: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, ВУЛИЦЯ СМЕТАНІНА, будинок 24 А;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "СУМСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 23825588, місцезнаходження ВП: 40020, Сумська обл., місто Суми, Ковпаківський район, ПРОСПЕКТ КУРСЬКИЙ, будинок 26;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ЛУГАНСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25371973, місцезнаходження ВП: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, ВУЛИЦЯ СМЕТАНІНА, будинок 24-А;

МАРІУПОЛЬСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25671304, місцезнаходження ВП: 87548, Донецька обл., місто Маріуполь, Іллічівський район, ВУЛИЦЯ ГРОМОВОЇ, будинок 52;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "НІКОПОЛЬСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25726353, місцезнаходження ВП: 53210, Дніпропетровська обл., місто Нікополь, ВУЛИЦЯ ЗАПОРІЗЬКА, будинок 31;

ОДЕСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 26006260, місцезнаходження ВП: 65003, Одеська обл., місто Одеса, Суворовський район, ВУЛИЦЯ ЧОРНОМОРСЬКОГО КОЗАЦТВА, будинок 19;

ЗАХІДНОДОНБАСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25840391, місцезнаходження ВП: 51400, Дніпропетровська обл., місто Павлоград, ВУЛИЦЯ ДНІПРОВСЬКА, будинок 400/1;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ПОЛТАВСЬКИЙ ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ", Код ЄДРПОУ ВП: 25717555, місцезнаходження ВП: 36021, Полтавська обл., місто Полтава, Октябрський район, ВУЛИЦЯ АЛМАЗНА, будинок 2-А;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "ЗАКАРПАТСЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 25441124, місцезнаходження ВП: 88000, Закарпатська обл., місто Ужгород, ВУЛИЦЯ ПРОМИСЛОВА, будинок 3;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ "КРИВОРІЗЬКИЙ ІНСТИТУТ", Код ЄДРПОУ ВП: 26048636, місцезнаходження ВП: 50004, Дніпропетровська обл., місто Кривий Ріг, Центрально-Міський район, ВУЛИЦЯ УРИЦЬКОГО, будинок 26А;

ЛЬВІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25558766, місцезнаходження ВП: 79059, Львівська обл., місто Львів, Шевченківський район, ВУЛИЦЯ І.МАЗЕПИ, будинок 29;

ХАРКІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 25615464, місцезнаходження ВП: 61007, Харківська обл., місто Харків, Орджонікідзевський район, ВУЛИЦЯ БЕКЕТОВА, будинок 3;

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ІМЕНІ БЛАЖЕННІШОГО ВОЛОДИМИРА, МИТРОПОЛИТА КИЇВСЬКОГО І ВСІЄЇ УКРАЇНИ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 22780406, місцезнаходження ВП: 29015, Хмельницька обл., місто Хмельницький, ПРОСПЕКТ МИРУ, будинок 101-А;

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ ІМЕНІ ГЕРОЇВ КРУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 22812968, місцезнаходження ВП: 14000, Чернігівська обл., місто Чернігів, Новозаводський район, ВУЛИЦЯ ПРОМИСЛОВА, будинок 17;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "КРАМАТОРСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 35139295, місцезнаходження ВП: 84300, Донецька обл., місто Краматорськ, ВУЛИЦЯ БОЛЬНИЧНА, будинок 61, квартира 2;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ", Код ЄДРПОУ ВП: 35570589, місцезнаходження ВП: 39600, Полтавська обл., місто Кременчук, Крюківський район, ВУЛИЦЯ КРОНШТАДТСЬКА, будинок 3;

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ КОЛЕДЖ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 35839701, місцезнаходження ВП: 29015, Хмельницька обл., місто Хмельницький, ПРОСПЕКТ МИРУ, будинок 101-А;

КРАСНОДОНСЬКИЙ КОЛЕДЖ ПРИ КРАСНО ДОНСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36203015, місцезнаходження ВП: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, ВУЛИЦЯ СМЕТАНІНА, будинок 24А;

КОЛЕДЖ ПРИ ПРИДУНАЙСЬКІЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36204422, місцезнаходження ВП: 68607, Одеська обл., місто Ізмаїл, ВУЛИЦЯ КЛУШИНА, будинок З-А;

КОЛЕДЖ ПРИ ГОРЛІВСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36376402, місцезнаходження ВП: 84629, Донецька обл., місто Горлівка, Калінінський район, ВУЛИЦЯ К.ОСТАПЕНКА, будинок 38;

КОЛЕДЖ ПРИ ДОНЕЦЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36376436, місцезнаходження ВП: 85302, Донецька обл., місто Покровськ, ВУЛИЦЯ ШОТА, будинок 189;

КОЛЕДЖ ПРИ КОНОТОПСЬКІЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36376499, місцезнаходження ВП: 41600, Сумська обл., місто Конотоп, ПРОСПЕКТ ЛЕНІНА, будинок 15;

КОЛЕДЖ ПРИ БЕРЕЗАНСЬКИЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36376263, місцезнаходження ВП: 83013, Київська обл., місто Березань, ВУЛ.АКАДЕМІКА ДОРОДНИЦИНА, будинок 8;

КОЛЕДЖ ПРИ КІРОВОГРАДСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36376352, місцезнаходження ВП: 25030, Кіровоградська обл., місто Кіровоград, Кіровський район, ВУЛ.ВАРШАВСЬКА, будинок 2;

КОЛЕДЖ ПРИ ОДЕСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36376295, місцезнаходження ВП: 65003, Одеська обл., місто Одеса, Суворовський район, ВУЛ.ЧОРНОМОРСЬКОГО КОЗАЦТВА, будинок 19;

КОЛЕДЖ ПРИ ПРИКАРПАТСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ГРУШЕВСЬКОГО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36376237, місцезнаходження ВП: 82200, Львівська обл., місто Трускавець, ВУЛ.ІВАСЮКА, будинок 21;

КОЛЕДЖ ПРИ ХЕРСОНСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36376326, місцезнаходження ВП: 73003, Херсонська обл., місто Херсон, Суворовський район, ВУЛИЦЯ ТРАКТОРНА, будинок 20;

КОЛЕДЖ ПРИ ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ ІМЕНІ СЕВЕРИНА НАЛИВАЙКА ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36375872, місцезнаходження ВП: 51934, Дніпропетровська обл., місто Кам'янське, Південний район, ВУЛИЦЯ 9 ТРАВНЯ, будинок 18;

КОЛЕДЖ ПРИ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36375757, місцезнаходження ВП: 49006, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, Красногвардійський район, ВУЛИЦЯ СВЕРДЛОВА, будинок 70;

КОЛЕДЖ ПРИ КРИВОРІЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ ПЕТРА КАЛНИШЕВСЬКОГО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36375783, місцезнаходження ВП: 50007, Дніпропетровська обл., місто Кривий Ріг, Центрально-Міський район, ВУЛИЦЯ УРИЦЬКОГО, будинок 26-А;

КОЛЕДЖ ПРИ ЛУГАНСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36375846, місцезнаходження ВП: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, ВУЛИЦЯ СМЕТАНІНА, будинок 24А;

КОЛЕДЖ ПРИ ЛЬВІВСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36377309, місцезнаходження ВП: 79059, Львівська обл., місто Львів, Шевченківський район, ВУЛИЦЯ МАЗЕПИ, будинок 29;

КОЛЕДЖ ПРИ МАРІУПОЛЬСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" , Код СДРПОУ ВП: 36377335, місцезнаходження ВП: 87548, Донецька обл., місто Маріуполь, Жовтневий район, ВУЛИЦЯ ГРОМОВОЇ, будинок 52;

КОЛЕДЖ ПРИ ВІННИЦЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36375741, місцезнаходження ВП: 21100, Вінницька обл., місто Вінниця, Ленінський район, ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 145;

КОЛЕДЖ ПРИ КОВЕЛЬСЬКІЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" , Код СДРПОУ ВП: 36375715, місцезнаходження ВП: 45000, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ ЧАПАСВА, будинок 1;

КОЛЕДЖ ПРИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36377115, місцезнаходження ВП: 46010, Тернопільська обл., місто Тернопіль, ВУЛИЦЯ ТЕКСТИЛЬНА, будинок 18;

КОЛЕДЖ ПРИ БІЛОЦЕРКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36482132, місцезнаходження ВП: 09108, Київська обл., місто Біла Церква, ВУЛИЦЯ ЛЕВАНЕВСЬКОГО, будинок 52/4;

КОЛЕДЖ ПРИ СЕВАСТОПОЛЬСЬКІЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36482074, місцезнаходження ВП: 99011, М .Севастополь, Нахімовський район, ВУЛИЦЯ ГЕРОЇВ СЕВАСТОПОЛЯ, будинок 13;

КОЛЕДЖ ПРИ ХАРКІВСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36482106, місцезнаходження ВП: 61002, Харківська обл., місто Харків, Орджонікідзевський район, ВУЛИЦЯ БЕКЕТОВА, будинок 3;

КОЛЕДЖ ПРИ ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" , Код СДРПОУ ВП: 36483073, місцезнаходження ВП: 58003, Чернівецька обл., місто Чернівці, Першотравневий район, ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА, будинок 28, офіс 408;

КОЛЕДЖ ПРИ ЯГОТИНСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код СДРПОУ ВП: 36483136, місцезнаходження ВП: 07700, Київська обл., Яготинський район, місто Яготин, ВУЛИЦЯ ПОШТОВА, будинок 61;

КОЛЕДЖ ПРИ ЖИТОМИРСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36482918, місцезнаходження ВП: 10003, Житомирська обл., місто Житомир, Богунський район, ВУЛИЦЯ ПЕРЕМОГИ, будинок 26;

КОЛЕДЖ ПРИ ЗАХІДНОДОНБАСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36482881, місцезнаходження ВП: 51400, Дніпропетровська обл., місто Павлоград, ВУЛИЦЯ ДНІПРОВСЬКА, будинок 400/1;

КОЛЕДЖ ПРИ ПОЛТАВСЬКІЙ ФІЛІЇ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" , Код ЄДРПОУ ВП: 36482944, місцезнаходження ВП: 36021, Полтавська обл., місто Полтава, Октябрський район, ВУЛИЦЯ АЛМАЗНА, будинок 2-А;

КОЛЕДЖ ПРИ СУМСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" , Код ЄДРПОУ ВП: 36482970, місцезнаходження ВП: 40020, Сумська обл., місто Суми, Ковпаківський район, ПРОСПЕКТ КУРСЬКИЙ, будинок 26;

КОЛЕДЖ ПРИ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36483005, місцезнаходження ВП: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, ВУЛИЦЯ СМЕТАНІНА, будинок 24-А;

КОЛЕДЖ ПРИ ВОЛИНСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ В'ЯЧЕСЛАВА ЛИПИНСЬКОГО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36483141, місцезнаходження ВП: 43025, Волинська обл., місто Луцьк, ВУЛИЦЯ КОПЕРНІКА, будинок 8;

КОЛЕДЖ ПРИ ЗАКАРПАТСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ АВГУСТІНА ВОЛОШИНА ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36483115, місцезнаходження ВП: 88000, Закарпатська обл., місто Ужгород, ВУЛИЦЯ ПРОМИСЛОВА, будинок 3;

КОЛЕДЖ ПРИ ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ ГЕРОЇВ КРУТ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ", Код ЄДРПОУ ВП: 36483026, місцезнаходження ВП: 14000, Чернігівська обл., місто Чернігів, Новозаводський район, ВУЛИЦЯ ПРОМИСЛОВА, будинок 17;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ХУСТСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 36883924, місцезнаходження ВП: 90400, Закарпатська обл., місто Хуст, ВУЛИЦЯ М.ВОВЧКА, будинок 66;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "БРУСИЛІВСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 37165594, місцезнаходження ВП: 12601, Житомирська обл., Брусилівський район, селище міського типу Брусилів, ВУЛИЦЯ ПОЛЯКОВА, будинок 1А;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "ЗАПОРІЗЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР", Код ЄДРПОУ ВП: 38038638, місцезнаходження ВП: 64104, Запорізька обл., місто Запоріжжя, Комунарський район, ВУЛИЦЯ КОМАРОВА, будинок 2;

ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" "БЕРДИЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ЖИТОМИРСЬКОМУ ІНСТИТУТІ", Код ЄДРПОУ ВП: 40489301, місцезнаходження ВП: 13307, Житомирська обл., місто Бердичів, ВУЛИЦЯ БІЛОПІЛЬСЬКА, будинок 113.

Суддя Т.Ю.Трофименко

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення08.02.2017
Оприлюднено15.02.2017
Номер документу64679249
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5011-36/12246-2012

Ухвала від 08.02.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Трофименко Т.Ю.

Ухвала від 25.01.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Трофименко Т.Ю.

Постанова від 23.01.2013

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Рябуха В.І.

Ухвала від 15.11.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Рябуха В.І.

Рішення від 01.10.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Трофименко Т.Ю.

Ухвала від 07.09.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Трофименко Т.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні