Ухвала
від 15.02.2017 по справі 872/2а-2/17
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

15 лютого 2017 рокусправа № 872/2а-2/17

Суддя Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду Шлай А.В., перевіривши на відповідність вимогам Кодексу адміністративного судочинства України адміністративний позов Васильківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області до ОСОБА_1, третя особа - Товариства з обмеженою відповідальністю Демуринський гірничо-збагачувальний комбінат , про примусове відчуження земельної ділянки,-

в с т а н о в и в:

12 січня 2017 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Васильківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області до ОСОБА_1, третя особа - Товариства з обмеженою відповідальністю Демуринський гірничо-збагачувальний комбінат про примусове відчуження земельної ділянки.

Ухвалою Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 13 січня 2017 року адміністративний позов залишено без руху.

14 лютого 2017 року Васильківською районною державною адміністрацією Дніпропетровської області усунуто недоліки адміністративного позову.

Вищезазначений адміністративний позов відповідає вимогам статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України щодо оформлення адміністративного позову. Також позовну заяву подано з дотриманням вимог ч. 1,2,3 статті 183-1 Кодексу адміністративного судочинства України, яка встановлює особливості провадження у справах за адміністративним позовами про відчуження земельної ділянки, інших об'єктів нерухомого майна, що на ній розміщені, з мотивів суспільної необхідності.

Враховуючи вищенаведені обставини та приймаючи до уваги, що підстави для повернення адміністративного позову, залишення його без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, у даному випадку відсутні, а також і те, що даний адміністративний позов підсудний Дніпропетровському апеляційному адміністративному суду, вважаю за необхідне відповідно до статті 107 Кодексу адміністративного судочинства України відкрити провадження в адміністративній справі за даним адміністративним позовом та призначити справу до розгляду у судовому засіданні, про що повідомити осіб, які беруть участь у розгляді справи.

На підставі викладеного, керуючись статтями 106, 107, 183-1 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

у х в а л и в:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Васильківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області до ОСОБА_1, третя особа - Товариства з обмеженою відповідальністю Демуринський гірничо-збагачувальний комбінат , про примусове відчуження земельної ділянки.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 14 березня 2017 року о 10:30.

Справу буде розглянуто колегією суддів у складі: головуючий - суддя Шлай А.В. (доповідач), суддів: Прокапчук Т.С., Чабаненко С.В.

Запропонувати відповідачу та третій особі у строк до 13 березня 2017 року надати суду письмові заперечення на адміністративний позов.

Зобов'язати осіб, які беруть участь у розгляді справи, забезпечити явку у судове засідання повноважних представників, з належним чином оформленими довіреностями (представникам надати суду у судове засідання оригінал довіреності для огляду у судовому засідання та копію довіреності для доручення до матеріалів справи).

Копію ухвали направити на адресу осіб, які беруть участь у розгляді справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя А.В.Шлай

СудДніпропетровський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.02.2017
Оприлюднено24.02.2017
Номер документу64858925
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —872/2а-2/17

Постанова від 19.09.2017

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Шлай А.В.

Ухвала від 19.09.2017

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Шлай А.В.

Ухвала від 13.06.2017

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Шлай А.В.

Ухвала від 15.02.2017

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Шлай А.В.

Ухвала від 13.01.2017

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Шлай А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні