Ухвала
від 20.03.2017 по справі 335/3158/17
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/3158/17 2-а/335/149/2017

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 березня 2017 р. суддя Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Апаллонова Ю.В., розглянувши заяву Управління Пенсійного фонду України у Вознесенівському районі м. Запоріжжя про залучення третьої особи, зупинення провадження за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України у Вознесенівському районі м. Запоріжжя про внесення зміни до системи персоніфікованого обліку -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 06.03.2017 року відкрито скорочене провадження по адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України у Вознесенівському районі м.Запоріжжя про внесення зміни до системи персоніфікованого обліку.

17.03.2017 року до суду від відповідача надійшли письмові заперечення проти позову, також подано клопотання про зупинення провадження для надання додаткових доказів та заява про залучення в якості третьої особи управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району.

Дослідивши матеріали, заяви суд приходить до наступного висновку.

Правовий статус третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги на предмет спору та які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, визначений ст. 53 КАС України. При цьому треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку (ч. 2 ст. 53 КАС України).

Залучення таких осіб до участі у справі є правом, а не обов'язком суду.

Зокрема, судом встановлено, що управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району із заявою чи клопотаннями про залучення її до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, не зверталось.

До того ж, повноважним представником відповідача у клопотанні про залучення до участі у справі в якості третьої особи, управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району не додано належних, та допустимих доказів на підтвердження того, що відповідне судове рішення у даній справі може вплинути на права, свободи, та охоронювані законом інтереси управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району, у зв'язку з чим заявлене клопотання не підлягає задоволенню.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Розглянувши клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі, суд вважає його не обґрунтованим та таким, що не підлягає задоволенню оскільки позивачем не зазначено причини неможливості надання додаткових доказів до цього часу і не зазначено для надання яких саме доказів він просить суд зупинити провадження у справі.

Враховуючи наведене, керуючись ст. ст. 52 , 53,156 КАС України , суд, -

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання управління Пенсійного фонду України у Вознесенівському районі м. Запоріжжя про залучення третьої особи відмовити.

У задоволенні клопотання управління Пенсійного фонду України у Вознесенівському районі м. Запоріжжя про зупинення провадження для надання додаткових доказів відмовити.

Ухвала окремо не оскаржується. Заперечення на ухвалу можуть бути викладені в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

Суддя Ю.В. Апаллонова

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення20.03.2017
Оприлюднено22.03.2017
Номер документу65403349
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —335/3158/17

Ухвала від 19.06.2017

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Чабаненко С.В.

Ухвала від 10.04.2017

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Чабаненко С.В.

Постанова від 20.03.2017

Адміністративне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Апаллонова Ю. В.

Ухвала від 20.03.2017

Адміністративне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Апаллонова Ю. В.

Ухвала від 06.03.2017

Адміністративне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Апаллонова Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні