Ухвала
від 03.02.2011 по справі 2а-356/11/1270
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія 14

УХВАЛА

Про зупинення провадження

03 лютого 2011 року Справа № 2а-356/11/1270

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Секірської А.Г.,

за участю секретаря - Кулигіна А.Є.

розглянувши у попередньому судовому засіданні адміністративну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Санрайз до державного реєстратора - Луганського міського комунального підприємства Бюро технічної інвентаризації, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, Луганська міська рада, про визнання протиправними дій державного реєстратора та скасування державної реєстрації, -

ВСТАНОВИВ:

10.01.2011 позивач ТОВ Санрайз звернувся до Луганського окружного адміністративного суду з даним позовом, в якому просить суд:

- визнати протиправними дії державного реєстратора Луганського МКП БТІ з реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна, розташовані за адресою: м. Луганськ, вул. Краснодонська, 1т, на підставі рішення Третейського суду при Асоціації Луганськ - Юрстандарт від 24.04.2008 м. Луганськ по справі № 01/12-2008 за ОСОБА_1;

- скасувати державну реєстрацію прав власності на нерухоме майно, розташоване за адресою: м. Луганськ, вул. Краснодонська, 1т, на підставі рішення Третейського суду при Асоціації Луганськ - Юрстандарт від 24.04.2008 м. Луганськ по справі № 01/12-2008 за ОСОБА_1 за номером 1585 в книзі 10;

- зобов'язати державного реєстратора Луганського МКП БТІ, ідентифікаційний код 05500262, негайно анулювати запис за номером 1585 в книзі 10 про об'єкт нерухомості, розташований за адресою: м. Луганськ, вул. Краснодонська, 1т.

В судовому засіданні представник відповідача МКП БТІ та представник третьої особи ОСОБА_3 заявили клопотання про зупинення провадження у даній справі до набрання законної сили рішенням у цивільній справі № 2-9/2011 за позовом ТОВ Санрайз до ОСОБА_1, ОСОБА_3, ОСОБА_2, Асоціації Луганськ - Юрстандарт про визнання недійсною третейської угоди, скасування рішення третейського суду, яка знаходиться в провадженні Ленінського районного суду м. Луганська, оскільки Ленінським районним судом м. Луганська вирішується спір про відповідність чинному законодавству документа, на підставі якого була проведена державна реєстрація права власності на нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Луганськ, вул. Краснодонська, 1-т, за ОСОБА_1, тому вирішення цієї цивільної справи може вплинути на прийняття рішення по адміністративній справі.

Представники позивача та третьої особи Луганської міської ради просили задовольнити зазначене клопотання.

Треті особи ОСОБА_1 та ОСОБА_2 в судове засідання не з'явилися з невідомих суду причин, про час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.156 КАС України, суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне зі згоди сторін зупинити провадження у даній справі до набрання законної сили рішенням Ленінського районного суду м. Луганська по справі № 2-9/2011 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Санрайз до ОСОБА_1, ОСОБА_3, ОСОБА_2, Асоціації Луганськ - Юрстандарт , треті особи - Луганське міське комунальне підприємство Бюро технічної інвентаризації, прокуратура міста Луганська, Луганська міська рада, Управління держкомзему Луганської області про визнання недійсною третейської угоди, скасування рішення третейського суду, провадження у даній справі відкрито ухвалою Ленінського районного суду м. Луганська від 25.01.2011.

На підставі викладеного, керуючись ст. 156 КАС України,-

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження в адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Санрайз до державного реєстратора - Луганського міського комунального підприємства Бюро технічної інвентаризації, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, Луганська міська рада, про визнання протиправними дій державного реєстратора та скасування державної реєстрації до набрання законної сили рішенням суду по цивільній справі № 2-9/2011 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Санрайз до ОСОБА_1, ОСОБА_3, ОСОБА_2, Асоціації Луганськ - Юрстандарт , треті особи - Луганське міське комунальне підприємство Бюро технічної інвентаризації, прокуратура міста Луганська, Луганська міська рада, Управління держкомзему Луганської області про визнання недійсною третейської угоди, скасування рішення третейського суду, яка знаходиться в провадженні Ленінського районного суду м. Луганська.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому проваджені або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, то вважається, що ухвала суду не набрала законної сили.

СуддяОСОБА_4

Дата ухвалення рішення03.02.2011
Оприлюднено23.03.2017
Номер документу65406199
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-356/11/1270

Ухвала від 05.01.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.О. Цицюра

Ухвала від 03.02.2011

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.Г. Секірська

Ухвала від 11.01.2011

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.Г. Секірська

Ухвала від 11.01.2011

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.Г. Секірська

Ухвала від 20.01.2011

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.Г. Секірська

Ухвала від 18.01.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.О. Цицюра

Ухвала від 20.01.2011

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.Г. Секірська

Ухвала від 20.01.2011

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

А.Г. Секірська

Ухвала від 23.02.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

Ухвала від 07.03.2012

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Ястребова Любов Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні