Ухвала
від 21.03.2017 по справі 826/994/16
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа: № 826/994/16 Суддя-доповідач: Федотов І.В.

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

21 березня 2017 року м. Київ

Колегія суддів Київського апеляційного адміністративного суду у складі:

головуючого - судді Федотова І.В.,

суддів: Губської Л.В. та Ісаєнко Ю.А.,

за участю секретаря Полякової А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві клопотання представника Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві про зупинення провадження у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю ГРУП-1 Техносервіс до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві про визнання протиправним та скасування податкових повідомлень -рішень,-

ВСТАНОВИЛА:

Товариство з обмеженою відповідальністю ГРУП-1 Техносервіс звернулось до суду з позовом до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві про визнання протиправним та скасування податкових повідомлень - рішень.

Постановою Окружного адміністративного суду м. Києва від 19 жовтня 2016 року адміністративний позов було задоволено.

Не погоджуючись із прийнятим судовим рішенням відповідачем подано апеляційну скаргу.

Під час апеляційного розгляду справи виникла необхідність у зібранні додаткових доказів.

У відповідності до ч.ч. 4, 5 ст. 11 КАС України суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи. Суд повинен запропонувати особам, які беруть участь у справі, подати докази або з власної ініціативи витребувати докази, яких, на думку суду, не вистачає.

У зв'язку з цим представнику відповідача було запропоновано надати до суду додаткові докази на підтвердження своїх обґрунтувань.

Представник відповідача не заперечував проти надання вказаних доказів та заявив клопотання про зупинення провадження у справі, оскільки для їх зібрання необхідний додатковий час.

Згідно п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Відповідно до ч. 1 ст. 195 1 КАС України апеляційна скарга на рішення суду першої інстанції має бути розглянута протягом одного місяця з дня постановлення ухвали про відкриття апеляційного провадження.

З огляду на витребування у Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві додаткових доказів, які не можуть бути надані у межах строку, встановленого для розгляду апеляційної скарги на постанову суду, колегія суддів вважає необхідним зобов'язати представника відповідача надати додаткові докази та у зв'язку з цим зупинити провадження у справі № 826/994/16.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 11, 156, 160, 167, 195 1 КАС України, колегія суддів, -

УХВАЛИЛА:

Клопотання представника Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві про зупинення провадження - задовольнити.

Зупинити провадження у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю ГРУП-1 Техносервіс до Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві про визнання протиправним та скасування податкових повідомлень - рішень - до надходження до Київського апеляційного адміністративного суду витребуваних судом доказів.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів з дня її складання в повному обсязі шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України.

Головуючий суддя:

Судді:

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.03.2017
Оприлюднено31.03.2017
Номер документу65578428
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/994/16

Постанова від 07.11.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Федотов І.В.

Ухвала від 07.11.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Федотов І.В.

Ухвала від 21.03.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Федотов І.В.

Ухвала від 10.02.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Федотов І.В.

Ухвала від 10.02.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Федотов І.В.

Ухвала від 10.02.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Федотов І.В.

Постанова від 19.10.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Качур І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні