Рішення
від 14.03.2017 по справі 185/9429/14-ц
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Справа № 185/9429/14-ц

Провадження № 2-в/185/2/17

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 березня 2017 року м.Павлоград

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Шаповалової І.С.,

при секретарі судового засідання Красуцькому Б.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області цивільну справу за заявою Публічного акціонерного Товариства «ОСОБА_1 Дніпро» про відновлення втраченого судового провадження у цивільній справі за позовною заявою ЗАТ «Донецький  комбінат хлібопродуктів №1» до ОСОБА_2, ТОВ «Торгівельна компанія Урожай», ПАТ «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на  майно шляхом виключення записів з  Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25 000грн.,

В С Т А Н О В И В:

В провадження Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області надійшла заява про відновлення втраченого судового провадження у цивільній справі за позовною заявою ЗАТ «Донецький  комбінат хлібопродуктів №1» до ОСОБА_2, ТОВ «Торгівельна компанія Урожай», ПАТ «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на  майно шляхом виключення записів з  Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25 000грн. .

В обґрунтування поданої заяви посилався на те, що у провадженні Київського районного суду м.Донецька знаходилася справа за позовом Закритого акціонерного товариства «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» до відповідача-1 ОСОБА_2, до відповідача-2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай», до відповідача-3 Публічного акціонерного товариства «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на майно шляхом виключення записів з Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25000,00грн.Зазначає посилання на текст вказаного наказу в Єдиному реєстрі судових рішень .

Заявник просить суд відновити втрачене судове провадження Київського районного суду м.Донецька у справі, що дасть заявнику змогу оскаржити заочне рішення по даній цивільній справі.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява підлягає задоволенню, виходячи із нижченаведеного.

Ст. 3 ЦПК України передбачено, що кожна особа має право в порядку, встановленому цим Кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів.

Згідно ч.1 ст. 11 ЦПК України суд розглядає цивільні справи не інакше як за зверненням фізичних чи юридичних осіб, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених ними вимог і на підставі доказів сторін та інших осіб, які беруть участь у справі.

Зважаючи на положення п.1 ст.6, ст. 13 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, а також зміст п.26 рішення ЄСПЛ у справі "Надточій проти України" та п.23 рішення ЄСПЛ у справі "Гурепка проти України №2", у яких наголошується на принципі рівності сторін одному із складників ширшої компетенції справедливого судового розгляду, який передбачає, що кожна сторона повинна мати розумну можливість відстоювати свою позицію у справі в умовах, які не ставлять її в суттєво менш сприятливе становище порівняно з опонентом, суд, дослідивши зібрані матеріали, вважає, що втрачене провадження підлягає частковому відновленню з наступних підстав.

Відповідно до статті 1 Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" та розпорядження голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ № 2710/38-14 від 02.09.2014 року, визначено територіальну підсудність справ підсудних Київському районному суду м.Донецька - Павлоградському міськрайонному суду Дніпропетровської області.

Згідно ст.3 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» справи, розгляд яких не закінчено і які перебувають у провадженні місцевих, апеляційних судів, розташованих в районі проведення антитерористичної операції, в разі неможливості здійснювати правосуддя передаються судам відповідно до встановленої згідно з цим Законом підсудності протягом десяти робочих днів з дня прийняття розпорядження головою відповідного вищого спеціалізованого суду.

У разі неможливості передачі матеріалів справи відповідно до встановленої згідно з цим Законом підсудності вчинення необхідних процесуальних дій здійснюється за документами і матеріалами, поданими учасниками судового процесу, за умови, що такі документи і матеріали є достатніми для ухвалення відповідного судового рішення.

Від Київського районного суду м.Донецька до Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області матеріали цивільної справи №2/257/1621/14 (257/4840/14-ц) - не надходили.

Згідно ст.402 ЦПК України відновлення втраченого повністю або частково судового провадження в цивільній справі, закінченій ухваленням рішення або у якій провадження закрито, проводиться у порядку, встановленому цим Кодексом.

Відповідно до ч.1 ст.403 Цивільного процесуального кодексу України (далі ЦПК України), втрачене судове провадження у цивільній справі може бути відновлене за заявою осіб, які брали участь у справі, або за ініціативою суду.

Відповідно до ч.1 ст.404 ЦПК України, заява про відновлення втраченого судового провадження подається до суду, який ухвалив рішення по суті справи або постановив ухвалу про закриття провадження у справі.

Згідно з ч.1 ст.405 ЦПК України, у заяві повинно бути зазначено, про відновлення якого саме провадження просить заявник, чи було у справі ухвалено рішення по суті справи або постановлена ухвала про закриття провадження, якою саме особою з числа осіб, які брали участь у справі, був заявник, хто конкретно і в якості кого брав участь у справі, місце проживання чи місцезнаходження цих осіб, що відомо заявнику про обставини втрати провадження, про місцезнаходження копій документів провадження або відомостей щодо них, поновлення яких саме документів заявник вважає необхідним, для якої мети необхідне їх поновлення.

Згідно з ч.2 ст.405 ЦПК України, до заяви про відновлення втраченого провадження додаються документи або їх копії, навіть якщо вони не посвідчені в установленому порядку, що збереглися у заявника або у справі.

Відповідно до ч.1 ст.409 ЦПК України, у справі про відновлення втраченого провадження заявник звільняється від оплати судових витрат. У разі подання завідомо неправдивої заяви судові витрати відшкодовуються заявником.

Відповідно до Наказу ДСА України №20/1/4 від 17 лютого 2012 року «Про перелік судових рішень судів загальної юрисдикції, що підлягають включенню до Єдиного державного реєстру судових рішень» до Єдиного державного реєстру судових рішень включаються судові рішення, постановлені в порядку кримінального, цивільного, господарського та адміністративного судочинства, зокрема, ухвали судів усіх інстанцій про відкриття (порушення) або відмову у відкритті (порушення) провадження у справі, постанови, рішення, вироки судів.

Відповідно до положень ч.ч.1-2 ст.3 Закону України «Про доступ до судових рішень» для доступу до судових рішень судів загальної юрисдикції Державна судова адміністрація України забезпечує ведення Єдиного державного реєстру судових рішень - автоматизованої системи збирання, зберігання, захисту, обліку, пошуку та надання електронних копій судових рішень.

Процедуру формування та ведення Єдиного державного реєстру судових рішень визначає Порядок ведення Єдиного державного реєстру судових рішень, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2006 року № 740.

Згідно з абз.4 п.3 Порядку електронна копія судового рішення - складений в суді у вигляді електронних даних ідентичний судовому рішенню за документарною інформацією та реквізитами електронний документ, засвідчений електронним цифровим підписом особи, що підписала зазначене рішення, який може бути перетворений електронними засобами у візуальну форму.

П.п.12-14 Порядку передбачає, що суди надсилають адміністраторові Реєстру копії всіх судових рішень виключно в електронній формі з використанням електронного цифрового підпису, що передує видачі копії судового рішення. Електронні копії судових рішень надсилаються відповідальною особою апарату суду не пізніше дня, що настає після ухвалення (постановлення) судового рішення. У передбачених процесуальним законодавством випадках електронні копії судових рішень надсилаються адміністраторові Реєстру в день складення повного судового рішення.

Згідно з п.20 Порядку доступ користувачів до електронних копій судових рішень здійснюється безоплатно через офіційний веб-портал ДСА.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься рішення у цивільній справі за позовною заявою ЗАТ «Донецький  комбінат хлібопродуктів №1» до ОСОБА_2, ТОВ «Торгівельна компанія Урожай», ПАТ «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на  майно шляхом виключення записів з  Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25 000грн. - відтак його повний зміст може бути встановлений судом.

Згідно ст. 407 ЦПК України при розгляді справи суд використовує ту частину провадження, що збереглася, документи, видані зі справи фізичним чи юридичним особам Київського районного суду міста Донецька, які на теперішній час знаходиться на території до втрати провадження, копії цих документів, інші довідки, папери, відомості, що стосуються справи. Суд може допитати як свідків осіб, які були присутніми під час вчинення процесуальних дій, осіб ( їх представників), які брали участь у справі, а в необхідних випадках - осіб, які входили до складу суду, що розглядав справу, з якої втрачео провадження, а також осіб, які виконували судове рішення.

В пункті 38 постанови Пленуму Верховного Суду України «Про застосування норм цивільного процесуального законодавства при розгляді справ в суді першої інстанції» № 2 від 12.06.2009 року роз'яснено, що за правилами розділу ІХ ЦПК відновлення втраченого (і в разі, коли справу знищено за закінченням строку зберігання) повністю або частково судового провадження в цивільній справі, якщо вона була закінчена ухваленням рішення або постановленням ухвали про закриття провадження, проводиться у порядку, встановленому цим Кодексом, судом, який ухвалив рішення по суті справи або постановив ухвалу про закриття провадження у справі, за заявою (зміст якої визначено статтею 405 ЦПК) осіб, які брали участь у справі (їх правонаступників), або за ініціативою суду (коли це потрібно для вирішення іншої справи, надіслання справи до суду вищої інстанції тощо).

Отже розгляд справи та ухвалення рішення про відновлення втраченого судового провадження проводиться з урахуванням особливостей встановлених розділом ІХ ЦПК України.

Зібрані і перевірені матеріали, на думку суду, є належними та достатніми доказами для часткового відновлення втраченого провадження, а тому суд вважає можливим відновити частково втрачене провадження в цивільній справі у цивільній справі за позовною заявою ЗАТ «Донецький  комбінат хлібопродуктів №1» до ОСОБА_2, ТОВ «Торгівельна компанія Урожай», ПАТ «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на  майно шляхом виключення записів з  Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25 000грн.

Водночас, при розгляді заяви про відновлення втраченого судового провадження не можливо встановити за наявними в справі про відновлення втраченого провадження копіями документів їх належність до матеріалів втраченого судового провадження, а тому на думку суду, провадження у даній справі можливо відновити частково - в частині судового рішення.

Керуючись ст. ст. 10, 60, 131, 137, 212, 402, 403, 407, 408 ЦПК України, суд

В И Р І Ш И В :

Заяву задовольнити.

Частково відновити втрачене судове провадження у цивільній справі № 2/257/1621/14 ( 257/4840/14-ц) за позовом ЗАТ «Донецький  комбінат хлібопродуктів №1» до ОСОБА_2, ТОВ «Торгівельна компанія Урожай», ПАТ «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на  майно шляхом виключення записів з  Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25 000грн.,в частині тексту рішення суду наступного змісту:

«Справа № 2/257/1621/14

           257/4840/14-ц

                                                                                                             

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

23 травня 2014 року           Київський районний суд м. Донецька у складі   головуючого судді Бурлаченко О.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні за відсутністю сторін цивільну справу за позовом Закритого акціонерного товариства «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» до відповідача-1 ОСОБА_2, до відповідача-2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай», до відповідача-3 Публічного акціонерного товариства «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на майно шляхом виключення записів з Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25000,00грн.

ВСТАНОВИВ:

Закрите акціонерне товариство «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» звернулось до суду із позовом до відповідача-1 ОСОБА_2, до відповідача-2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай», до відповідача-3 Публічного акціонерного товариства «ОСОБА_1 Дніпро» про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на майно шляхом виключення записів з Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25000,00грн.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилається на судове рішення, прийняте Калінінським районним судом м. Донецька Донецької області від 20.02.2014р. у справі №256/967/14-ц(2/256/882/2014), за змістом резолютивної частині якого, визнані недійсними договори купівлі-продажу з моменту їх вчинення – з 03.06.2011р., зокрема:

-          договір купівлі-продажу нерухомого майна від 03.06.2011р., посвідченого ОСОБА_3, приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу 03.06.2011р., зареєстрованого в реєстрі №1343, що знаходиться за адресою: Донецька область, м. Донецьк, проспект Ілліча, будинок 115, а саме:

№ п/п          Літера № за планом земельної ділянки          Назва будівель та споруд          Загальна площа (кв.м.)

1.          А-2          будівля заводоуправління           727,0

2.          Б-7          будівля складу безтарного зберігання борошна           1 314,0

3.          В-2          будівля складу готової продукції №1           3 982,1

4.          Г-6          будівля млина          4 593,1

5.          Д-1, Д-9          елеватор, силосний корпус, робоча башня, елеватор силосного типу           5 258,4

6.          Ж-7          цех гранулювання комбікорму, будівля кормоцеху           5 974,7

7.          Е-1          силос. корп. 3а           2 373,8

8.          Л-1          пекарня           406,7

9.          Н-1          магазин по продажу к/кормів           43,1

10.          О-1          ГРП           20,6

11.          П-1          компресорна           88,5

12.          Р-1          завод. клуб           409,7

13.          С-1          каб.по тех. безпеки           269,0

14.          Т-1          котельня мех. майстерень           353,4

15.          У-1          будівлі мех. майстерень           261,6

16.          Ф-1          корпус мех. майстер.           202,2

17.          Х-1          матеріальний склад           174,4

18.          Ц-1          будівля складу зберігання засобів ГО           153,7

19.          Ч-1          гараж           171,6

20.          Ш-1          автовісова           51,1

21.          Щ-1          склад зерна №5           1 226,8

22.          Э-1          склад зерна №6           1 221,3

23.          Ю-1          склад зерна №4           1 273,0

24.          А`-1          склад готової продукції           1 214,8

25.          Б`-1          склад           120,9

26.          В`-1          приймальне устройство з/д           13,5

27.          Г`-1          приймальне устр. з/д           339,0

28.          Д`-1          каб. ст. майстра елеватора           13,0

29.          Е`-1          будівля складу зерновідход.           258,5

30.          Ж`-1          склад гот. продукції №2           1 473,9

31.          З`-1          склад гот. продукції №3           1 684,2

32.          И`-1          цех фасування крупи           913,4

33.          К`-1          столярна майстерня            130,3

34.          Л`-1          гараж           449,4

35.          М`-1          склад           303,1

36.          Н`-1          склад №2           21,5

37.          О`-1          пожежне депо           154,6

38.          П`-1          будівля ковальні           52,3

39.          Ш`-2          склад м'якої тари           640,1

40.          Р`          навіс          

41.          С`          сарай          

42.          У`          сарай          

43.          Ф`          навіс          

44.          Х`-1          трансформ. підстанція           38,6

45.          Ц`          сарай          

46.          Ч`          навіс          

47.          Э`          водокачка          

48.          Щ`          пожежне водоймище          

49.          Ю`          пожежне водоймище          

50.          Я`          пожежне водоймище          

51.          С`-1          сушильна камера           22,8

52.          Р`-2          будівля лабораторії           192,6

53.          Т`-1          будівля прохідної           61,10

54.          №1-8          паркани, брами          

55.          І          замощення          

56.          Б``          устр. вивантажування зерна          

57.          В``          устр. вивантажування зерна          

58.          Я          караульне приміщення          

59.          Г``          сарай          

-          договір купівлі-продажу №1 від 03.06.2011р., укладений між Закритим акціонерним товариством «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай», За вказаним договором було відчужене наступне рухоме майно:

п/п          Наименование имущества          Инв. номер

1          Нория ТНС           000208

2          Трансформатор ТМ 400           000660

3          Вибраторы           000675

4          Вибраторы           000676

5          Электродвигатель           000677

6          Электродвигатель           000678

7          Компрессор б/у           003042

8          Машина обоечная           003043

9          Машина обоечная           003044

10          Машина обоечная           003045

11          Машина обоечная           003046

12          Машина обоечная РЗБМ           003094

13          Концентратор           003119

14          Концентратор А1-53К9           003125

15          Концентратор А1-53К9           003126

16          Нория           003128

17          Нория           003129

18          Нория           003130

19          Нория           003131

20          Нория           003132

21          Вентилятор           003133

22          Вентилятор           003134

23          Весы           003135

24          Весы           003136

25          Компрессор б/у           003137

26          Компрессор б/у           003138

27          Компрессор б/у           003139

28          Компрессор б/у           003140

29          Вентилятор           003141

30          Вентилятор           003142

31          Дуаспираторы           003143

32          Дуаспираторы           003144

33          Дуаспираторы           003145

34          Дуаспираторы           003146

35          Дуаспираторы           003147

36          Машина БШУ-2           003150

37          Машина БШУ-2           003151

38          Машина БШУ-2           003152

39          Машина БШУ-2           003153

40          Рессивер           003154

41          Рессивер           003155

42          Рессивер           003156

43          УРЗ-2           003171

44          УРЗ-2           003172

45          УРЗ-2           003173

46          УРЗ-2           003174

47          УРЗ-2           003175

48          УРЗ-2           003176

49          УРЗ-2           003177

50          УРЗ-2           003178

51          УРЗ-2           003179

52          УРЗ-2           003180

53          УРЗ-2           003181

54          УРЗ-2           003182

55          УРЗ-2           003183

56          УРЗ-2           003184

57          УРЗ-2           003185

58          УРЗ-2           003186

59          Рессивер           003187

60          Конвеер           003188

61          Конвеер           003189

62          Конвеер           003190

63          Конвеер           003191

64          Конвеер           003192

65          Конвеер           003193

66          Конвеер           003194

67          Конвеер           003195

68          Конвеер           003196

69          Конвеер           003197

70          Конвеер           003198

71          Конвеер           003199

72          Конвеер           003200

73          Конвеер           003201

74          Конвеер           003202

75          Конвеер           003203

76          Ситовейка           003205

77          Ситовейка           003206

78          Ситовейка           003207

79          Ситовейка           003208

80          Ситовейка           003209

81          Ситовейка           003210

82          Ситовейка           003211

83          Ситовейка           003212

84          Бурат ЦМБ-3           003215

85          Транспортер К4-УТ-2Ф-320           003216

86          Нория           003217

87          Нория           003218

88          Нория           003219

89          Машина БШУ           003220

90          Машина БШУ           003221

91          ОСОБА_1           003224

92          Компрессор 202ВП123           003225

93          Компрессор 202ВП123           003226

94          Фильтр           003227

95          Фильтр           003228

96          Фильтр           003229

97          Фильтр           003230

98          Фильтр           003231

99          Фильтр           003232

100          Фильтр           003233

101          Фильтр           003234

102          Фильтр           003235

103          Вентилятор ВЦП-10           003236

104          Транспортер скребковый           003241

105          Лифт в сборе           003284

106          Вентилятор           003285

107          Вентилятор           003286

108          Транспортер скребковый           003287

109          Транспортер скребковый           003288

110          Транспортер скребковый           003289

111          Редуктор           003290

112          Нория НЦ 50           003295

113          Нория НЦ 50           003296

114          Лебедка           003297

115          Вентилятор           003298

116          Вентилятор           003299

117          Питатель с приводом           003311

118          Питатель с приводом           003312

119          Фильтр 1000 мм           003329

120          Электродвигатель          003332

121          Солерастворитель          003356

122          Нория № 3 (рабочая башня) с бункером           003357

123          Воздушные сепараторы           003360

124          Воздушные сепараторы           003361

125          Фильтр Д-1400 мм          003370

126          Вентилятор           003417

127          Весы вагонные           005009

128          Дозатор весовой           005015

129          Дозатор весовой           005016

130          Аппарат сварочный           030604

131          Котел ДКВР-410           030644

132          Экономайзер           030647

133          Экономайзер           030648

134          Щит управления ЩУ           030649

135          Дымосос ДМ-10           030650

136          Трансформатор сварочный           030655

137          Щит           030659

138          Распред.устройство мельниц           030664

139          Распред.устройство к-цеха           030665

140          Распред.устройство к-цеха           030666

141          Распред.устройство к-цеха           030667

142          Распред.устройство к-цеха           030668

143          Распред.устройство к-цеха           030669

144          Трансформатор ТМ-100           030670

145          Трансформатор силовой           030671

146          Батарея КМ-042-82           030674

147          Распред.устройство мельниц           030682

148          Распред.устройство мельниц           030683

149          Распред.устройство мельниц           030684

150          Распред.устройство мельниц           030685

151          Распред.устройство мельниц           030686

152          Распред.устройство мельниц           030687

153          Распред.устройство мельниц           030688

154          Распред.устройство мельниц           030689

155          Распред.устройство мельниц           030690

156          Распред.устройство мельниц           030691

157          Распред.устройство мельниц           030692

158          Распред.устройство мельниц           030693

159          Камнеотборник           033000

160          Камнеотборник           033001

161          Камнеотборник           033002

162          Камнеотборник           033003

163          Станок шлифов.           033017

164          Механическая линия           033042

165          Конвеер           033048

166          Конвеер           033049

167          Дозатор ДПК           033075

168          Тележка ТГВ-1250          033076

169          Тележка ТГВ-1250          033077

170          Нория 2-20-20           033086

171          Нория 2-20-20           033087

172          Сепаратор АИ-БИС-100 с 2-мя отборными шнеками           033089

173          Линия для подачи муки           033091

174          Нория НЦ 30-10           033108

175          Машина мешкозашивная           033114

176          Транспортер К4-УТ-2Ф-200           033241

177          Транспортер К4-УТ-2Ф-200           033242

178          Нория ленточная           033254

179          Нория ленточная           033255

180          Нория 100/45           033256

181          Транспортер скребковый           033257

182          Нория           033259

183          Нория           033260

184          Нория           033261

185          Нория           033262

186          Нория           033263

187          Нория           033264

188          Мехлопата           033265

189          Шелушитель           033266

190          Дробилка А1 ДДП           033269

191          Дробилка ДДМ           033270

192          Нория НЦ 50           033271

193          Дробилка ДДМ           033275

194          Транспортер скребковый           033276

195          Лебедка элеваторная           033280

196          Транспортер скребковый           033308

197          Транспортер скребковый           033309

198          ОСОБА_4           033313

199          Транспортер Т-215 пересыпной,2шт,(АС-12,вент.№18)           033358

200          Транспортер Т-209 (АС-13,АС-23)           033359

201          Транспортер Т-207(АС-11,АС-29)           033360

202          Транспортер Т-208 (АС-10,АС-25)           033361

203          Транспортер Т-210 (АС-24)           033362

204          Транспортер Т-210 (АС-30)           033363

205          Тележка ,3 шт           033364

206          Батарейное устройство , по 2 батареи с бункером отходов           033367

207          Батарейное устройство , по 2 батареи.          033368

208          Батарейное устройство , по 2 батареи вент АС-1           033369

209          Батарейное устройство , по 2 батареи с бункером отходов           033373

210          Нория №1 ( рабочая башня ) с бункером ,лебедка для подъема ленты           033374

211          Нория №2 ( рабочая башня ),,лебедка для подъема ленты           033375

212          Нория №4 (силосный корпус №1) с бункером           033376

213          Поворотные круги с трубой, 2шт №1,2           033377

214          Поворотные круги с трубой ,2шт №3,4           033378

215          Станок токарно-винторезный           033395

216          Станок верт.сверлильный           033397

217          Станок верт.сверлильный           033398

218          Станок абразивно-заточной           033399

219          Станок абразивно-заточной           033400

220          Станок гор.фрез.СП-8           033401

221          Станок попереч.строч           033402

222          Компрессор б/у           033407

223          Вентилятор           033410

224          Транспортер скребковый           033413

225          Вентилятор           033419

226          Вентилятор           033420

227          Вентилятор           033421

228          Вентилятор           033422

229          Вентилятор           033423

230          Вентилятор           033424

231          Вентилятор           033425

232          Тележка ,1 шт           033430

233          Тележка ,1 шт           033431

234          Тележка ,1 шт           033434

235          Вентилятор           033436

236          Компрессор б/у           033437

237          Транспортер УТФ КШТ           033440

238          Транспортер ленточный           033445

239          Транспортер ленточный           033446

240          Транспортер ленточный           033447

241          Лебедка элеваторная           033449

242          Весы ДВМ-50           035006

243          Весы ДВМ-50           035007

244          Весы ДВМ-50           035008

245          Весы ДК-200           035011

246          Весы АД-3000           035012

247          Весы аналитические           035024

248          Мельничка лабораторная           035026

249          Мельничка лабораторная           035027

250          Печь муфельная           035029

251          Весы лабораторные           035030

252          Весы лабораторные           035031

253          Весы автомобильные           035042

254          Машина МОЗ-ШЛ 313023           043318

255          Насос НС 25-32           043328

256          Насос НС 25-32           043329

257          ОСОБА_4 К-80-50-200           043330

258          Вентилятор N8           043421

259          Сепаратор           043461

260          Сепаратор           043462

261          Теплообменник ОВ-2           043497

262          Энтолейтор           043501

263          Энтолейтор           043502

264          Энтолейтор           043503

265          Энтолейтор           043504

266          Энтолейтор           043505

267          Рессивер           043506

268          Рессивер           043507

269          Станок вальцевый          043508

270          Станок вальцевый          043509

271          Станок вальцевый          043510

272          Станок вальцевый          043511

273          Станок вальцевый          043512

274          Станок вальцевый          043513

275          Станок вальцевый          043514

276          Станок вальцевый          043515

277          Станок вальцевый          043516

278          Станок вальцевый          043517

279          Станок вальцевый          043518

280          Станок вальцевый          043519

281          Станок вальцевый          043520

282          Станок вальцевый          043521

283          Станок вальцевый          043522

284          Станок вальцевый          043523

285          Станок вальцевый          043524

286          Станок вальцевый          043525

287          Машина вымольная          043526

288          Машина вымольная          043527

289          Машина вымольная          043528

290          Машина вымольная          043529

291          Машина вымольная          043530

292          Машина вымольная          043531

293          Компрессор б/у           043532

294          Компрессор б/у           043533

295          Вентилятор           043535

296          Вентилятор           043536

297          Вентилятор           043537

298          Вентилятор           043538

299          Вентилятор           043539

300          Сепаратор магнитный           043547

301          Сепаратор магнитный           043548

302          Сепаратор магнитный           043549

303          Сепаратор магнитный           043550

304          Сепаратор магнитный           043551

305          Сепаратор магнитный           043552

306          Сепаратор магнитный           043553

307          Сепаратор магнитный           043554

308          Сепаратор магнитный           043555

309          Сепаратор магнитный           043556

310          Сепаратор магнитный           043557

311          Сепаратор магнитный           043558

312          Сепаратор магнитный           043559

313          Рассева РЗБРБ           043560

314          Рассева РЗБРБ           043561

315          Рассева РЗБРБ           043562

316          Рассева РЗБРБ           043563

317          Рассева РЗБРБ           043564

318          Рассева РЗБРБ           043565

319          Рассева РЗБРБ           043566

320          Фильтр           043567

321          Фильтр           043568

322          Фильтр           043569

323          Фильтр           043570

324          Фильтр           043571

325          Фильтр           043572

326          Затвор шлюзовый           043583

327          Затвор шлюзовый           043584

328          Затвор шлюзовый           043586

329          Затвор шлюзовый           043587

330          Р-3 БШМ-2           043588

331          Р-3 БШМ-2           043589

332          Р-3 БШМ-2           043590

333          Р-3 БШМ-2           043591

334          Р-3 БШМ-2           043592

335          Р-3 БШМ-2           043593

336          Р-3 БШМ-2           043594

337          Р-3 БШМ-2           043595

338          Р-3 БШМ-2           043603

339          Р-3 БШМ-2           043604

340          Р-3 БШМ-2           043606

341          Р-3 БШМ-2           043607

342          Р-3 БШМ-2           043608

343          Р-3 БШМ-2           043609

344          Р-3 БШМ-2           043610

345          Р-3 БШМ-2           043611

346          Р-3 БШМ-2           043612

347          Р-3 БШМ-2           043613

348          Р-3 БШМ-2           043614

349          Р-3 БШМ-2           043615

350          Р-3 БШМ-2           043616

351          Р-3 БШМ-2           043617

352          Р-3 БШМ-2           043618

353          Р-3 БШМ-2           043619

354          Р-3 БШМ-2           043621

355          Р-3 БШМ-2           043622

356          Р-3 БШМ-2           043623

357          Р-3 БШМ-2           043624

358          Р-3 БШМ-2           043625

359          Р-3 БШМ-2           043626

360          Р-3 БШМ-2           043627

361          Электродвигатель          043628

362          Трансформатор           043630

363          Деташеры           043633

364          Деташеры           043634

365          Деташеры           043635

366          Деташеры           043636

367          Деташеры           043639

368          Деташеры           043640

369          Компрессор б/у           043641

370          Дозатор весовой           043642

371          Вентилятор центробежный           043644

372          Вентилятор центробежный           043645

373          Дозатор весовой           043646

374          Фильтр           043647

375          Питатель с приводом           043648

376          Затвор шлюзовый           043650

377          Затвор шлюзовый           043651

378          Затвор шлюзовый           043652

379          Затвор шлюзовый           043653

380          Затвор шлюзовый           043654

381          Затвор шлюзовый           043655

382          Затвор шлюзовый           043656

383          Затвор шлюзовый           043657

384          Затвор шлюзовый           043658

385          Затвор шлюзовый           043659

386          Затвор шлюзовый           043660

387          Затвор шлюзовый           043661

388          Затвор шлюзовый           043662

389          Затвор шлюзовый           043663

390          Затвор шлюзовый           043664

391          Питатель с приводом           043665

392          Машина ситовеечная           043666

393          Машина обоечная           043667

394          Машина ситовеечная           043668

395          Вентилятор ВРП           043681

396          Аппарат сварочный           043682

397          Мотор-редуктор           043683

398          Мотор-редуктор           043686

399          Машина обоечная           043748

400          Дробилка ДДМ           043749

401          Машина обоечная           043750

402          Мотор-редуктор           043751

403          Мотор-редуктор           043752

404          Нория ТНС 2/20 (шелуш.)           043753

405          Нория ТНС 2/20 (шелуш.)           043754

406          Сепаратор магнитный           043768

407          Сепаратор магнитный           043769

408          Сепаратор магнитный           043770

409          Сепаратор магнитный           043771

410          Сепаратор магнитный           043772

411          Сепаратор магнитный           043773

412          Сепаратор магнитный           043774

413          Сепаратор магнитный           043775

414          Затвор шлюзовый           043776

415          Затвор шлюзовый           043777

416          Затвор шлюзовый           043778

417          Затвор шлюзовый           043779

418          Затвор шлюзовый           043780

419          Затвор шлюзовый           043781

420          Затвор шлюзовый           043782

421          Затвор шлюзовый           043783

422          Затвор шлюзовый           043784

423          Затвор шлюзовый           043785

424          Затвор шлюзовый           043786

425          Затвор шлюзовый           043787

426          Затвор шлюзовый           043788

427          Затвор шлюзовый           043789

428          Затвор шлюзовый           043790

429          Затвор шлюзовый           043791

430          Циклоны разгрузители           043814

431          Циклоны разгрузители           043815

432          Циклоны разгрузители           043816

433          Циклоны разгрузители           043817

434          Циклоны разгрузители           043818

435          Циклоны разгрузители           043819

436          Циклоны разгрузители           043820

437          Циклоны разгрузители           043821

438          Циклоны разгрузители           043822

439          Циклоны разгрузители           043823

440          Циклоны разгрузители           043824

441          Циклоны разгрузители           043825

442          Циклоны разгрузители           043826

443          Циклоны разгрузители           043827

444          Циклоны разгрузители           043828

445          Циклоны разгрузители           043830

446          ОСОБА_4 К-150           043837

447          Компрессор б/у           043892

448          Компрессор б/у           043893

449          Компрессор б/у           043894

450          Станок вальцевый          043895

451          Станок вальцевый          043896

452          Станок вальцевый          043897

453          Станок вальцевый          043898

454          Станок вальцевый          043899

455          Станок вальцевый          043900

456          Станок вальцевый          043901

457          Станок вальцевый          043902

458          Станок вальцевый          043903

459          Станок вальцевый          043904

460          Станок вальцевый          043905

461          Станок вальцевый          043906

462          Станок вальцевый          043907

463          Станок вальцевый          043908

464          Станок вальцевый          043909

465          Станок вальцевый          043910

466          Станок вальцевый          043911

467          Станок вальцевый          043912

468          Станок вальцевый          043913

469          Станок вальцевый          043914

470          Магнитный сепаратор           043915

471          Магнитный сепаратор           043916

472          Магнитный сепаратор           043917

473          Магнитный сепаратор           043918

474          Магнитный сепаратор           043919

475          Магнитный сепаратор           043920

476          Магнитный сепаратор           043921

477          Магнитный сепаратор           043922

478          Магнитный сепаратор           043923

479          Магнитный сепаратор           043924

480          Магнитный сепаратор           043925

481          Магнитный сепаратор           043926

482          Магнитный сепаратор           043927

483          Магнитный сепаратор           043928

484          Магнитный сепаратор           043929

485          Магнитный сепаратор           043930

486          Магнитный сепаратор           043931

487          Магнитный сепаратор           043932

488          Магнитный сепаратор           043933

489          Магнитный сепаратор           043934

490          Магнитный сепаратор           043935

491          Магнитный сепаратор           043936

492          Магнитный сепаратор           043937

493          Магнитный сепаратор           043938

494          Магнитный сепаратор           043939

495          Магнитный сепаратор           043940

496          Магнитный сепаратор           043941

497          Магнитный сепаратор           043942

498          Магнитный сепаратор           043943

499          Магнитный сепаратор           043944

500          Магнитный сепаратор           043945

501          Магнитный сепаратор           043946

502          Магнитный сепаратор           043947

503          Магнитный сепаратор           043948

504          Магнитный сепаратор           043949

505          Магнитный сепаратор           043950

506          Магнитный сепаратор           043951

507          Магнитный сепаратор           043952

508          Магнитный сепаратор           043953

509          Магнитный сепаратор           043954

510          Магнитный сепаратор           043955

511          Магнитный сепаратор           043956

512          Магнитный сепаратор           043957

513          Магнитный сепаратор           043958

514          Магнитный сепаратор           043959

515          Магнитный сепаратор           043960

516          Магнитный сепаратор           043961

517          Магнитный сепаратор           043962

518          Магнитный сепаратор           043963

519          Магнитный сепаратор           043964

520          Магнитный сепаратор           043965

521          Магнитный сепаратор           043966

522          Магнитный сепаратор           043967

523          Шлюзовые затворы          043968

524          Шлюзовые затворы          043969

525          Шлюзовые затворы          043970

526          Шлюзовые затворы          043971

527          Шлюзовые затворы          043972

528          Шлюзовые затворы          043973

529          Шлюзовые затворы          043974

530          Шлюзовые затворы          043975

531          Шлюзовые затворы          043976

532          Шлюзовые затворы          043977

533          Шлюзовые затворы          043978

534          Шлюзовые затворы          043979

535          Шлюзовые затворы          043980

536          Шлюзовые затворы          043981

537          Шлюзовые затворы          043982

538          Шлюзовые затворы          043983

539          Шлюзовые затворы          043984

540          Шлюзовые затворы          043985

541          Шлюзовые затворы          043986

542          Шлюзовые затворы          043987

543          Шлюзовые затворы          043988

544          Шлюзовые затворы          043989

545          Шлюзовые затворы          043990

546          Шлюзовые затворы          043991

547          Шлюзовые затворы          043992

548          Шлюзовые затворы          043993

549          Шлюзовые затворы          043994

550          Шлюзовые затворы          043995

551          Шлюзовые затворы          043996

552          Вентилятор ВД           043997

553          Питатель           043998

554          Питатель           043999

555          Питатель           044000

556          Питатель           044001

557          Питатель           044002

558          ОСОБА_5СД          044003

559          ОСОБА_5СД          044004

560          ОСОБА_5СД          044005

561          ОСОБА_5СД          044006

562          Ситовеечная машина           044007

563          Ситовеечная машина           044008

564          Машина вымольная          044009

565          Машина вымольная          044010

566          Машина вымольная          044011

567          Машина вымольная          044012

568          Машина вымольная          044013

569          Машина вымольная          044014

570          Деташеры ДТШР           044015

571          Деташеры ДТШР           044016

572          Деташеры ДТШР           044017

573          Деташеры ДТШР           044018

574          Деташеры ДТШР           044019

575          Деташеры ДТШР           044020

576          Деташеры ДТШР           044021

577          Деташеры ДТШР           044022

578          Деташеры ДТШР           044023

579          Деташеры ДТШР           044024

580          Деташеры ДТШР           044025

581          Деташеры ДТШР           044026

582          Фильтр РЦИЭ           044067

583          Фильтр РЦИЭ           044068

584          Фильтр РЦИЭ           044069

585          Фильтр РЦИЭ           044070

586          Фильтр РЦИЭ           044071

587          Фильтр РЦИЭ           044072

588          Конвейер скребковый К 4 -УТ2Ф 320/20           044073

589          Конвейер скребковый К 4 -УТ2Ф 320/20           044074

590          Рассева мельничные           044075

591          Рассева мельничные           044076

592          Рассева мельничные           044077

593          Рассева мельничные           044078

594          Рассева мельничные           044079

595          Рассева мельничные           044080

596          Рассева мельничные           044081

597          Рассева мельничные           044082

598          Станок вальцевый          044083

599          Транспортер скребковый           044086

600          Транспортер скребковый           044087

601          Вентилятор центробежный           044088

602          Вентилятор центробежный           044089

603          Вентилятор центробежный           044090

604          Станок СЭМВ-3           044091

605          Питатель с приводом           044092

606          Питатель с приводом           044093

607          Питатель с приводом           044094

608          Питатель с приводом           044095

609          Питатель с приводом           044096

610          Мотор-редуктор           044100

611          Мотор-редуктор           044101

612          Мотор-редуктор           044102

613          Мотор-редуктор           044103

614          Мотор-редуктор           044104

615          Мотор-редуктор           044105

616          Мотор-редуктор           044106

617          Мотор-редуктор           044107

618          Мотор-редуктор           044108

619          Мотор-редуктор           044109

620          Мотор-редуктор           044110

621          Подогреватель           044111

622          Конвеер лопаточный           044114

623          Концентратор           044118

624          Энтолейтор           044120

625          Энтолейтор           044121

626          Энтолейтор           044122

627          Энтолейтор           044123

628          Энтолейтор           044124

629          Энтолейтор           044125

630          Энтолейтор           044126

631          Энтолейтор           044127

632          Энтолейтор           044128

633          Энтолейтор           044129

634          Компрессор б/у           044131

635          Мотор-редуктор           044133

636          Мотор-редуктор           044134

637          Транспортер УТФ КШТ           044135

638          Транспортер УТФ КШТ           044136

639          Вентилятор ВД           044141

640          Стол для натяж.сит           044142

641          Дозатор           044143

642          Питатель           044148

643          Электродвигатель          044160

644          ОСОБА_4 К-50           044161

645          Вентилятор ВД           044162

646          Вентилятор ВД           044163

647          Вентилятор ВД           044164

648          Вентилятор ВД           044165

649          Конвеер лопаточный           044167

650          Электродвигатель          044170

651          Компрессор б/у           044171

652          Компрессор б/у           044172

653          Компрессор б/у           044173

654          Градирня           044176

655          Электродвигатель          044179

656          Электродвигатель          044181

657          ОСОБА_6           044182

658          Мотор-редуктор           044183

659          Фильтр           044184

660          Камнеотборник           044187

661          Камнеотборник           044188

662          Энтолейтор           044189

663          Нория ТНС           044190

664          Электродвигатель          044192

665          Электродвигатель          044193

666          Электродвигатель          044194

667          Виброцентрифуга           044195

668          Виброцентрифуга           044196

669          Питатель с приводом           044197

670          Питатель с приводом           044198

671          Питатель с приводом           044199

672          Охладитель выпара           044201

673          Шлиф машина           044202

674          Вентилятор ВД           044203

675          Лебедка элеваторная           044204

676          Электродвигатель АИР           044205

677          Электродвигатель АИР           044206

678          Бетономешалка           044207

679          Электродвигатель 2.2           044208

680          Электродвигатель 2.2           044209

681          Электродвигатель 2.2           044210

682          Электродвигатель 2.2           044211

683          Электродвигатель 2.2           044212

684          Электродвигатель 2.2           044213

685          Редуктор Ц-2У250          044214

686          Редуктор Ц-2У           044215

687          Редуктор Ц-2У           044216

688          Редуктор Ц-2У250          044217

689          Нория ТНС           044218

690          Охладитель выпара           044219

691          Электродвигатель          044220

692          Конвейер шнековый           044221

693          Конвейер шнековый           044222

694          Конвейер шнековый           044223

695          Конвейер шнековый           044224

696          Конвейер шнековый           044225

697          Конвейер шнековый           044226

698          Конвейер штыковый           044227

699          Редуктор Ц-29100          044228

700          Редуктор Ц-29100          044229

701          ОСОБА_4 К-80-50           044246

702          Лестница пожарная           044247

703          Водяной насос           044248

704          Станок УБДС           044271

705          ОСОБА_4           044299

706          Энтолейтор           044300

707          Энтолейтор           044301

708          Весы НЕ 1200           044309

709          Весы ЕК 200           044310

710          Охладитель выпара           044311

711          Корпус с флянцем          044312

712          Энтолейтор           044313

713          Энтолейтор           044314

714          Энтолейтор           044315

715          Энтолейтор           044316

716          Затвор шлюзовый           044317

717          Затвор шлюзовый           044318

718          Затвор шлюзовый           044319

719          Затвор шлюзовый           044320

720          Затвор шлюзовый           044321

721          Затвор шлюзовый           044322

722          Затвор шлюзовый           044323

723          Затвор шлюзовый           044324

724          Затвор шлюзовый           044325

725          Затвор шлюзовый           044326

726          Затвор шлюзовый           044327

727          Затвор шлюзовый           044328

728          Затвор шлюзовый           044329

729          Затвор шлюзовый           044330

730          Затвор шлюзовый           044331

731          Корпус с флянцем          044333

732          Корпус с флянцем          044334

733          Корпус с флянцем          044335

734          Затвор шлюзовый           044336

735          Затвор шлюзовый           044337

736          Затвор шлюзовый           044339

737          Затвор шлюзовый           044340

738          Затвор шлюзовый           044341

739          Затвор шлюзовый           044342

740          Затвор шлюзовый           044343

741          Затвор шлюзовый           044344

742          Затвор шлюзовый           044345

743          Затвор шлюзовый           044347

744          Затвор шлюзовый           044348

745          Затвор шлюзовый           044349

746          Затвор шлюзовый           044350

747          Затвор шлюзовый           044351

748          Затвор шлюзовый           044352

749          Затвор шлюзовый           044353

750          Затвор шлюзовый           044354

751          Затвор шлюзовый           044355

752          Затвор шлюзовый           044356

753          Затвор шлюзовый           044357

754          Затвор шлюзовый           044358

755          Питатель с приводом           044359

756          Рамки к рассевам          044360

757          Энтолейтор           044361

758          Счетчик газовый           044417

759          Весы           044420

760          Мельничка лабораторная           044425

761          Бетономешалка           044426

762          Колебатель АБС           044428

763          Выброразгрузочное уст-во           044436

764          Конвеер           044437

765          Конвеер           044438

766          Конвеер           044439

767          Пресс шнековый           044441

768          Упаковочная линия           044450

769          Выброразгрузочное уст-во           044451

770          Станок заточной           044453

771          Фильтр РЦИЭ           044457

772          Лебедка элеваторная           044465

773          Лебедка элеваторная           044466

774          Станок Ц-6           044467

775          Станок ФР 30           044468

776          Аппарат АД-10           044480

777          Компрессор б/у           044485

778          Машина А 1БМШ           044486

779          Машина А 1БМШ           044487

780          Вентилятор ВЦ 5           044491

781          ОСОБА_4 К-80-65           044493

782          Дозатор весовой           044495

783          Редуктор           044496

784          Вентилятор ВЦ 5           044497

785          Вентилятор ВЦ 5           044498

786          Вентилятор ВЦ 5           044499

787          Фильтр РЦИЭ           044504

788          Фильтр РЦИЭ           044505

789          Фильтр РЦИЭ           044506

790          Фильтр РЦИЭ           044507

791          Шлюзовые затворы          044508

792          Шлюзовые затворы          044509

793          Шлюзовые затворы          044510

794          Шлюзовые затворы          044511

795          Компрессор б/у           044512

796          Компрессор б/у           044513

797          Станок вальцевый          044514

798          Шлюзовый питатель           044554

799          Машина моечная БМШ           044561

800          Весы платформные          044574

801          Фильтр РЦИЭ -23,4           044583

802          Фильтр РЦИЭ -10,4           044584

803          Вентилятор ВЦ 5           044585

804          Трансформатор сварочный           044594

805          Шлюзовый питатель           044620

806          Электродвигатель          044624

807          Лебедка лифта           044631

808          Термотоннель           044632

809          Фильтр РЦИЭ со шнеком           044644

810          Фильтр РЦИЭ со шнеком           044645

811          Фильтр РЦИЭ           044646

812          Вентилятор 4,25           044680

813          Вентилятор 4,25           044681

814          питатель   ПДК 10           044682

815          Весы электронные АР 210           044686

816          Пробоотборник           044687

817          Сепаратор SLN 3-36           044688

818          Датопринт 2000           044689

819          Весы           044690

820          Делитель 2Н-24           044691

821          Энтолейтор Р 3-БЭР           044692

822          Нормализатор ННСТ-3х35008           044698

823          Вентилятор - 8,   2 един           044699

824          Вентилятор 4,25           044700

825          Компрессор ЗАФ 49 К 52с           044701

826          Шлюзовый затвор БШМ 2 ,3шт,на фильтрах РЦИЭ           044702

827          Анализатор Инфра-Люм ФТ-1           044704

828          Энтолейтор Р 3-БЭР           044706

829          Энтолейтор Р 3-БЭР           044707

830          Молот кузнечный          044712

831          Транспортер скребковый           044713

832          Электродвигатель          044714

833          Пресс Б6-ДГВ           044723

834          Пресс Б6-ДГВ           044724

835          Охладитель Б6-ДГВ           044725

836          Охладитель Б6-ДГВ           044726

837          Измельчитель Б6-ДГВ           044727

838          Измельчитель Б6-ДГВ           044728

839          Электрооборудование Б6-ДГВ           044729

840          Электрооборудование Б6-ДГВ           044730

841          Пресс Б6-ДГВ           044731

842          Охладитель Б6-ДГВ           044732

843          Измельчитель Б6-ДГВ           044733

844          Электрооборудование Б6-ДГВ           044734

845          Просеив.машина А1-ДМП-15           044735

846          Пресс Б6-ДГВ           044736

847          Охладитель Б6-ДГВ           044737

848          Измельчитель Б6-ДГВ           044738

849          Просеив.машина А1-ДМП-15           044739

850          Электрооборудование Б6-ДГВ           044740

851          Трансформатор ТМ-1600/10           044744

852          Компрессор ВП-10/9           044748

853          ОСОБА_4 С-569           044751

854          ОСОБА_4 К-50           044760

855          Циклон 4 БЦШ           044761

856          Циклон 4 БЦШ           044762

857          Система ДКТ элеватора           044763

858          Система ДКТ комбицеха           044764

859          Насос АК 50/160 с дв.           044776

860          Дозатор автоматический ДВС-311П           044789

861          Шлифмашина "Спарка"           044795

862          Угловая шлифмашина Спарка           044868

863          Насосный агрегат СМ100-65-200 с эл.двиг           044878

864          Насосный агрегат АК-50-160 к65-50-160          044879

865          Головка швейная           044886

866          Газонокосилка Триммер G 2124           044894

867          Дозатор весовой Д-50 Ш-М           044898

868          Станок ФСШ-1А           044899

869          Редуктор Ц2У-200-25-22У2           044902

870          Валок MDDC 250x1000           044903

871          Валок MDDC 250x1000           044904

872          Валок MDDC 250x1000           044905

873          Валок MDDC 250x1000           044906

874          Валок MDDC 250x1000           044907

875          Валок MDDC 250x1000           044908

876          Валок MDDC 250x1000           044909

877          Валок MDDC 250x1000           044910

878          Валок MDDC 250x1000           044911

879          Валок MDDC 250x1000           044912

880          Станция приводная К 4 УТ 2Ф 200/15           044913

881          Станция натяжная К 4 УТ 2Ф           044914

882          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044932

883          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044933

884          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044934

885          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044935

886          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044936

887          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044937

888          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044938

889          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044939

890          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044940

891          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044941

892          Автомобилеразгрузчик РАГ-50           044943

893          Виброднище VRO -200/отруби/с элек.управл           044944

894          Редуктор Ц2У200-40-12           044948

895          Шкаф распред.ПР-11с монтажем           044949

896          Мельница лабораторная ЛМЦ-1М           044951

897          Минерализатор УДС 7           044952

898          Весы ВУ-3/150           044953

899          Барабан приводной 6563 Н-80г КЛ -204-01К           044954

900          Барабан приводной 6563 Ф-80г КЛ 1-105-01           044955

901          Конвейер скребковый К 4 -УТ2Ф 320/20           044956

902          Шкаф ЯК 37-12           044967

903          Шкаф ШР-49-88           044968

904          Компьютер Сеleron 2400           044973

905          Компьютер Сеleron 2400           044974

906          Компьютер АМD           044977

907          Монитор LG 710 17           044978

908          Монитор LG 710 17           044979

909          Монитор LG 710 17           044980

910          Монитор LG 710 17           044981

911          Монитор LG 710 17           044982

912          Весы автомоб.эл.-тензометр.ЕРМАК           044983

913          Эл.раскос BOSCH GCM 12           044994

914          Эл. лебедка ТЛ 9          044995

915          Компрессор б/у.          044996

916          Компьютер АМД 2200           045009

917          ОСОБА_4 ТОР-30/7           045010

918          НWJ 201ЕМ/насосная установка/           045011

919          Компьютер Сеleron 2400           045014

920          Сетевой терминал          045015

921          Котел 40 КLO           045016

922          Вентилятор ВЦ4-75 N2.5 нерж .лев.с дв.0,75квтх3000об/мин           045017

923          Вентилятор ВЦ 4-75 N2.5 нерж.ПР.с дв.0,75 квтх3000 об/мин           045018

924          Компьютер Сеleron 2400           045024

925          Эл. двигатель 700009           045025

926          Компьютер Сеleron 2400           045026

927          Валец микрошерох.           045028

928          Валец микрошерох.           045029

929          Валец микрошерох.           045030

930          Валец микрошерох.           045031

931          Валец микрошерох.           045032

932          Валец микрошерох.           045033

933          Компьютер АМD           045034

934          Компрессор гаражный 9л Италия           045037

935          Вентилятор высокого давления           045038

936          Сервер R-LINE c процессором S 604XEON-2.4           045041

937          Сепаратор А1-БЛС-100 с 2-мя отборными шнеками           045048

938          Емкость для охлаждения валов           045053

939          Эл.двигатель 4АМУ 200М4           045054

940          Линия приема зерна с автотр-та(цепной кон.№5,нория№6,циклоны2шт,шлюзы2шт,)           045056

941          Вентилятор ВЦП 5-45 4 исп.с дв.5,5КВТ х3000об/мин           045057

942          Конвейер скребковый К4-УТ2Ф320/12           045058

943          Теплообменник ПП-2           045059

944          Теплообменник ПП-2           045060

945          Источник бесперебойного питания           045061

946          Монитор 17 ACER AL 1711A           045062

947          Цепной конвеер УТФ-320           045065

948          Цепной конвеер УТФ-320           045066

949          Цепной конвеер УТФ-320           045067

950          Конденсаторная уст-ка УКМ           045068

951          Конденсаторная уст-ка УКМ           045069

952          Конвейер скребковый К 4-УТ 2Ф 320/15м           045071

953          Конвейер скребковый К4-УТ 2Ф 320/35м           045072

954          Конвейер скребковый К4-УТ 2Ф 320/35м           045073

955          Компьютер АМD Athlon-3000           045074

956          Эл.двигатель высокого давления           045075

957          Весы элект.лаб.WRS 60/180/С/2 RADWAG           045076

958          Вентилятор центробежный пылевой 7-40 с электрод.11,0квт   2 ед(АС8,АС9)           045077

959          Эл.двигатель АИМ-М-100S2У-2,5 4кВт 3000об.           045079

960          Вентилятор ВЦП 5-45 4 исп.с дв.5,5КВТ х3000об/мин           045080

961          Монитор 17 ТFT 8 mc           045084

962          Монитор 17 ТFT 8 mc           045085

963          Монитор 17 ТFT 8 mc           045086

964          Конвейер винтовой У13-БКШ-400,L=10м           045089

965          Станок токарный 1К 62Д           045090

966          ОСОБА_4 ЦНС(г) 38-110           045091

967          Мельница лабораторная технологическая ЛМТ-1           045094

968          Весы " OHAUS" SCOUT Pro" SPU 202/200г 0,01г           045095

969          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045096

970          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045097

971          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045098

972          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045099

973          Эл.двигатель вакуум.15000           045100

974          Бункер накопительный           045103

975          Бункер накопительный           045104

976          Нория N 5 (силосный корпус №1)           045105

977          Автоматическая система увлажнения зерна           045107

978          Монитор 19 Philips 190S 7 FS           045108

979          Компьютер Impression Initio C3307           045109

980          Энтолейтор Р1-БЭР           045110

981          Контейнер пластиковый 1100л           045113

982          Контейнер пластиковый 1100л           045114

983          Контейнер пластиковый 1100л           045115

984          Контейнер пластиковый 1100л           045116

985          Контейнер пластиковый 1100л           045117

986          Компьютер R-LINE c процессором Cel 420 LGA 775 W/F(с монитором)           045119

987          Компьютер R-LINE c процессором Gel 430 LGA 775           045120

988          Весы ДВ-150Н           045121

989          Термоподвески ТП 50,28м           045123

990          Термоподвески ТП 50,28м           045124

991          Термоподвески ТП 50,28м           045125

992          Термоподвески ТП 50,28м           045126

993          Бункер отходов           045135

994          Сахариметр СУ-5           045193

995          Компьютер с монитором           045208

996          Весовой дозатор АД-50-МЭ(С-540)           045210

997          Конвейер К4-УТ-2-Ф-200           045220

998          Кассовый аппарат Datecs MP-50 c ПК           045221

999          Эл. двигатель лифтовой АН 160-6/24           045222

1000          Системный блок Athlonllx2 215/1Db/160Gb/DVDRW/ATX400W           045223

1001          Монитор SAMSUNG 22 SyncMaster 2243 NW.Silver           045225

1002          Компьютер(системный блок) WEBCOM           045226

1003          ИБП АРС 1100 (источник бесперебойного питания)           045227

1004          Компьютер WEBCOM на базе АМD.           045230

1005          Бункер           003292

1006          Бункер           003293

1007          Бункер           003294

1008          Бункер над прессами           003300

1009          Асфальтпокрыт.элев.1           030042

1010          Проезды.тротуары.дор           030043

1011          Железнодорожные пути           030109

1012          Бункер-силос           033090

1013          Бункер ХЕ-160           043649

1014          Ограждение комбината           044116

1015          Станция HICOM -150           044469

1016          Станция HICOM           044470

1017          Торговый стенд           044659

1018          Подъездная площадка возле гаража           044694

1019          Бункер           044756

1020          Трасса передачи          030004

1021          Теплосеть паропровод,с Котлом DЕ 6,5/14,дымосос ДМ-10           030200

1022          Сети канализационные           030201

1023          Водопровод и сети ра           030202

1024          Наружные низковольтные сети           030203

1025          Кабельная линия          030204

1026          Эл.линия воздух.6 кВ.           030205

1027          Эл.линия кабель.6 кВ           030206

1028          Наружные низковольтные сети           030207

1029          Газопровод           043414

-          договір купівлі-продажу №2 від 03.06.2011р., укладений між Закритим акціонерним товариством «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай».

-          договір купівлі-продажу №3 від 03.06.2011р., укладений між Закритим акціонерним товариством «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай».

На виконання вказаного рішення Товариство з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай» повернуло Закритому акціонерному товариству «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» рухоме та нерухомого майно, в підтвердження чого між ними складений акт приймання передачі від 20.03.2014р.

Для реалізації свого права як власника майна та реєстрації права власності на майно, Позивач звернувся до відповідних установ, проте дізнався, що спірне майно на теперішній час перебуває в іпотеці та в заставі Публічного акціонерного товариства «ОСОБА_1 Дніпро» (далі по тексту «Відповідач-3»).

Враховуючи, що обтяження майна зареєстровано в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна, Державному реєстрі іпотек та в Єдиному реєстрі заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, Позивач, як власник спірного майна позбавлений можливості повноправно розпоряджатися своїм майном.

Оскільки існування у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно запису про обтяження порушує права Позивача щодо володіння та розпорядження майном, яке належить йому на праві власності, Позивач звернувся до суду для захисту своїх прав.

Дослідивши обставини та матеріали справи суд вважає позов таким що підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що 03.06.2011р. між позивачем – Закритим акціонерним товариством «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» та відповідачем-1 – Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай» були укладені договори купівлі-продажу майна на загальну суму 13 241 021, 85 грн. а саме: договір купівлі-продажу нерухомого майна (будівлі з господарськими спорудами, загальною площею 38647 кв. м, вартістю 8868462,18 грн. (вісім мільйонів вісімсот шістдесят вісім тисяч чотириста шістдесят дві грн.) 18 коп., що знаходиться за адресою: м.Донецьк, пр.Ілліча, буд.115; договір №1 (продаж «інвентарно визначених об‘єктів майна» - згідно додатку №1 до договору – передавальні пристрої, машини та обладнання), вартістю 3850532,67 грн. (три мільйони вісімсот п‘ятдесят тисяч п’ятсот тридцять дві грн.) 67 коп.; договір №2 (продаж «інвентарно визначених об‘єктів майна» - згідно додатку №1 до договору – тепловози, трактори, екскаватори, навантажувачі, електронавантажувачі, механічні навантажувачі, пожежна машина, причепи для тракторів), вартістю 178701 грн. (сто сімдесят вісім тисяч сімсот одна грн.); договір №3 (продаж «інвентарно визначених об‘єктів майна» - згідно додатку №1 до договору – офісні техніка та обладнання), вартістю 343 326 грн. (триста сорок тисячі триста двадцять шість грн.).

03.06.2011р. між Публічним акціонерним товариством «ОСОБА_1 Дніпро» (Іпотекодержатель/Заставодержатель) та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай» (Іпотекодавець/Заставодавець) було укладено:

1) іпотечний договір №030611-І, який посвідчений приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу ОСОБА_3 та зареєстрований у реєстрі за реєстровим номером 1347. Предметом договору іпотеки є нерухоме майно, а саме будівлі з господарськими спорудами, що знаходяться за адресою: м.Донецьк, пр.Ілліча, буд. 115.

За умовами іпотечного договору іпотекодавець передав в іпотеку іпотекодержателю в якості забезпечення виконання першим зобов'язань за кредитним договором №030611-КЛТ від 03.06.2011р. та кредитним договором №030611-К від 03.06.2011р. будівлі з господарськими спорудами, що знаходяться за адресою: м.Донецьк, пр. Ілліча, буд.115, та належать іпотекодавцю на праві власності на підставі договору купівлі-продажу нерухомого майна від 03.06.2011р., посвідченого приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу ОСОБА_3, зареєстрований в реєстрі за №1343, право власності за якими зареєстровано Комунальним підприємством бюро технічної інвентаризації м. Донецька 25.07.2011р., про що свідчить витяг про державну реєстрацію прав №30729541 від 25.07.2011р., реєстраційний номер 892766, номер запису 7958 в книзі 9дкв-166.

2) договір застави №030611-З/1. Предметом договору застави є обладнання та основні засоби.

За умовами договору застави, Заставодавець надав в заставу Заставодержателю обладнання та основні засоби в якості забезпечення виконання першим зобов'язань за кредитним договором №030611-КЛТ від 03.06.2011р., що знаходяться за адресою: м.Донецьк, пр.Ілліча, буд. 115. Предмет застави належить Заставодавцю на підставі права власності, згідно до Договору №1 від 03.06.2011р. та обліковується на балансі Заставодавця, згідно до виписки з балансу Заставодавцю станом на 03.06.2011р. Договір посвідчений приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу ОСОБА_3, зареєстрований в реєстрі за №1349.

Рішенням Калінінського районного суду м. Донецька від 20.02.2014р. у справі №256/967/14-ц(2/256/882/2014), вищеозначені договори купівлі-продажу були визнані недійсними з моменту їх вчинення, тобто з 03.06.2011р.

Відповідно до ст.61 Цивільного процесуального кодексу України, обставини, встановлені судовим рішенням у цивільній, господарській або адміністративній справі, що набрало законної сили, не доказуються при розгляді інших справ, у яких беруть участь ті самі особи або особа, щодо якої встановлено ці обставини.

Означене рішення у даній справі №256/967/14-ц(2/256/882/2014) в силу приписів 

ст. 223 ЦПК України набуло законної сили, є чинним, та виходячи з встановленого ст. 14 ЦПК України, та гарантованого п. 5 ст. 124 Конституцію України, принципу обов’язковості судових рішень, є обов'язковим до виконання на всій території України.

На виконання судового рішення Відповідач-2 повернув Позивачу нерухоме та рухоме майно, що є предметом вищевказаних договорів купівлі-продажу, що зафіксовано актом приймання-передачі від 20.03.2014р.

Договори купівлі-продажу визнані недійсними, майно повернуто законному власнику - Закритому акціонерному товариству «Донецький комбінат хлібопродуктів №1». Але, на підставі того, що між Відповідачем-2 та Відповідачем-3 було укладено договір іпотеки та договір застави майна за вказаними договорами купівлі-продажу, позивач позбавлений можливості повноправно користуватися своїм майном.

За приписом ст.16 Цивільного кодексу України способом захисту цивільних прав та інтересів може бути, зокрема, визнання правочину недійсним.

З огляду на викладене, Позивач звернувся до суду із позовом та просить визнати договір іпотеки №030611-І від 03.06.2011р. та договір застави №030611-З/1 недійсними.

Вирішуючи спір про визнання договорів недійсним, суд повинен встановити наявність тих обставин, з якими закон пов’язує визнання договорів недійсними: відповідність договору вимогам закону, додержання встановленої форми договору, дієздатність сторін за договором, у чому конкретно полягає неправомірність дій сторони та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення спору.

Крім того, суд звертає увагу на той факт, що заявляючи позов про визнання недійсним договору, позивач має довести наявність тих обставин, з якими закон пов'язує визнання угод недійсними і настанням відповідних наслідків.

За приписами ст.ст.202-203 Цивільного кодексу України, правочином є дія особи, спрямована на набуття, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків. Зміст правочину не може суперечити цьому Кодексу, іншим актам цивільного законодавства, а також інтересам держави і суспільства, його моральним засадам. Особа, яка вчиняє правочин, повинна мати необхідний обсяг цивільної дієздатності. Волевиявлення учасника правочину має бути вільним і відповідати його внутрішній волі. Правочин має вчинятися у формі, встановленій законом. Правочин має бути спрямований на реальне настання правових наслідків, що обумовлені ним.

Відповідно до статті 215 Цивільного кодексу України, підставою недійсності правочину є недодержання в момент вчинення правочину стороною (сторонами) вимог, які встановлені частинами першою - третьою, п'ятою та шостою статті 203 цього Кодексу. Недійсним є правочин, якщо його недійсність встановлена законом (нікчемний правочин). У цьому разі визнання такого правочину недійсним судом не вимагається. У випадках, встановлених цим Кодексом, нікчемний правочин може бути визнаний судом дійсним. Якщо недійсність правочину прямо не встановлена законом, але одна із сторін або інша заінтересована особа заперечує його дійсність на підставах, встановлених законом, такий правочин може бути визнаний судом недійсним (оспорюваний правочин).

Згідно з роз'ясненнями, викладеними в п. 7, 8 Постанови Пленуму Верховного Суду України «Про судову практику розгляду цивільних справ про визнання правочинів недійсними» від 06.11.09 №9, правочин може бути визнаний недійсним лише з підстав, визначених законом.

Правочин є правомірним, якщо його недійсність прямо не встановлена законом або якщо він не визнаний судом недійсним (стаття 204 Цивільного кодексу України).

За приписами ст.205 Цивільного кодексу України, правочин може вчинятися усно або в письмовій формі. Сторони мають право обирати форму правочину, якщо інше не встановлено законом. Правочин, для якого законом не встановлена обов'язкова письмова форма, вважається вчиненим, якщо поведінка сторін засвідчує їхню волю до настання відповідних правових наслідків. У випадках, встановлених договором або законом, воля сторони до вчинення правочину може виражатися її мовчанням.

Оскільки оспорювані правочини укладені між суб’єктами господарської діяльності, то до спірних правовідносин також застосовується положення Господарського кодексу України.

Згідно ст.ст. 207, 208 Господарського кодексу України, господарське зобов'язання, що не відповідає вимогам закону, або вчинено з метою, яка завідомо суперечить інтересам держави і суспільства, або укладено учасниками господарських відносин з порушенням хоча б одним з них господарської компетенції (спеціальної правосуб'єктності), може бути на вимогу однієї із сторін, або відповідного органу державної влади визнано судом недійсним повністю або в частині… Виконання господарського зобов'язання, визнаного судом недійсним повністю або в частині, припиняється повністю або в частині з дня набрання рішенням суду законної сили як таке, що вважається недійсним з моменту його виникнення. У разі якщо за змістом зобов'язання воно може бути припинено лише на майбутнє, таке зобов'язання визнається недійсним і припиняється на майбутнє… У разі визнання недійсним зобов'язання з інших підстав кожна із сторін зобов'язана повернути другій стороні все одержане за зобов'язанням, а за неможливості повернути одержане в натурі - відшкодувати його вартість грошима, якщо інші наслідки недійсності зобов'язання не передбачені законом.

Згідно із п.2.5 Постанови Пленуму Вищого господарського суду України №11 від 29.05.2013р. «Про деякі питання визнання правочинів (господарських договорів) недійсними», правочини, які не відповідають вимогам закону, не породжують будь-яких бажаних сторонам результатів, незалежно від волі сторін та їх вини у вчиненні незаконного правочину. Правові наслідки таких правочинів настають лише у формах, передбачених законом, - у вигляді повернення становища сторін у початковий стан (реституції) або в інших.

Оскільки один із спірних правочинів є за своїми ознаками договором іпотеки – вид забезпечення виконання зобов'язання нерухомим майном, що залишається у володінні і користуванні іпотекодавця, згідно з яким іпотекодержатель має право в разі невиконання боржником забезпеченого іпотекою зобов'язання одержати задоволення своїх вимог за рахунок предмета іпотеки переважно перед іншими кредиторами цього боржника у порядку, встановленому Законом України «Про іпотеку», то під час вирішення питання щодо недійсності такого правочину, суд також керується приписами Закону України «Про іпотеку» (в редакції, що була чинною на момент укладення спірного правочину).

Так, відповідно до ст.2 Закону України «Про іпотеку», Законодавство України про іпотеку базується на Конституції України і складається з Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Земельного кодексу України, цього Закону та інших нормативно-правових актів, а також міжнародних договорів України.

В силу ст.5 Закону України «Про іпотеку», Предметом іпотеки можуть бути один або декілька об'єктів нерухомого майна.

Статтею 6 Закону України «Про іпотеку» передбачено, що У разі обмеження правомочності розпорядження нерухомим майном згодою його власника або уповноваженого органу державної влади чи органу місцевого самоврядування така ж згода необхідна для передачі цього майна в іпотеку.

Другий правочин є за своїми ознаками договором застави - це спосіб забезпечення зобов'язань, якщо інше не встановлено законом. В силу застави кредитор (заставодержатель) має право в разі невиконання боржником (заставодавцем) забезпеченого заставою зобов'язання одержати задоволення з вартості заставленого майна переважно перед іншими кредиторами. Застава виникає на підставі договору, закону або рішення суду.

Відповідно до ст.3 Закону України «Про заставу» заставою може бути забезпечена будь-яка дійсна існуюча або майбутня вимога, що не суперечить законодавству України, зокрема така, що випливає з договору позики, кредиту, купівлі-продажу, оренди, перевезення вантажу тощо.

Предметом застави згідно ст.4 Закону України «Про заставу» може бути майно, яке відповідно до законодавства України може бути відчужено заставодавцем та на яке може бути звернено стягнення.

Право застави виникає з моменту укладення договору застави, а в разі, коли договір підлягає нотаріальному посвідченню - з моменту нотаріального посвідчення цього договору. Якщо предмет застави відповідно до закону чи договору повинен знаходитись у заставодержателя, право застави виникає в момент передачі йому предмета застави. Якщо таку передачу було здійснено до укладення договору - то з моменту його укладення. (ст. 15 Закону України «Про заставу»)

Дослідивши наявні у справі документи, з огляду на вищевказані приписи, суд дійшов висновку про наявність підстав для визнання вищевказаного договору іпотеки №030611-І від 03.06.2011р. та договору застави №030611-З/1 недійсними.

Зокрема, в момент підписання іпотечного договору №030611-І від 03.06.2011р. та договору застави №030611-З/1, передачі нерухомого та рухомого майна в іпотеку/заставу, Відповідач-2 як Іпотекодавець не був власником такого майна.

Це, зокрема, вбачається з витягу про державну реєстрацію прав, виданого КП бюро технічної інвентаризації м. Донецька №30729541, згідно якого, право власності на нерухоме майно придбане за договором купівлі-продажу від 03.06.2011р., за номером у реєстрі нотаріальних дій 1343, що знаходиться за адресою: Донецька область, м. Донецьк, пр. Ілліча, буд.115, було зареєстроване за ТОВ «Торгівельна компанія «Урожай» лише 25.07.2011р.

Частиною першою статті 210 Цивільного Кодексу визначено, що правочин підлягає реєстрації лише у випадках, встановлених законом. Такий правочин є вчиненим з моменту його державної реєстрації.

Частиною першою статті 182 Цивільного кодексу України передбачено, що право власності та інші речові права на нерухомі речі, обмеження цих прав, їх виникнення, перехід і припинення підлягають державній реєстрації.

Порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно в Україні визначено Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 7 лютого 2002 року N7/5 (у редакції наказу Міністерства юстиції України від 28 січня 2003 року N 6/5, що діяло на момент укладання договорів.

Цим Тимчасовим положенням, а також Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» надано визначено поняття Державна реєстрація прав – офіційне визнання і підтвердження державою фактів виникнення, переходу або припинення прав на нерухоме майно, обтяження таких прав шляхом внесення відповідного запису до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Правовстановлюючим документом, який підтверджує перехід права власності є витяг про реєстрацію права власності.

Крім того, пунктом 61 Інструкції про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 3 березня 2004 року N 20/5 (в редакції чинної на момент укладання спірних угод), передбачено, що при нотаріальному посвідченні договорів про відчуження житлового будинку, а також іншого нерухомого майна, що підлягає реєстрації, нотаріус вимагає подання документів, які підтверджують право власності (довірчої власності) на вказане майно та, у передбачених законодавством випадках, документи, що підтверджують державну реєстрацію прав на це майно в осіб, які його відчужують.

Згода власника майна – Позивача по цій справі на передачу його майна в іпотеку/заставу надана не була і іншого відповідачами по справі не доведено.

Отже, право власності Відповідача-2 на нерухоме так і рухоме майно, що було предметом іпотеки та застави за договором іпотеки №030611-І від 03.06.2011р. та договором застави №030611-З/1, укладеними між Відповідачем-2 та Відповідачем-3, не було зареєстровано належним чином у відповідності до приписів чинного законодавства.

До того ж, як вже вказано вище, договори купівлі-продажу, які були підставою для набуття Відповідачем-2 права власності на спірне майно, визнані в судовому порядку недійсними з моменту їх вчинення, а право власності на таке майно визнано судом за Позивачем.

Доказів згоди Позивача на передачу його майна в іпотеку та в заставу суду не надано, навпаки, у відповідності до письмових пояснень Позивача, він такої згоди не надавав.

Таким чином, іпотечний договір №030611-І від 03.06.2011р. та договір застави №030611-З/1 укладені із порушенням чинного законодавства, в тому числі норм ч.2 ст.583 Цивільного кодексу України, за умовами якої заставодавцем (в тому числі іпотекодавцем) може бути власник речі або особа, якій належить майнове право, а також особа, якій власник речі або особа, якій належить майнове право, передали річ або майнове право з правом їх застави.

З огляду на вищевикладене, дослідивши наявні у справі документи, суд дійшов висновку, що відчуження – передача в іпотеку та в заставу майна, що є власністю Позивача без його згоди та без наявності правових підстав, з порушенням норма права, є неправомірним та носить негативний характер для Позивача та є підставою для визнання спірних договору іпотеки та договору застави недійсними.

Окрім того, на підставі договору іпотеки №030611-І від 03.06.2011р. та договору застави №030611-З/1 до Державного реєстру іпотек, Державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та Державного реєстру обтяжень рухомого майна були внесені наступні записи:

- Реєстраційний номер обтяження 11251305, тип обтяження - іпотека; щодо об’єкту нерухомого майна – будівлі з господарськими спорудами, загальною площею 38647,4 кв.м., що знаходяться за адресою: Донецька обл., м. Донецьк, проспект Ілліча, будинок 115, номер РПВН: 892766.;

- Реєстраційний номер обтяження 11251480 в Єдиному реєстрі заборон відчуження об’єктів нерухомого майна з реєстраційним номером;

- Реєстраційний номер 11258015 про державну реєстрацію заборони відчуження рухомого майна.

На теперішній час означені записи з реєстру не вилучені.

У всіх вказаних вище записах зазначено, що іпотекодавцем/заставодавцем є Відповідач-2, іпотекодержателем/заставодержателем – Відповідач-3.

На підставі вказаних записів, за фактом наявності заборони на нерухоме майно та його знаходження в іпотеці, наявної заборони на рухоме майно на підставі договору заставі на теперішній час Позивач, за приписами чинного законодавства України не може використовувати належне йому на праві власності майно за призначенням, для здійснення своєї господарської діяльності.

Відповідно до ст. 386 ЦК України, власник, який має підстави передбачати можливість порушення свого права власності іншою особою, може звернутися до суду з вимогою про заборону вчинення певних дій, які можуть порушити його право, або з вимогою про вчинення певних дій для запобігання такому порушенню.

Згідно положень ст.391 ЦК України, власник має право вимагати усунення перешкод у здійсненні ним права користування та розпорядження своїм майном.

Як вже вказано вище, в іпотеку за іпотечним договором №030611-І від 03.06.2011р. було передано нерухоме майно, в заставу за Договором застави №030611-З/1 від 03.06.2011р. було передано нерухоме майно, за якими іпотекодавцем/заставодавцем виступив Відповідач-2.

Наявність вищевказаних записів в Державному реєстрі іпотек, реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та в Державному реєстру обтяжень рухомого майна позбавляє Позивача можливості здійснювати та реалізовувати свої права з використання, розпорядження та володіння майном, тобто його право власності на таке майно.

З огляду на викладене, позовні вимоги про усунення перешкод у здійсненні права власності на майно шляхом виключення записів з Державного реєстру іпотек, реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, Державного реєстру обтяжень рухомого майна є обґрунтованими, доведеними матеріалами справи та підлягають задоволенню в повному обсязі.

Позивач також заявляв вимоги про стягнення з Відповідача-1 коштів в сумі 

25 000, 00грн., які задоволенню не підлягають з огляду на наступне.

Як вбачається з матеріалів справи, 03.06.2011р. між Відповідачем-1 та 

Відповідачем-2 укладено договір №03/06/2011 про надання юридичних послуг, за змістом якого Відповідач-1 зобов’язується надавати юридичні послуги Відповідачу-2 на підставах, в порядку і в обсязі, визначеному у Договорі за погодженням сторін.

Згідно п.4.2. вказаного Договору, Відповідач-1 зобов’язаний формулювати раціональні форми і способи вирішення завдань, поставлених Замовником; документально оформлювати юридичні дії, вчинення яких визнається наданими послугами; зберігати конфіденційність інформації, що стала відома Виконавцю при наданні юридичних послуг; не допускати при виконанні поставлених завдань застосування законодавства, яке втратило чинність; надати Замовнику банківські реквізити, що застосовуються для оплати наданих послуг; передати документи Замовнику, надані ним для виконання цього Договору; брати участь у нарадах, зборах, засіданнях, на яких вирішуються питання чи оприлюднюється інформація, що безпосередньо стосується предмету Договору чи поставлених Замовником завдань. Залучати за погодженням Замовника до виконання обов’язків за цим договором інших фізичних та/або юридичних осіб – спеціалістів (фахівців) в області права, що мають необхідний і достатній досвід для вирішення завдань, поставлених Замовником; на вимогу Замовника в термін, що не перевищує десять календарних днів, надати звіт про проведену роботу та виконані завдання за цим Договором; виконавець також виконує інші обов'язки, передбачені законодавством України; виконавець в своїй діяльності не повинен допускати вчинення правопорушень, інших недружніх дій.

Пунктом 6.1 цього Договору передбачено, що за невиконання своїх зобов'язань за цим договором сторони несуть відповідальність у встановленому законом порядку.

Згідно п.6.4 вказаного договору про надання юридичних послуг, у випадку невиконання, неналежного виконання обов’язків по цьому договору Виконавцем, або настання негативних наслідків для Замовника, Виконавець сплачує Замовнику штраф в розмірі 10% від суми невиконаного зобов’язання, або від суми збитків, шкоди, заподіяних Замовнику, але в розмірі не більшому ніж 25000,00гривень.

Актом №1 до Договору про надання юридичних послуг від 03.06.2011р. №03/06/2011 Відповідач-2 надав завдання, а Відповідач-1 його виконав у встановлені Замовником терміни та в повному обсязі, зокрема:

- Виконавець проаналізував та надав усний висновок щодо передачі нерухомого та рухомого майна, придбаного Замовником за договорами купівлі-продажу нерухомого майна (будівлі з господарськими спорудами, загальною площею 38647 кв. м., що знаходиться за адресою: м.Донецьк, пр.Ілліча, буд.115; договору №1 (продаж «інвентарно визначених об‘єктів майна» - згідно додатку №1 до договору – передавальні пристрої, машини та обладнання) в іпотеку та заставу за невиконані зобов’язання Замовника перед третіми особами (банківською установою).

- Виконавець проаналізував запропоновані проекти договорів про передачу в іпотеку та в заставу вищевказаного нерухомого та рухомого майна, що були надані банківською установою Замовнику 03.06.2011р.

- Виконавець надав консультацію щодо порядку укладення зазначених договорів іпотеки та застави.

          Згідно з п.6.5. вказаного Договору, за невиконання своїх зобов’язань за цим договором сторони несуть відповідальність у встановленому законом порядку.

Договором про надання юридичних послуг встановлена відповідальність Відповідача-1 а саме, у випадку невиконання, неналежного виконання обов’язків по цьому договору Відповідачем-1, або настання негативних наслідків для Відповідача-2, Відповідач-1 сплачує штраф у розмірі 10% від суми невиконаного зобов’язання, або від суми збитків, шкоди, заподіяних Відповідачу-2, але в розмірі не більшому 25 000,00грн. (п.6.4. цього Договору).

Відтак, Позивач вважає, що з наданих юридичних послуг Відповідачем-1 вбачається пряма вина останнього у насталих негативних наслідках для Позивача щодо накладення заборон на нерухоме та рухоме майно, що є власністю Позивача. На думку Позивача, своїми діями по укладенню оспорюваних правочинів з іпотеки та застави, Відповідач-1 завдав Позивачу матеріальну шкоду в розмірі 25 000,00грн.

З огляду на вищевикладене, Позивач вважає, що Відповідач-1 як одна з винних у порушенні законних прав та інтересів Позивача особа, зобов’язаний сплатити на користь Позивача суму матеріальної шкоди в розмірі 25000,00грн. Визначення розміру матеріальної шкоди у сумі, що є меншою ніж шкода фактично була завдана є виключним правом Позивача.

Суд не може погодитьсь з цим твердженням Позивача з огляду на наступне.

Відповідно до частин 1, 2 ст. 11 ЦК України, цивільні права та обов’язки виникають із дій осіб, що передбачені актами цивільного законодавства, зокрема підставами виникнення цивільних прав та обов’язків є договори та інші правочини.

При розгляді вказаної вимоги, суд виходить з того, що ст.901 Цивільного Кодексу України за договором про надання послуг одна сторона (виконавець) зобов'язується за завданням другої сторони (замовника) надати послугу, яка споживається в процесі вчинення певної дії або здійснення певної діяльності, а замовник зобов'язується оплатити виконавцеві зазначену послугу, якщо інше не встановлено договором.

Статтею 906 Цивільного Кодексу України зазначено, що збитки, завдані замовнику невиконанням або неналежним виконанням договору про надання послуг за плату, підлягають відшкодуванню виконавцем, у разі наявності його вини, у повному обсязі, якщо інше не встановлено договором. Виконавець, який порушив договір про надання послуг за плату при здійсненні ним підприємницької діяльності, відповідає за це порушення, якщо не доведе, що належне виконання виявилося неможливим внаслідок непереборної сили, якщо інше не встановлено договором або законом.

Проаналізувавши вищевказане, суд звертає увагу на те, що Договір створює права та обов’язки тільки сторін за договір про надання юридичних послуг. Позивач не є стороною за вказаним Договором, а тому будь-яких прав та обов'язків цей договір для позивача не створює. У зв’язку з чим, позивач не має права вимагати стягнення з Відповідача коштів в сумі 25000,00 грн.

Оскільки Позивач не є стороною за договором про надання юридичних послуг, то й застосування відповідальності до Відповідача-1 у вигляді стягнення коштів в сумі 25000,00 грн. (або в іншій сумі) в даному випадку є неможливим.

Окрім того, позивач кваліфікує заявлену суму 25 000 грн. як збитки чи майнову шкоду, завдані неправомірними діями Відповідача-2 які просять стягнути в судовому порядку.

Частинами 1 та 2 ст.623 Цивільного кодексу України передбачено, що боржник, який порушив зобов'язання, має відшкодувати кредиторові завдані цим збитки. Розмір збитків, завданих порушенням зобов'язання, доказується кредитором.

Відповідно до ст. 22 Цивільного кодексу України особа, якій завдано збитків у результаті порушення її цивільного пава, має право на їх відшкодування. При цьому, збитки визначаються, як втрата, якої особа зазнала у зв'язку зі знищенням або пошкодженням речі, а також витрати, які особа зробила або мусить зробити для відновлення свого порушеного права (реальні збитки); доходи, які особа могла б реально одержати за звичайних обставин, якби її право не було порушене (упущена вигода).

Згідно зі статтею 1166 Цивільного кодексу України майнова шкода, завдана неправомірними рішеннями, діями чи бездіяльністю особистим немайновим правам фізичної або юридичної особи, а також шкода, завдана майну фізичної особи або юридичної особи, відшкодовується в повному обсязі особою, яка її завдала.

Відшкодування збитків має характер універсального засобу захисту цивільних прав. Одночасно відшкодування збитків є мірою відповідальності. Тому слід відрізняти обов'язок боржника відшкодовувати збитки, завдані невиконанням або неналежним виконанням зобов'язання, що випливає з договору (ст.ст.611, 623 Цивільного кодексу України) від позадоговірної шкоди, тобто від зобов'язання, що виникає внаслідок заподіяння шкоди. (глава 82 Цивільного кодексу України).

Як зазначено вище, Позивач не є стороною по договору №03/06/2011 від 03.06.2011р. про надання юридичних послуг, яким передбачено відповідальність Відповідача-2. Тобто цей договір між Позивачем та Відповідачем-2 не укладався та відсутній.

При цьому, для застосування такої міри відповідальності як стягнення майнової шкоди (як за наявності, так і за відсутності договірних відносин) необхідна наявність всіх елементів складу правопорушення, а саме: протиправної поведінки, доведеного розміру шкоди, причинного зв'язку між протиправною поведінкою боржника та шкодою вини.

Відсутність хоча б одного елемента складу правопорушення, за загальним правилом, виключає настання відповідальності.

Шляхом дослідження всіх наявних у справі документів суд дійшов висновку про недоведеність Позивачем ані вини Відповідача-2 у понесених витратах Позивачем, ані розміру таких витрат, що унеможливлює застосування до Відповідача-2 в даному випадку стягнення майнової шкоди.

Статтею 10 Цивільного процесуального кодексу України, приписи якої кореспондуються із статтею 129 Конституції України, передбачено, що Цивільне судочинство здійснюється на засадах змагальності сторін. Сторони та інші особи, які беруть участь у справі, мають рівні права щодо подання доказів, їх дослідження та доведення перед судом їх переконливості. Кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Суд сприяє всебічному і повному з'ясуванню обставин справи: роз'яснює особам, які беруть участь у справі, їх права та обов'язки, попереджує про наслідки вчинення або невчинення процесуальних дій і сприяє здійсненню їхніх прав у випадках, встановлених цим Кодексом.

За приписами ст.60 Цивільного процесуального кодексу України, кожна сторона зобов'язана довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень... Докази подаються сторонами та іншими особами, які беруть участь у справі. Доказуванню підлягають обставини, які мають значення для ухвалення рішення у справі і щодо яких у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, виникає спір. Доказування не може ґрунтуватися на припущеннях.

Дослідивши наявні у справі документи, заслухавши пояснення представників сторін, та враховуючи приписи норм законодавства, суд дійшов висновку про задоволення позовних частково з наведених вище обставин.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 10,11,60, 88, 212-215 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

ВИРІШИВ:

Позовні вимоги Закритого акціонерного товариства «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» (ЄДРПОУ 00957459) до відповідача-2 Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай»(ЄДРПОУ 34940079), до відповідача-3 Публічного акціонерного товариства «ОСОБА_1 Дніпро» (ЄДРПОУ 14352406) про визнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на майно шляхом виключення записів з Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25000,00грн. задовольнити частково.

Визнати недійсним іпотечний договір №030611-І від 03.06.11р., укладений між Публічним акціонерним товариством «ОСОБА_1 Дніпро» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай», що посвідчений приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу ОСОБА_3 03.06.11р. за реєстровим номером 1347.

Вилучити з Державного реєстру іпотек запис номер 11251305 про обтяження майна іпотекою, внесеного 06.12.2012р. приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу ОСОБА_3, на підставі договору про зміни №061212 до іпотечного договору №030611-I, за реєстровим №1538, укладеного між Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай» та Публічним акціонерним товариством «ОСОБА_1 Дніпро», щодо об’єкту нерухомого майна – будівлі з господарськими спорудами, загальною площею 38647,4 кв.м., що знаходяться за адресою: Донецька обл., м. Донецьк, проспект Ілліча, будинок 115, номер РПВН: 892766, а саме:

№ п/п          Літера № за планом земельної ділянки          Назва будівель та споруд          Загальна площа (кв.м.)

1.          А-2          будівля заводоуправління           727,0

2.          Б-7          будівля складу безтарного зберігання борошна           1 314,0

3.          В-2          будівля складу готової продукції №1           3 982,1

4.          Г-6          будівля млина          4 593,1

5.          Д-1, Д-9          елеватор, силосний корпус, робоча башня, елеватор силосного типу           5 258,4

6.          Ж-7          цех гранулювання комбікорму, будівля кормоцеху          5 974,7

7.          Е-1          силос. корп. 3а          2 373,8

8.          Л-1          пекарня          406,7

9.          Н-1          магазин по продажу к/кормів          43,1

10.          О-1          ГРП          20,6

11.          П-1          компресорна          88,5

12.          Р-1          завод. клуб          409,7

13.          С-1          каб.по тех. безпеки          269,0

14.          Т-1          котельня мех. майстерень          353,4

15.          У-1          будівлі мех. майстерень          261,6

16.          Ф-1          корпус мех. майстер.          202,2

17.          Х-1          матеріальний склад          174,4

18.          Ц-1          будівля складу зберігання засобів ГО          153,7

19.          Ч-1          гараж          171,6

20.          Ш-1          автовісова          51,1

21.          Щ-1          склад зерна №5          1 226,8

22.          Э-1          склад зерна №6          1 221,3

23.          Ю-1          склад зерна №4          1 273,0

24.          А`-1          склад готової продукції          1 214,8

25.          Б`-1          склад          120,9

26.          В`-1          приймальне устройство з/д          13,5

27.          Г`-1          приймальне устр. з/д          339,0

28.          Д`-1          каб. ст. майстра елеватора          13,0

29.          Е`-1          будівля складу зерновідход.          258,5

30.          Ж`-1          склад гот. продукції №2          1 473,9

31.          З`-1          склад гот. продукції №3          1 684,2

32.          И`-1          цех фасування крупи          913,4

33.          К`-1          столярна майстерня           130,3

34.          Л`-1          гараж          449,4

35.          М`-1          склад          303,1

36.          Н`-1          склад №2          21,5

37.          О`-1          пожежне депо          154,6

38.          П`-1          будівля ковальні          52,3

39.          Ш`-2          склад м'якої тари          640,1

40.          Р`          навіс          

41.          С`          сарай          

42.          У`          сарай          

43.          Ф`          навіс          

44.          Х`-1          трансформ. підстанція          38,6

45.          Ц`          сарай          

46.          Ч`          навіс          

47.          Э`          водокачка          

48.          Щ`          пожежне водоймище          

49.          Ю`          пожежне водоймище          

50.          Я`          пожежне водоймище          

51.          С`-1          сушильна камера          22,8

52.          Р`-2          будівля лабораторії          192,6

53.          Т`-1          будівля прохідної          61,10

54.          №1-8          паркани, брами          

55.          І          замощення          

56.          Б``          устр. вивантажування зерна          

57.          В``          устр. вивантажування зерна          

58.          Я          караульне приміщення          

59.          Г``          сарай          

Вилучити запис з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна з реєстраційним номером 11251480, внесеного 03.06.2011р. за №11251480 приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу ОСОБА_3 за іпотечним договором №030611-І від 03.06.2011р. за реєстровим №1347, шляхом зняття обтяження з предмета іпотеки – будівлі з господарськими спорудами, загальною площею 38647,4 кв.м., що знаходяться за адресою: Донецька обл., м. Донецьк, проспект Ілліча, будинок 115, номер РПВН: 892766, а саме:

№ п/п          Літера № за планом земельної ділянки          Назва будівель та споруд          Загальна площа (кв.м.)

1.          А-2          будівля заводоуправління           727,0

2.          Б-7          будівля складу безтарного зберігання борошна           1 314,0

3.          В-2          будівля складу готової продукції №1           3 982,1

4.          Г-6          будівля млина          4 593,1

5.          Д-1, Д-9          елеватор, силосний корпус, робоча башня, елеватор силосного типу           5 258,4

6.          Ж-7          цех гранулювання комбікорму, будівля кормоцеху          5 974,7

7.          Е-1          силос. корп. 3а          2 373,8

8.          Л-1          пекарня          406,7

9.          Н-1          магазин по продажу к/кормів          43,1

10.          О-1          ГРП          20,6

11.          П-1          компресорна          88,5

12.          Р-1          завод. клуб          409,7

13.          С-1          каб.по тех. безпеки          269,0

14.          Т-1          котельня мех. майстерень          353,4

15.          У-1          будівлі мех. майстерень          261,6

16.          Ф-1          корпус мех. майстер.          202,2

17.          Х-1          матеріальний склад          174,4

18.          Ц-1          будівля складу зберігання засобів ГО          153,7

19.          Ч-1          гараж          171,6

20.          Ш-1          автовісова          51,1

21.          Щ-1          склад зерна №5          1 226,8

22.          Э-1          склад зерна №6          1 221,3

23.          Ю-1          склад зерна №4          1 273,0

24.          А`-1          склад готової продукції          1 214,8

25.          Б`-1          склад          120,9

26.          В`-1          приймальне устройство з/д          13,5

27.          Г`-1          приймальне устр. з/д          339,0

28.          Д`-1          каб. ст. майстра елеватора          13,0

29.          Е`-1          будівля складу зерновідход.          258,5

30.          Ж`-1          склад гот. продукції №2          1 473,9

31.          З`-1          склад гот. продукції №3          1 684,2

32.          И`-1          цех фасування крупи          913,4

33.          К`-1          столярна майстерня           130,3

34.          Л`-1          гараж          449,4

35.          М`-1          склад          303,1

36.          Н`-1          склад №2          21,5

37.          О`-1          пожежне депо          154,6

38.          П`-1          будівля ковальні          52,3

39.          Ш`-2          склад м'якої тари          640,1

40.          Р`          навіс          

41.          С`          сарай          

42.          У`          сарай          

43.          Ф`          навіс          

44.          Х`-1          трансформ. підстанція          38,6

45.          Ц`          сарай          

46.          Ч`          навіс          

47.          Э`          водокачка          

48.          Щ`          пожежне водоймище          

49.          Ю`          пожежне водоймище          

50.          Я`          пожежне водоймище          

51.          С`-1          сушильна камера          22,8

52.          Р`-2          будівля лабораторії          192,6

53.          Т`-1          будівля прохідної          61,10

54.          №1-8          паркани, брами          

55.          І          замощення          

56.          Б``          устр. вивантажування зерна          

57.          В``          устр. вивантажування зерна          

58.          Я          караульне приміщення          

59.          Г``          сарай          

Визнати недійсним договір застави №030611-З/1 від 03.06.11р., укладений між Публічним акціонерним товариством «ОСОБА_1 Дніпро» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай» та посвідчений приватним нотаріусом Донецького міського нотаріального округу ОСОБА_3 03.06.11р. за реєстровим номером 1349.

Вилучити з Державного реєстру обтяжень рухомого майна запис номер 11258015 про державну реєстрацію заборони відчуження рухомого майна, а саме (мовою оригіналу - російською) –

п/п          Наименование имущества          Инв. номер

1          Нория ТНС           000208

2          Трансформатор ТМ 400           000660

3          Вибраторы           000675

4          Вибраторы           000676

5          Электродвигатель           000677

6          Электродвигатель           000678

7          Компрессор б/у           003042

8          Машина обоечная           003043

9          Машина обоечная           003044

10          Машина обоечная           003045

11          Машина обоечная           003046

12          Машина обоечная РЗБМ           003094

13          Концентратор           003119

14          Концентратор А1-53К9           003125

15          Концентратор А1-53К9           003126

16          Нория           003128

17          Нория           003129

18          Нория           003130

19          Нория           003131

20          Нория           003132

21          Вентилятор           003133

22          Вентилятор           003134

23          Весы           003135

24          Весы           003136

25          Компрессор б/у           003137

26          Компрессор б/у           003138

27          Компрессор б/у           003139

28          Компрессор б/у           003140

29          Вентилятор           003141

30          Вентилятор           003142

31          Дуаспираторы           003143

32          Дуаспираторы           003144

33          Дуаспираторы           003145

34          Дуаспираторы           003146

35          Дуаспираторы           003147

36          Машина БШУ-2           003150

37          Машина БШУ-2           003151

38          Машина БШУ-2           003152

39          Машина БШУ-2           003153

40          Рессивер           003154

41          Рессивер           003155

42          Рессивер           003156

43          УРЗ-2           003171

44          УРЗ-2           003172

45          УРЗ-2           003173

46          УРЗ-2           003174

47          УРЗ-2           003175

48          УРЗ-2           003176

49          УРЗ-2           003177

50          УРЗ-2           003178

51          УРЗ-2           003179

52          УРЗ-2           003180

53          УРЗ-2           003181

54          УРЗ-2           003182

55          УРЗ-2           003183

56          УРЗ-2           003184

57          УРЗ-2           003185

58          УРЗ-2           003186

59          Рессивер           003187

60          Конвеер           003188

61          Конвеер           003189

62          Конвеер           003190

63          Конвеер           003191

64          Конвеер           003192

65          Конвеер           003193

66          Конвеер           003194

67          Конвеер           003195

68          Конвеер           003196

69          Конвеер           003197

70          Конвеер           003198

71          Конвеер           003199

72          Конвеер           003200

73          Конвеер           003201

74          Конвеер           003202

75          Конвеер           003203

76          Ситовейка           003205

77          Ситовейка           003206

78          Ситовейка           003207

79          Ситовейка           003208

80          Ситовейка           003209

81          Ситовейка           003210

82          Ситовейка           003211

83          Ситовейка           003212

84          Бурат ЦМБ-3           003215

85          Транспортер К4-УТ-2Ф-320           003216

86          Нория           003217

87          Нория           003218

88          Нория           003219

89          Машина БШУ           003220

90          Машина БШУ           003221

91          ОСОБА_1           003224

92          Компрессор 202ВП123           003225

93          Компрессор 202ВП123           003226

94          Фильтр           003227

95          Фильтр           003228

96          Фильтр           003229

97          Фильтр           003230

98          Фильтр           003231

99          Фильтр           003232

100          Фильтр           003233

101          Фильтр           003234

102          Фильтр           003235

103          Вентилятор ВЦП-10           003236

104          Транспортер скребковый           003241

105          Лифт в сборе           003284

106          Вентилятор           003285

107          Вентилятор           003286

108          Транспортер скребковый           003287

109          Транспортер скребковый           003288

110          Транспортер скребковый           003289

111          Редуктор           003290

112          Нория НЦ 50           003295

113          Нория НЦ 50           003296

114          Лебедка           003297

115          Вентилятор           003298

116          Вентилятор           003299

117          Питатель с приводом           003311

118          Питатель с приводом           003312

119          Фильтр 1000 мм           003329

120          Электродвигатель          003332

121          Солерастворитель          003356

122          Нория № 3 (рабочая башня) с бункером           003357

123          Воздушные сепараторы           003360

124          Воздушные сепараторы           003361

125          Фильтр Д-1400 мм          003370

126          Вентилятор           003417

127          Весы вагонные           005009

128          Дозатор весовой           005015

129          Дозатор весовой           005016

130          Аппарат сварочный           030604

131          Котел ДКВР-410           030644

132          Экономайзер           030647

133          Экономайзер           030648

134          Щит управления ЩУ           030649

135          Дымосос ДМ-10           030650

136          Трансформатор сварочный           030655

137          Щит           030659

138          Распред.устройство мельниц           030664

139          Распред.устройство к-цеха           030665

140          Распред.устройство к-цеха           030666

141          Распред.устройство к-цеха           030667

142          Распред.устройство к-цеха           030668

143          Распред.устройство к-цеха           030669

144          Трансформатор ТМ-100           030670

145          Трансформатор силовой           030671

146          Батарея КМ-042-82           030674

147          Распред.устройство мельниц           030682

148          Распред.устройство мельниц           030683

149          Распред.устройство мельниц           030684

150          Распред.устройство мельниц           030685

151          Распред.устройство мельниц           030686

152          Распред.устройство мельниц           030687

153          Распред.устройство мельниц           030688

154          Распред.устройство мельниц           030689

155          Распред.устройство мельниц           030690

156          Распред.устройство мельниц           030691

157          Распред.устройство мельниц           030692

158          Распред.устройство мельниц           030693

159          Камнеотборник           033000

160          Камнеотборник           033001

161          Камнеотборник           033002

162          Камнеотборник           033003

163          Станок шлифов.           033017

164          Механическая линия           033042

165          Конвеер           033048

166          Конвеер           033049

167          Дозатор ДПК           033075

168          Тележка ТГВ-1250          033076

169          Тележка ТГВ-1250          033077

170          Нория 2-20-20           033086

171          Нория 2-20-20           033087

172          Сепаратор АИ-БИС-100 с 2-мя отборными шнеками           033089

173          Линия для подачи муки           033091

174          Нория НЦ 30-10           033108

175          Машина мешкозашивная           033114

176          Транспортер К4-УТ-2Ф-200           033241

177          Транспортер К4-УТ-2Ф-200           033242

178          Нория ленточная           033254

179          Нория ленточная           033255

180          Нория 100/45           033256

181          Транспортер скребковый           033257

182          Нория           033259

183          Нория           033260

184          Нория           033261

185          Нория           033262

186          Нория           033263

187          Нория           033264

188          Мехлопата           033265

189          Шелушитель           033266

190          Дробилка А1 ДДП           033269

191          Дробилка ДДМ           033270

192          Нория НЦ 50           033271

193          Дробилка ДДМ           033275

194          Транспортер скребковый           033276

195          Лебедка элеваторная           033280

196          Транспортер скребковый           033308

197          Транспортер скребковый           033309

198          ОСОБА_4           033313

199          Транспортер Т-215 пересыпной,2шт,(АС-12,вент.№18)           033358

200          Транспортер Т-209 (АС-13,АС-23)           033359

201          Транспортер Т-207(АС-11,АС-29)           033360

202          Транспортер Т-208 (АС-10,АС-25)           033361

203          Транспортер Т-210 (АС-24)           033362

204          Транспортер Т-210 (АС-30)           033363

205          Тележка ,3 шт           033364

206          Батарейное устройство , по 2 батареи с бункером отходов           033367

207          Батарейное устройство , по 2 батареи.          033368

208          Батарейное устройство , по 2 батареи вент АС-1           033369

209          Батарейное устройство , по 2 батареи с бункером отходов           033373

210          Нория №1 ( рабочая башня ) с бункером ,лебедка для подъема ленты           033374

211          Нория №2 ( рабочая башня ),,лебедка для подъема ленты           033375

212          Нория №4 (силосный корпус №1) с бункером           033376

213          Поворотные круги с трубой, 2шт №1,2           033377

214          Поворотные круги с трубой ,2шт №3,4           033378

215          Станок токарно-винторезный           033395

216          Станок верт.сверлильный           033397

217          Станок верт.сверлильный           033398

218          Станок абразивно-заточной           033399

219          Станок абразивно-заточной           033400

220          Станок гор.фрез.СП-8           033401

221          Станок попереч.строч           033402

222          Компрессор б/у           033407

223          Вентилятор           033410

224          Транспортер скребковый           033413

225          Вентилятор           033419

226          Вентилятор           033420

227          Вентилятор           033421

228          Вентилятор           033422

229          Вентилятор           033423

230          Вентилятор           033424

231          Вентилятор           033425

232          Тележка ,1 шт           033430

233          Тележка ,1 шт           033431

234          Тележка ,1 шт           033434

235          Вентилятор           033436

236          Компрессор б/у           033437

237          Транспортер УТФ КШТ           033440

238          Транспортер ленточный           033445

239          Транспортер ленточный           033446

240          Транспортер ленточный           033447

241          Лебедка элеваторная           033449

242          Весы ДВМ-50           035006

243          Весы ДВМ-50           035007

244          Весы ДВМ-50           035008

245          Весы ДК-200           035011

246          Весы АД-3000           035012

247          Весы аналитические           035024

248          Мельничка лабораторная           035026

249          Мельничка лабораторная           035027

250          Печь муфельная           035029

251          Весы лабораторные           035030

252          Весы лабораторные           035031

253          Весы автомобильные           035042

254          Машина МОЗ-ШЛ 313023           043318

255          Насос НС 25-32           043328

256          Насос НС 25-32           043329

257          ОСОБА_4 К-80-50-200           043330

258          Вентилятор N8           043421

259          Сепаратор           043461

260          Сепаратор           043462

261          Теплообменник ОВ-2           043497

262          Энтолейтор           043501

263          Энтолейтор           043502

264          Энтолейтор           043503

265          Энтолейтор           043504

266          Энтолейтор           043505

267          Рессивер           043506

268          Рессивер           043507

269          Станок вальцевый          043508

270          Станок вальцевый          043509

271          Станок вальцевый          043510

272          Станок вальцевый          043511

273          Станок вальцевый          043512

274          Станок вальцевый          043513

275          Станок вальцевый          043514

276          Станок вальцевый          043515

277          Станок вальцевый          043516

278          Станок вальцевый          043517

279          Станок вальцевый          043518

280          Станок вальцевый          043519

281          Станок вальцевый          043520

282          Станок вальцевый          043521

283          Станок вальцевый          043522

284          Станок вальцевый          043523

285          Станок вальцевый          043524

286          Станок вальцевый          043525

287          Машина вымольная          043526

288          Машина вымольная          043527

289          Машина вымольная          043528

290          Машина вымольная          043529

291          Машина вымольная          043530

292          Машина вымольная          043531

293          Компрессор б/у           043532

294          Компрессор б/у           043533

295          Вентилятор           043535

296          Вентилятор           043536

297          Вентилятор           043537

298          Вентилятор           043538

299          Вентилятор           043539

300          Сепаратор магнитный           043547

301          Сепаратор магнитный           043548

302          Сепаратор магнитный           043549

303          Сепаратор магнитный           043550

304          Сепаратор магнитный           043551

305          Сепаратор магнитный           043552

306          Сепаратор магнитный           043553

307          Сепаратор магнитный           043554

308          Сепаратор магнитный           043555

309          Сепаратор магнитный           043556

310          Сепаратор магнитный           043557

311          Сепаратор магнитный           043558

312          Сепаратор магнитный           043559

313          Рассева РЗБРБ           043560

314          Рассева РЗБРБ           043561

315          Рассева РЗБРБ           043562

316          Рассева РЗБРБ           043563

317          Рассева РЗБРБ           043564

318          Рассева РЗБРБ           043565

319          Рассева РЗБРБ           043566

320          Фильтр           043567

321          Фильтр           043568

322          Фильтр           043569

323          Фильтр           043570

324          Фильтр           043571

325          Фильтр           043572

326          Затвор шлюзовый           043583

327          Затвор шлюзовый           043584

328          Затвор шлюзовый           043586

329          Затвор шлюзовый           043587

330          Р-3 БШМ-2           043588

331          Р-3 БШМ-2           043589

332          Р-3 БШМ-2           043590

333          Р-3 БШМ-2           043591

334          Р-3 БШМ-2           043592

335          Р-3 БШМ-2           043593

336          Р-3 БШМ-2           043594

337          Р-3 БШМ-2           043595

338          Р-3 БШМ-2           043603

339          Р-3 БШМ-2           043604

340          Р-3 БШМ-2           043606

341          Р-3 БШМ-2           043607

342          Р-3 БШМ-2           043608

343          Р-3 БШМ-2           043609

344          Р-3 БШМ-2           043610

345          Р-3 БШМ-2           043611

346          Р-3 БШМ-2           043612

347          Р-3 БШМ-2           043613

348          Р-3 БШМ-2           043614

349          Р-3 БШМ-2           043615

350          Р-3 БШМ-2           043616

351          Р-3 БШМ-2           043617

352          Р-3 БШМ-2           043618

353          Р-3 БШМ-2           043619

354          Р-3 БШМ-2           043621

355          Р-3 БШМ-2           043622

356          Р-3 БШМ-2           043623

357          Р-3 БШМ-2           043624

358          Р-3 БШМ-2           043625

359          Р-3 БШМ-2           043626

360          Р-3 БШМ-2           043627

361          Электродвигатель          043628

362          Трансформатор           043630

363          Деташеры           043633

364          Деташеры           043634

365          Деташеры           043635

366          Деташеры           043636

367          Деташеры           043639

368          Деташеры           043640

369          Компрессор б/у           043641

370          Дозатор весовой           043642

371          Вентилятор центробежный           043644

372          Вентилятор центробежный           043645

373          Дозатор весовой           043646

374          Фильтр           043647

375          Питатель с приводом           043648

376          Затвор шлюзовый           043650

377          Затвор шлюзовый           043651

378          Затвор шлюзовый           043652

379          Затвор шлюзовый           043653

380          Затвор шлюзовый           043654

381          Затвор шлюзовый           043655

382          Затвор шлюзовый           043656

383          Затвор шлюзовый           043657

384          Затвор шлюзовый           043658

385          Затвор шлюзовый           043659

386          Затвор шлюзовый           043660

387          Затвор шлюзовый           043661

388          Затвор шлюзовый           043662

389          Затвор шлюзовый           043663

390          Затвор шлюзовый           043664

391          Питатель с приводом           043665

392          Машина ситовеечная           043666

393          Машина обоечная           043667

394          Машина ситовеечная           043668

395          Вентилятор ВРП           043681

396          Аппарат сварочный           043682

397          Мотор-редуктор           043683

398          Мотор-редуктор           043686

399          Машина обоечная           043748

400          Дробилка ДДМ           043749

401          Машина обоечная           043750

402          Мотор-редуктор           043751

403          Мотор-редуктор           043752

404          Нория ТНС 2/20 (шелуш.)           043753

405          Нория ТНС 2/20 (шелуш.)           043754

406          Сепаратор магнитный           043768

407          Сепаратор магнитный           043769

408          Сепаратор магнитный           043770

409          Сепаратор магнитный           043771

410          Сепаратор магнитный           043772

411          Сепаратор магнитный           043773

412          Сепаратор магнитный           043774

413          Сепаратор магнитный           043775

414          Затвор шлюзовый           043776

415          Затвор шлюзовый           043777

416          Затвор шлюзовый           043778

417          Затвор шлюзовый           043779

418          Затвор шлюзовый           043780

419          Затвор шлюзовый           043781

420          Затвор шлюзовый           043782

421          Затвор шлюзовый           043783

422          Затвор шлюзовый           043784

423          Затвор шлюзовый           043785

424          Затвор шлюзовый           043786

425          Затвор шлюзовый           043787

426          Затвор шлюзовый           043788

427          Затвор шлюзовый           043789

428          Затвор шлюзовый           043790

429          Затвор шлюзовый           043791

430          Циклоны разгрузители           043814

431          Циклоны разгрузители           043815

432          Циклоны разгрузители           043816

433          Циклоны разгрузители           043817

434          Циклоны разгрузители           043818

435          Циклоны разгрузители           043819

436          Циклоны разгрузители           043820

437          Циклоны разгрузители           043821

438          Циклоны разгрузители           043822

439          Циклоны разгрузители           043823

440          Циклоны разгрузители           043824

441          Циклоны разгрузители           043825

442          Циклоны разгрузители           043826

443          Циклоны разгрузители           043827

444          Циклоны разгрузители           043828

445          Циклоны разгрузители           043830

446          ОСОБА_4 К-150           043837

447          Компрессор б/у           043892

448          Компрессор б/у           043893

449          Компрессор б/у           043894

450          Станок вальцевый          043895

451          Станок вальцевый          043896

452          Станок вальцевый          043897

453          Станок вальцевый          043898

454          Станок вальцевый          043899

455          Станок вальцевый          043900

456          Станок вальцевый          043901

457          Станок вальцевый          043902

458          Станок вальцевый          043903

459          Станок вальцевый          043904

460          Станок вальцевый          043905

461          Станок вальцевый          043906

462          Станок вальцевый          043907

463          Станок вальцевый          043908

464          Станок вальцевый          043909

465          Станок вальцевый          043910

466          Станок вальцевый          043911

467          Станок вальцевый          043912

468          Станок вальцевый          043913

469          Станок вальцевый          043914

470          Магнитный сепаратор           043915

471          Магнитный сепаратор           043916

472          Магнитный сепаратор           043917

473          Магнитный сепаратор           043918

474          Магнитный сепаратор           043919

475          Магнитный сепаратор           043920

476          Магнитный сепаратор           043921

477          Магнитный сепаратор           043922

478          Магнитный сепаратор           043923

479          Магнитный сепаратор           043924

480          Магнитный сепаратор           043925

481          Магнитный сепаратор           043926

482          Магнитный сепаратор           043927

483          Магнитный сепаратор           043928

484          Магнитный сепаратор           043929

485          Магнитный сепаратор           043930

486          Магнитный сепаратор           043931

487          Магнитный сепаратор           043932

488          Магнитный сепаратор           043933

489          Магнитный сепаратор           043934

490          Магнитный сепаратор           043935

491          Магнитный сепаратор           043936

492          Магнитный сепаратор           043937

493          Магнитный сепаратор           043938

494          Магнитный сепаратор           043939

495          Магнитный сепаратор           043940

496          Магнитный сепаратор           043941

497          Магнитный сепаратор           043942

498          Магнитный сепаратор           043943

499          Магнитный сепаратор           043944

500          Магнитный сепаратор           043945

501          Магнитный сепаратор           043946

502          Магнитный сепаратор           043947

503          Магнитный сепаратор           043948

504          Магнитный сепаратор           043949

505          Магнитный сепаратор           043950

506          Магнитный сепаратор           043951

507          Магнитный сепаратор           043952

508          Магнитный сепаратор           043953

509          Магнитный сепаратор           043954

510          Магнитный сепаратор           043955

511          Магнитный сепаратор           043956

512          Магнитный сепаратор           043957

513          Магнитный сепаратор           043958

514          Магнитный сепаратор           043959

515          Магнитный сепаратор           043960

516          Магнитный сепаратор           043961

517          Магнитный сепаратор           043962

518          Магнитный сепаратор           043963

519          Магнитный сепаратор           043964

520          Магнитный сепаратор           043965

521          Магнитный сепаратор           043966

522          Магнитный сепаратор           043967

523          Шлюзовые затворы          043968

524          Шлюзовые затворы          043969

525          Шлюзовые затворы          043970

526          Шлюзовые затворы          043971

527          Шлюзовые затворы          043972

528          Шлюзовые затворы          043973

529          Шлюзовые затворы          043974

530          Шлюзовые затворы          043975

531          Шлюзовые затворы          043976

532          Шлюзовые затворы          043977

533          Шлюзовые затворы          043978

534          Шлюзовые затворы          043979

535          Шлюзовые затворы          043980

536          Шлюзовые затворы          043981

537          Шлюзовые затворы          043982

538          Шлюзовые затворы          043983

539          Шлюзовые затворы          043984

540          Шлюзовые затворы          043985

541          Шлюзовые затворы          043986

542          Шлюзовые затворы          043987

543          Шлюзовые затворы          043988

544          Шлюзовые затворы          043989

545          Шлюзовые затворы          043990

546          Шлюзовые затворы          043991

547          Шлюзовые затворы          043992

548          Шлюзовые затворы          043993

549          Шлюзовые затворы          043994

550          Шлюзовые затворы          043995

551          Шлюзовые затворы          043996

552          Вентилятор ВД           043997

553          Питатель           043998

554          Питатель           043999

555          Питатель           044000

556          Питатель           044001

557          Питатель           044002

558          ОСОБА_5СД          044003

559          ОСОБА_5СД          044004

560          ОСОБА_5СД          044005

561          ОСОБА_5СД          044006

562          Ситовеечная машина           044007

563          Ситовеечная машина           044008

564          Машина вымольная          044009

565          Машина вымольная          044010

566          Машина вымольная          044011

567          Машина вымольная          044012

568          Машина вымольная          044013

569          Машина вымольная          044014

570          Деташеры ДТШР           044015

571          Деташеры ДТШР           044016

572          Деташеры ДТШР           044017

573          Деташеры ДТШР           044018

574          Деташеры ДТШР           044019

575          Деташеры ДТШР           044020

576          Деташеры ДТШР           044021

577          Деташеры ДТШР           044022

578          Деташеры ДТШР           044023

579          Деташеры ДТШР           044024

580          Деташеры ДТШР           044025

581          Деташеры ДТШР           044026

582          Фильтр РЦИЭ           044067

583          Фильтр РЦИЭ           044068

584          Фильтр РЦИЭ           044069

585          Фильтр РЦИЭ           044070

586          Фильтр РЦИЭ           044071

587          Фильтр РЦИЭ           044072

588          Конвейер скребковый К 4 -УТ2Ф 320/20           044073

589          Конвейер скребковый К 4 -УТ2Ф 320/20           044074

590          Рассева мельничные           044075

591          Рассева мельничные           044076

592          Рассева мельничные           044077

593          Рассева мельничные           044078

594          Рассева мельничные           044079

595          Рассева мельничные           044080

596          Рассева мельничные           044081

597          Рассева мельничные           044082

598          Станок вальцевый          044083

599          Транспортер скребковый           044086

600          Транспортер скребковый           044087

601          Вентилятор центробежный           044088

602          Вентилятор центробежный           044089

603          Вентилятор центробежный           044090

604          Станок СЭМВ-3           044091

605          Питатель с приводом           044092

606          Питатель с приводом           044093

607          Питатель с приводом           044094

608          Питатель с приводом           044095

609          Питатель с приводом           044096

610          Мотор-редуктор           044100

611          Мотор-редуктор           044101

612          Мотор-редуктор           044102

613          Мотор-редуктор           044103

614          Мотор-редуктор           044104

615          Мотор-редуктор           044105

616          Мотор-редуктор           044106

617          Мотор-редуктор           044107

618          Мотор-редуктор           044108

619          Мотор-редуктор           044109

620          Мотор-редуктор           044110

621          Подогреватель           044111

622          Конвеер лопаточный           044114

623          Концентратор           044118

624          Энтолейтор           044120

625          Энтолейтор           044121

626          Энтолейтор           044122

627          Энтолейтор           044123

628          Энтолейтор           044124

629          Энтолейтор           044125

630          Энтолейтор           044126

631          Энтолейтор           044127

632          Энтолейтор           044128

633          Энтолейтор           044129

634          Компрессор б/у           044131

635          Мотор-редуктор           044133

636          Мотор-редуктор           044134

637          Транспортер УТФ КШТ           044135

638          Транспортер УТФ КШТ           044136

639          Вентилятор ВД           044141

640          Стол для натяж.сит           044142

641          Дозатор           044143

642          Питатель           044148

643          Электродвигатель          044160

644          ОСОБА_4 К-50           044161

645          Вентилятор ВД           044162

646          Вентилятор ВД           044163

647          Вентилятор ВД           044164

648          Вентилятор ВД           044165

649          Конвеер лопаточный           044167

650          Электродвигатель          044170

651          Компрессор б/у           044171

652          Компрессор б/у           044172

653          Компрессор б/у           044173

654          Градирня           044176

655          Электродвигатель          044179

656          Электродвигатель          044181

657          ОСОБА_6           044182

658          Мотор-редуктор           044183

659          Фильтр           044184

660          Камнеотборник           044187

661          Камнеотборник           044188

662          Энтолейтор           044189

663          Нория ТНС           044190

664          Электродвигатель          044192

665          Электродвигатель          044193

666          Электродвигатель          044194

667          Виброцентрифуга           044195

668          Виброцентрифуга           044196

669          Питатель с приводом           044197

670          Питатель с приводом           044198

671          Питатель с приводом           044199

672          Охладитель выпара           044201

673          Шлиф машина           044202

674          Вентилятор ВД           044203

675          Лебедка элеваторная           044204

676          Электродвигатель АИР           044205

677          Электродвигатель АИР           044206

678          Бетономешалка           044207

679          Электродвигатель 2.2           044208

680          Электродвигатель 2.2           044209

681          Электродвигатель 2.2           044210

682          Электродвигатель 2.2           044211

683          Электродвигатель 2.2           044212

684          Электродвигатель 2.2           044213

685          Редуктор Ц-2У250          044214

686          Редуктор Ц-2У           044215

687          Редуктор Ц-2У           044216

688          Редуктор Ц-2У250          044217

689          Нория ТНС           044218

690          Охладитель выпара           044219

691          Электродвигатель          044220

692          Конвейер шнековый           044221

693          Конвейер шнековый           044222

694          Конвейер шнековый           044223

695          Конвейер шнековый           044224

696          Конвейер шнековый           044225

697          Конвейер шнековый           044226

698          Конвейер штыковый           044227

699          Редуктор Ц-29100          044228

700          Редуктор Ц-29100          044229

701          ОСОБА_4 К-80-50           044246

702          Лестница пожарная           044247

703          Водяной насос           044248

704          Станок УБДС           044271

705          ОСОБА_4           044299

706          Энтолейтор           044300

707          Энтолейтор           044301

708          Весы НЕ 1200           044309

709          Весы ЕК 200           044310

710          Охладитель выпара           044311

711          Корпус с флянцем          044312

712          Энтолейтор           044313

713          Энтолейтор           044314

714          Энтолейтор           044315

715          Энтолейтор           044316

716          Затвор шлюзовый           044317

717          Затвор шлюзовый           044318

718          Затвор шлюзовый           044319

719          Затвор шлюзовый           044320

720          Затвор шлюзовый           044321

721          Затвор шлюзовый           044322

722          Затвор шлюзовый           044323

723          Затвор шлюзовый           044324

724          Затвор шлюзовый           044325

725          Затвор шлюзовый           044326

726          Затвор шлюзовый           044327

727          Затвор шлюзовый           044328

728          Затвор шлюзовый           044329

729          Затвор шлюзовый           044330

730          Затвор шлюзовый           044331

731          Корпус с флянцем          044333

732          Корпус с флянцем          044334

733          Корпус с флянцем          044335

734          Затвор шлюзовый           044336

735          Затвор шлюзовый           044337

736          Затвор шлюзовый           044339

737          Затвор шлюзовый           044340

738          Затвор шлюзовый           044341

739          Затвор шлюзовый           044342

740          Затвор шлюзовый           044343

741          Затвор шлюзовый           044344

742          Затвор шлюзовый           044345

743          Затвор шлюзовый           044347

744          Затвор шлюзовый           044348

745          Затвор шлюзовый           044349

746          Затвор шлюзовый           044350

747          Затвор шлюзовый           044351

748          Затвор шлюзовый           044352

749          Затвор шлюзовый           044353

750          Затвор шлюзовый           044354

751          Затвор шлюзовый           044355

752          Затвор шлюзовый           044356

753          Затвор шлюзовый           044357

754          Затвор шлюзовый           044358

755          Питатель с приводом           044359

756          Рамки к рассевам          044360

757          Энтолейтор           044361

758          Счетчик газовый           044417

759          Весы           044420

760          Мельничка лабораторная           044425

761          Бетономешалка           044426

762          Колебатель АБС           044428

763          Выброразгрузочное уст-во           044436

764          Конвеер           044437

765          Конвеер           044438

766          Конвеер           044439

767          Пресс шнековый           044441

768          Упаковочная линия           044450

769          Выброразгрузочное уст-во           044451

770          Станок заточной           044453

771          Фильтр РЦИЭ           044457

772          Лебедка элеваторная           044465

773          Лебедка элеваторная           044466

774          Станок Ц-6           044467

775          Станок ФР 30           044468

776          Аппарат АД-10           044480

777          Компрессор б/у           044485

778          Машина А 1БМШ           044486

779          Машина А 1БМШ           044487

780          Вентилятор ВЦ 5           044491

781          ОСОБА_4 К-80-65           044493

782          Дозатор весовой           044495

783          Редуктор           044496

784          Вентилятор ВЦ 5           044497

785          Вентилятор ВЦ 5           044498

786          Вентилятор ВЦ 5           044499

787          Фильтр РЦИЭ           044504

788          Фильтр РЦИЭ           044505

789          Фильтр РЦИЭ           044506

790          Фильтр РЦИЭ           044507

791          Шлюзовые затворы          044508

792          Шлюзовые затворы          044509

793          Шлюзовые затворы          044510

794          Шлюзовые затворы          044511

795          Компрессор б/у           044512

796          Компрессор б/у           044513

797          Станок вальцевый          044514

798          Шлюзовый питатель           044554

799          Машина моечная БМШ           044561

800          Весы платформные          044574

801          Фильтр РЦИЭ -23,4           044583

802          Фильтр РЦИЭ -10,4           044584

803          Вентилятор ВЦ 5           044585

804          Трансформатор сварочный           044594

805          Шлюзовый питатель           044620

806          Электродвигатель          044624

807          Лебедка лифта           044631

808          Термотоннель           044632

809          Фильтр РЦИЭ со шнеком           044644

810          Фильтр РЦИЭ со шнеком           044645

811          Фильтр РЦИЭ           044646

812          Вентилятор 4,25           044680

813          Вентилятор 4,25           044681

814          питатель   ПДК 10           044682

815          Весы электронные АР 210           044686

816          Пробоотборник           044687

817          Сепаратор SLN 3-36           044688

818          Датопринт 2000           044689

819          Весы           044690

820          Делитель 2Н-24           044691

821          Энтолейтор Р 3-БЭР           044692

822          Нормализатор ННСТ-3х35008           044698

823          Вентилятор - 8,   2 един           044699

824          Вентилятор 4,25           044700

825          Компрессор ЗАФ 49 К 52с           044701

826          Шлюзовый затвор БШМ 2 ,3шт,на фильтрах РЦИЭ           044702

827          Анализатор Инфра-Люм ФТ-1           044704

828          Энтолейтор Р 3-БЭР           044706

829          Энтолейтор Р 3-БЭР           044707

830          Молот кузнечный          044712

831          Транспортер скребковый           044713

832          Электродвигатель          044714

833          Пресс Б6-ДГВ           044723

834          Пресс Б6-ДГВ           044724

835          Охладитель Б6-ДГВ           044725

836          Охладитель Б6-ДГВ           044726

837          Измельчитель Б6-ДГВ           044727

838          Измельчитель Б6-ДГВ           044728

839          Электрооборудование Б6-ДГВ           044729

840          Электрооборудование Б6-ДГВ           044730

841          Пресс Б6-ДГВ           044731

842          Охладитель Б6-ДГВ           044732

843          Измельчитель Б6-ДГВ           044733

844          Электрооборудование Б6-ДГВ           044734

845          Просеив.машина А1-ДМП-15           044735

846          Пресс Б6-ДГВ           044736

847          Охладитель Б6-ДГВ           044737

848          Измельчитель Б6-ДГВ           044738

849          Просеив.машина А1-ДМП-15           044739

850          Электрооборудование Б6-ДГВ           044740

851          Трансформатор ТМ-1600/10           044744

852          Компрессор ВП-10/9           044748

853          ОСОБА_4 С-569           044751

854          ОСОБА_4 К-50           044760

855          Циклон 4 БЦШ           044761

856          Циклон 4 БЦШ           044762

857          Система ДКТ элеватора           044763

858          Система ДКТ комбицеха           044764

859          Насос АК 50/160 с дв.           044776

860          Дозатор автоматический ДВС-311П           044789

861          Шлифмашина "Спарка"           044795

862          Угловая шлифмашина Спарка           044868

863          Насосный агрегат СМ100-65-200 с эл.двиг           044878

864          Насосный агрегат АК-50-160 к65-50-160          044879

865          Головка швейная           044886

866          Газонокосилка Триммер G 2124           044894

867          Дозатор весовой Д-50 Ш-М           044898

868          Станок ФСШ-1А           044899

869          Редуктор Ц2У-200-25-22У2           044902

870          Валок MDDC 250x1000           044903

871          Валок MDDC 250x1000           044904

872          Валок MDDC 250x1000           044905

873          Валок MDDC 250x1000           044906

874          Валок MDDC 250x1000           044907

875          Валок MDDC 250x1000           044908

876          Валок MDDC 250x1000           044909

877          Валок MDDC 250x1000           044910

878          Валок MDDC 250x1000           044911

879          Валок MDDC 250x1000           044912

880          Станция приводная К 4 УТ 2Ф 200/15           044913

881          Станция натяжная К 4 УТ 2Ф           044914

882          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044932

883          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044933

884          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044934

885          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044935

886          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044936

887          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044937

888          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044938

889          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044939

890          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044940

891          Валок центробежный 250х1000тип А1 БЗН/65-2/           044941

892          Автомобилеразгрузчик РАГ-50           044943

893          Виброднище VRO -200/отруби/с элек.управл           044944

894          Редуктор Ц2У200-40-12           044948

895          Шкаф распред.ПР-11с монтажем           044949

896          Мельница лабораторная ЛМЦ-1М           044951

897          Минерализатор УДС 7           044952

898          Весы ВУ-3/150           044953

899          Барабан приводной 6563 Н-80г КЛ -204-01К           044954

900          Барабан приводной 6563 Ф-80г КЛ 1-105-01           044955

901          Конвейер скребковый К 4 -УТ2Ф 320/20           044956

902          Шкаф ЯК 37-12           044967

903          Шкаф ШР-49-88           044968

904          Компьютер Сеleron 2400           044973

905          Компьютер Сеleron 2400           044974

906          Компьютер АМD           044977

907          Монитор LG 710 17           044978

908          Монитор LG 710 17           044979

909          Монитор LG 710 17           044980

910          Монитор LG 710 17           044981

911          Монитор LG 710 17           044982

912          Весы автомоб.эл.-тензометр.ЕРМАК           044983

913          Эл.раскос BOSCH GCM 12           044994

914          Эл. лебедка ТЛ 9          044995

915          Компрессор б/у.          044996

916          Компьютер АМД 2200           045009

917          ОСОБА_4 ТОР-30/7           045010

918          НWJ 201ЕМ/насосная установка/           045011

919          Компьютер Сеleron 2400           045014

920          Сетевой терминал          045015

921          Котел 40 КLO           045016

922          Вентилятор ВЦ4-75 N2.5 нерж .лев.с дв.0,75квтх3000об/мин           045017

923          Вентилятор ВЦ 4-75 N2.5 нерж.ПР.с дв.0,75 квтх3000 об/мин           045018

924          Компьютер Сеleron 2400           045024

925          Эл. двигатель 700009           045025

926          Компьютер Сеleron 2400           045026

927          Валец микрошерох.           045028

928          Валец микрошерох.           045029

929          Валец микрошерох.           045030

930          Валец микрошерох.           045031

931          Валец микрошерох.           045032

932          Валец микрошерох.           045033

933          Компьютер АМD           045034

934          Компрессор гаражный 9л Италия           045037

935          Вентилятор высокого давления           045038

936          Сервер R-LINE c процессором S 604XEON-2.4           045041

937          Сепаратор А1-БЛС-100 с 2-мя отборными шнеками           045048

938          Емкость для охлаждения валов           045053

939          Эл.двигатель 4АМУ 200М4           045054

940          Линия приема зерна с автотр-та(цепной кон.№5,нория№6,циклоны2шт,шлюзы2шт,)           045056

941          Вентилятор ВЦП 5-45 4 исп.с дв.5,5КВТ х3000об/мин           045057

942          Конвейер скребковый К4-УТ2Ф320/12           045058

943          Теплообменник ПП-2           045059

944          Теплообменник ПП-2           045060

945          Источник бесперебойного питания           045061

946          Монитор 17 ACER AL 1711A           045062

947          Цепной конвеер УТФ-320           045065

948          Цепной конвеер УТФ-320           045066

949          Цепной конвеер УТФ-320           045067

950          Конденсаторная уст-ка УКМ           045068

951          Конденсаторная уст-ка УКМ           045069

952          Конвейер скребковый К 4-УТ 2Ф 320/15м           045071

953          Конвейер скребковый К4-УТ 2Ф 320/35м           045072

954          Конвейер скребковый К4-УТ 2Ф 320/35м           045073

955          Компьютер АМD Athlon-3000           045074

956          Эл.двигатель высокого давления           045075

957          Весы элект.лаб.WRS 60/180/С/2 RADWAG           045076

958          Вентилятор центробежный пылевой 7-40 с электрод.11,0квт   2 ед(АС8,АС9)           045077

959          Эл.двигатель АИМ-М-100S2У-2,5 4кВт 3000об.           045079

960          Вентилятор ВЦП 5-45 4 исп.с дв.5,5КВТ х3000об/мин           045080

961          Монитор 17 ТFT 8 mc           045084

962          Монитор 17 ТFT 8 mc           045085

963          Монитор 17 ТFT 8 mc           045086

964          Конвейер винтовой У13-БКШ-400,L=10м           045089

965          Станок токарный 1К 62Д           045090

966          ОСОБА_4 ЦНС(г) 38-110           045091

967          Мельница лабораторная технологическая ЛМТ-1           045094

968          Весы " OHAUS" SCOUT Pro" SPU 202/200г 0,01г           045095

969          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045096

970          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045097

971          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045098

972          Уст-во регулирования зернаУРЗ           045099

973          Эл.двигатель вакуум.15000           045100

974          Бункер накопительный           045103

975          Бункер накопительный           045104

976          Нория N 5 (силосный корпус №1)           045105

977          Автоматическая система увлажнения зерна           045107

978          Монитор 19 Philips 190S 7 FS           045108

979          Компьютер Impression Initio C3307           045109

980          Энтолейтор Р1-БЭР           045110

981          Контейнер пластиковый 1100л           045113

982          Контейнер пластиковый 1100л           045114

983          Контейнер пластиковый 1100л           045115

984          Контейнер пластиковый 1100л           045116

985          Контейнер пластиковый 1100л           045117

986          Компьютер R-LINE c процессором Cel 420 LGA 775 W/F(с монитором)           045119

987          Компьютер R-LINE c процессором Gel 430 LGA 775           045120

988          Весы ДВ-150Н           045121

989          Термоподвески ТП 50,28м           045123

990          Термоподвески ТП 50,28м           045124

991          Термоподвески ТП 50,28м           045125

992          Термоподвески ТП 50,28м           045126

993          Бункер отходов           045135

994          Сахариметр СУ-5           045193

995          Компьютер с монитором           045208

996          Весовой дозатор АД-50-МЭ(С-540)           045210

997          Конвейер К4-УТ-2-Ф-200           045220

998          Кассовый аппарат Datecs MP-50 c ПК           045221

999          Эл. двигатель лифтовой АН 160-6/24           045222

1000          Системный блок Athlonllx2 215/1Db/160Gb/DVDRW/ATX400W           045223

1001          Монитор SAMSUNG 22 SyncMaster 2243 NW.Silver           045225

1002          Компьютер(системный блок) WEBCOM           045226

1003          ИБП АРС 1100 (источник бесперебойного питания)           045227

1004          Компьютер WEBCOM на базе АМD.           045230

1005          Бункер           003292

1006          Бункер           003293

1007          Бункер           003294

1008          Бункер над прессами           003300

1009          Асфальтпокрыт.элев.1          030042

1010          Проезды.тротуары.дор          030043

1011          Железнодорожные пути          030109

1012          Бункер-силос           033090

1013          Бункер ХЕ-160           043649

1014          Ограждение комбината          044116

1015          Станция HICOM -150           044469

1016          Станция HICOM           044470

1017          Торговый стенд           044659

1018          Подъездная площадка возле гаража           044694

1019          Бункер           044756

1020          Трасса передачи           030004

1021          Теплосеть паропровод,с Котлом DЕ 6,5/14,дымосос ДМ-10           030200

1022          Сети канализационные          030201

1023          Водопровод и сети ра          030202

1024          Наружные низковольтные сети           030203

1025          Кабельная линия           030204

1026          Эл.линия воздух.6 кВ.           030205

1027          Эл.линия кабель.6 кВ          030206

1028          Наружные низковольтные сети           030207

1029          Газопровод           043414

Відмовити в задоволенні позовних вимог про стягнення з фізичної особи ОСОБА_2 на користь Закритого акціонерного товариства «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» (ЄДРПОУ 00957459) 25 000,00грн.

Стягнути з   Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельна компанія «Урожай» (ЄДРПОУ 34940079) на користь Закритого акціонерного товариства «Донецький комбінат хлібопродуктів №1» (ЄДРПОУ 00957459) судові витрати в сумі 1468,00грн.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом десяти днів з дня отримання його копії.

Суддя: ».

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення до апеляційного суду Дніпропетровської області через Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Суддя І. С. Шаповалова

Дата ухвалення рішення14.03.2017
Оприлюднено06.04.2017
Номер документу65701295
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання правочинів недійсними, усунення перешкод у здійсненні права власності на  майно шляхом виключення записів з  Державного реєстру іпотек та Єдиного державного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, стягнення грошової суми у розмірі 25 000грн

Судовий реєстр по справі —185/9429/14-ц

Ухвала від 10.05.2017

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Палюх Т. Д.

Ухвала від 10.04.2017

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Палюх Т. Д.

Рішення від 14.03.2017

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 03.01.2017

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 10.06.2016

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Боженко Л. В.

Ухвала від 18.11.2014

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Боженко Л. В.

Ухвала від 02.10.2014

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Боженко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні