Ухвала
від 03.04.2017 по справі 1-66/12
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

копія

Справа №1-66/12 Головуючий у суді у 1 інстанції - Номер провадження 11-п/788/67/17 Суддя-доповідач - ОСОБА_1 Категорія -

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 квітня 2017 року колегія суддів з розгляду справ та матеріалів кримінального судочинства Апеляційного суду Сумської області в складі:

головуючого-судді - ОСОБА_1 ,

суддів - ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

розглянувши в порядку письмового провадження в судовому засіданні в місті Суми подання голови Сумського районного суду Сумської області щодо вирішення питання про направлення на розгляд до іншого суду кримінальної справи відносно ОСОБА_4

ВСТАНОВИЛА:

До апеляційного суду Сумської області надійшло подання голови Сумського районного суду Сумської області щодо вирішення питання про направлення на розгляд до іншого суду кримінальної справи відносно ОСОБА_4 .

В поданні зазначено, що 21 жовтня 2014 року з Апеляційного суду Сумської області після скасування вироку, до Сумського районного суду Сумської області надійшла кримінальна справа по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу справ, головуючим суддею обрано суддю ОСОБА_5

29 вересня 2016 року відповідно до розпорядження щодо призначеного повторного автоматизованого розподілу судових справ (обґрунтування призначення проведення повторного автоматизованого розподілу судової справи: звільнення ОСОБА_5 ) було проведено повторний автоматизований розподіл вказаної кримінальної справи, за результатами якого головуючим суддею було обрано суддю ОСОБА_6 .

Станом на 23 березня 2017 року у судді ОСОБА_6 закінчилися повноваження.

24 березня 2017 року був проведений повторний автоматизований розподіл, але призначення не відбулося, оскільки у Сумському районному суді Сумської області не вистачає потрібної кількості суддів для розподілу справи.

На даний час в суді працює чотири судді:

- виключено суддю ОСОБА_7 - закінчено період повноважень;

- виключено суддю ОСОБА_6 - закінчено період повноважень;

- виключено суддю ОСОБА_8 - слухав поєднану справу, яка виключає розгляд поточної;

- виключено суддю ОСОБА_9 - слухав поєднану справу, яка виключає розгляд поточної.

Виходячи з викладеного, у Сумському районному суді Сумської області неможливо утворити склад суду, необхідний для розгляду даної кримінальної справи.

Від прокурора надійшла заява, в якій прокурор просить розглянути подання голови Сумського районного суду Сумської області без його участі.

Заслухавши доповідь головуючого судді, перевіривши надані матеріали та обговоривши подання голови районного суду, колегія суддів вважає, що воно є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Згідно ч.1 ст.32 КПК України, кримінальне провадження здійснює суд, у межах територіальної юрисдикції якого вчинено кримінальне правопорушення.

Відповідно до п. 1 ч.1 ст.34 КПК України, кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, якщо до початку судового розгляду виявилося, що кримінальне провадження надійшло до суду з порушенням правил територіальної підсудності.

Згідно ч.2 ст.34 КПК України, питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого в межах юрисдикції одного суду апеляційної інстанції, вирішується колегією суддів відповідного суду апеляційної інстанції за поданням місцевого суду.

Враховуючи те, що з підстав, зазначених у поданні неможливо забезпечити розгляд вказаної кримінальної справи Сумським районним судом Сумської області, наявні всі підстави для задоволення подання та передачі даної кримінальної справи на розгляд до Ковпаківського районного суду м. Суми.

Керуючись ст.34 КПК України, колегія суддів,

УХВАЛИЛА:

Подання голови Сумського районного суду Сумської області - задовольнити.

Кримінальну справу по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України направити на розгляд за територіальною підсудністю з Сумського районного суду Сумської області до Ковпаківського районного суду м. Суми.

СУДДІ:

ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3 .

З оригіналом згідно: суддя ОСОБА_1

СудАпеляційний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення03.04.2017
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу65765035
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-66/12

Ухвала від 03.04.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Сумської області

Макаровець А. М.

Постанова від 30.01.2012

Кримінальне

Житомирський районний суд Житомирської області

Зубчук І. В.

Постанова від 23.11.2016

Кримінальне

Сумський районний суд Сумської області

Моісеєнко О. М.

Постанова від 21.09.2016

Кримінальне

Сумський районний суд Сумської області

Куц В. І.

Постанова від 21.09.2016

Кримінальне

Сумський районний суд Сумської області

Куц В. І.

Постанова від 28.11.2011

Кримінальне

Ірпінський міський суд Київської області

Кафтанов В. В.

Постанова від 24.06.2016

Кримінальне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Ольшевська Н. В.

Постанова від 19.12.2011

Кримінальне

Чаплинський районний суд Херсонської області

Дюдюн О. В.

Постанова від 07.06.2016

Кримінальне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Ольшевська Н. В.

Постанова від 06.06.2016

Кримінальне

Сумський районний суд Сумської області

Куц В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні