Ухвала
від 09.11.2009 по справі 2а-5628/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65-в

УХВАЛА

ПРО ЗАКІНЧЕННЯ ПІДГОТОВЧО ГО ПРОВАДЖЕННЯ І ПРИЗНАЧЕННЯ СПРАВИ ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ

09 листопада 2009 року Справа №2а-5628/09/0870

Запорізький окружний адм іністративний суд у складі:

головуючого судді - Садово го І.В.,

при секретарі судового зас ідання - Марченко І.В.,

за участю:

представника позивача: Б ургазли А.С.

представника відповідача: Опанасенко В.Л.

розглянувши у судовому за сіданні адміністративну спр аву

за позовною заявою: Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Наш Дім»

до: Орендного підприємства «Запорізьке мі жміське бюро технічної

інвентариз ації

треті особи: Закрите акціонерне товариство «Запо ріжжяводбуд»

Фізична особа - пі дприємець ОСОБА_3

про: зобов' яза ння відповідача скасувати ре єстрацію прав власності на

нерухоме ма йно; зобов' язати відповідач а вчинити дії по поновленню

реєстрації за позивачем права власност і

ВСТАНОВИВ:

07.10.2009 Товариство з обмежено ю відповідальністю «Наш Дім» звернулося до Запорізького окружного адміністративног о суду із позовною заявою до О рендного підприємства «Запо різьке міжміське бюро техніч ної інвентаризації» про зобо в' язання відповідача скасу вати реєстрацію прав власнос ті на нерухоме майно та зобов ' язати відповідача вчинити дії по поновленню реєстраці ї за позивачем права власнос ті.

Ухвалою суду від 08.10.2009 відкри то провадження в адміністрат ивній справі №2а-5628/09/0870, призначе не попереднє судове засіданн я на 09.11.2009.

Представник позивача підт римав вимоги позовної заяви з підстав, зазначених у позов і. Просить зобов' язати відп овідача скасувати реєстраці ю прав власності на нерухоме майно, а саме на нежитлове при міщення будівлі Літера А-5, при міщення 170, приміщення 210, що роз ташовані за адресою: м.Запорі жжя, пр.Леніна, буд.105 за ЗАТ «За поріжжяводбуд» та Фізичною о собою - підприємцем ОСОБА _3. Також просить зобов' яза ти відповідача вчинити дії п о поновленню реєстрації за п озивачем права власності на зазначене вище майно.

Представник відповідача п озовні вимоги не визнав з під став, зазначених у наданих за переченнях. Вважає дії відпо відача законними та просить суд відмовити у задоволенні позовних вимог у повному обс язі.

За наслідками підготовчог о провадження суд вирішив зо бов' язати сторони надати вс і наявні в них документи та ма теріали, які можуть бути вико ристані як докази у справі.

Крім того, суд визнав за нео бхідне на підставі ч.2 ст.53 КАС У країни залучити до участі у с праві в якості третіх осіб, як і не заявляють самостійних в имог на предмет спору на стор оні відповідача: Закрите акц іонерне товариство «Запоріж жяводбуд» (пр.Леніна, буд.105, м.З апоріжжя, 69000) та Фізичну особу - підприємця ОСОБА_3 (А ДРЕСА_1, 69000), оскільки рішення у справі може вплинути на їхн і права та обов' язки.

Представник позивача та відповідача не заперечили п роти залучення у справу трет іх осіб.

Суд вважає, що підготовка сп рави до розгляду закінчена, а тому справа підлягає призна ченню до судового розгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ч.2 ст.53, ст.111, п.4 ч.1 ст .121, ст.ст.160, 165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

1.Закінчити підготовче про вадження у справі № 2а-5628/09/0870 за а дміністративним позовом Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Наш Дім» до Орендн ого підприємства «Запорізьк е міжміське бюро технічної і нвентаризації», треті особи: Закрите акціонерне товарис тво «Запоріжжяводбуд», Фізич на особа - підприємець ОСО БА_3 про зобов' язання відп овідача скасувати реєстраці ю прав власності на нерухоме майно та зобов' язати відпо відача вчинити дії по поновл енню реєстрації за позивачем права власності.

2.Залучити до участі у справ і в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні в ідповідача: Закрите акціонер не товариство «Запоріжжявод буд» (пр.Леніна, буд.105, м.Запорі жжя, 69000) та Фізичну особу - під приємця ОСОБА_3 (АДРЕСА_1 , 69000).

3.Призначити судовий розгля д справи на 23 листопада 2009 року , який відбудеться за адресою : м.Запоріжжя, вул.Кремлівська , 65-в в залі судових засідань № 7 о 14 год. 30 хв. Справа розглядати меться одноособово суддею Са довим Ігорем Вікторовичем

4.Запропонувати відповідач у подати до судового засідан ня: довіреність на представн ика; у разі невизнання адміні стративного позову заперече ння проти позову (по кожній по зиції) та докази на обґрунтув ання цих заперечень; інші док ументи, що матимуть значення для винесення рішення у спра ві; належно засвідчені копії документів, що будуть подані надати у справу, оригінали - для огляду. Також надати запе речення на позов в електронн ому вигляді.

5.Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: до віреність на представника; п исьмово надати нормативне та документальне обґрунтуванн я (витяги із законодавства) за явлених вимог; всі документи , зазначені у позові; всі рішен ня судів, що стосуються спірн ого майна та докази набрання ними законної сили; належним чином засвідчені копії, доку ментів, що будуть подані та до даних до позову документів н адати у справу, оригінали - д ля огляду. Також надати позов ну заяву в електронному вигл яді. Також, зобов' язати пози вача направити на адреси тре тіх осіб копію позовної заяв и, докази направлення надати суду.

6.Зобов' язати третіх осіб н адати: правоустановчі докуме нти (Статут, довідку статупра вління, свідоцтво про держав ну реєстрацію тощо); довірені сть на представника; письмов і пояснення по суті спору.

7.Копію ухвали направити сто ронам у справі та третім особ ам.

8.В судове засідання виклика ти осіб, які беруть участь у сп раві. Явку сторін та третіх ос іб у судове засідання визнат и обов' язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту проголошення

Суддя І.В.С адовий

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.11.2009
Оприлюднено13.05.2010
Номер документу6594955
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5628/09/0870

Ухвала від 02.10.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпіцька Л.Т.

Ухвала від 02.10.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпіцька Л.Т.

Ухвала від 11.09.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпіцька Л.Т.

Ухвала від 02.10.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпіцька Л.Т.

Ухвала від 11.09.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпіцька Л.Т.

Ухвала від 11.09.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпіцька Л.Т.

Ухвала від 11.09.2012

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпіцька Л.Т.

Ухвала від 09.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 09.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 08.10.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні