Ухвала
від 09.11.2009 по справі 2а-6109/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖН ИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65-в

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

09 листопада 2009 року Справа № 2а-6109/09/0870

Суддя Запорізького окру жного адміністративного суд у Садовий І.В., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

За позовною заявою: Прокуро ра Приазовського району Запо різької області в інтересах держави в особі органу, уповн оваженого представляти інте реси держави - Міністерства транспорту та зв' язку в осо бі Головної державної інспек ції на автомобільному трансп орті в особі територіального управління Головної державн ої інспекції на автомобільно му транспорті у Запорізькій області

до: Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірм а Степанівка»

про: стягнення фінансових санкцій сумі 680 грн.

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ :

06.11.2009 Прокурор Приазовськог о району Запорізької області звернувся до Запорізького о кружного адміністративного суду в інтересах держави в ос обі органу, уповноваженого п редставляти інтереси держав и - Міністерства транспорту та зв' язку в особі Головної державної інспекції на авто мобільному транспорті в особ і територіального управлінн я Головної державної інспекц ії на автомобільному транспо рті у Запорізькій області

із позовною заявою до Товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Агрофірма Степанівк а» про стягнення фінансових санкцій сумі 680 грн.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства і чи підсудна п озовна заява даному адмініст ративному суду.

Відповідно до п.4 ч. 1 ст. 17 КАС У країни спори за зверненням с уб' єкта владних повноважен ь у випадках, встановлених за коном відносяться до компете нції адміністративних судів .

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до компетенції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 110, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у с праві №2а-6109/09/0870 за адміністрати вним позовом Прокурора Приаз овського району Запорізької області в інтересах держави в особі органу, уповноважено го представляти інтереси дер жави - Міністерства транспо рту та зв' язку в особі Голов ної державної інспекції на а втомобільному транспорті в о собі територіального управл іння Головної державної інсп екції на автомобільному тран спорті у Запорізькій області до Товариства з обмеженою ві дповідальністю «Агрофірма С тепанівка» про стягнення фін ансових санкцій сумі 680 грн.

2. Закінчити підготовче про вадження та призначити справ у до судового розгляду у судо вому засіданні на 26 листопада 2009 року, яке відбудеться за ад ресою: м. Запоріжжя, вул. Кремл івська, 65-в в залі судових засі дань № 7, о 11 год. 00 хв. Справа розг лядатиметься одноособово су ддею Садовим Ігорем Вікторов ичем.

3. Зобов' язати прокурора та позивача надати: правоустан овчі документи позивача (Ста тут, Положення, Постанова КМУ від 08.09.2004, Наказ Міністерства т ранспорту та зв' язку від 14.12.20 05, довідку статуправління тощ о) довіреність на представни ка; нормативне та документал ьне обґрунтування позовних в имог; розрахунок фінансових санкцій та документи на його обґрунтування; докази неспл ати заборгованості на момент розгляду спору; документи, як і посвідчують правовий стату с відповідача; акт перевірки від 18.03.2003, з матеріалами його ос карження; докази направлення або вручення відповідачу по станови від 12.05.2009; документи на підтвердження повідомлення відповідача про дату, час та м ісце розгляду справи про пор ушення законодавства про авт омобільний транспорт; належн о засвідчені копії витребува них та доданих до позову доку ментів надати у справу. Також надати позовну заяву в елект ронному вигляді.

4. Запропонувати відповідач у надати: довіреність на пред ставника; у разі невизнання а дміністративного позову над ати письмові заперечення на позов та документи на обґрун тування заперечень; установч і документи (Статут, довідку с татуправління тощо); при незг оді з розрахунком позивача н адати контррозрахунок; матер іали оскарження постанови пр о застосування фінансових са нкцій; документи щодо повної або часткової сплати штрафн их санкцій; листування між ст оронами у справі по суті спор у (з доказами направлення або вручення кореспонденції); на лежно засвідчені копії витре буваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду. Також надати запереч ення на позов в електронному вигляді.

5. Копію ухвали направити о собам, які беруть участь у спр аві, відповідачу копію позов ної заяви та додані до неї док ументи.

6. В судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. Явку сторі н у судове засідання визнати обов' язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ І .В.Садовий

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.11.2009
Оприлюднено13.05.2010
Номер документу6595153
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6109/09/0870

Постанова від 14.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Постанова від 14.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 09.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні