Ухвала
від 19.04.2017 по справі 755/4296/17
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

755/4296/17

1-кс/755/1973/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 квітня 2017 року слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю старшого слідчого третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м.Києва ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до документів, в рамках кримінального провадження №42016100000000618 від 29 лютого 2016 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 звернувся до суду із клопотанням про надання йому, та іншим слідчим слідчої групи по розслідуванню вказаного кримінального провадження, або за їх дорученням, оперативним підрозділам, тимчасового доступу до документів, з можливістю вилучення їх оригіналів, які знаходиться у володінні ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), розташованому за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: до документальних матеріалів (в паперовому та електронному вигляді) щодо фінансово-господарських взаємовідносин ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2015-2017 р.р., а саме: договори з додатками і додатковими угодами, акти, накладні, податкові накладні, листування, всі інші наявні документи, в т.ч. в електронному вигляді, щодо виконання сторонами умов відповідних договорів, документообігу між сторонами договорів; усю наявну та максимально конкретизовану інформацію щодо користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2016-2017 р.р. послугами RTK-мережі (постачальник послуг RTK-мережі компанія SystemSolutions), послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії SystemSolutions, серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), технологією ІНФОРМАЦІЯ_3 (MAX), програмним комплексом LeicaGNSSSpiderv4.3 (розрахунок RTK-поправок), програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), в тому числі інформацію щодо: а). дат проведення відповідних GNSS-зйомок, б). Місць проведення (точно, приблизно, прив`язка до базової станції, тощо) відповідних GNSS-зйомок, в). GNSS-приймачі або інше відповідне обладнання, марка, серійні номери, інші ідентифікуючі ознаки, через які проводився зв`язок із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням; г). дат і часу відповідних з`єднань із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням, тощо; д). Дат розрахунок RTK-поправок відповідним програмним комплексом (в т.ч. LeicaGNSSSpiderv4.3), е). Дат і часу зв`язку із серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), ж). Дат і часу використання програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), з). Будь-які інші відомості, які підтвердять або спростують факти реального користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії ІНФОРМАЦІЯ_4 (ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з 01.01.2016 по 01.04.2017 та вкажуть дату і місце (адресу, населений пункт, район, тощо) користування відповідними послугами - визначення координат земельних ділянок.

З наданих в обґрунтування клопотання матеріалів вбачається, що третім слідчим відділом управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42016100000000618від 29.02.2016 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191КК України.

Так, в період 2012-2015 років переможцями ряду тендерних торгів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та його філій по закупівлі одоранту природного газу визнано ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 », з якими було укладено договори поставки на загальну суму понад 65 млн. гривень. Перемоги вказаних комерційних структур під час проведення відповідних тендерних торгів були забезпечені шляхом зловживання службових осіб учасників конкурсних торгів в антиконкурентний спосіб, а договірні зобов`язання перед державною газотранспортною компанією були виконані за економічно не обґрунтованими завищеними цінами. Аналіз інформації Державної фіскальної службиУкраїни, свідчить про завищення вартості одоранту природного газу ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » перед його поставкою для потреб ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » майже в 2 рази в порівнянні з ціною імпорту вказаної хімічної сполуки на територію України протягом відповідного періоду.

Крім того, 13.01.2016 за результатами проведення відкритих торгів (закупівель за державні кошти) між ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » укладено договір на послуги інженерні (розробка документації з землеустрою та оформлення документів на землю) на 40 694 594, 08 грн. Договором та документацією з конкурсних торгів передбачено надання послуг щодо проведення проектно-вишукувальних робіт з розробки документації із землеустрою та складання документів, що посвідчують право постійного користування земельними ділянками під об`єктами трубопровідного транспорту ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », які знаходяться на території Дніпропетровської, Харківської, Полтавської та Запорізької областей, всього 2133 земельні ділянки.

В ході проведення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні встановлено, що згідно відомостей, наявних в податкових накладних, в період січень-листопад 2016 року ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » сплачено ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » 29 907 565 грн. за розробку землевпорядної документації та оформлення документів, що посвідчують право постійного користування земельними ділянками.

Водночас, з`ясовано, що в період січень-листопад 2016 року ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » перераховано кошти за проведення інженерно-геодезичних робіт на рахунки суб`єктів підприємницької діяльності, а саме: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 », (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 );ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ).

Крім того, встановлено що вказані підприємництва мають ознаки фіктивності, оскільки вони не здійснювали придбання будь-яких інженерно-геодезичних робіт відповідно до податкових накладних у фізичних чи юридичних осіб, не мають в штаті відповідних фахівців та обладнання на балансі для проведення інженерно-геодезичних робіт, відповідно до відомостей податкової звітності в період 2016 року формували податковий кредит переважно за рахунок операцій з купівлі продуктів харчування, будівельних товарів, паливно-мастильних матеріалів, мають одноособовий керівний та засновницький склад, мінімальний статутний фонд, юридична адреса знаходиться за адресою масової реєстрації.

З метою підтвердження викладених обставин протиправної діяльності, було скеровано лист до ДФС України для проведення аналізу фінансово-господарської діяльності ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

Відповідно до відповіді ДФС України щодо проведення дослідження фінансово-господарської діяльості ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 », можливо зробити висновок, що ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » отримало державні кошти за інженерно-геодезичні роботи у сумі 32 611 569, 19 грн. від ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », що в подальшому за допомогою підприємств-транзитерів призвело до розкрадання державних коштів та легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом на загальну суму 30 237 100, 00 грн.

Окрім того, в ходідосудовогорозслідуваннявстановлено, щодокументи, зокремадокументальні матеріали (в паперовому та електронному вигляді) щодо фінансово-господарських взаємовідносин ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2015-2017 р.р., а саме: договори з додатками і додатковими угодами, акти, накладні, податкові накладні, листування, всі інші наявні документи, в т.ч. в електронному вигляді, щодо виконання сторонами умов відповідних договорів, документообігу між сторонами договорів; усю наявну та максимально конкретизовану інформацію щодо користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2016-2017 р.р. послугами RTK-мережі (постачальник послуг RTK-мережі компанія SystemSolutions), послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії SystemSolutions, серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), технологією RTKMasterAuxiliaryCorrections (MAX), програмним комплексом LeicaGNSSSpiderv4.3 (розрахунок RTK-поправок), програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport 5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), в тому числі інформацію щодо: а). дат проведення відповідних GNSS-зйомок, б). Місць проведення (точно, приблизно, прив`язка до базової станції, тощо) відповідних GNSS-зйомок, в). GNSS-приймачі або інше відповідне обладнання, марка, серійні номери, інші ідентифікуючі ознаки, через які проводився зв`язок із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням; г). дат і часу відповідних з`єднань із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням, тощо; д). Дат розрахунок RTK-поправок відповідним програмним комплексом (в т.ч. LeicaGNSSSpiderv4.3), е). Дат і часу зв`язку із серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), ж). Дат і часу використання програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), з). Будь-які інші відомості, які підтвердять або спростують факти реального користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії ІНФОРМАЦІЯ_4 (ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з 01.01.2016 по 01.04.2017 та вкажуть нам дату і місце (адресу, населений пункт, район, тощо) користування відповідними послугами - визначення координат земельних ділянок знаходиться уПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), за адресою: АДРЕСА_1 .

Під час тимчасового доступу до документації зокрема документальні матеріали (в паперовому та електронному вигляді) щодо фінансово-господарських взаємовідносин ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2015-2017 р.р., а саме: договори з додатками і додатковими угодами, акти, накладні, податкові накладні, листування, всі інші наявні документи, в т.ч. в електронному вигляді, щодо виконання сторонами умов відповідних договорів, документообігу між сторонами договорів; усю наявну та максимально конкретизовану інформацію щодо користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2016-2017 р.р. послугами RTK-мережі (постачальник послуг RTK-мережі компанія SystemSolutions), послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії SystemSolutions, серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), технологією RTKMasterAuxiliaryCorrections (MAX), програмним комплексом LeicaGNSSSpiderv4.3 (розрахунок RTK-поправок), програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), в тому числі інформацію щодо: а). дат проведення відповідних GNSS-зйомок, б). Місць проведення (точно, приблизно, прив`язка до базової станції, тощо) відповідних GNSS-зйомок, в). GNSS-приймачі або інше відповідне обладнання, марка, серійні номери, інші ідентифікуючі ознаки, через які проводився зв`язок із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням; г). дат і часу відповідних з`єднань із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням, тощо; д). Дат розрахунок RTK-поправок відповідним програмним комплексом (в т.ч. LeicaGNSSSpiderv4.3), е). Дат і часу зв`язку із серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), ж). Дат і часу використання програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), з). Будь-які інші відомості, які підтвердять або спростують факти реального користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії ІНФОРМАЦІЯ_4 (ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з 01.01.2016 по 01.04.2017 та вкажуть нам дату і місце (адресу, населений пункт, район, тощо) користування відповідними послугами - визначення координат земельних ділянок буде встановлено фактичні обставини вчиненного кримінального правопорушення.

Клопотання погоджено прокурором третього відділу процесуального керівництва управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_4 .

В судовому засіданні слідчий ОСОБА_3 клопотання підтримав та просив його задовольнити з підстав зазначених в мотивувальній частині клопотання.

У відповідності до ч. 2 ст. 163 КПК України, клопотання розглядається без виклику осіб, у володінні яких знаходяться вищевказані документи.

Згідно ч. 1 ст. 107 КПК України фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали додані до клопотання, слідчий суддя вважає клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

З норм ст. 26 КПК України випливає, що сторони кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та у спосіб, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку). Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, зокрема для отримання відомостей, що є необхідними для з`ясування всіх обставин справи у даному провадженні є необхідність надати тимчасовий дозвіл старшому слідчому третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 на доступ до документів, з можливістю ознайомлення з ними, виготовленням їх копій, виписок, що знаходяться у володінні ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), розташованого за адресою: АДРЕСА_1

Порушень вимог Глави 10 КПК України - заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування таГлави 15 КПК України- тимчасовий доступ до речей і документів, у судовому засіданні, слідчим суддею не виявлено.

За таких обставин, слідчий суддя дослідивши, матеріали клопотання, долучені до нього документи та безпосередньо саме кримінальне провадження в оригіналі, за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв`язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5Глави 4 КПК України(показання, речові докази і документи, та інші) свідчать про те, що слідчим у судовому засіданні, у відповідності до вимог ч. 5ст. 132 КПК України, надано ґрунтовні докази, які дають змогу прийти до висновку про неможливість іншим способом, на даному етапі, довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів (ч. 4 ст.132, ч. 6 ст.163 КПК України), забезпечити повноту, всебічність та неупередженість розслідування вищезазначеного кримінального правопорушення, отримати відомості, що є необхідними для з`ясування всіх важливих обставин у їх сукупності, кореспондуються з вимогамист. 132 КПК України.

Що стосується надання тимчасового доступу іншим слідчим слідчої групи по розслідуванню вказаного кримінального провадження, або за їх дорученням оперативним підрозділам, слідчий суддя вважає за необхідне відмовити, оскільки відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 164 КК України в ухвалі слідчого судді, суду про тимчасовий доступ до речей і документів має бути зазначено прізвище, ім`я та по-батькові особи, якій надається право тимчасового доступу до речей і документів. Однак в клопотанні не зазначено яким саме слідчим та яким співробітникам оперативних підрозділів необхідно надати доступ, а у витягу з ЄРДР зазначено тільки прізвища та ініціали слідчих групи слідчих.

Враховуючи викладене, керуючись статями 159, 163164, 309, 369372 КПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 задовольнити частково.

Надати старшому слідчому третього слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури м. Києва ОСОБА_3 тимчасовий доступ до документів, з можливістю ознайомлення з ними, виготовленням їх копій, виписок, які знаходяться у володінні ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: до документальних матеріалів щодо фінансово-господарських взаємовідносин ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2015-2017 р.р., а саме: договори з додатками і додатковими угодами, акти, накладні, податкові накладні, листування, всі інші наявні документи, в т.ч. в електронному вигляді, щодо виконання сторонами умов відповідних договорів, документообігу між сторонами договорів; усю наявну та максимально конкретизовану інформацію щодо користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в період 2016-2017 р.р. послугами RTK-мережі (постачальник послуг RTK-мережі компанія SystemSolutions), послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії SystemSolutions, серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), технологією ІНФОРМАЦІЯ_3 (MAX), програмним комплексом LeicaGNSSSpiderv4.3 (розрахунок RTK-поправок), програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), в тому числі інформацію щодо: а). дат проведення відповідних GNSS-зйомок, б). Місць проведення (точно, приблизно, прив`язка до базової станції, тощо) відповідних GNSS-зйомок, в). GNSS-приймачі або інше відповідне обладнання, марка, серійні номери, інші ідентифікуючі ознаки, через які проводився зв`язок із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням; г). дат і часу відповідних з`єднань із базовими GNSS-станціями, іншим обладнанням, тощо; д). Дат розрахунок RTK-поправок відповідним програмним комплексом (в т.ч. LeicaGNSSSpiderv4.3), е). Дат і часу зв`язку із серверами мережі (в т.ч. 193.107.25.166), ж). Дат і часу використання програмного забезпечення SmartworxVivaLandXMLExport5.05 з метою визначення координат земельних ділянок на території України (Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Запорізька області), з). Будь-які інші відомості, які підтвердять або спростують факти реального користування ТОВ " ІНФОРМАЦІЯ_2 " послугами мережі перманентних GNSS-станцій компанії ІНФОРМАЦІЯ_4 (ПРАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) з 01.01.2016 по 01.04.2017 та вкажуть дату і місце (адресу, населений пункт, район, тощо) користування відповідними послугами - визначення координат земельних ділянок.

Строк дії ухвали - один місяць з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів, на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цьогоКодексуз метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення19.04.2017
Оприлюднено06.03.2023

Судовий реєстр по справі —755/4296/17

Ухвала від 02.08.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 02.08.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 02.08.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 02.08.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 19.04.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 22.03.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 22.03.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 22.03.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 22.03.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

Ухвала від 22.03.2017

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Сазонова М. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні