Ухвала
від 03.05.2017 по справі 15/167-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду

03.05.2017Справа № 15/167-б

За заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Концепт Інвест"

до Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан"

про визнання банкрутом

За заявою ліквідатора Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан" арбітражного керуючого Рєзнікова В.І.

про витребування майна із чужого незаконного володіння

Суддя Чеберяк П.П.

Представники: не викликались

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

У провадженні Господарського суду м. Києва перебуває справа № 15/167-б за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Концепт Інвест" про банкрутство Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан" на стадії ліквідаційної процедури, введеної постановою Господарського суду м. Києва від 14.11.2013.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 23.01.2017 ліквідатором Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан" призначено арбітражного керуючого Рєзнікова В.І. (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 829 від 19.05.2014).

27.04.2017 до Господарського суду м. Києва надійшла заява ліквідатора Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан" арбітражного керуючого Рєзнікова В.І. про витребування майна з чужого незаконного володіння.

Відповідно до ч. 4 ст. 10 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" суд, у провадженні якого перебуває справа про банкрутство, вирішує усі майнові спори з вимогами до боржника, у тому числі спори про визнання недійсними будь-яких правочинів (договорів), укладених боржником; стягнення заробітної плати; поновлення на роботі посадових та службових осіб боржника, за винятком спорів, пов'язаних із визначенням та сплатою (стягненням) грошових зобов'язань (податкового боргу), визначених відповідно до Податкового кодексу України, а також справ у спорах про визнання недійсними правочинів (договорів), якщо з відповідним позовом звертається на виконання своїх повноважень контролюючий орган, визначений Податковим кодексом України.

Наведена норма кореспондується з положеннями п.7 ч.1 ст. 12 Господарського процесуального кодексу України, згідно якого господарським судам підвідомчі, зокрема, справи у спорах з майновими вимогами до боржника, стосовно якого порушено справу про банкрутство, у тому числі справи у спорах про визнання недійсними будь-яких правочинів (договорів), укладених боржником; стягнення заробітної плати; поновлення на роботі посадових та службових осіб боржника, за винятком спорів, пов'язаних із визначенням та сплатою (стягненням) грошових зобов'язань (податкового боргу), визначених відповідно до Податкового кодексу України, а також справ у спорах про визнання недійсними правочинів (договорів), якщо з відповідним позовом звертається на виконання своїх повноважень контролюючий орган, визначений Податковим кодексом України.

Зважаючи на викладене, керуючись ст. 10 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву ліквідатора Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан" арбітражного керуючого Рєзнікова В.І. про витребування майна із чужого незаконного володіння до розгляду в межах справи № 15/167-б про банкрутство Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан".

2. Залучити до участі у розгляді заяви Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан" арбітражного керуючого Рєзнікова В.І. про витребування майна із чужого незаконного володіння в межах справи № 15/167-б про банкрутство Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан": Товариство з обмеженою відповідальністю "СПК БВ Космос" (03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, будинок 62 а, каб. №7; ідентифікаційний код 35309327); Товариство з обмеженою відповідальністю "СК Меридіан" (08140, Київська область, Києво-Святошинський р-н, с. Білогородка, вул. Лісна, 6-Б; ідентифікаційний код 35519391); Товариство з обмеженою відповідальністю "СПК БВ Рось" (01010, м. Київ, вул. Московська, 8, літ. Е; ідентифікаційний код 35309272); Товариство з обмеженою відповідальністю "Олімпія Інвест" (19416, Черкаська обл., Корсунь-Шевченківський район, село Виграїв; ідентифікаційний код 32660737).

3. Розгляд справи призначити на 22.05.17 о 12:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 1.

4. Викликати для участі у судовому засіданні представників сторін, ліквідатора, кредиторів, Товариства з обмеженою відповідальністю СПК БВ Космос , Товариства з обмеженою відповідальністю СК Меридіан , Товариства з обмеженою відповідальністю СПК БВ Рось , Товариства з обмеженою відповідальністю Олімпія Інвест .

5. Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю СПК БВ Космос , Товариство з обмеженою відповідальністю СК Меридіан , Товариство з обмеженою відповідальністю СПК БВ Рось , Товариство з обмеженою відповідальністю Олімпія Інвест подати суду відзиви на заяву ліквідатора Публічного акціонерного товариства "СПК Меридіан" арбітражного керуючого Рєзнікова В.І. про витребування майна із чужого незаконного володіння.

6. Копію ухвали направити сторонам, ліквідатору, кредиторам, Товариству з обмеженою відповідальністю СПК БВ Космос , Товариству з обмеженою відповідальністю СК Меридіан , Товариству з обмеженою відповідальністю СПК БВ Рось , Товариству з обмеженою відповідальністю Олімпія Інвест .

Суддя П.П. Чеберяк

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Дата ухвалення рішення03.05.2017
Оприлюднено05.05.2017
Номер документу66320104
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/167-б

Ухвала від 11.12.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Ухвала від 04.12.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Ухвала від 10.06.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Ухвала від 14.05.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Ухвала від 21.01.2019

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Ухвала від 21.12.2018

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Ухвала від 08.08.2018

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 01.08.2018

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 19.07.2018

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 10.07.2018

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Доманська М.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні