Рішення
від 16.05.2017 по справі 452/3326/16-ц
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3326/16-ц

Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

"16" травня 2017 р. м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

у складі: головуючого - судді Кравціва В.І.,

з участю секретаря Добрянського І.І.,

позивача-відповідача ОСОБА_1,

його представника адвоката Балінського В.І.,

відповідача та представника відповідача-позивача ОСОБА_3,

представника відповідача-позивача ОСОБА_3 адвоката Хуткого А.Я.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Самбірської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради, директора Самбірської школи-ліцею імені Андрія Струся ОСОБА_3, Самбірської школи-ліцею імені Андрія Струся, завідувача дошкільного навчального закладу № 12 м. Самбора ОСОБА_6 та дошкільного навчального закладу № 12 м. Самбора про встановлення фактів, що мають юридичне значення та зустрічним позовом Самбірської школи-ліцей імені Андрія Струся та директора Самбірської школи-ліцею імені Андрія Струся ОСОБА_3 до ОСОБА_7, Самбірської міської ради та виконавчого комітету Самбірської міської ради про встановлення факту, що має юридичне значення,

встановив:

У зв'язку із складністю справи складання повного рішення необхідно відкласти на п'ять днів, проголосивши вступну і резолютивну частину рішення суду.

Керуючись ст. ст. 208, 209, 212 - 215 ЦПК України, суд

ухвалив:

Відмовити за недоведеністю позовних вимог у позові ОСОБА_1 до Самбірської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради, директора Самбірської школи-ліцею імені Андрія Струся ОСОБА_3, Самбірської школи-ліцею імені Андрія Струся, завідувача дошкільного навчального закладу № 12 м. Самбора ОСОБА_6 та дошкільного навчального закладу № 12 м. Самбора про встановлення фактів, що мають юридичне значення, а саме: встановлення факту, що мала місце реорганізація навчально-виховного комплексу Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад м. Самбора Львівської області шляхом поділу

на Самбірську школу-ліцей імені Андрія Струся та дошкільний навчальний заклад № 12 м. Самбора на підставі рішення сесії Самбірської міської ради від 26.02.2015 № 45 і рішення сесії Самбірської міської ради від 07.04.2015 № 18 та встановлення факту, що правонаступниками реорганізованого навчально-виховного комплексу Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад м. Самбора Львівської області є новостворені Самбірська школа-ліцей імені Андрія Струся та дошкільний навчальний заклад № 12 м. Самбора.

Відмовити за недоведеністю позовних вимог у зустрічному позові Самбірської школи-ліцей імені Андрія Струся та директора Самбірської школи-ліцею імені Андрія Струся ОСОБА_3 до ОСОБА_7, Самбірської міської ради та виконавчого комітету Самбірської міської ради про встановлення факту, що мало місце утворення нової юридичної особи Самбірської школи-ліцею імені Андрія Струся, яка не є правонаступником ліквідованої юридичної особи - Навчально-виховний комплекс Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад м. Самбора Львівської області.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не буде подано, і може бути оскаржено в апеляційному порядку до апеляційного суду Львівської області шляхом подання апеляційної скарги через суд першої інстанції, який ухвалив рішення, протягом десяти днів з дня його проголошення, а особа, яка брала участь у справі, але не була присутня у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, може подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя

СудСамбірський міськрайонний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення16.05.2017
Оприлюднено19.05.2017
Номер документу66513337
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —452/3326/16-ц

Постанова від 26.02.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Луспеник Дмитро Дмитрович

Ухвала від 04.01.2018

Цивільне

Верховний Суд

Луспеник Дмитро Дмитрович

Ухвала від 22.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Мельничук О. Я.

Ухвала від 22.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Мельничук О. Я.

Ухвала від 12.07.2017

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Мельничук О. Я.

Ухвала від 12.07.2017

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Мельничук О. Я.

Ухвала від 12.06.2017

Цивільне

Апеляційний суд Львівської області

Мельничук О. Я.

Рішення від 16.05.2017

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Рішення від 16.05.2017

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 19.04.2017

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні